Bunlarda bizim degisiklik tavsiyeleriniz olursa soyleyin lutfn kizlar
Bizim yorgan nevresim vs daha yok..ananemizde hafta sonu gelecek insallah...
wuuu maşallah cnm ne kaa guzelll olmus yaaa zamane bebeleri çok şanslı beaaa.....bnde daha bez falan almadım onlarıda alaydım tatmlıycam emme artık bakalım 1 haftaya toplanır inş...bnde oğluşun odasını çeker koyarım
Valla oyle canim hele ilk bebis herkeste ayri heyecan. Ne bulsak aliyoruz..:)Halisini yatagini sermedim bende daha cami kapisi silinsin genel cekipte atacam.
dolabın yarısı hastane çantasına gıttı ama atayım yınede resım
ayyyy maşallah fıstıgımaaaa
sorma son zamanlarda benım cadıda konuşmaya cok duyarlı :) bayılıyorum o halıne
canım ben 20ye yakın aldım. fakat ne zaman ne kadar aldığım bellı değil. bak ozet geceyım hatta. ilk aylarda bır anda 10 kılo aldım. sonra durdu 2 ayda 2 kılo aldım. sonra yıne başladım patır patır almaya. sımdı son 1 aydır 1 kılo almışım. bundan sonra ne olacak bılmıyorum..
ama işin ilginç yanı son kontrolden bu yana karnım cok şişti ve dedım ya çatlaklar başladı. bende bebiş cok buyudu sandım ama 200gr. almış sadece.
belkıde kan deveranından mı oluyor yoksa sudan mı bılmıyorum.
ama son zamanlarda karnımı zor taşır oldum
şaka gıbı dımı sen iş yap o oyun oynasın. oyle zamanda lafı ınceden koymak lazın aslındaerkeklerin bencilliğine hiç tahammulum yok
benım eşimde hesapta sonradan vicdan yaptı ama o saatten sonra hıc degerı olmuyor
ki aylardır yapılacak bır ıs olduğu zaman rica ile nazikçe soylerım. oyle sunu yap bunu yap vs tarzı bır ınsan değilim. ama bunlara o lazım sanırım. ilk izin gününde dünyayı dar edicembu haftanın intikamını alıcam
yaa aysem muhtaç olmak zor.. su an kendımı kotu hıssedıyorum hayatımda ılk defa muhtaç oldum. Rabbim başka sebeplerden muhtaç bırakmasın bızı...
bu hamılelık bır mucıze sonuçta o yüzden dayanılır geliyor. ama Allahın izniyle doğumdan sonra eski enerjime dönmek ıstıyorum. ufacık seyler ıcın rıca etmek zoruma gıdıyor..
Amin canım.. Rabbim hepimizin gönlüne gore versın ınsallah.. Kimseye de muhtaç etmesın..
Masallah kiz senin kadar is yapsam hastanelik oluyom ucuncu hamisligim hepsindede riskim vardi. Ilk kizimda iki ay 2 cm acikla yurudum bidr calistim. Bu cok agir geliyo ama bi dogsun isiracam totosunu sipanin. Ya bide vicdan yapiyom cocuklarimla ilgilenemiyom diyeama az kaldi sukjr. Bi dogurim iki kizimi alip kosacam ziplatacam :)) insallah. Bu oglanda cok cektim. Sukur bu haftalara geldik
Ins sağlıkla alır kucağına su kandil vakti
Seninde mübarek olsun cnm bizi haberdar et
Amiiinn bebem ...
Hayırlısiyla sağlıkla kucaklarina alsınlar ins bebeklerini
Masallah bnn gelinimeeee kısa cnm benim seni merak ettiydim dün öğleden sonra baktım gelmedin enf ins gider kalmaz hicbiseycik yerim onun tontik ayaklarıni benn
Oyyy ne kaaaa güzel kiizz donatılmış masa gibi valla ohh kismetli melegim benim
Hayırlısıyla kucağına al ins cnm.bebek şekeri ikram edicem ins süslü püslü
Şşşş onun yavuklusu belli lütfen canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah bnn gelinimeeee kısa cnm benim seni merak ettiydim dün öğleden sonra baktım gelmedin enf ins gider kalmaz hicbiseycik yerim onun tontik ayaklarıni benn
Oyyy ne kaaaa güzel kiizz donatılmış masa gibi valla ohh kismetli melegim benim
Saol canim..daha duzgun olsun istiyorum iste..
Cok guzrl canim kiz bebis cesit bol firfirli sapkaya bittim:) bende eklim bak hepsini
Bunlarda bizim degisiklik tavsiyeleriniz olursa soyleyin lutfn kizlar
Bizim yorgan nevresim vs daha yok..ananemizde hafta sonu gelecek insallah...
