- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
sordum şimdilik gözükmüyo gecikirse gene gel yapalım dedi
en azından 1 gün bari geçse öyle kan tahlili yaptırsan bidaha çıkmaya bilir varsada daha erkn suan
canım ilaçlarım var kullanamıyorum oyüzden yaptırdım ama gene kullanmıcam beklicem genede yorumun için sağol
merhabalar!
sanırım yazılmamış ama ikiz annelerimizden Yeliz ve Derya (TrueBloood) şu an hastanede.. yeliz doğum yapmış olablilir hala haber alamadık
Derya ise doğuma kadar yatış verildi....
haberler böyyyyleeeeee
selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...
salı gunu kontrole gıttık. kızım gayet ıyı nstde de bısey çıkmadı. kızım durgun doneme gecmıs cok buyumemıs. 2400 kilosu 46cm boyu.
daha once hep 2 hafta onde gıdıyordu. bu defa tam haftası cıktı. Onde veya gerıde gıdenler rahat olun bebişlerin hangı hafta ne kadar buyuyecegı belli olmuyormuş.
birde şikayetim yoktu ama bir idrar tahlili istedi doktor. idrar yolu enfeksiyonu cıktı :2::2::2::2::2:
ilaca başladım. yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim((( korktum... nıye oldu anlamadım
selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...
salı gunu kontrole gıttık. kızım gayet ıyı nstde de bısey çıkmadı. kızım durgun doneme gecmıs cok buyumemıs. 2400 kilosu 46cm boyu.
daha once hep 2 hafta onde gıdıyordu. bu defa tam haftası cıktı. Onde veya gerıde gıdenler rahat olun bebişlerin hangı hafta ne kadar buyuyecegı belli olmuyormuş.
birde şikayetim yoktu ama bir idrar tahlili istedi doktor. idrar yolu enfeksiyonu cıktı :2::2::2::2::2:
ilaca başladım. yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim((( korktum... nıye oldu anlamadım
Cnm hosgeldin.sanada hayirli kandiller.bebisinde saglikli olsun önemli olan bu.kacinci haftandi cnm.idrar yolu enfeksiyonu ise benim surekli yasadigim birsey son zamanlarda cok şükür olmadi.ama bunun tek caresi coook su icmen gerek.ben hamilelik basinda serumlarla atlattim antibiyotik dahi kullandim yani.hangi ilaci verdi sana.niye oldu die düşünme cnm oluyor işte. Cok su icersen gecicekdir emin ol.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin canim enfrksiyon bende yasiyorum hamilelikten incede vardi...serum falan aldim hatta ayaklara dikkat etmen lazim usutme kesinlikle corap giy mutlaka hava sicak olsa bile ben sicak su torbasi faln koyuyorum ayagima hala...suyuda eksik etme bol ic...bebisede masallahhh.
hosbuldum ebrucum. 34+2deyım suan.
gece sadece wc ye kalkarken bıle 1.5 lt su ıcıyorum. gunduzlerı rahat 3 lıtre ıcıyorumdur. su konusunda cok ıcıyorum zatenkısın bıle 3 lıtre ıcıyordum devamlı ıcım yanıyor.
2 ilaç yazdı biri Monurol 1 poşetlik gece yatmadan ıcıyormussun ve 3-4 saat tuvalete çıkmaman gerekıyormus. dun gece aldım onu ne ezıyet oldu ama.
tuvalete gıtmıcem dıye su ıcemedım yandım resmen. içtikten 2 saat sonra uyandım tuvaletım var((( zor bela 3 saat dayandım (((
diğeride 12 saatde bir alınıyormuş DUOCID.
Cnm benim.kullandiklarimla ayni ilaclar.endise etmeden kullanabilirsin.beni rahatlatmisti o ilaclar.
senin veletler baya merakta bırakmış,dalga geçmiş resmen,sağlıkla gelsin canmamin inşllh sağsalim kolaylıkla kavuşalım kuzucuklara.
evet yaz meyvesi bereket ya ama ben zaten kış meyvesi pek sevmiyorum
birde şunu farkettim oğlumda çok karpuz yiyordum.
kızımda peynir ekmek balık şimdikinde yine karpuz ve bunuda kız diyor demekki tatlı ya uzluya bakmıyor tesadüf oluyor o yada bünyeye göre değişiyor gerçi doktora çok nadir gitttim ve arkası hep dönük olduğundan göstermiyor kız sanırım dedi gttğm doktorlar acaba erkek çıkıp gelirmi ki,oğlumda hep kız demişti herşeyimiz uyku setine kadar kız için alınmıştı erkek geldi kızıda belli deil denildi bende hep beyaz krem aldım kız oldu bunda özendim cicili kız tulumları aldım bu sefer gene erkek gelirmiş bide şok oluruz heralde.
