Cnm o trosyd u ben kullaniyorum kasiniyor benimkibunlari bilmiyorum ama annem.sebamed pisik kremi almış. Onu denicez ilk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm kac cikti bana 10la girebilirsn dedi dktr eger dahada duserse kan takviyesi gerekebilir dedidogurmadan geldim:) anesteziye gttim kan sayimim dusuk cikmis kan pihtilasmasna ndn olur ddi bidaa kan aldi oda dusuk cikti dahiliyeye gnderdi oda dusuk aama ameliyata girebilirsin riske atmayalm yinede bska hastanede yaptir cihazdan cihaza farkediyo ddi yarin kendi doktoruma gdip gostercem hepsini ay biktim hastanelerdn
Cnm o trosyd u ben kullaniyorum kasiniyor benimkibunlari bilmiyorum ama annem.sebamed pisik kremi almış. Onu denicez ilk.
hosbuldum mınnos ıyıyım cok sukur. yarını bekliyorum sabırsızlıkla tontısımı goreyım dıye. kafamıda yaga buladım oturuyorum
sen nasılsın?? gecen gun yumuşak dıkenın tava tava gozlemesıne ne güldüm yaaa :))) alemsın valla cekilde ben pişiremm :))))
tesadüf ondan bır gun once bende kocişe yapmıştım :)))) dedım vayyy 9 aylık hamıleyım dava dava gözleme yapıyommm
bakıyım canım sağol eczanelerde vardır heralde. bu çantalar doğuma kadar cok ac kapa olucak gıbı devamlı takvıye :))))
kkızzz bende daha ne laflar var da eşimin hatırına susuyom,o benim annemin nelerine sustuuuuuuhımm cikcike mi kullanıyorsun. bak ya o zaman bebişe agır kaçabılır yetıskınlerde kullanılıyorsa acaba oldumaslında en guzelı bepanten her derde deva ya. ne cok cesıt varmış. hanfendının kıymetlı poposuna ne alacağımı şaşırdım
ben poposunu dırek yıyeyım pişik derdi olmasın olmaz mı ? :)))))))
saka bır yana sebamed de yılların markası. o da mutlaka ıyıdır.
hımm cikcike mi kullanıyorsun. bak ya o zaman bebişe agır kaçabılır yetıskınlerde kullanılıyorsa acaba oldumaslında en guzelı bepanten her derde deva ya. ne cok cesıt varmış. hanfendının kıymetlı poposuna ne alacağımı şaşırdım
ben poposunu dırek yıyeyım pişik derdi olmasın olmaz mı ? :)))))))
saka bır yana sebamed de yılların markası. o da mutlaka ıyıdır.
Bide bezde cok onemli kizlar molfix hic memnun kalmadim prima guzel huggies prima kadar memnun kalmadim sizdirdi ve primaya es bi bez bimde var jenny willy hem cok uygun hem cok guzel ondan enaz prima kadar memnun kaldim ama suan koca danamin totosuna olmuyor :)
kkızzz bende daha ne laflar var da eşimin hatırına susuyom,o benim annemin nelerine sustuuuuuubiz eşime şakalaşırız yumuşak diken araya girer,müsade eder misin derim sabah işleri toparladım öğleden sonra normal doğum hikayeleri okudum sürekli,psikolojik olarak kendimi hazırlıyom,hayaller kuruyom aaa bi bakıom o da orda her ota karışıyo,nasıl başederim diyom,geriliyom,doğum sancımı unutmuşum sinirden aaaa bi bakıyom işyerindeyim kafa bi milyonnn bu arada pişik kremi olayına gelince eminim doğal yağlardan da faydalanabiliriz,ben z.yağın duydum,aktarlara da sorcam ilerleyen zamanda,yawrular yazın sıcağında yani pişmesin...
Ben geldimmmm
Oldum geberdim ama mutfagin bir kismini bitirdin bende bittimm...
Kizlar hastane cantasina kullan at alt acmalardan alin hep geceligi sivayip altiniza sermeknicin hemde bebegin altina kullanisli olur diye dusunuyorum.
