2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım ben a101den almıştım badikleri :) 0-1 yaş dıyordu. ama zaten bez ayakkabı onlar :) ıste sokağa çıkarken ayağında bısey olsun dedım :))) cıbıl kalmasın badılerı :)))
normal ayakkabı almaya daha cesaret edemedim. sonuçta fiziksel yapısı supriz hepsinin :) gelsinde ölçerek deneyerek alırım dıye duşundum :)

oyy maşallah bak senın kuzununda dattisi geliyor. kısmetlerı bol olsun kuzuların..
valla nasıl rahatlatıcak bızı anlatamam. bu yenı hastane oburune gore pahalı bırde kara kara düşünüyordum nasıl olacak bu kadar borç dıye.
Allah razı olsun valla yapılacak en buyuk yardım bızım ıcın.

bende bayılıyorum o sapkalar deli gıbı aradım buldum sonunda :)))
canım tekrar paketleyemezsın sonuçta ama ıstersen bır carsaf ser çekmeceye bezlerı yerlestır sonrada çarşafla kapa ustunu. ne olur ne olmaz toz almasın kuzumun popiş bezleri :) çarşafı ucundan acar acar alırsın bezlerı.
ooo daha kaç kere yaparız canım düzenleme zaten dolabı cok sığar hiç sıkışır dıye düşünme. daha gelecekler bır yana devamlı alıcaz :)

Kuzum gencler karar versin bence demi annesiiii ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benı arada bırakmayın :) ıkı tatlı anne var ortada ıkı tatlı mı tatlıda oğlan. ben gırmem araya. :)))

çok pis koku alırım

:111::111::111::111:

buruna bakkkkkk alemsınnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar bebislerin dolaplarini yerlestirdinizmi...fotograf yuklesenizde fikir olsa bizeds benim duzensiz oldu gibime geliyor minik esyalar ya duzenleyemedim sanki..?:what:

4 kat şifonyer, en üstte çıtçıtlı badiler, şapkalar, önlükler

altında 2li takımlar

onun altında tulumlar, tek altlar

en altta iki oğluşun çorapları (sepetlere koyuyorum ayrı ayrı) ve ayakkabılar

battaniyeler ve altaçmalar abimizin beşiğinin çekmecesi var 4 tane ordalar

şifonyeri büyüğümüz doğmadan almıştık, şimdi sığmıyor diye dolap aldık büyüğün eşyaları tamamen dolaba yerleştirdim

resim çekerim birazdan istersen

Masallahhhhhh 40 miiii kiz ben 35 giyiyom babet cikiyo ayagimdan 35 de 34 ariyom ih buluyom :))))) cocuk reyonundan almistim babet duz siyah :)))

aynen ,normali 40 numara bide iyice sisince bu dönem 40 ı da gectik ,yakında esimin ayakkabılarını giyicem

0-1 yassa ii yani , 4 aylıkkende olur 8 aylıkkende :)))
tesekkürler canm :)

2 hamileliğimde de kendim yiyemiyorum çok ama maşallah kuzular tombik doğuyor

ilk oğlum da 3820 gr-51 cm doğmuştu 38+1de, emmeyi bırakınca zorla kilo aldırma çabasındayız şimdi hep ortalamanın altında gidiyor

o yüzden anne karnındaki kilosuna hiç takılmıyorum

Evt canim soylemistim onu aslinda ben topik acalim diye ama kimse orali olmadi doguran biri acaydi iyiydi kimse acmazsa ben acacan artik tontis tontis bakariz bebislere

evet cnm bncede bihtercim açtı dogum hıkayelerı topiğini sağolsun artık onuda aç sen cnm yayzarız bizde oraya
Kiz cocuklarin gelecegiyle oynama.ziraaa aşka saygimiz var oğlum babasina cekerse tavlar onu ))

bak yaaaaaaa hele şuna tamam kabul hodri meydan diyom bennn YA BU SİNEM DE NE ŞANSLI KARI HEEE (ne fanayım bnde ) dimi ..

ebucuuummm baba kısmına gelırsek gerçi bnm ki benı zor tavladı ama demekki sen hemen tav olmuşsun hahahahahahahhahah kızma heeeeeee canım benım

evet yaaa aynen cnm valla Allah ım kimsey muhtaç etmesin inş.sağlık versin de bizlerede onlara gerektğince bakabilelim ...

