2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yavrucum senin kocaman olacak tabi iki tane pasa var orda

Evt canim bende aynini aldim basladim surmeye..

Ohhh massallh top gibi tam oglan gobusu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt cnm tam yuvarlak top gibi ztn.ama resimde daha bir büyük cikiyo nedense

banada on gun sonra gel dedi kuzumda merkezdeyiz sanmis sonra hatirladi ilceden geliodunuz dimi o zaman 3hafta sonra gel dedi acil bisey olursa kanama suyun gelirse atla gel dedi sen ozel nosunu aldin mi

persembe gunu burda var kontrolum

Valla dun nst ye cikmadn muayneden sonra numarami vereyim bisi olursa ararsin dedi..sonra oda bende unuttuk yahu ..bi dahakine avucuma yazacam ama isticem :)

Evt cnm tam yuvarlak top gibi ztn.ama resimde daha bir büyük cikiyo nedense

Kac haftaliktin ebru sen tlfndan gorunmuo da...hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik hepimiz ya odasina girip girip cikiom vallahaaa

oyy kizz ne dadluu masalahhh... Benimde alttan acilio boyle bodyler

36 hafta cnm.sizin daha var benim az kaldi.bide sezeryan olacagim malesef dahada yakin sanirim oyyy oyy:-( panik oldum yine.cok datlu hicranim sormaa

tam hast ciktim aklima geldi esim istedi geldi giristekilerden noyu dr aramislar vermis esime...aman unutma sende

Ben cok sorun etmiyorum aslinda oncelerde gece falan acile cok gittim mideden ariolar hemen gelio aysel hanim. Ama alicam bu gidisimde..

Heyecan dorukta artik.bugun kim doğuracak diye bakıyorum sayfaya. Çarşamba günü randevum var benimde cok heyecanlıyım bakalım pasamiz ne durumda 15. Günde gitmedim ay oldu.birşey demez herhalde napim herşey yolunda her ay her ay para vermek zor geliyor pasama birşey alırım onun yerine. Son kontroller bakalım Ayy cok.heyecanlı bu arada ben 36. Haftamda gitmiş oluyorum tam çatı muayenesi yapar mi? Ben yapmasını istemiyorum daha sınavlar içın.gidicem boluya doğumu tetikleme riskini almak istemiyorum. Bakalım paşam ne kadar olmuş en son 2 kg di. Bu çatı ağrıları.felan içinde birşey der umarım doktor. Yarım saat önce gidicem nst Ye bağlayacaklarmis beni yarım saat sikilmazmiyim ki?

Kızlar benim cicikler kucuk uclarida kucuk ...kucuk boy gogus kalkani aldim ins kucuk gelmez ya dimi

Eklentiler

• $112996799_tn70_0.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 44

Benimde randevum carsamba günü iple cekiyorum vallaaa bi gitsem belki rahatlatici seyler soyler.bende alttan bakmasini istemiyorum.sezeryan kesin bakmaz heralde.insallah gusel haberlerle geliriz

Birde ben şimdiye kadar hic çatlamadim bundan sonra catlar miyim :44:

Martta arkadasim dogum yapti hamilelikte hic catlagi yoktu dogumdan eve bi geldin aynada bi baktim her yanim yirtilmis die...belli olmuyo canim bu isler..

kızlar merhaba bu çatı dediğiniz yer tam olarak neresi gece bende sol kasık ve belimden uyuyamadım bugün hareke ettikçe biraz azaldı ağrısı ama korkuyorum daha 33. haftadayım sancı böyle mi olur bilmiyorum ilk bebeğim ne de olsa. 2 gün önce nst ye girdim sancı çıkmadı herşey yolundaydı fazla ayakta kalmıştım dün ondan olabilir mi sizlerdede oluyor mu böyle ağrılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…