Selamlar kızlar, bakıyorum herkes işini bitirmiş hiç olmazsa yarılamış, ben daha çanta hazırlıcam, temizlik yapamıyorum eşyalarımda sorun çıkmıştı yatak ve yemek odamda hepsinin yenisi gelecek onlar gelmeden temizliğe girişemiyorum, cuma günü dr gittik nst ye bağlandım hemşire kalbi çok hızlı atıyo dedi, dr normal dedi inşaallah normaldir, kızım ters duruyor muhtemelen sezaryan yapıcaz dedi dr temmuz başında bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah.
bu arada kendime pijama yada gecelik almadım henüz eğer sezeryan olursam pijamamı almalıyım gecelikmi karar veremedim, bebek için pişik kremi hangi markayı aldınız onuda alamadım
enerji patlamasından ben bahsettim bendeki durum bu ağrım sızım ayrı bacak aralarım çok ağrıyor ama inanılmaz enerjim var her işe yetebiliyorummm
Kızlar hastane çantamı hazırladım sayılır
bebek için
2 takım hastane çıkışı (ayaklı alt üst eldiven içi için çıtçıtlı badi)
1 tane penye battaniye
1 tane ayaklı komple tulum
2 tane sıfır kollu çıtçıtlı badi
bebek bezi
ağız mendili
2 çorap
2 eldiven
pişik kremi
saç bandı
kendim için
hastane yatağı için çarşaf yastık kılıfı pike
1 emzirme sütyeni
3-4 iç çamaşırı
1 el yüz havlusu
1 gecelik
1 terlik
göğüs pedi bol miktarda
normal ped
göğüs kremi
lohusa tacı
sizce yeterlimidir?
gecelik bir tane daha koyucam yedek olsun kan falan bulaşır diye düşünüyorum...
maşallah de canım. suan o kadar ısterdım kı soyle gucum kuvvetım olsun dalayım bır eve :) eşler sağolsunlar tamam yapıyorlar ama insanın kendı yaptığı iş gibi sinmiyor içine. aslında ağrıdan ziyade halsizlik engel iş yapmaya bana tansiyonum cok dusuk. yoksa beyınsel enerjı mevcut :))) lakın fiziksel fosss...
canım yazdığın ıyı olmuş bende kendımı kontrol etmıs gıbı oldum. bebiş için ben yag - pudra - ıslak - mendıl - bıberon - emzik de koydum.
kendıme carsaf pıke almadım. (kendım ıcınde bebıs ıcınde hastanemle konuşmuştum gerek yok demıslerdı ondan koymadım)
kendımede ilaveten deo-parfüm-ıslakmendıl-kâğıt havlu-peçete-diş fırçası ve macun koydum. aklıma gelenler bunlar.
gecelik kesinlikle ilave et. kirlenme ihtimali yüksek oluyormuş. birde kızlardan duymuştum gecelıkle yatarken gecelıgını altından topla demıslerdı. kan sızarsa dırekt yatağa gıdıyor ustun basın temız kalır dıye.
emzik ve biberon bende koymayı düşünüyorum gerçi emzik emmesini hiç istemiyorum ama... kaynattın mı onları yok sterilazotör makinesindemi hallettin kaynatma nasıl oluyor acaba?
kaynattım ıkısınıde. ya cok stres olmuştum silikon kısımlar yamulurmu dıye ama hıcbırsey olmadı.
once yıkadım biberonun tum parçalarını ve emziği. bir yandanda su kaynattım ocakta attım ıcıne bir 3-5dk kaynattım (ocağın altı acıktı)
sonra aldım masayla kuruladım. kâğıt havluya sarıp buzdolabı posetıne koydum.
emzik bende istemiyorum kullansın. biberona hıc gerek kalmaz ınsallah. ama işte ne olur ne olmaz dedım 1er tane koydum.
Selamlar kızlar, bakıyorum herkes işini bitirmiş hiç olmazsa yarılamış, ben daha çanta hazırlıcam, temizlik yapamıyorum eşyalarımda sorun çıkmıştı yatak ve yemek odamda hepsinin yenisi gelecek onlar gelmeden temizliğe girişemiyorum, cuma günü dr gittik nst ye bağlandım hemşire kalbi çok hızlı atıyo dedi, dr normal dedi inşaallah normaldir, kızım ters duruyor muhtemelen sezaryan yapıcaz dedi dr temmuz başında bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah.
bu arada kendime pijama yada gecelik almadım henüz eğer sezeryan olursam pijamamı almalıyım gecelikmi karar veremedim, bebek için pişik kremi hangi markayı aldınız onuda alamadım
evet ne olur olmaz atmak lazım çantaya birer tane... bende bu akşam kaynatayım o zaman... dediğin gibi inşallah bol sütlü oluruzda biberona gerek kalmaz...aminnn.....
selam canım.
bende tecrubesızım ılk mınnosum. ama tecrubelı annelerın hepsi sezeryan ıcın gecelik dıyor. cunku dikişli olunca pijama rahat olmuyormuş. bel lastıgı falan.
pişik kremi de tavsiyelere dayanarak Trosyd ve Hametan aldım.
trosyd mantar kremi değilmi ilaç kimyasal ağırlıklı biliyorum istersen daha doğal bir şeylerde koy çantaya...
