- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Karar verdim bende koyayin bari...ben hastane cantasina ne bulsam koymak istemiyorum ondn emin olamamistim...
Bende koydum arabaya nolur nolmaz...zatn bu gidisle kocalar olmadan dogurucaz biz
)) bugun çok doğurasım var nedense :) normalde olsa başaracam gb. bugun oldu oldu yarına bu cesaret kalmaz :) hatta bugun doğurup çocukları arabaya atıp şöyle tatile kaçasım var :)
Benim her gun dogurasim varda doguramiom bi turlu oglum dayamis papilerini kaburgama rahat icrde sanirim cikasi yok...demiyor anam ozledi benii falan yokk nerdeee:)
Cnm ben duzcede yasiyorum ozel hayri sivrikaya hastanesihastane fiyatı cidden çok uygunmuş o kadar kanatlı fiyatlar fiyatlar varki ben şoookkv ne de boş ver takılma oda oğluşuna kıyamıyordur kendi de evde felan yaptıysa kolay geliyordur ona ama eşin demiş işte olması gerekenleri.. hastane nerede?
aa tarçını bilmiyordum dr önerdi bana da şekere iyi geliyor diyeben ne sütü nede yoğurdu seviyorum işte tüketmeye çalşıyorum ama .. ahh sabahları kalkmak cidden zor oluyor ben şimdi çalışmıyorum ama eşimide kahvaltısız yollamamak için kalkıyorm ayaklarımın tabanı çok acıyor balon gibi gecede goncam ayaklarımın altına kocaman koltuğun yastığını koydu çok horluyormuşum acaba normale dönebilecekmiyim :18:
kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri tatlım ya,benim yumuşak diken de aynısını dedi,üst kat komşuları milyonlukmuş devlette sezeryan yaptırmış,herrrr aradığında heeee kadın doğ.hast.uzak mı diyo,defalarca dedik eşim de ben de yerini bile bilmiyoz antebin dışında,arabamız yok dolmuşlarda nasıl gidelim diye,yine de her konuştuğumuzda soruyo,devlete niye gitmiyonuz özelde kaç para filan,artık sıkıldım bu muhabbetten,dedik adıyaman küçük yer ama burda durum farklı işte,evlendik işle ilgili sorunlarımız vardı,eşim 7 ay iş aradı,resmen senin paran onun paras ayrımı yapıyo içinden,şimdi hamdolsun,eşim çalışıyo,durup durup aynısını diyo işte,benim kazandığım para değil tabi,ancak borçlarımızı düzeltiyoz,ben de memurum sonuçta aldığımız ettiiğimiz belli,üçü beş yapmak için uğraşıyoz burda,onlar neyin derdindeler...aaaaaaaaaaaaaa kızıyorum ama artık seher
Kiz bana ne bagiriyonnn :)))) hahahaha valla sende bosver takma sonucta kac kez dogum yapcaz dimi bidaha ararsa ben herzaman dogurmuyom de..yumusak dikenler anlamiyolar iste zaten beni pek hazmedemiyo ne almisim ne giymisim ne demisim napmisim hep oyuzdn bak eltim ilk 2yi devlette sonra ben ozelde yaptim diye oda 3.cuyu ozelde yapti cocuklarin arasinda 3ay var benimki buyuk ama ona demedi devlette yap diye.. simdide tutturmus devlette yap diye bizim keseler bir eltim kv ve esim ama evin butun para isi esimdrn sorulur isyeri esimdrn sorulur kaynim pek sorumluluk sahibi degildir rahattir dusun yani eltim cocuguna bez ismarliycagi zaman bile benim kocayi arar ilk baslarda cok sasiriyodum ama sonradan alistim...esimin bekarligindan beri bu boyle aslinda kv demin beni cekememesinin sebebinden biride bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimsin hosbulduk kraliçem amiiinnnn ins
Allah kavuştursun ins cnm maşallah size daim olsun mutlulugunuz ne diyelim bizede nasip olur ins
ya uykusuz olunca ben de çok sinirli oluyorum akşam eşim ne yapsa bağırdım ona ne yapsın yazık sesini de çıkartamıyorsağ tarafa yatmak o kadar kötü mü yav sola yatmaktan sol omzum göçtü resmen illa sola yatıcam psikolojisinden sürekli uyanıyorum gece
aynen canm tatlı krizini böyle atlatmaya çalışıyom hem de,neyseki yaz meyvesi yemek yerine geçiyo herne kadar şekerli olsa da,kış meyvesi öyle değil ,bu arada kızlar doğum için gün alan var mı ki aramızda,facedeki gruptan bi bacımız bugün ikizlerine kavuşcak inşallah,true-blood arkadaşımızın bugün yatışı yapılcak,sanırım o da yarın alınacak doğuma,Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,sağlıcakla kavuştursun yawrularımızaamin inşlllh birde 16 yaşında var anneannesinin yanında bursada lise 1 de okuyor kısmetse artık yanımda olcak cumartesi gdp alacağım kavuşacağım oğluma çok zor evlattan ayrı kalmak. kzım çok abici abimizde aradaki yaş farkından güzel ilgileniyor kızıma hamileyken çok destekçim oldu arabdan eve ekmek poşeti bile taştmaz herşeyi yüklenir evde süpürge bile yaptırmazdı yavrum şimdi bir gelsin yeterki ben ona bişey yaptırmam esas yetreki gelsin çok özledim.
