2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bebislerin dolaplarini yerlestirdinizmi...fotograf yuklesenizde fikir olsa bizeds benim duzensiz oldu gibime geliyor minik esyalar ya duzenleyemedim sanki..?:what:

bizim cadı naapsın,konuşuyom akşam kızzz seni merak ediyom dedim anaaaa içerde bir taklalar,dedim kızım dur bugün değil geniş zamanlı cümle kurdum acele etme dedim,bebem kaç kilo aldın yaa,sanki bu son haftalar daha mı büyüyo göbüşler neee

Ph 7 yazıyo bana lökosit enfeksiyon dedi oda 7.8 yüksekmi

canım sanırım yüksek değil.
benım sonuç
Lökosit 10-12 HPF
cıkmıs.

ama yınede ıcıne sınmıyorsa doktorun soyledıgı aile hekımınıde danış göster sonucunu.

Evet hemende kaciriyor gidiklaniyomu acaba oksayinca :))))))

:))) bilmem ki olabılır aslında :))) hissiz değiller sonuçta :)
birde bazen birkaç saat hareketsiz olunca sevıp konuşuyorum. o anda badiklenmeye başlıyor ya offf dünyalar benım oluyor :) seslerımızı tanıyorlardır artık :)

Massallah massallah kiz neyedin ne ictin okadar buyuttun tosuncugu :)) ben en son 32+0da gittim 2050 grdi simdi 34+0da gitcem pzrtsi acaba 2500 olmusmudurki..ama benim kilo almam durdu hatta gecen rahatsizdim ishal kusma ve 2kilo verdim cok rahatsizdm gecen hafta cok kilo almamistir guzel kizim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen gecende kizi yika dedim kucugunu kalkana kadar o sinir basti bana kalktim yikadim vicdan azabi ceksin diye. Simdi kalkixo hemen. Hep telefonda clan of clash midir nedir oyle bi oyun var hep oynuyo acayip sinir basiyo beni

Kizlar bebislerin dolaplarini yerlestirdinizmi...fotograf yuklesenizde fikir olsa bizeds benim duzensiz oldu gibime geliyor minik esyalar ya duzenleyemedim sanki..?:what:

Tatlim en iyisi boylara gore yap. 56 lar ayri 62 ler ayri. Daha buyukleri varsa onlari kaldir simdilik ne bilim bazaya yada nerde yer varsa. Buyudukce kucukleri alirsin onlari koyarsin. Yer kaplamaz. bende bide komedin var onun icinde dus icin lazim olanlar havlu battaniye corap atlet var.

bidenem aynı sebeplerden istiyoz normal doğumu,millet gelsin bebişimizin göbeği düşünce de gitsin diyom,mıç kadar evde onca kişi misafir edemem yani,kendi işimi yapmak istiyorum,hamdolsun bu halimde bile ,belim sorunlu olduğu haftalarda da ,yemeğimi bulaşık çamaşırmı kendim hallettim,eşimin kahvesi pişip önüne gitt daima,gık demedim,Allah güç versin cümlemize...

Canim hic merak etme sen ne yersen ye onlar aliyolar kilo versen bile depodan aliyolarmis. Bende yemedim dogru durust sicaklardan ama bi haftada 300 gram almis. Yedigim zamanlarda okadar almiyodu. 32 den sonra almaya basliyolarmis haftada 200 300 gram. Kafana takma hic

dolabın yarısı hastane çantasına gıttı ama atayım yınede resım

ayyyy maşallah fıstıgımaaaa

sorma son zamanlarda benım cadıda konuşmaya cok duyarlı :) bayılıyorum o halıne
canım ben 20ye yakın aldım. fakat ne zaman ne kadar aldığım bellı değil. bak ozet geceyım hatta. ilk aylarda bır anda 10 kılo aldım. sonra durdu 2 ayda 2 kılo aldım. sonra yıne başladım patır patır almaya. sımdı son 1 aydır 1 kılo almışım. bundan sonra ne olacak bılmıyorum..

ama işin ilginç yanı son kontrolden bu yana karnım cok şişti ve dedım ya çatlaklar başladı. bende bebiş cok buyudu sandım ama 200gr. almış sadece.
belkıde kan deveranından mı oluyor yoksa sudan mı bılmıyorum.
ama son zamanlarda karnımı zor taşır oldum