Sevgi duyar duymaz gelmissin kiz)))
ay sağol sevgicim.. inşallah canım son zamanda canımı sıktı bu enfeksıyon ama ınsallah geçer. soğuk su, klıma falanda etkılıyormus.
arkadaşlar oyle dedı. bende daha dıkkat edıcem artık. bakalım haftaya tekrar gıdıcem bır test yapılsın ılac bıtınce ne olacak.
sağol canım. Kısmetli ki ne kısmetli teyzesi maşallah de.bu mübarek günde bır başka geldı kızımın kısmetı :) esimin amcası doğum ucretını karşılayacak :) havalarda uçuyorum. Rabbım hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun, yolunu acık etsin, kuzularımız bol kısmetiyle gelsın inşallah....
n.[/B]
aynen cnm ilk bebk yaa insan daha bi heyecanlı hevesli sankim doğunca nedecez bakalım tontıklerımızın resmını atarık artık inşallahhh
ay sağol sevgicim.. inşallah canım son zamanda canımı sıktı bu enfeksıyon ama ınsallah geçer. soğuk su, klıma falanda etkılıyormus.
arkadaşlar oyle dedı. bende daha dıkkat edıcem artık. bakalım haftaya tekrar gıdıcem bır test yapılsın ılac bıtınce ne olacak.
sağol canım. Kısmetli ki ne kısmetli teyzesi maşallah de.bu mübarek günde bır başka geldı kızımın kısmetı :) esimin amcası doğum ucretını karşılayacak :) havalarda uçuyorum. Rabbım hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun, yolunu acık etsin, kuzularımız bol kısmetiyle gelsın inşallah....
sağolasın canımmmm... :)
yaaa ben şapka dedikçe herkes başımın etini yedi :)) yenı doğan bebeğe sapka olmaz dıye. anlatıyorum penye sapka fırfırlı ıstıyorum sert sapka değil diye :))) sonunda buldum o sapkayı. bak gören goruyor o detayda :))) teşekkür ederiz teyzesi cici sapkamızı gordun :))))
biz çok süslü olucak kiiii :):108:
canım ne güzel yerleştirmişsin yaaa bırde olmadı dıyorsun. ohhh kuzumun bol dolabı varmış rahat rahat koymuşsun ne güzel..
tek fikrim bezlerı çıkarıp koymuşsun sanırım onları çıkarmasaydın keşke. paketi ile koyup içinden alırdın. hanı toz vs acısından.
ayy bebişş kıyafetleri esyaları ne kadar şirinnn
kızlarr aldıgınız ayakkabı yada patikleri neye göre alıyosunuz ,yani 0-3 aylıko lrak mı yoksa numaralı mı??
cünkü doktor bana ayakları normal bebeklere göre büyük olucak dedi .lakin benim ayaklarımda 40.5 numara
aynen canım ya,orantısız kilo olduğu için belimize bacaklarımıza baskı yapıo,ben normalde de göbüşümden kilo alır kaşık kadar suratımdan kilo verirdim,madde bağımlısı gibi gözaltlarım morarırdı,e şimdi inşallah ilerleryen zamanda bir süre uykusuzluğun vermiş olduğu yorgunluk da eklenir,uykusuzluk herkeste olmaz bence,ben gündüz uyuyamam,yani bebeği uyuduğunda bir kadın biraz kestirirse uyku sorunu azalır bence,başkasına muhtaç olmaya gelince Allahın izniyle kısa sürede toparlanalım da,kız noldu bak bugün kandil münasebetiyle yumuşak dikeni aradım,oruçluymuş,bir dua bir güzellik böle yapınca ne iyi oluyo,sakinlik çöküyo,bu sıcakta bir de ramazan geliyo,en çok da bu sebepten çok da fazla buralarda sürünsünler istemem eğer amazana denk gelirse yazık onlara,ben tutmuycam,eşim de tutmycak,gece yok sahur yok,olan onlara olur yazık...
Sevgi duyar duymaz gelmissin kiz)))
annem şerbetlik almis bana onu susledik tasladik falan lohusa şerbeti vercez bide kavala kurabiyesi servis etcez yaninda o kadar. Tabi mavi paketli çikolatadan var) ramazan geliyor ama bizim hastanede pek tutan yok oruç o yüzden kurabiye ikram edelim dedik yoksa tek ciko dusunuyoduk ramazanda kimse yiyemez diye..
Hastaneden baglanacam dogurdum diye oglumun fotosunu atacam allah kismet ederse:)
..
4 temmuzdu , 39.haftada alıcaklar. Senin sunum listeni çok beğendim baya özenmişsin :)
bende içmden onu geçırdım tam denk gelmişim bak dedim eeeee bak içime doğmuş demekki sen artık başka kısmetlere bak tatlım yaaa öpüyom seni
tü tü tü maşallah onaaa yaaaabenim patronda yatağımızı alıcak bugun gonderıcek bakalım ...bncede cnm klıma yasak sana aman aman .. oooww amcasıda sağolsun gercekten insanın üstünden birada olsa yük kalkıyor sanki hafifliyo dimi...
dimi sankım kokusunu aldı heee
benimde 4 temmuz canım cuma günü sezeryan olucam nasipse
sağol canım inş rabbim nasip ederse iyti kandiller
Kuzum gencler karar versin bence demi annesiiii))
ooo supersın o zaman cnm sen yaaa hadi bakalım inş.aslında 2014 temmuz bebeklerimz diye topik açılmalı baksana şimdiden 5 tane meleğiiz olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?