aynen ya yatana kadar wc den çıkmadım olmadı küvete yorgan atıp içinde yatsammı die düşündüm ya sorma yatarken birde birkaç tane daha yedim :)
ay bu benim nefsim :)
çatlamadım ya bu gece bir daha hiç çatlamam ben
tattlım ben haftasonu port setlerinden almayı düşünüyom içinde,taşıma çantası,alt açma minderi,kanguru ve ana kucağı olanlardan,ilgilenirsen öle set halinde olanlar varkızlarr bebekleri hastaneden nasıl çıkartıcaksınızzz???
ben bugün gidip portbebe alıyım diyorumm ???
)Benim her gun dogurasim varda doguramiom bi turlu oglum dayamis papilerini kaburgama rahat icrde sanirim cikasi yok...demiyor anam ozledi benii falan yokk nerdeee:)
aynen canım ya çok sevesim var doğsa bir.gerçi benim bilmiş cadımdan bana kalırmı bilmem ben onun annesiyim bana ver diye yırtar kendini.
geçen abisiyle telefnda konuşuyor diyorku ;abiii ben senin annenim hemen eve gel beni parka götürcen tamammı abi diyor.
ne güldük ama kardeşide yandı artık 2 günde bebeği yürütür görmediğimiz yerde ağzına zorla yemek tıkar oyuncak bebeğine yaptıklarından biliyorum asma salıncak yeri olsa da keşke öyle bişey yapsam ne iyi olurdu
benim göbeğim aşağı inmedi.yukarıda hatta ciğerlerimin ordaa dönüp duruyor. daha erkn demi inmesi için yani inmeiği normal demi
Doğum için tarihler alınmaya başlanmış bile. Ben de sabırsızlanıyorum ayın 21'inde gideceğim doktora 35+5 olacağım o tarihte. Umarım benim doktorumda gün verir bana. Malum hem bel fıtığı yüzünden hem de kendimi normal doğuma bir türlü ikna edemediğim için sezeryan istiyorum. Aay allahım korusunda günümden önce suyum, sancım gelse hastane 2 saat uzaklıkta nasıl yetişirim diye çok korkuyorum. Bu gece de rüyamda normal doğum yapıyordum, eşim elimi tutmuş bir kolay oldu anlatamam. Kendimi normal ya da sezeryan diye de şartlamak istemiyorum ama ben kuralcı, planlı bir insanım. Aniden gelişen durumları hiç sevmem, alt üst olurum. Inşallah rabbim gönlüme göre verirde sezeryan günümü alır, kafam rahat doğuma giderim. Bu arada bu iş yeri benim psikolojimi alt üst etti haaa...
Ayy cok güldüm kiz sabah sabahben genital siğil den dolayi sezeryan olucam.fakat dün doktorum aci gercegi itiraf etti.sigil senin bahanen oldu dedi sen kapidan girerken daha senin doguramicani anlamistim dedi.aci esigin cok düşük ve cati kemigin daracik dedi.bu bebegi sen doguramazdin dedi ))
)
aynen canım ya çok sevesim var doğsa bir.gerçi benim bilmiş cadımdan bana kalırmı bilmem ben onun annesiyim bana ver diye yırtar kendini.
geçen abisiyle telefnda konuşuyor diyorku ;abiii ben senin annenim hemen eve gel beni parka götürcen tamammı abi diyor.
ne güldük ama kardeşide yandı artık 2 günde bebeği yürütür görmediğimiz yerde ağzına zorla yemek tıkar oyuncak bebeğine yaptıklarından biliyorum asma salıncak yeri olsa da keşke öyle bişey yapsam ne iyi olurdu
Ne kadar kaldi canim senin ben daha 35 deyim cok var cokkk 37 den sonra gelsin sipam diye dua ediyorum:)
kızlar cadı kızımla az önceki diyaloumuz
-artık altını bağlamayacağım ablalar tuvalete yapar.
