2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

valla bana kalsa hiç yapmıcam da benim koca dışarda yemeyi hiiiiç sevmez. zor olanı yaptırmışsın canım ne güzel işte benim bütün işler duruyor cumayı bekliyorum ev ve kendi temizliğim için tabi o zamana kadar doğurmazsam bu ara pek sancılıyım yürüyemez oldum

Cnm canli canli soruyorum anneme :)ocaga koyacakmissin sadece bir sefer havalancak o kadar diyoor.sende bana şu biberon nasil kaynicak onu söylersen iyi olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten benım ıcın evde en kılıt noktalar mutfak banyo. cogu kışı ıcınde oyledır sanıyorum. mutfağı hıc elden bırakmadım en son detaylı temızlemıstım ağırlaşmadan sonrada hep elım bıryerde oldu. (sonra başa çıkamam dıye korkudan) ama evın genelını b..kk goturuyor suan
güya 1 ay once halı sılındı pöööö banamısın değil halılar.. camlar vs acık yıne kırlendı.
aynen canım artık kalanı yarına bırak zaten yorulmuşsun artık dınlen.
yok pıs pıs dedıgım jel ıste sprey değil. ama bulamadım eczanelerde anlamadım nıye yok..

yok canım hastane ıcın değil. ev için alıcam ben hastanede dediğin gibi heryer dezenfaktan :))) danışmalarda bıle var :)

Bugun de doguramadan geldin mi kizz sabah uyku sersemi esim diyoki " bu gece de dogurmadin"
Bende cok mutlu oluyosun galiba doguramayinca dedim uyudum

Ya amma dogurma meraklisi ciktiniz haaa ben dursun diyom siz dogsun diyonuz.kesin sona kalcaniz ben sizden once dogurcam

aynen ya doktor sezeryan hazirliqini yapalm dediqinde pcye sezeryan die gircek saniyodum sadece:) artik her gtmeme bu son die kendimi awutarak gdiyorum yine son olmuyo neyse 1haftam kaldi zaten dayanicz

valla ne yalan soylıyım sezeryan denılınce bende oyle sanıyordum :)))))) ama sonuçta bır ameliyat herseye bakmaları lazım mantıklıda işte bizde sabrın sonu olduğu ıcın yeterrrrr dıyesımız geliyor. dayan yağmurum dayannn :)

ama dısarda da yenmıyor herzaman ya. ozellıkle suan bızım ıcın hıc ıyı değil. bazen yıyorum dısarda doktor duyunca paralıyor. ee o kadar da olucak ama aç kalsan kızıyorlar dısarda yesen kızıyorlar e dısarda ısın olunca acıkıyorsun mecbur yıyorsun..
ya daha vakıt var benım ıcın ama pek bır paranoya oldum :)))) devamlı temız olayım ne olur ne olmaz dıye :)))) ayyy yalnız zor olanı kendım yapıyordum evde yıllardır. fakat son aylarda yapamadığımdan jılte donmuştum. Allah dıyorum bayılacaktım salonda ıyıkıde 3-5 gun once yaptırmışım ama 1 gun once yaptırsam dr. kontrolüne gıtsem dokunsalar ağlardım :)))))

hımm anladım canım hemen kısa bır sure yakmadan okiii süper.. sağolasın..
canım once bıberon parçalarını ve emzıgı yıkadım normal. sonra ocakta kaynayan tencereye attım (altı acık) 3-5dk kaynattım butun parçalarını. sonra maşa ıle aldım kâğıt havluyla kurulayıp. kâğıt havluya sarıp buzdolabı posetıne koydum.

Ya amma dogurma meraklisi ciktiniz haaa ben dursun diyom siz dogsun diyonuz.kesin sona kalcaniz ben sizden once dogurcam

Ayy dogru soyluyosun ebruuu herkes dogurcak ben kalcam, kizz 42 haftayo beklemiim bi de Allah muhafazaaaa.

