cıks kbul etmıyorum nayııııırrrr nolamazzzz naslaaaaa
ayy bebişş kıyafetleri esyaları ne kadar şirinnn
kızlarr aldıgınız ayakkabı yada patikleri neye göre alıyosunuz ,yani 0-3 aylıko lrak mı yoksa numaralı mı??
cünkü doktor bana ayakları normal bebeklere göre büyük olucak dedi .lakin benim ayaklarımda 40.5 numara
tü tü tü maşallah onaaa yaaaabenim patronda yatağımızı alıcak bugun gonderıcek bakalım ...bncede cnm klıma yasak sana aman aman .. oooww amcasıda sağolsun gercekten insanın üstünden birada olsa yük kalkıyor sanki hafifliyo dimi...
O sapkalar cok sirin beninde varmis bebekken
Canim bez paketini hastane cantasina koyayim diye actim acmiskn oyle dizdim oraya cekmece kapali genede tiz olurmuki...yerimiz bol ama daha annemden carsaf pike orguler vs gelmedi onar gelince sıkısiriz diye dusunuyorum..
Kuzum gencler karar versin bence demi annesiiii))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok pis koku alırım
:111::111::111::111:
Kizlar bebislerin dolaplarini yerlestirdinizmi...fotograf yuklesenizde fikir olsa bizeds benim duzensiz oldu gibime geliyor minik esyalar ya duzenleyemedim sanki..?:what:
Masallahhhhhh 40 miiii kiz ben 35 giyiyom babet cikiyo ayagimdan 35 de 34 ariyom ih buluyom :))))) cocuk reyonundan almistim babet duz siyah :)))
canım ben a101den almıştım badikleri :) 0-1 yaş dıyordu. ama zaten bez ayakkabı onlar :) ıste sokağa çıkarken ayağında bısey olsun dedım :))) cıbıl kalmasın badılerı :)))
normal ayakkabı almaya daha cesaret edemedim. sonuçta fiziksel yapısı supriz hepsinin :) gelsinde ölçerek deneyerek alırım dıye duşundum :)
)[/B]
Massallah massallah kiz neyedin ne ictin okadar buyuttun tosuncugu :)) ben en son 32+0da gittim 2050 grdi simdi 34+0da gitcem pzrtsi acaba 2500 olmusmudurki..ama benim kilo almam durdu hatta gecen rahatsizdim ishal kusma ve 2kilo verdim cok rahatsizdm gecen hafta cok kilo almamistir guzel kizim
Evt canim soylemistim onu aslinda ben topik acalim diye ama kimse orali olmadi doguran biri acaydi iyiydi kimse acmazsa ben acacan artik tontis tontis bakariz bebislere
Kiz cocuklarin gelecegiyle oynama.ziraaa aşka saygimiz varoğlum babasina cekerse tavlar onu ))
B]
oyy maşallah bak senın kuzununda dattisi geliyor.kısmetlerı bol olsun kuzuların..
valla nasıl rahatlatıcak bızı anlatamam. bu yenı hastane oburune gore pahalı bırde kara kara düşünüyordum nasıl olacak bu kadar borç dıye.
Allah razı olsun valla yapılacak en buyuk yardım bızım ıcın.
bende bayılıyorum o sapkalar deli gıbı aradım buldum sonunda :)))
canım tekrar paketleyemezsın sonuçta ama ıstersen bır carsaf ser çekmeceye bezlerı yerlestır sonrada çarşafla kapa ustunu. ne olur ne olmaz toz almasın kuzumun popiş bezleri :) çarşafı ucundan acar acar alırsın bezlerı.
