2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
merhabalar!

sanırım yazılmamış ama ikiz annelerimizden Yeliz ve Derya (TrueBloood) şu an hastanede.. yeliz doğum yapmış olablilir hala haber alamadık
Derya ise doğuma kadar yatış verildi....

haberler böyyyyleeeeee

rabbim yardımcıları olsun bebişlerine sağsalim kavuştursun inşllh

selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...

salı gunu kontrole gıttık. kızım gayet ıyı nstde de bısey çıkmadı. kızım durgun doneme gecmıs cok buyumemıs. 2400 kilosu 46cm boyu.

daha once hep 2 hafta onde gıdıyordu. bu defa tam haftası cıktı. Onde veya gerıde gıdenler rahat olun bebişlerin hangı hafta ne kadar buyuyecegı belli olmuyormuş.

birde şikayetim yoktu ama bir idrar tahlili istedi doktor. idrar yolu enfeksiyonu cıktı :2::2::2::2::2:
ilaca başladım. yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim ((( korktum... nıye oldu anlamadım

Cnm hosgeldin.sanada hayirli kandiller.bebisinde saglikli olsun önemli olan bu.kacinci haftandi cnm.idrar yolu enfeksiyonu ise benim surekli yasadigim birsey son zamanlarda cok şükür olmadi.ama bunun tek caresi coook su icmen gerek.ben hamilelik basinda serumlarla atlattim antibiyotik dahi kullandim yani.hangi ilaci verdi sana.niye oldu die düşünme cnm oluyor işte. Cok su icersen gecicekdir emin ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin canim enfrksiyon bende yasiyorum hamilelikten incede vardi...serum falan aldim hatta ayaklara dikkat etmen lazim usutme kesinlikle corap giy mutlaka hava sicak olsa bile ben sicak su torbasi faln koyuyorum ayagima hala...suyuda eksik etme bol ic...bebisede masallahhh.

hosbuldum ebrucum. 34+2deyım suan.
gece sadece wc ye kalkarken bıle 1.5 lt su ıcıyorum. gunduzlerı rahat 3 lıtre ıcıyorumdur. su konusunda cok ıcıyorum zaten kısın bıle 3 lıtre ıcıyordum devamlı ıcım yanıyor.
2 ilaç yazdı biri Monurol 1 poşetlik gece yatmadan ıcıyormussun ve 3-4 saat tuvalete çıkmaman gerekıyormus. dun gece aldım onu ne ezıyet oldu ama.
tuvalete gıtmıcem dıye su ıcemedım yandım resmen. içtikten 2 saat sonra uyandım tuvaletım var ((( zor bela 3 saat dayandım (((
diğeride 12 saatde bir alınıyormuş DUOCID.

hosbuldum canım. yapma yaaaa ((((( ben son zamanlarda klıma ıle uyuyorum ve bıldıgın buzlu su ıcıyorum acaba bunlardan mı kaynaklandı bu enfeksıyon (((((( offf yaaaaaa ama klımayla uyurken bıle su ıcınde uyanıyorum.
sıcağa cok dayanıksızım hemen burnum kanıyor fenalaşıyorum. özellikle normalde tansıyonum dusuk, aniden çıkar dıye korkuyorum sıcaktan.
sağol canım fıstığıma önceden sevınıyordum aslında tombık dıye ama bu defa normal zamanında olmasına sevındım. cunku dr. cok kılolu olursa sezeryan olur dıyordu.
Rabbim bu mübarek günde hepimize gonlumuze gore versın ınşallah.

Cnm benim.kullandiklarimla ayni ilaclar.endise etmeden kullanabilirsin.beni rahatlatmisti o ilaclar.

Cnm benim.kullandiklarimla ayni ilaclar.endise etmeden kullanabilirsin.beni rahatlatmisti o ilaclar.

ayy ebrucum sağol canım ya. içimi rahatlattın. sonuçlar daha cıkmamıstı doktor 2 hafta sonra ıcın cagırmıstı ama ben onumuzdeki hafta gıdeyım dıyorum hem ilaç 5 günlük zaten bitmiş olacak gideyim de tekrar bır test yaptırırım. inşallah banada yarar bu ılaclar.

senin veletler baya merakta bırakmış,dalga geçmiş resmen,sağlıkla gelsin canm
selam canm senin de kandilin mübarek olsun...