Masallah kiz senin kadar is yapsam hastanelik oluyom ucuncu hamisligim hepsindede riskim vardi. Ilk kizimda iki ay 2 cm acikla yurudum bidr calistim. Bu cok agir geliyo ama bi dogsun isiracam totosunu sipanin. Ya bide vicdan yapiyom cocuklarimla ilgilenemiyom diye ama az kaldi sukjr. Bi dogurim iki kizimi alip kosacam ziplatacam :)) insallah. Bu oglanda cok cektim. Sukur bu haftalara geldik

Saol canım sağlık ocağıda baktı doktorumda bol su iç bişey yok dedi zaten de benim ayağa kalktığımda olan batmayı çözemedim bişey çıkcak gibi neyse şurda ne kaldı sabır :)

Valla her turlu denedim genede gozume duzensiz gibi geliyor begenemedim bir turlu yani...bak mesela

Eklentiler

• $1402573028648.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 26

Benim bdt 12 temmuz du.normalde suanda 36 hafta oluyo.ama doktor 37 ye girdik dedi ben bu hesaptan bise anlamadim.bise cikmazsa 39 dan almasini bekliyoruz dedi.yani 39.haftada aliyormus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen gecende kizi yika dedim kucugunu kalkana kadar o sinir basti bana kalktim yikadim vicdan azabi ceksin diye. Simdi kalkixo hemen. Hep telefonda clan of clash midir nedir oyle bi oyun var hep oynuyo acayip sinir basiyo beni

şaka gıbı dımı sen iş yap o oyun oynasın. oyle zamanda lafı ınceden koymak lazın aslında erkeklerin bencilliğine hiç tahammulum yok
benım eşimde hesapta sonradan vicdan yaptı ama o saatten sonra hıc degerı olmuyor
ki aylardır yapılacak bır ıs olduğu zaman rica ile nazikçe soylerım. oyle sunu yap bunu yap vs tarzı bır ınsan değilim. ama bunlara o lazım sanırım. ilk izin gününde dünyayı dar edicem bu haftanın intikamını alıcam

yaa aysem muhtaç olmak zor.. su an kendımı kotu hıssedıyorum hayatımda ılk defa muhtaç oldum. Rabbim başka sebeplerden muhtaç bırakmasın bızı...
bu hamılelık bır mucıze sonuçta o yüzden dayanılır geliyor. ama Allahın izniyle doğumdan sonra eski enerjime dönmek ıstıyorum. ufacık seyler ıcın rıca etmek zoruma gıdıyor..
Amin canım.. Rabbim hepimizin gönlüne gore versın ınsallah.. Kimseye de muhtaç etmesın..

Bugn devletteki dr geldim su an hastanedeyim gün önce özelde ki drm suyumun azaldığını söylemisti bu dr ise herşey normal suyun iyi dedi bekli bebek idrarini yapmadigi anda ugs bakilmistir o yüzden az demiştir dedi ve on gun once 2kiloydu bugun 2500 kg dedi kesin ölçümlerde bi yanluslik var on gunde yarim kilo alir mi ki

Nst istedi su an dr bekliyorum doguma cikmis ama benim anladigim 20dakikada 50leri bulan 4,5 sanci cikmis hayırlısı bakalım

yukarda oyuncakların arka kısmı yatak malzemelerı dolu. yorganlar, yan korumalar, yastıklar vs..

ilk çekmeceye kucuk malzemeleri koydum. mendil, corap, aksesuar, sapka, onluk vs..

ikinci çekmece yıne yatak malzemeleri. çarşaf, yan koruma yastığı, battanıye, boğulma onleyıcı yastık vs..

Valla her turlu denedim genede gozume duzensiz gibi geliyor begenemedim bir turlu yani...bak mesela

yok be canım gayetde guzel. :) kendı dolabımız gıbı düşünme cok mınık kıyafetlerı kuzuların anca bu kadar oluyor :)))
bize gore el bezi kadar onların cicileri :)))

Kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..Bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?

Cok guzel kizzz masallah gule gule kullansin prenses. Fikir olarak bence badileride asmissinya onlarida mendillein coraplarin oldugu yere koyabilirsin mesela askinda bosalir malum kiz cocugunda elbise cicisler bitmiyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…