kızz o şpkalardan bendede var hastanede takıcam hatta peny gibi yumuşacıkkk

benı arada bırakmayın :) ıkı tatlı anne var ortada ıkı tatlı mı tatlıda oğlan. ben gırmem araya. :)))

buruna bakkkkkk alemsınnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen zaten girme canım yaaa gerek yok bn halledıyorum hihihii

aaa çok karakteristik burnıumla çok pis fena koku alırım yaaa

0-1 yassa ii yani , 4 aylıkkende olur 8 aylıkkende :)))
tesekkürler canm :)

0-1 yas ayakkabı ılk defa duydum aslında ama bez ya ondan galıba yoksa normal sokak ayakkabısında olmaz heralde oyle.
zaten arabada gezeceklerinden bez ayakkabı ıdeal geldı bana. rakamı da cok komıktı. 2 tl mı 3 tlmı neydı yalan olmasın :) aldım bende 2-3 cesıt

Tamam canim saol atarsan resim bakarim.

Peki acayim ben bari:)

Evt cnm hemen tav oldum 8 yilimizi aldi tav olmam.8 yil sonra nohayet evlendik ))))

Evt canim soylemistim onu aslinda ben topik acalim diye ama kimse orali olmadi doguran biri acaydi iyiydi kimse acmazsa ben acacan artik tontis tontis bakariz bebislere

evet bende soylemıstım onu burda araya kaynamasın resımler hem takıplerınıde yaparız hemde acar acar bakarız dıye.
burda dünyanın resımını atıyoruz ama bır daha donup bakma sansımız sıfır resmen.

kızzz sevgi iki dakkada cirkefemi bağladın aboooo korkulur senden heee tuttuğunu değil koparma kokunlen cekıyor hatunnn :)))))

sen zaten girme canım yaaa gerek yok bn halledıyorum hihihii

aaa çok karakteristik burnıumla çok pis fena koku alırım yaaa

:)))

Bak gör canimcim neee cirkef bi kaynanasi olacak abooow benim kaynanam bilem daha iyi sen gel kizi heba etme cnm

Kızlar benimde sezeryan günüm belli oldu , 25 haziran nasipse..Bu arada sizlere birşey soracağım. Hastanede gelen konuklara ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz?

benim de aynı tarih canım kısmetse. hastaneye fazla gelen olmayacağı için hazır çikolata kurabiye meyve suyu filan alırım diye düşünüyorum ben.

Oo bayagi varmis aramizda kimle birhafta vardi aramzda bizim ya damlacikolatalaydi heralde..

teyzeleri o kadar talip oluyorsunuz kızıma bır bakın ama nasılda conciş benım kızım :)))
değer ama dimi :)

Bak gör canimcim neee cirkef bi kaynanasi olacak abooow benim kaynanam bilem daha iyi sen gel kizi heba etme cnm

eli belinde yazmış sankım dımı

maşallah yaaa içim eriyor böyle gördükçe
gecen oglusunun resmınıde paylaşmıştın canım gordum ama o gun yazma fırsatım olmamıştı. maşallah kuzuma hanı eskıler derlerdı ya kartpostal gıbı dıye maşallah aynen oyle tatlış oğlus Rabbım nazarlardan sakınsın..

Evt cnm hemen tav oldum 8 yilimizi aldi tav olmam.8 yil sonra nohayet evlendik ))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen kız bızımde oyle oldu 8 sene sonunda evlendik şimdi de bebemiz oluyooo inş...yuppiiii

neyse hadi hadi bi doğsunarda bakalım biz sinemınkını beğenecek miyiz oda havalara girmesin hıh hıh hıh

aşk olsun beni hiç tanımmaışsın medeni bi şekilde anlaşma sağlamaya çalışyorum ebrucumlaaaa

Gecen resimde gordum cok iyiydi kilosu benim oglumda hipotiroid var ilac kullanmaya basladiktan sonra istahsizlik ve zayiflik baslsdi suan 3bucuk yasina gircek iste en sen son 1metrydi boyu ve 15kg di bize gore boyu iyi ama cok zayif geliyor doktora gore herseyi yrinde orta persentil zaten orta persentildi dogdugundada olsn sagliklari iyi olsnda yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…