Pisik kremide bende sudocrem aldim yogun olmamak sartiyla gunde bir defa surulmeliymis eczaci ile konustum ve haftada bir kere zeytinyagi ama surulunce ,5 , dak alti acik kalsin bebegin dedi eczaci ben bu sekilde yapmayi dusunuyorum.
Evt cnm onu kullaniyorum ama doktor en hafifi o demişti hamilelik te kullanim icin.anneme kalirsada zeytinyagi diyor onada kardesimin doktoru onermisti.annem tüm vucudunu zeytinyaglicak.ztn hergun yikancak ya bise olmaz bide boca yapmayacaksin kiz hafif hafif surceksin.saf zeytinyagini annem bi taşım kaynatcaksin diyor mikrobu varsa die.soguyunca surcekmis.
Cnm kac cikti bana 10la girebilirsn dedi dktr eger dahada duserse kan takviyesi gerekebilir dedi
Bende oglanda sebamed kullandim memnundum ama oglum okadar pisik olmadi halen daha koca danam bezlrniyor pisik olmuyor sadece bez degen yerler kizariyor birazda ciltten cilde farkediyor pisik olayi bence..bide hametanla trosyd fenistili karistirdi eczane oglumun cildinde bisiler cikmisti ona surduk gecti dktr soylemisti 3gune kalmaz diye dedigide oldu..hametanla trosyd pisik onleyici degil ama pisik oldugunda kullaniliyor sorun olmaz cok sik kullanilmadigi durumlarda
Cnm tecrubelerine ihtiyacim var:-( bez konusunda, islak mendilde unibaby alcam.gogus ucuda iki boyut hangisini alcam. bide gecmis olsun tatlim simdi iyisindir umarim.
aman lafını esırgeme hıc sonra tepesine çıkıyorlar ınsanın. ama az değil heee yıllarca lafını yapmak ıcın zemın tutmaya calısmısçocuk buyuyunce bıle anan sana hamıleyken dava dava gözleme yaptım diyecek duracak :))))
benımkıde aylardır bılıyorsun aramadı sormadı nasılsın dıye. bir geldi onu oyle yapın bunu böyle yapın akıl verme derdınde. sonra ben dedım böyle yapsınlar dıye gezıcek şişe şişe. bende ''yok ben böyle rahat edıyorum vs vs'' ''hem aylardır ne cok sey araştırdım ben bılıyormusun soracağım kımse yok ama ben edınecegım bılgıyı edındım'' dedım kestırıp attım.
hayallerınde bıle pörtlüyor di mi :))))))) hahahahhahahha... heryerdeler vallaa :)))))
valla kafam karıştı pişik kremine 2 tane aldım ama ne kadar kullanışlı şaştım şimdi. olmadı doktora yada ebeye sorayım. yoksa ev pişik kremi dolacak
hosgeldın canım hadı gecmıs olsun :) mutfak yorucu iş ya detayı cok.. cok eğilip kalkma yalnız.
aaa bak ıyı dedın bırsey daha alıcam dıyordum ne alıcam dıyordum kullan atlardan alıcaktım unuttum ben onu ya.
birde fısfıs susuz dezenfektan alıcam da eczanelerde bulamıyorum bır turlu uyuz oldum.
sıcaktan patlıcam sanırım 2 çeşit yemeği zor yaptım gelin yiyelim bacılar
sıcaktan patlıcam sanırım 2 çeşit yemeği zor yaptım gelin yiyelim bacılar
:))) yıne tek vücut donduk dıyorsunhayırlısı yağmurcum. lakin sezeryanda az teferruatlı değilmiş ya. ne cok kontrolü varmış. ama hersey 3unuzun saglıgı ıcın canım dayannnnnn :)) son gıtme gelmeler
Mutfsk bitince her is bitmis gibi oluyo bana zatn. Az da yarin yaparim biter gider ohh miss..
Kullan atlar cok kullanisli oluomus canbebe aldim ben stok yapilmasi gerekn bisy sanki.dezanfektanin spreyini gormedim hic jel olmazmi?
Ayy yemegim yok benimm aklima getirdin bak canim ya..esimde gelir sjmdilerde oyy oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?