ooo daha kaç kere yaparız canım düzenleme zaten dolabı cok sığar hiç sıkışır dıye düşünme. daha gelecekler bır yana devamlı alıcaz :)
benı arada bırakmayın :) ıkı tatlı anne var ortada ıkı tatlı mı tatlıda oğlan. ben gırmem araya. :)))
buruna bakkkkkk alemsınnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
0-1 yassa ii yani , 4 aylıkkende olur 8 aylıkkende :)))
tesekkürler canm :)
4 kat şifonyer, en üstte çıtçıtlı badiler, şapkalar, önlükler
altında 2li takımlar
onun altında tulumlar, tek altlar
en altta iki oğluşun çorapları (sepetlere koyuyorum ayrı ayrı) ve ayakkabılar
battaniyeler ve altaçmalar abimizin beşiğinin çekmecesi var 4 tane ordalar
şifonyeri büyüğümüz doğmadan almıştık, şimdi sığmıyor diye dolap aldık büyüğün eşyaları tamamen dolaba yerleştirdim
resim çekerim birazdan istersen
evet cnm bncede bihtercim açtı dogum hıkayelerı topiğini sağolsun artık onuda aç sen cnm yayzarız bizde oraya
bak yaaaaaaa hele şuna tamam kabul hodri meydan diyom bennn YA BU SİNEM DE NE ŞANSLI KARI HEEE (ne fanayım bnde) dimi ..
ebucuuummm baba kısmına gelırsek gerçi bnm ki benı zor tavladı ama demekki sen hemen tav olmuşsun hahahahahahahhahahkızma heeeeeee canım benım
evet yaaa aynen cnm valla Allah ım kimsey muhtaç etmesin inş.sağlık versin de bizlerede onlara gerektğince bakabilelim ...
kızz o şpkalardan bendede var hastanede takıcam hatta peny gibi yumuşacıkkk
evet cnm bncede bihtercim açtı dogum hıkayelerı topiğini sağolsun artık onuda aç sen cnm yayzarız bizde oraya
bak yaaaaaaa hele şuna tamam kabul hodri meydan diyom bennn YA BU SİNEM DE NE ŞANSLI KARI HEEE (ne fanayım bnde) dimi ..
ebucuuummm baba kısmına gelırsek gerçi bnm ki benı zor tavladı ama demekki sen hemen tav olmuşsun hahahahahahahhahahkızma heeeeeee canım benım
evet yaaa aynen cnm valla Allah ım kimsey muhtaç etmesin inş.sağlık versin de bizlerede onlara gerektğince bakabilelim ...
Evt canim soylemistim onu aslinda ben topik acalim diye ama kimse orali olmadi doguran biri acaydi iyiydi kimse acmazsa ben acacan artik tontis tontis bakariz bebislere
sen zaten girme canım yaaa gerek yok bn halledıyorum hihihii
aaa çok karakteristik burnıumla çok pis fena koku alırım yaaa
evet bende soylemıstım onu burda araya kaynamasın resımler hem takıplerınıde yaparız hemde acar acar bakarız dıye.
burda dünyanın resımını atıyoruz ama bır daha donup bakma sansımız sıfır resmen.
kızzz sevgi iki dakkada cirkefemi bağladınaboooo korkulur senden heee tuttuğunu değil koparma kokunlen cekıyor hatunnn :)))))
:)))
Kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..Bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Benim bdt 12 temmuz du.normalde suanda 36 hafta oluyo.ama doktor 37 ye girdik dedi ben bu hesaptan bise anlamadim.bise cikmazsa 39 dan almasini bekliyoruz dedi.yani 39.haftada aliyormus.
Bak gör canimcim neee cirkef bi kaynanasi olacakabooow benim kaynanam bilem daha iyi sen gel kizi heba etme cnm
Evt cnm hemen tav oldum 8 yilimizi aldi tav olmam.8 yil sonra nohayet evlendik))))
evet bende soylemıstım onu burda araya kaynamasın resımler hem takıplerınıde yaparız hemde acar acar bakarız dıye.
burda dünyanın resımını atıyoruz ama bır daha donup bakma sansımız sıfır resmen.
kızzz sevgi iki dakkada cirkefemi bağladınaboooo korkulur senden heee tuttuğunu değil koparma kokunlen cekıyor hatunnn :)))))
:)))
2 hamileliğimde de kendim yiyemiyorum çok ama maşallah kuzular tombik doğuyor
ilk oğlum da 3820 gr-51 cm doğmuştu 38+1de, emmeyi bırakınca zorla kilo aldırma çabasındayız şimdi hep ortalamanın altında gidiyor
o yüzden anne karnındaki kilosuna hiç takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?