Hadi beee bizim senle 1afta vardi aramzdaaa pesine geliyorum bendee ohhh azaliyo kiz gunlerr ama doktr tam benlikmis :)

Canim anladim ama soguk su icme ustun acik yat ama ayagina corap mutlaka giy bide tansiyonun varsa basina islak bez koy cok ise yarar...tombik olurda doguramam diye bendr cok korkuyordum benim oglanin bacak boyu 2 hafta onde cikio babasi kilikli uzun olacak sipam:)

canım hoşgeldin nasılsın bakalım diycem de,o soğuk su olayı bende de var canm 3 aydır içmiyom normal su
...dolapta sürahiler var ordan dolduruyom içim yanıyo,soğuk meyve,soğuk tatlı...gece wc ye bi kalkıyom atletime kadar sırılsıklam,havale geçiriyom sanırsın...bu sıcaklık normalmiş de,inşallah atlatırız şu zamanları da gülüm sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız,haaaaa bu arada bi arkadaşım emzirirken de ter içinde kaldığını sölüyodu,al işte güneydoğunun sıcağı,bebiş olunca klimayı unut sinemmmmm

Hadi beee bizim senle 1afta vardi aramzdaaa pesine geliyorum bendee ohhh azaliyo kiz gunlerr ama doktr tam benlikmis :)

Gunler azaliyo azalmasinada be hala paniklerde ve korkulardayim yaaaaaa aaa bir haftami vardi aramizda.ozaman sende gelirsin hemen hemen ayni tarihlerde

Su idrar yolu enfeksiyondan biktim inan cnn.. hamileligimden beri cikip duruyo.. rahim boynumuda o kisaltiyo zaten. enfeksiyondan dolayi rahim boynu yumusuyomus ayakta kalincada baskidan dolayi kisalma yapiyomus. Antibiotik verdiler bana bi serferligine. Alttan bisi almami onermediler orayi ne kadar rahat biraksak iyi dediler. en iyisi dr un verdigi ilaci kullanip yatmak.. gevmis olsun cnm..

magnezyuma devam eden var mi? Drum normal dedi ama oglumun kilosu iki kilo cikti 32+5 de normal dimi?

Sizden naber? Kasilmalae yogunlasiyo evet. Kizlar altta bi batma gibi bisi hissederseniz dr a basvurun. Normal desede israe edun icim rahat degil fln diyin. Enfeksiyonun hbrcisi oluyo. Bende enfeksixon bulundu dogum olsaydi eger cocuga geciyomus ve ciger iltihabi yapiyomus cocukta allah korusun. Idrarda degil iste alltan sivi aliyolarya kultur mu deniliyo ordan cikti

ahh canım buranın sıcağında corap napar benı bılmıyorum. ama şu soğuk suya bir çare bulayım en azından tansiyonum cok dusuk normalde.
iyi zamanlarımda 5-8 falan çıkar.
ilk zamanlar cok küçüklerdi ya hepimiz buyusunler dıye sabırsızlanıyorduk sanırım. :) 2 aydır falan ondeydı hep bende sevınıyordum ama doğum yaklaşınca :))) başka taraflarıda düşünüyor ınsan :))) ayy bacak boyu uzun olsun canım :)) o etkilemez sanırım doğumu. uzuuuunnn mınnos olsun

hosbuldum aysem. valla sıcak butun dengemı bozdu. zaten en buyuk korkum sıcaklardı ben gribi, usutmeyı bıle kısın yasamaz oldum burda. mayıs hazıran dedın mı hasta olurdum. akdeniz yanıyorrrrrrr. hayırlısıyla doğursak...
aynen ya su içinde uyanıyorum...
Amin canım...
ooo tabi canım bebiş geldiğinde klimalar off.. zaten şimdiden kurdum planı temmuz ağustosu salonda gecırıcez kızımla. en ferah yer salon. 2 cephe full pencere ve cephemiz kuzey. yatak odasında geçmez bu yaz

sen nasılsın aysem kuzucuğum nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…