- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
ahh canım buranın sıcağında corap napar benı bılmıyorum. ama şu soğuk suya bir çare bulayım en azındantansiyonum cok dusuk normalde.
iyi zamanlarımda 5-8 falan çıkar.
ilk zamanlar cok küçüklerdi ya hepimiz buyusunler dıye sabırsızlanıyorduk sanırım. :) 2 aydır falan ondeydı hep bende sevınıyordum ama doğum yaklaşınca :))) başka taraflarıda düşünüyor ınsan :))) ayy bacak boyu uzun olsun canım :)) o etkilemez sanırım doğumu. uzuuuunnn mınnos olsun
hosbuldum aysem. valla sıcak butun dengemı bozdu. zaten en buyuk korkum sıcaklardıben gribi, usutmeyı bıle kısın yasamaz oldum burda. mayıs hazıran dedın mı hasta olurdum. akdeniz yanıyorrrrrrr. hayırlısıyla doğursak...
aynen ya su içinde uyanıyorum...
Amin canım...
ooo tabi canım bebiş geldiğinde klimalar off.. zaten şimdiden kurdum planı temmuz ağustosu salonda gecırıcez kızımla. en ferah yer salon. 2 cephe full pencere ve cephemiz kuzey. yatak odasında geçmez bu yaz
sen nasılsın aysem kuzucuğum nasıl ?
Ph 7 yazıyo bana lökosit enfeksiyon dedi oda 7.8 yüksekmi
Evet hemende kaciriyor gidiklaniyomu acaba oksayinca :))))))
biz geldik hastaneden
34+4 2950 gr - 50 cm olmuşuznst normal sancı yok
suyum normal, rahimde açılma falan yok
kasılmaları sordum karnım taş gibi oluyor diye günde 5-6 kere olması normal dedi
ayın 20sine randevu verdi
38+ olmadan sezeryana almıyor yani 10 temmuzu beklemeye devam , son 28eğer ani aksi bir durum olmazsa
o gun izinliydi eşim o işleri o yapacaktı hesapta. aksam oldu kalkmadı yerınden. banada sınır geldı. daldım halılara. ama aksam sancıdan ağladım resmen ya((
işte en cok normal doğumu da bundan ıstıyorum. kimse yok gelip yardım edecek. hayırlısıyla normal doğum yapsam hemen kendıme gelırım, evımı de temızlerım detaylı mınnos kızımada bakarım rahat rahat..
Amin canım cumlemızın..
Kizlar bebislerin dolaplarini yerlestirdinizmi...fotograf yuklesenizde fikir olsa bizeds benim duzensiz oldu gibime geliyor minik esyalar ya duzenleyemedim sanki..?:what:
bidenem aynı sebeplerden istiyoz normal doğumu,millet gelsin bebişimizin göbeği düşünce de gitsin diyom,mıç kadar evde onca kişi misafir edemem yani,kendi işimi yapmak istiyorum,hamdolsun bu halimde bile ,belim sorunlu olduğu haftalarda da ,yemeğimi bulaşık çamaşırmı kendim hallettim,eşimin kahvesi pişip önüne gitt daima,gık demedim,Allah güç versin cümlemize...o gun izinliydi eşim o işleri o yapacaktı hesapta. aksam oldu kalkmadı yerınden. banada sınır geldı. daldım halılara. ama aksam sancıdan ağladım resmen ya((
işte en cok normal doğumu da bundan ıstıyorum. kimse yok gelip yardım edecek. hayırlısıyla normal doğum yapsam hemen kendıme gelırım, evımı de temızlerım detaylı mınnos kızımada bakarım rahat rahat..
Amin canım cumlemızın..
Massallah massallah kiz neyedin ne ictin okadar buyuttun tosuncugu :)) ben en son 32+0da gittim 2050 grdi simdi 34+0da gitcem pzrtsi acaba 2500 olmusmudurki..ama benim kilo almam durdu hatta gecen rahatsizdim ishal kusma ve 2kilo verdim cok rahatsizdm gecen hafta cok kilo almamistir guzel kizim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bebislerin dolaplarini yerlestirdinizmi...fotograf yuklesenizde fikir olsa bizeds benim duzensiz oldu gibime geliyor minik esyalar ya duzenleyemedim sanki..?:what:
bizim cadı naapsın,konuşuyom akşam kızzz seni merak ediyom dedim anaaaa içerde bir taklalar,dedim kızım dur bugün değil geniş zamanlı cümle kurdum acele etme dedim,bebem kaç kilo aldın yaa,sanki bu son haftalar daha mı büyüyo göbüşler neee
bidenem aynı sebeplerden istiyoz normal doğumu,millet gelsin bebişimizin göbeği düşünce de gitsin diyom,mıç kadar evde onca kişi misafir edemem yani,kendi işimi yapmak istiyorum,hamdolsun bu halimde bile ,belim sorunlu olduğu haftalarda da ,yemeğimi bulaşık çamaşırmı kendim hallettim,eşimin kahvesi pişip önüne gitt daima,gık demedim,Allah güç versin cümlemize...
Aynen gecende kizi yika dedim kucugunu kalkana kadar o sinir basti bana kalktim yikadim vicdan azabi ceksin diye. Simdi kalkixo hemen. Hep telefonda clan of clash midir nedir oyle bi oyun var hep oynuyo acayip sinir basiyo beni
Tatlim en iyisi boylara gore yap. 56 lar ayri 62 ler ayri. Daha buyukleri varsa onlari kaldir simdilik ne bilim bazaya yada nerde yer varsa. Buyudukce kucukleri alirsin onlari koyarsin. Yer kaplamaz. bende bide komedin var onun icinde dus icin lazim olanlar havlu battaniye corap atlet var.
Korkma yaa..panik yapma sakin benim bdt 28 temmuzdu 33+3 bugun yanlis hatirlamiyosam bir hafta var aramizda ama bana en erken 15dedi senin kacinci haftanda oluyo sezeryanin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla her turlu denedim genede gozume duzensiz gibi geliyor begenemedim bir turlu yani...bak mesela
Aynen gecende kizi yika dedim kucugunu kalkana kadar o sinir basti bana kalktim yikadim vicdan azabi ceksin diye. Simdi kalkixo hemen. Hep telefonda clan of clash midir nedir oyle bi oyun var hep oynuyo acayip sinir basiyo beni
bidenem aynı sebeplerden istiyoz normal doğumu,millet gelsin bebişimizin göbeği düşünce de gitsin diyom,mıç kadar evde onca kişi misafir edemem yani,kendi işimi yapmak istiyorum,hamdolsun bu halimde bile ,belim sorunlu olduğu haftalarda da ,yemeğimi bulaşık çamaşırmı kendim hallettim,eşimin kahvesi pişip önüne gitt daima,gık demedim,Allah güç versin cümlemize...
Valla her turlu denedim genede gozume duzensiz gibi geliyor begenemedim bir turlu yani...bak mesela
masalahh güle gule güzel günlerde kullanın tontikinle canim
yukarda oyuncakların arka kısmı yatak malzemelerı dolu. yorganlar, yan korumalar, yastıklar vs..
Eki Görüntüle 1154760
ilk çekmeceye kucuk malzemeleri koydum. mendil, corap, aksesuar, sapka, onluk vs..
Eki Görüntüle 1154761
ikinci çekmece yıne yatak malzemeleri. çarşaf, yan koruma yastığı, battanıye, boğulma onleyıcı yastık vs..
Eki Görüntüle 1154762
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?