2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim allah yardimcin olsun bask diyecek bisy yok..hayirlisi ile hepimiz saglikla bi dogurup kuzulari bi kucagimiza alsak gerisi hallediler illaki..

biz geldik hastaneden

34+4 2950 gr - 50 cm olmuşuz nst normal sancı yok

suyum normal, rahimde açılma falan yok

kasılmaları sordum karnım taş gibi oluyor diye günde 5-6 kere olması normal dedi

ayın 20sine randevu verdi

38+ olmadan sezeryana almıyor yani 10 temmuzu beklemeye devam , son 28 eğer ani aksi bir durum olmazsa

Masallah tosuna ne guzel kilo almis. 32. Haftada sonra haftada 200-300 gram aliyolarmis. Ne guzel yaklasiyo gunler ama gecme bilmiyor.

Canım sağolasın. sanada gecmıs olsun.
Aksilik bu ya sonuçlardan haberım yoktu doktor donuşu günde halı sıldım supurdum bırde yerlerde ıkı buklum.. aklıma ne dıyım.. yapmadım yapmadım eşime sinirlendim. giriştim temizliğe.. o günde zaten sancı agrı tavan yaptı...
simdi totomu kaldırmam ama yerınden temızlık derken mınnosa zararım olacak

ben magnezyumu bırakmıştım bıraz kasık ağrıları azaldı dıye ama yıne başladım cunku yıne tavan oldu ağrılar.
hatta gecen kontrolde sedyeden kalkarken kalça bölgemden çatırt dıye bır ses geldı kemıklerım kırıldı sandım doktor korkma vücudun kemıklerın doğuma hazırlandığından yumuşuyor o yüzden o agrı ve çıtırdamalar dedi.

kilosu bence normal concişin benım anladığım zaten hafta haftayı tutmuyor. kımı zaman 15 gundue 150-200gr alıyorlar. kımı zaman haftada 400-500gr.

o alttan sıvıyı benım doktorda almıştı gecen ay maşallah temız cıkmıstı. Rabbim yardımcımız olsun... ne kadar dıkkat edersek edelım bıseyler çıkıp duruyor. bizim elimizde olmasa da uzuluyoruz bebıse zarar mı verdım dıye... Hayırlısıyla dogsunlarda gozumuzun onunde olsun kuzularımız..

Kızlar benim idrarda yanma falan yok ama ayaktayken sanki taş yada kum dökecekmişim yani bişey çıkacak gibi acıyo kesin iltihap var diyorum bi kaç kez tahlil yaptılar yok diyolar değer 7.8 miş sizin kaç acaba

küçük abla seni

Canim allah yardimcin olsun bask diyecek bisy yok..hayirlisi ile hepimiz saglikla bi dogurup kuzulari bi kucagimiza alsak gerisi hallediler illaki..

Amin canım hepimizin inşallah.. Son zamanlar daha cok gerılıyor ınsan bu durumlara doğum yaklaştıkça.

maşallah kuzuna :) hem boylu hem tontık. nasıl olsa sezeryan olucan annesı tontiş olsun o da ohhhh kavuşunca mıncıracak bol yerı olsun kuzunun tam 4 hafta kaldı kuzunla kavuşmana :) böyle gunu bılmek de ayrı bır heycan ya :)

Ay kizlar soluma yatinca yavrum sag tarafimdan ayagini bastiriyo resmen dokunuyorum cok guzel bi duygu ya

gecen aksam benım kızımda yaptı ama ayağı çıkacaktı sankı karnımdan :))) ama cok ağrım vardı o anda acaba sıkıntısı ı var dıye tadını çıkaramadım
bazen normal otururkende yakalıyorum badık ayağını :))) ne tatlı bısey yaaa :) ya yakalanınca daha cok vuruyor ya da kaçırıyor :))

Kızlar benim idrarda yanma falan yok ama ayaktayken sanki taş yada kum dökecekmişim yani bişey çıkacak gibi acıyo kesin iltihap var diyorum bi kaç kez tahlil yaptılar yok diyolar değer 7.8 miş sizin kaç acaba

canım sonuçlarda bır suru değer var hangısı ?

Allah iyligini versin kiz ne hali silmesi. Yapma sakin. sinirlenincede kasiliyom ben mesela. Aman diyim dikkat et.

Valla oglus 2800-3300 arasi dogsun normal dogum kolay olsin insallah. Allah yardimcimiz olsun

O ne ph degerimi? Ph ise yuksek cikmamismi? Yuksek cikinca enfeksiyon anlamnina gelmiyomu benmi yanlis biliyorum..

Maşallah canım tosuncuk olmuşsunuz bende yarın gitcem inş iyidir herşey 36+3 oluyoruz geriyede son 14 gün kalcak inş

oyy maşallah kuzuyaaa ne güzel cnm iyi haberlerle gelmişin bizim de pasartesi randevumuz ondan sonra doğuma kadar bi kere daha çağırır gibime geliyor zaten az kaldı :18:

Gunler azaliyo azalmasinada be hala paniklerde ve korkulardayim yaaaaaa aaa bir haftami vardi aramizda.ozaman sende gelirsin hemen hemen ayni tarihlerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkma yaa..panik yapma sakin benim bdt 28 temmuzdu 33+3 bugun yanlis hatirlamiyosam bir hafta var aramizda ama bana en erken 15dedi senin kacinci haftanda oluyo sezeryanin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet hemende kaciriyor gidiklaniyomu acaba oksayinca :))))))

Allah iyligini versin kiz ne hali silmesi. Yapma sakin. sinirlenincede kasiliyom ben mesela. Aman diyim dikkat et.

Valla oglus 2800-3300 arasi dogsun normal dogum kolay olsin insallah. Allah yardimcimiz olsun
o gun izinliydi eşim o işleri o yapacaktı hesapta. aksam oldu kalkmadı yerınden. banada sınır geldı. daldım halılara. ama aksam sancıdan ağladım resmen ya ((

işte en cok normal doğumu da bundan ıstıyorum. kimse yok gelip yardım edecek. hayırlısıyla normal doğum yapsam hemen kendıme gelırım, evımı de temızlerım detaylı mınnos kızımada bakarım rahat rahat..
Amin canım cumlemızın..

hastane çıkışı biraz oğluşu gezdirdim yazık sıkılıyor evde çocuk benimle beraber

yorulmuşuz şimdi o uyudu, bende gidip uzanayım biraz

öptüm sizi hayırlı kandiller tonton annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…