Saol canım sağlık ocağıda baktı doktorumda bol su iç bişey yok dedi zaten de benim ayağa kalktığımda olan batmayı çözemedim bişey çıkcak gibi neyse şurda ne kaldı sabır :)
Bugn devletteki dr geldim su an hastanedeyim gün önce özelde ki drm suyumun azaldığını söylemisti bu dr ise herşey normal suyun iyi dedi bekli bebek idrarini yapmadigi anda ugs bakilmistir o yüzden az demiştir dedi ve on gun once 2kiloydu bugun 2500 kg dedi kesin ölçümlerde bi yanluslik var on gunde yarim kilo alir mi ki
Nst istedi su an dr bekliyorum doguma cikmis ama benim anladigim 20dakikada 50leri bulan 4,5 sanci cikmis hayırlısı bakalım
yukarda oyuncakların arka kısmı yatak malzemelerı dolu. yorganlar, yan korumalar, yastıklar vs..
Eki Görüntüle 1154760
ilk çekmeceye kucuk malzemeleri koydum. mendil, corap, aksesuar, sapka, onluk vs..
Eki Görüntüle 1154761
ikinci çekmece yıne yatak malzemeleri. çarşaf, yan koruma yastığı, battanıye, boğulma onleyıcı yastık vs..
Eki Görüntüle 1154762
Bugn devletteki dr geldim su an hastanedeyim gün önce özelde ki drm suyumun azaldığını söylemisti bu dr ise herşey normal suyun iyi dedi bekli bebek idrarini yapmadigi anda ugs bakilmistir o yüzden az demiştir dedi ve on gun once 2kiloydu bugun 2500 kg dedi kesin ölçümlerde bi yanluslik var on gunde yarim kilo alir mi ki
Nst istedi su an dr bekliyorum doguma cikmis ama benim anladigim 20dakikada 50leri bulan 4,5 sanci cikmis hayırlısı bakalım
masalahh güle gule güzel günlerde kullanın tontikinle canim
Cok guzel kizzz masallah gule gule kullansin prenses. Fikir olarak bence badileride asmissinya onlarida mendillein coraplarin oldugu yere koyabilirsin mesela askinda bosalir malum kiz cocugunda elbise cicisler bitmiyor hic
aman iyi canim çok sevindim yarim kilo almasina 34+1 bugun ins hepsi zamanında gelir
maşallah yavrum ya ne kadar güzel büyümüş allah nazarlardan saklasın :))
Senin kizi oglusuma aliyorum şu dakikadan sonra masalah cok ceyizi var gelinimin))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben o kadar askı almadim ya :) raf yok dolapta diye bez raf aldim durun ekliyim size :)
aman iyi canim çok sevindim yarim kilo almasina 34+1 bugun ins hepsi zamanında gelir
kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
sevgi duymasın ebrum :))))
valla zor tutuyorum kendımı bısey almamak ıcın :))) almıcam dıyordum ama 2 tane elbıse aldım :) bayramda evde gıysın dıye
:)) ben denk getirdikçe aldım. burda yerel bır market var orda cok uygundu fıyatları ordan bayag aldım. bir arada a101 de kampanya vardı ordan da aldım :)) daha dolaba koymadığım stoklarımda var askı :)))
sevgi duymasın ebrum :))))
valla zor tutuyorum kendımı bısey almamak ıcın :))) almıcam dıyordum ama 2 tane elbıse aldım :) bayramda evde gıysın dıye
:)) ben denk getirdikçe aldım. burda yerel bır market var orda cok uygundu fıyatları ordan bayag aldım. bir arada a101 de kampanya vardı ordan da aldım :)) daha dolaba koymadığım stoklarımda var askı :)))
aynen canm tatlı krizini böyle atlatmaya çalışıyom hem de,neyseki yaz meyvesi yemek yerine geçiyo herne kadar şekerli olsa da,kış meyvesi öyle değil ,bu arada kızlar doğum için gün alan var mı ki aramızda,facedeki gruptan bi bacımız bugün ikizlerine kavuşcak inşallah,true-blood arkadaşımızın bugün yatışı yapılcak,sanırım o da yarın alınacak doğuma,Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,sağlıcakla kavuştursun yawrularımıza
tattlım ben haftasonu port setlerinden almayı düşünüyom içinde,taşıma çantası,alt açma minderi,kanguru ve ana kucağı olanlardan,ilgilenirsen öle set halinde olanlar var
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Gece çok kasılmalarım oldu 5e kadar uyumadım eşim illa hastaneye gidelim dedi dur biraz daha diye diye oyaladım onu sonra duş aldım gidelim diyecektim ki geçti.Akşama doktor randevumuz var zaten..O kadar doğsun artık diyorum ama korkuyorum sanırım.Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Amiiinn bebem ...Herkesin kadili Mübarek olsun ailelerinizle sağlık sıhhat içinde nice kandilleriniz olsun
merhabalar!
