2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canimsin hosbulduk kraliçem amiiinnnn ins

Allah kavuştursun ins cnm maşallah size daim olsun mutlulugunuz ne diyelim bizede nasip olur ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canm tatlı krizini böyle atlatmaya çalışıyom hem de,neyseki yaz meyvesi yemek yerine geçiyo herne kadar şekerli olsa da,kış meyvesi öyle değil ,bu arada kızlar doğum için gün alan var mı ki aramızda,facedeki gruptan bi bacımız bugün ikizlerine kavuşcak inşallah,true-blood arkadaşımızın bugün yatışı yapılcak,sanırım o da yarın alınacak doğuma,Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,sağlıcakla kavuştursun yawrularımıza
kızlarr bebekleri hastaneden nasıl çıkartıcaksınızzz???

ben bugün gidip portbebe alıyım diyorumm ???
tattlım ben haftasonu port setlerinden almayı düşünüyom içinde,taşıma çantası,alt açma minderi,kanguru ve ana kucağı olanlardan,ilgilenirsen öle set halinde olanlar var

Allah gönlüne gore versin canım benim

Kiz bende senin doktora guldum :))) doguran varmi kizz dun giremedim burdan gelinler bendeydi

yerim ben o bilmişi

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Gece çok kasılmalarım oldu 5e kadar uyumadım eşim illa hastaneye gidelim dedi dur biraz daha diye diye oyaladım onu sonra duş aldım gidelim diyecektim ki geçti.Akşama doktor randevumuz var zaten..O kadar doğsun artık diyorum ama korkuyorum sanırım.Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

inş. cnm. ben de normal düşünüyordum ama genital siğil yüzünden bebeğimi riske atamıyorum mecburen sezeryan olacak. hem içerde bi gün kalsa kar diyorum hem de artık çıksın istiyorum deli miyim neyim

SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm :44:

SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm :44:

Daha var adetine belli olmaz ki doktora sirsaydin keske..

Kiz bende senin doktora guldum :))) doguran varmi kizz dun giremedim burdan gelinler bendeydi

Bende beni tam anlamiyla anlayan bir doktorum oldugu icin kendimi şanslı hissettim iyiki onu tercih etmisim valla kapidan girerken kimin dogurup dogurmicani az cok anlayabiliyorum dedi ve elini şöyle yuvarlak yapti bas parmagiyla isaret parmagini, senin bu kadarcik dedi cok zor dogmazdi ordan bebek dedi sehercim 4 temmuz doguruyorum leyyn

inş. cnm. ben de normal düşünüyordum ama genital siğil yüzünden bebeğimi riske atamıyorum mecburen sezeryan olacak. hem içerde bi gün kalsa kar diyorum hem de artık çıksın istiyorum deli miyim neyim

geçmiş olsun, en sağlıklı yöntem neyse onu kullan tabii. ben de sabah eşime söyleniyordum, "böyle de olmaz ki, 3,5 kiloluk adamın oyuncağı olmuşum, dalga geçer gibi ha geldi ha gelecek, en temizi gün alayım zamanımı bileyim" dedim, sonra yine kıyamadım, paşam ne zaman canı isterse o zaman gelsin dedim. deliliğe gelince o konuya hiç girmeyeyim, hamilelik hormonlar derken zaten 9 aydır normal olmadığımı kabul ediyorum

daha inmez canım normal 33. haftadasın
daha 36 dan sonra inmeye baslar diye biliyorum

oooo daha varmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…