ahh canım buranın sıcağında corap napar benı bılmıyorum. ama şu soğuk suya bir çare bulayım en azındantansiyonum cok dusuk normalde.
iyi zamanlarımda 5-8 falan çıkar.
ilk zamanlar cok küçüklerdi ya hepimiz buyusunler dıye sabırsızlanıyorduk sanırım. :) 2 aydır falan ondeydı hep bende sevınıyordum ama doğum yaklaşınca :))) başka taraflarıda düşünüyor ınsan :))) ayy bacak boyu uzun olsun canım :)) o etkilemez sanırım doğumu. uzuuuunnn mınnos olsun
hosbuldum aysem. valla sıcak butun dengemı bozdu. zaten en buyuk korkum sıcaklardıben gribi, usutmeyı bıle kısın yasamaz oldum burda. mayıs hazıran dedın mı hasta olurdum. akdeniz yanıyorrrrrrr. hayırlısıyla doğursak...
aynen ya su içinde uyanıyorum...
Amin canım...
ooo tabi canım bebiş geldiğinde klimalar off.. zaten şimdiden kurdum planı temmuz ağustosu salonda gecırıcez kızımla. en ferah yer salon. 2 cephe full pencere ve cephemiz kuzey. yatak odasında geçmez bu yaz
sen nasılsın aysem kuzucuğum nasıl ?
biz geldik hastaneden
34+4 2950 gr - 50 cm olmuşuznst normal sancı yok
suyum normal, rahimde açılma falan yok
kasılmaları sordum karnım taş gibi oluyor diye günde 5-6 kere olması normal dedi
ayın 20sine randevu verdi
38+ olmadan sezeryana almıyor yani 10 temmuzu beklemeye devam , son 28eğer ani aksi bir durum olmazsa
Su idrar yolu enfeksiyondan biktim inan cnn.. hamileligimden beri cikip duruyo.. rahim boynumuda o kisaltiyo zaten. enfeksiyondan dolayi rahim boynu yumusuyomus ayakta kalincada baskidan dolayi kisalma yapiyomus. Antibiotik verdiler bana bi serferligine. Alttan bisi almami onermediler orayi ne kadar rahat biraksak iyi dediler. en iyisi dr un verdigi ilaci kullanip yatmak.. gevmis olsun cnm..
magnezyuma devam eden var mi? Drum normal dedi ama oglumun kilosu iki kilo cikti 32+5 de normal dimi?
Sizden naber? Kasilmalae yogunlasiyo evet. Kizlar altta bi batma gibi bisi hissederseniz dr a basvurun. Normal desede israe edun icim rahat degil fln diyin. Enfeksiyonun hbrcisi oluyo. Bende enfeksixon bulundu dogum olsaydi eger cocuga geciyomus ve ciger iltihabi yapiyomus cocukta allah korusun. Idrarda degil iste alltan sivi aliyolarya kultur mu deniliyo ordan cikti
kızlar cadı kızımla az önceki diyaloumuz
-artık altını bağlamayacağım ablalar tuvalete yapar.
-ben abla değilim.
-kardeşin kime abla diyecek o zaman
-hmmmm ben bebek kardeşim abla olsun.
-ama onu ablası koruyacak çok küçük doğacak sen parka götüreceksin sallayacaksın ablalık yapacaktın ya sevip öpeceksin.
- tmm bez bağlama ben ablayım.ama beni kucağına al sana bebek olam
Eki Görüntüle 1154296
Dora ismine ne dersinbende buaralar dorayi düşünüyorum
Canim allah yardimcin olsun bask diyecek bisy yok..hayirlisi ile hepimiz saglikla bi dogurup kuzulari bi kucagimiza alsak gerisi hallediler illaki..
biz geldik hastaneden
kasılmaları sordum karnım taş gibi oluyor diye günde 5-6 kere olması normal dedi
38+ olmadan sezeryana almıyor yani 10 temmuzu beklemeye devam , son 28eğer ani aksi bir durum olmazsa
Ay kizlar soluma yatinca yavrum sag tarafimdan ayagini bastiriyo resmen dokunuyorum cok guzel bi duygu ya
Kızlar benim idrarda yanma falan yok ama ayaktayken sanki taş yada kum dökecekmişim yani bişey çıkacak gibi acıyo kesin iltihap var diyorum bi kaç kez tahlil yaptılar yok diyolar değer 7.8 miş sizin kaç acaba
Canım sağolasın. sanada gecmıs olsun.