selam canm senin de kandilin mübarek olsun...Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Gece çok kasılmalarım oldu 5e kadar uyumadım eşim illa hastaneye gidelim dedi dur biraz daha diye diye oyaladım onu sonra duş aldım gidelim diyecektim ki geçti.Akşama doktor randevumuz var zaten..O kadar doğsun artık diyorum ama korkuyorum sanırım.Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
oooo daha varmış ama
zer
altta çizelgede 33. hafta yazıyor ama 34. hafta canım 20 temmuza sezeryan yazalım demişti 45 gün önce dgttğmm doktor bu hafta değilde haftaya cumartesi emseye randevu aldım bilmiyorum o ne deyecek bakalım neredeyse 2 ay gececek bilmiyorum ki ne durumda bebeğimen son 1200 gr dı
o bilmiş cadıyı yıkadım şimdi sallıyorum ayaklarımda.su kurbası mübarek evlat
snn de kandilin mübarek olsun akşama güzel haberlerle dönersin inşllh ohh kuzunuda göreceksin ne güzel
amin inşllh cümlemizinnn
en azından 1 gün bari geçse öyle kan tahlili yaptırsan bidaha çıkmaya bilir varsada daha erkn suan
İnşallah canım sağolasın çok merak ediyorum ben de kilosunu boyunu,bi de son günlerde kasılmalar ağrılar oldu bakalım doktor ne diyecek meraklardayım :)
senin veletler baya merakta bırakmış,dalga geçmiş resmen,sağlıkla gelsin canm
selam canm senin de kandilin mübarek olsun...
Sağol canım :)
Bende beni tam anlamiyla anlayan bir doktorum oldugu icin kendimi şanslı hissettim iyiki onu tercih etmisim vallakapidan girerken kimin dogurup dogurmicani az cok anlayabiliyorum dedi ve elini şöyle yuvarlak yapti bas parmagiyla isaret parmagini, senin bu kadarcik dedi cok zor dogmazdi ordan bebek dedi sehercim 4 temmuz doguruyorum leyyn
hosbuldum canım. yapma yaaaa((((( ben son zamanlarda klıma ıle uyuyorum ve bıldıgın buzlu su ıcıyorum acaba bunlardan mı kaynaklandı bu enfeksıyon (((((( offf yaaaaaa ama klımayla uyurken bıle su ıcınde uyanıyorum.
sıcağa cok dayanıksızım hemen burnum kanıyor fenalaşıyorum. özellikle normalde tansıyonum dusuk, aniden çıkar dıye korkuyorum sıcaktan.
sağol canım fıstığıma önceden sevınıyordum aslında tombık dıye ama bu defa normal zamanında olmasına sevındım. cunku dr. cok kılolu olursa sezeryan olur dıyordu.
Rabbim bu mübarek günde hepimize gonlumuze gore versın ınşallah.
selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...
canım hoşgeldin nasılsın bakalım diycem de,o soğuk su olayı bende de var canm 3 aydır içmiyom normal suhosbuldum canım. yapma yaaaa((((( ben son zamanlarda klıma ıle uyuyorum ve bıldıgın buzlu su ıcıyorum acaba bunlardan mı kaynaklandı bu enfeksıyon (((((( offf yaaaaaa ama klımayla uyurken bıle su ıcınde uyanıyorum.
sıcağa cok dayanıksızım hemen burnum kanıyor fenalaşıyorum. özellikle normalde tansıyonum dusuk, aniden çıkar dıye korkuyorum sıcaktan.
sağol canım fıstığıma önceden sevınıyordum aslında tombık dıye ama bu defa normal zamanında olmasına sevındım. cunku dr. cok kılolu olursa sezeryan olur dıyordu.
Rabbim bu mübarek günde hepimize gonlumuze gore versın ınşallah.
Hadi beee bizim senle 1afta vardi aramzdaaa pesine geliyorum bendee ohhh azaliyo kiz gunlerr ama doktr tam benlikmis :)
selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...
Canim anladim ama soguk su icme ustun acik yat ama ayagina corap mutlaka giy bide tansiyonun varsa basina islak bez koy cok ise yarar...tombik olurda doguramam diye bendr cok korkuyordum benim oglanin bacak boyu 2 hafta onde cikio babasi kilikli uzun olacak sipam:)
canım hoşgeldin nasılsın bakalım diycem de,o soğuk su olayı bende de var canm 3 aydır içmiyom normal su
...dolapta sürahiler var ordan dolduruyom içim yanıyo,soğuk meyve,soğuk tatlı...gece wc ye bi kalkıyom atletime kadar sırılsıklam,havale geçiriyom sanırsın...bu sıcaklık normalmiş de,inşallah atlatırız şu zamanları da gülüm sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız,haaaaa bu arada bi arkadaşım emzirirken de ter içinde kaldığını sölüyodu,al işte güneydoğunun sıcağı,bebiş olunca klimayı unut sinemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?