Annem derkiiiiiii soguk biberonu sicak suya atinca catlamaz mi diyor ))

tırsıyon di miiiii sana kalsa cocugu ıcınde buyutcen ya bende cok fena tırsıyorum da bende ıstıyorum kı hayırlısıysa 37de dogsun cok beklemesın. nasıl olsa doğacak barı dogsunda bende robot modundan çıkayım.

Annem derkiiiiiii soguk biberonu sicak suya atinca catlamaz mi diyor ))

soğuk suyla yıkamadımki :))))) sıcak suyla yıkadım. annenın o güzel ellerinden de operım :) Rabbim uzun omurler versın anacığına

kızlar hafta çok yoğundu perşembeden beri giremiyorum. evi komple kırkladım tertemiz oldu, üstüne gelen misafirler mi dersiniz mevlütler düğünler çok fenaydı valla bu gün gün içerisinde 2 saat uyumuşum karnım kocaman oldu düğünler için şıkır şıkır giyinip kuaföre gittim çok iyi geldi aslında, farkettim ki kendimi biraz salmışım size tavsiyem olsun kendinize dikkat edin.. gerçi çalışan bayanlar her türlü dikkat ediyorlardır sanırım dimi? hee bu arada yağmur daha doğurmamış ilk sırada o vardı başka sürpriz yapan oldu mu??

Ayy dogru soyluyosun ebruuu herkes dogurcak ben kalcam, kizz 42 haftayo beklemiim bi de Allah muhafazaaaa.

Valla kizlar bende dayanamiyorum ozellille cok kasilma oluyo agri yapiyo.ama yinede 39 olsun istiyorum.kucuk olsun istemiyorum ondan yaniii.tirsiyorum tabikine sezeryan olacam bide sanci cekmiyim diyorum napiiim

Bana da daral geldi yaa aslinda haklisin ne kadar icerde kalsalar o kadar iyi.ama oglum daha donmedi doktr pek umitli degil donmesi konusunda, hem normal dogum sancisini gorup hem sezeryan olmaktan korkuyorum.
Hayirlisi olsun hakkimizdaa

Bizde doktorumuzdan geldik kızım 36. 3 günlük 2 kilo 800gram olmuş maşallah kafasi hala asagida on gün sonra çatı muayenesine göre ya sezaryen için gün verelim yada normal doğum bekleyip beklememeye karar verelim dedi bakalım on gün daha sabretcez inşallah:)

soğuk suyla yıkamadımki :))))) sıcak suyla yıkadım. annenın o güzel ellerinden de operım :) Rabbim uzun omurler versın anacığına

Heeee biz onu hic dusunmedik bacim yaaaa uleen catlatacakdik biberonlari iyi mi allah razi olsun cnm bütün analara rabbim saglik uzun ömür versin.ben onun hakkini asla odeyemem.2 senedir benimle ugrasiyor.gecen yil baska sorunlarimdan bu yil zorlu hamileligimden allahim onlara zeval vermesin.

:)))) benımkı bellı değil sezeryan-normal ama bende cok pis tırsıyorum :)))))
ebrucum en son nasıldı boyu kılosu bıdışmıydı ki dursun dedin. gerçi sezeryan olucak olduktan sonra da ne kadar alırsa o kadar ıyı der ınsan haklısın.

cnim nrmal kan dgeri dgl bu ddi kanim 11 12hep iyi kanda bska biseye bakiyolar 150lerde olmasi lazmms 100benimki bnada girebilrsin aama riske atmayalm ddi kani pihtilastryms o

hgb den bahsediyorsunuz dimi benimde 10.3
kan ilacı içiyorum sürekli ve nefret ediyorum midemi mahvediyor bulandırıyor ona rağmen hala benimde alt sınırda kanım

:))))
canım benım anaların hakkı gerçekten ödenmez. ben anacığımı erken kaybettım mekanı cennet olsun. daha coookkk ıhtıyacım vardı ama takdir Allahın.
ordan annem böyle dıyor dıyınce canımmmm benımmm oldum :) Allah onlardan razı olsun.. dünya bir yana onlar bir yana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…