-ben abla değilim.
-kardeşin kime abla diyecek o zaman
-hmmmm ben bebek kardeşim abla olsun.
-ama onu ablası koruyacak çok küçük doğacak sen parka götüreceksin sallayacaksın ablalık yapacaktın ya sevip öpeceksin.
- tmm bez bağlama ben ablayım.ama beni kucağına al sana bebek olam
Eki Görüntüle 1154296
aynen canm tatlı krizini böyle atlatmaya çalışıyom hem de,neyseki yaz meyvesi yemek yerine geçiyo herne kadar şekerli olsa da,kış meyvesi öyle değil ,bu arada kızlar doğum için gün alan var mı ki aramızda,facedeki gruptan bi bacımız bugün ikizlerine kavuşcak inşallah,true-blood arkadaşımızın bugün yatışı yapılcak,sanırım o da yarın alınacak doğuma,Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,sağlıcakla kavuştursun yawrularımıza
amin inşllh sağsalim kolaylıkla kavuşalım kuzucuklara.
evet yaz meyvesi bereket ya ama ben zaten kış meyvesi pek sevmiyorum
birde şunu farkettim oğlumda çok karpuz yiyordum.
kızımda peynir ekmek balık şimdikinde yine karpuz ve bunuda kız diyor demekki tatlı ya uzluya bakmıyor tesadüf oluyor o yada bünyeye göre değişiyor gerçi doktora çok nadir gitttim ve arkası hep dönük olduğundan göstermiyor kız sanırım dedi gttğm doktorlar acaba erkek çıkıp gelirmi ki,oğlumda hep kız demişti herşeyimiz uyku setine kadar kız için alınmıştı erkek geldi kızıda belli deil denildi bende hep beyaz krem aldım kız oldu bunda özendim cicili kız tulumları aldım bu sefer gene erkek gelirmiş bide şok oluruz heralde.
yerim ben o bilmişi
sezeryan için bile 25 demeleri iimiş, inş. dayanırsın o vakte kadar, şimdiden hayırlı olsun. ben normal düşündüğüm halde en azından 1 hafta daha müsade etsin diye sabahtan beri bebişe yalvarıyorum zamansız gelme diye.
SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm:44:
Daha var adetine belli olmaz ki doktora sirsaydin keske..
Kiz bende senin doktora guldum :))) doguran varmi kizz dun giremedim burdan gelinler bendeydi
inş. cnm. ben de normal düşünüyordum ama genital siğil yüzünden bebeğimi riske atamıyorum mecburen sezeryan olacak. hem içerde bi gün kalsa kar diyorum hem de artık çıksın istiyorum deli miyim neyim
daha inmez canım normal 33. haftadasın
daha 36 dan sonra inmeye baslar diye biliyorum
zerNe kadar kaldi canim senin ben daha 35 deyim cok var cokkk 37 den sonra gelsin sipam diye dua ediyorum:)
altta çizelgede 33. hafta yazıyor ama 34. hafta canım 20 temmuza sezeryan yazalım demişti 45 gün önce dgttğmm doktor bu hafta değilde haftaya cumartesi emseye randevu aldım bilmiyorum o ne deyecek bakalım neredeyse 2 ay gececek bilmiyorum ki ne durumda bebeğimen son 1200 gr dı
yerim ben o bilmişi
o bilmiş cadıyı yıkadım şimdi sallıyorum ayaklarımda.su kurbası mübarek evlat
snn de kandilin mübarek olsun akşama güzel haberlerle dönersin inşllh ohh kuzunuda göreceksin ne güzelGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Gece çok kasılmalarım oldu 5e kadar uyumadım eşim illa hastaneye gidelim dedi dur biraz daha diye diye oyaladım onu sonra duş aldım gidelim diyecektim ki geçti.Akşama doktor randevumuz var zaten..O kadar doğsun artık diyorum ama korkuyorum sanırım.Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Herkesin kadili Mübarek olsun ailelerinizle sağlık sıhhat içinde nice kandilleriniz olsun
amin inşllh cümlemizinnn
SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm:44:
en azından 1 gün bari geçse öyle kan tahlili yaptırsan bidaha çıkmaya bilir varsada daha erkn suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?