2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Saol canım sağlık ocağıda baktı doktorumda bol su iç bişey yok dedi zaten de benim ayağa kalktığımda olan batmayı çözemedim bişey çıkcak gibi neyse şurda ne kaldı sabır :)

sen kasık ağrısını soyluyorsun canım. o batmalar kasık ağrısı. yatakta dönerken, ayağa kalkarken, yürürken sankı bıçaklıyorlar o normal.
niye kendıne bısey çıkacak dıyorsun. deme oyle.

hosgeldın hicrancım. maşallah tontısıne normal canım aldığı kılo. bebıslerın atak donemlerı oluyormuş.

doktorun gelsinde hadi iyi haberler ver bize canım.

Senin kizi oglusuma aliyorum şu dakikadan sonra masalah cok ceyizi var gelinimin ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben o kadar askı almadim ya :) raf yok dolapta diye bez raf aldim durun ekliyim size :)

Hadi cnm hayirliai insallah.cok normal bebisinin 10 gunde 500 gr.almasi.dogrudur yani merak etme. Cunku haftada 300 gr.aldiklarini varsay.10 gunse 500 cok normal.benimde oyle oldu cunku

masalahh güle gule güzel günlerde kullanın tontikinle canim

sağol canımcım

Cok guzel kizzz masallah gule gule kullansin prenses. Fikir olarak bence badileride asmissinya onlarida mendillein coraplarin oldugu yere koyabilirsin mesela askinda bosalir malum kiz cocugunda elbise cicisler bitmiyor hic

sağol canım :) aynen zaten kıyafet aldıkça onları aşağı ındırıcem çekmeceye :) simdi cok cici almadık. kilosu boyu nasıl olur dıye :) dedik kucuk hanım gelsın oyle alırız. suan ağırlıkta badiler vs var. yaz ya bol bol değişir diye. inşallah cok cicişler alırızda bunlar aşağı ıner hemen :)))))

Senin kizi oglusuma aliyorum şu dakikadan sonra masalah cok ceyizi var gelinimin ))

sevgi duymasın ebrum :))))
valla zor tutuyorum kendımı bısey almamak ıcın :))) almıcam dıyordum ama 2 tane elbıse aldım :) bayramda evde gıysın dıye

Ben o kadar askı almadim ya :) raf yok dolapta diye bez raf aldim durun ekliyim size :)

:)) ben denk getirdikçe aldım. burda yerel bır market var orda cok uygundu fıyatları ordan bayag aldım. bir arada a101 de kampanya vardı ordan da aldım :)) daha dolaba koymadığım stoklarımda var askı :)))

Rafin en üst kati zibinlar altında kısa kol bodyler altinda uzun kol bodyler.

En altta arkada tulumlar solda battaniye önde ortada altlar sagdada penye yelek ve hirkalar var. Yun yelek hirka vsleri alt çekmeceye koydum. Ayakkabı ve çoraplar beşiğin çekmesinde. Alt acmalar kremler bezler vs de bi dolabim var onun içinde.

Eklentiler

• $1402575774994.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 43
kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?

seninde az kalmış canım normal bdt nezaman?
Ben ikram masası kurdurmayı düşünüyorum nasipse nçünkü hastane odası süsleme anlaştık
ekler alınacak 2 kilo üstüne kürdanlar hoşgeldin hasan yiğit yazıyor bide çikolata aldık sargısınıda biz yaptık
lokum gülsuyu bir kiloda tuzlu pasta
zaten bebek sekerimiz hazır

Aneey sevgi de mi talip senin kiza bak.haberim yoktu.bakalim kizin hangimizinkini begencek demi ama simdi onlarin sevmesi onemli

A101 katologda gordumde kacirdim yaa :)) iyi yetismissin valla

Ins sağlıkla alır kucağına su kandil vakti

Seninde mübarek olsun cnm bizi haberdar et
Herkesin kadili Mübarek olsun ailelerinizle sağlık sıhhat içinde nice kandilleriniz olsun
Amiiinn bebem ...

Hayırlısiyla sağlıkla kucaklarina alsınlar ins bebeklerini

Masallah bnn gelinimeeee kısa cnm benim seni merak ettiydim dün öğleden sonra baktım gelmedin enf ins gider kalmaz hicbiseycik yerim onun tontik ayaklarıni benn

Oyyy ne kaaaa güzel kiizz donatılmış masa gibi valla ohh kismetli melegim benim
Kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..Bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?

Hayırlısıyla kucağına al ins cnm.bebek şekeri ikram edicem ins süslü püslü

Şşşş onun yavuklusu belli lütfen canım :)

Kiz gayet guzel yerde var hic kafana takma zaten inan bebek eve gelince gun gectikce duzen oturuyo. Suan hersey belirsiz oluyo.

Saol canim..daha duzgun olsun istiyorum iste..

yok be canım gayetde guzel. :) kendı dolabımız gıbı düşünme cok mınık kıyafetlerı kuzuların anca bu kadar oluyor :)))
bize gore el bezi kadar onların cicileri :)))

Cok guzrl canim kiz bebis cesit bol firfirli sapkaya bittim:) bende eklim bak hepsini

Annem şerbetlik almis bana onu susledik tasladik falan lohusa şerbeti vercez bide kavala kurabiyesi servis etcez yaninda o kadar. Tabi mavi paketli çikolatadan var ) ramazan geliyor ama bizim hastanede pek tutan yok oruç o yüzden kurabiye ikram edelim dedik yoksa tek ciko dusunuyoduk ramazanda kimse yiyemez diye..

maşallah..
canım ılla komple askı olacak dıye bısey yok. bence senın yaptığında cok ıyı fıkır. dolaba hacım olmuş. tontişko güle güle eskıtsın cıcılerını sağlıkla

ben ılerleyen zamanlarda ihtiyaç olursa raf kestırmeyı düşünüyorum. askı bolumlerı cok yüksek kalıyor ya. alt kısım bayag bos oluyor.

Bunlarda bizim degisiklik tavsiyeleriniz olursa soyleyin lutfn kizlar
Bizim yorgan nevresim vs daha yok..ananemizde hafta sonu gelecek insallah...

Eklentiler

• $1402576283040.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $1402576321509.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $1402576339880.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $1402576361253.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $1402576379530.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $1402576410146.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 25
Aneey sevgi de mi talip senin kiza bak.haberim yoktu.bakalim kizin hangimizinkini begencek demi ama simdi onlarin sevmesi onemli

:)) heee kız sevgı hemen kaptı benım kızı :)) ayyy dolap vs neysede esas kendılerı gelsede onların pompiş resimlerini koysakkkk oyyyyyyy

A101 katologda gordumde kacirdim yaa :)) iyi yetismissin valla

sorma yaa o gun izdiham içine girdim valla :))) sabahtan dayandım kapıya. bayag bısey aldım o gun kuvet, alez, bıberon vs vs bır dünya

4 temmuzdu , 39.haftada alıcaklar. Senin sunum listeni çok beğendim baya özenmişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…