Aksilik bu ya sonuçlardan haberım yoktu doktor donuşu günde halı sıldım supurdum bırde yerlerde ıkı buklum..aklıma ne dıyım.. yapmadım yapmadım eşime sinirlendim. giriştim temizliğe.. o günde zaten sancı agrı tavan yaptı...
simdi totomu kaldırmam ama yerınden temızlık derken mınnosa zararım olacak
ben magnezyumu bırakmıştım bıraz kasık ağrıları azaldı dıye ama yıne başladım cunku yıne tavan oldu ağrılar.
hatta gecen kontrolde sedyeden kalkarken kalça bölgemden çatırt dıye bır ses geldı kemıklerım kırıldı sandımdoktor korkma vücudun kemıklerın doğuma hazırlandığından yumuşuyor o yüzden o agrı ve çıtırdamalar dedi.
kilosu bence normal concişin benım anladığım zaten hafta haftayı tutmuyor. kımı zaman 15 gundue 150-200gr alıyorlar. kımı zaman haftada 400-500gr.
o alttan sıvıyı benım doktorda almıştı gecen ay maşallah temız cıkmıstı. Rabbim yardımcımız olsun... ne kadar dıkkat edersek edelım bıseyler çıkıp duruyor. bizim elimizde olmasa da uzuluyoruz bebıse zarar mı verdım dıye... Hayırlısıyla dogsunlarda gozumuzun onunde olsun kuzularımız..
Kızlar benim idrarda yanma falan yok ama ayaktayken sanki taş yada kum dökecekmişim yani bişey çıkacak gibi acıyo kesin iltihap var diyorum bi kaç kez tahlil yaptılar yok diyolar değer 7.8 miş sizin kaç acaba
biz geldik hastaneden
Gunler azaliyo azalmasinada be hala paniklerde ve korkulardayim yaaaaaaaaa bir haftami vardi aramizda.ozaman sende gelirsin hemen hemen ayni tarihlerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay kizlar soluma yatinca yavrum sag tarafimdan ayagini bastiriyo resmen dokunuyorum cok guzel bi duygu ya
Amin canım hepimizin inşallah.. Son zamanlar daha cok gerılıyor ınsan bu durumlara doğum yaklaştıkça.
maşallah kuzuna :) hem boylu hem tontık. nasıl olsa sezeryan olucan annesı tontiş olsun o da ohhhh kavuşunca mıncıracak bol yerı olsun kuzunun tam 4 hafta kaldı kuzunla kavuşmana :) böyle gunu bılmek de ayrı bır heycan ya :)
gecen aksam benım kızımda yaptı ama ayağı çıkacaktı sankı karnımdan :))) ama cok ağrım vardı o anda acaba sıkıntısı ı var dıye tadını çıkaramadım
bazen normal otururkende yakalıyorum badık ayağını :))) ne tatlı bısey yaaa :) ya yakalanınca daha cok vuruyor ya da kaçırıyor :))
o gun izinliydi eşim o işleri o yapacaktı hesapta. aksam oldu kalkmadı yerınden. banada sınır geldı. daldım halılara. ama aksam sancıdan ağladım resmen yaAllah iyligini versin kiz ne hali silmesi. Yapma sakin. sinirlenincede kasiliyom ben mesela. Aman diyim dikkat et.
Valla oglus 2800-3300 arasi dogsun normal dogum kolay olsin insallah. Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?