sanırım yazılmamış ama ikiz annelerimizden Yeliz ve Derya (TrueBloood) şu an hastanede.. yeliz doğum yapmış olablilir hala haber alamadık
Derya ise doğuma kadar yatış verildi....
haberler böyyyyleeeeee
selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...
salı gunu kontrole gıttık. kızım gayet ıyı nstde de bısey çıkmadı. kızım durgun doneme gecmıs cok buyumemıs. 2400 kilosu 46cm boyu.
daha once hep 2 hafta onde gıdıyordu. bu defa tam haftası cıktı. Onde veya gerıde gıdenler rahat olun bebişlerin hangı hafta ne kadar buyuyecegı belli olmuyormuş.
birde şikayetim yoktu ama bir idrar tahlili istedi doktor. idrar yolu enfeksiyonu cıktı :2::2::2::2::2:
ilaca başladım. yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim((( korktum... nıye oldu anlamadım
yukarda oyuncakların arka kısmı yatak malzemelerı dolu. yorganlar, yan korumalar, yastıklar vs..
Eki Görüntüle 1154760
ilk çekmeceye kucuk malzemeleri koydum. mendil, corap, aksesuar, sapka, onluk vs..
Eki Görüntüle 1154761
ikinci çekmece yıne yatak malzemeleri. çarşaf, yan koruma yastığı, battanıye, boğulma onleyıcı yastık vs..
Eki Görüntüle 1154762
Kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..Bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Senin kizi oglusuma aliyorum şu dakikadan sonra masalah cok ceyizi var gelinimin))
Kiz gayet guzel yerde var hic kafana takma zaten inan bebek eve gelince gun gectikce duzen oturuyo. Suan hersey belirsiz oluyo.
Eki Görüntüle 1154760
Eki Görüntüle 1154761
Eki Görüntüle 1154762
yok be canım gayetde guzel. :) kendı dolabımız gıbı düşünme cok mınık kıyafetlerı kuzuların anca bu kadar oluyor :)))
bize gore el bezi kadar onların cicileri :)))
seninde az kalmış canım normal bdt nezaman?
Ben ikram masası kurdurmayı düşünüyorum nasipse nçünkü hastane odası süsleme anlaştık
ekler alınacak 2 kilo üstüne kürdanlar hoşgeldin hasan yiğit yazıyor bide çikolata aldık sargısınıda biz yaptık
lokum gülsuyu bir kiloda tuzlu pasta
zaten bebek sekerimiz hazır
Rafin en üst kati zibinlar altında kısa kol bodyler altinda uzun kol bodyler.
En altta arkada tulumlar solda battaniye önde ortada altlar sagdada penye yelek ve hirkalar var. Yun yelek hirka vsleri alt çekmeceye koydum. Ayakkabı ve çoraplar beşiğin çekmesinde. Alt acmalar kremler bezler vs de bi dolabim var onun içinde.
Aneey sevgi de mi talip senin kizabak.haberim yoktu.bakalim kizin hangimizinkini begencek demi ama simdi onlarin sevmesi onemli
A101 katologda gordumde kacirdim yaa :)) iyi yetismissin valla
seninde az kalmış canım normal bdt nezaman?
Ben ikram masası kurdurmayı düşünüyorum nasipse nçünkü hastane odası süsleme anlaştık
ekler alınacak 2 kilo üstüne kürdanlar hoşgeldin hasan yiğit yazıyor bide çikolata aldık sargısınıda biz yaptık
lokum gülsuyu bir kiloda tuzlu pasta
zaten bebek sekerimiz hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?