Gunaydin duyguu, nasilsin, kendi evine gecebildin mi canim esinle bi sonuca vardiniz mi
başka duymadım kı canım.içeriklerine de baktım cok kapsamlı evet mantar ıcınde kullanılıyormuş. sen ne aldın bildiğin bir marka varsa yarın kontrole gıdıcem dönüşte uğrayıp alayım.
Kizlaaar pisik kremi mi ariyorsunuz.ne ariyonuz bakem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebemm hoşgeldin,nasılsın bakalım?maşallah de canım. suan o kadar ısterdım kı soyle gucum kuvvetım olsun dalayım bır eve :) eşler sağolsunlar tamam yapıyorlar ama insanın kendı yaptığı iş gibi sinmiyor içine. aslında ağrıdan ziyade halsizlik engel iş yapmaya bana tansiyonum cok dusuk. yoksa beyınsel enerjı mevcut :))) lakın fiziksel fosss...
canım yazdığın ıyı olmuş bende kendımı kontrol etmıs gıbı oldum. bebiş için ben yag - pudra - ıslak - mendıl - bıberon - emzik de koydum.
kendıme carsaf pıke almadım. (kendım ıcınde bebıs ıcınde hastanemle konuşmuştum gerek yok demıslerdı ondan koymadım)
kendımede ilaveten deo-parfüm-ıslakmendıl-kâğıt havlu-peçete-diş fırçası ve macun koydum. aklıma gelenler bunlar.
gecelik kesinlikle ilave et. kirlenme ihtimali yüksek oluyormuş. birde kızlardan duymuştum gecelıkle yatarken gecelıgını altından topla demıslerdı. kan sızarsa dırekt yatağa gıdıyor ustun basın temız kalır dıye.
tam gerekelnleri almışsın zaten canım,ben de abartmadım fazla,gecelikten hiç hoşlanmam,onun yerine penye eteklerden aldım,evde kullandığımdan,giydiğim kıyafetin üstüne bişey bırakmazsam giyemem,gecelik kullanamam yani,önemli olan benim rahat etmem sonuçta,bir de hasta bezi almadım kendime,emzik biberon olayına gelince Allahtan bişey olmazsa emzik falan kullanmasa ne iyi olur,kısmet yine de bakalım,bana da hep bişeyler eksikmiş gibi geliyo da bilmiyorum,eşyaların bir kısmı kv de yıka ütüle diyom he he diyo bi anda lazım olursa sorarım o zamanKızlar hastane çantamı hazırladım sayılır
bebek için
2 takım hastane çıkışı (ayaklı alt üst eldiven içi için çıtçıtlı badi)
1 tane penye battaniye
1 tane ayaklı komple tulum
2 tane sıfır kollu çıtçıtlı badi
bebek bezi
ağız mendili
2 çorap
2 eldiven
pişik kremi
saç bandı
kendim için
hastane yatağı için çarşaf yastık kılıfı pike
1 emzirme sütyeni
3-4 iç çamaşırı
1 el yüz havlusu
1 gecelik
1 terlik
göğüs pedi bol miktarda
normal ped
göğüs kremi
lohusa tacı
sizce yeterlimidir?
gecelik bir tane daha koyucam yedek olsun kan falan bulaşır diye düşünüyorum...
başka duymadım kı canım.içeriklerine de baktım cok kapsamlı evet mantar ıcınde kullanılıyormuş. sen ne aldın bildiğin bir marka varsa yarın kontrole gıdıcem dönüşte uğrayıp alayım.
ebrucum pişik için Trosyd ve Hametan aldım ama daha günlük doğal bısey var mı bıldıgın?[/QUOT
zeytinyağı kullananlar var ben de arkadaşımın tavsiyesiyle sudokrem aldım sanırım doğal içeriği var
bebemm hoşgeldin,nasılsın bakalım?
mustela aldım canım ben daha doğal içinde kozmetik ve kimyasalda yok istersen bak onada :)
dogurmadan geldim:) anesteziye gttim kan sayimim dusuk cikmis kan pihtilasmasna ndn olur ddi bidaa kan aldi oda dusuk cikti dahiliyeye gnderdi oda dusuk aama ameliyata girebilirsin riske atmayalm yinede bska hastanede yaptir cihazdan cihaza farkediyo ddi yarin kendi doktoruma gdip gostercem hepsini ay biktim hastanelerdn
ebrucum pişik için Trosyd ve Hametan aldım ama daha günlük doğal bısey var mı bıldıgın?
zeytinyağı kullananlar var ben de arkadaşımın tavsiyesiyle sudokrem aldım sanırım doğal içeriği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?