2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sağol canım

bak teyzesi atti giderken ne pozlar verdi annesine

bak şimdide bana çamurlanıyor bak demın resmini koydum hıc havalara gırme benım kızım cok güzel bı kerem hıhhh

tabi canım benı araya kaynatarak dı mı. ben senı tanımam mı cok ıyı tanıyorum

teyzeleri o kadar talip oluyorsunuz kızıma bır bakın ama nasılda conciş benım kızım :)))
değer ama dimi :)

Eki Görüntüle 1154822

Hehhhh onun yanına bu aslan parçası yakisir hahaha kurban olduklarım maşallah maşallah maşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402581066937.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $1402581084654.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar nagi nerelerde facede falan goruyo musunu gelmiyo hic buraya

oda izne cıktı ya kesın ondan gıremıyor cnm bence
sağol canım

Eki Görüntüle 1154837 Eki Görüntüle 1154836

oyyy kız bu cok tatlı yaaa vallah nazara gelmesin haaa gülşüne kurban olurum Allah ım bağışlasın

bak yeaaa resmini atmışmış sen benim cevaba bak bakalım bacımm yerım senın kızıznı ısırırm ak hee popişini

Massllah cnm allah guc kuvvet versin bende senin gibiyim kimseden yardim istemedim bugune kadar sukurler olsn annemede kizginim dogum yaptgm gun hastanede kalsin sonrasi ben evimde az cok bakarim cocuklarimada kendimede sezeryan oldgm icin zor olcak simdiden dogum sonrasi stresi sardi beni ama napim annemi istemiyorm yanimda bugune kadar hicbi isime kosmadi okadar hasta oldum temizlik yaptim yanima gelmedi seher bize gel ben bakarim sana dedi ama sonucta ben onun kiziyim evim var kocam cocugum var benim evimi ev sayip gelmiyosa dogumumdada sadece hastanede beklesin yeter cok kizginim gercektn zaten 3-4gun zorlancam kv de ilgilenir bizle azcok..

bi aksilik cikmazsa son 4gunum:)) sali gunu hayirlsyla kucagmda yawrularim durumlari takip edilcek ona gore ileri yada geride alinabilir

Hehhhh onun yanına bu aslan parçası yakisir hahaha kurban olduklarım maşallah maşallah maşallah

ohhh içim eriyor beee son zamanlar artık helede böyle görünce gecmıyor zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84: :84:

bunca ay gectı su son zaman durdu sankı akmıyorrrr

Kizlar nagi nerelerde facede falan goruyo musunu gelmiyo hic buraya
Bende merak ettim en son bebisin olcumlerinde sknti vardi dahada girmedi...kiz kac haftalik oldunuz :)
sağol canım

Eki Görüntüle 1154837 Eki Görüntüle 1154836
Massallahhhh
bi aksilik cikmazsa son 4gunum:)) sali gunu hayirlsyla kucagmda yawrularim durumlari takip edilcek ona gore ileri yada geride alinabilir

Gozun aydinnnn

teyzeleri o kadar talip oluyorsunuz kızıma bır bakın ama nasılda conciş benım kızım :)))
değer ama dimi :)

Eki Görüntüle 1154822

Evet canim ciciler topigi var ama kimse ilgilenmedi orayla bidaha bakmioz fotolara valla burda kaynayip gidio hep.

Tamam canim gayt guzel duzenlemissin sende eline saglik.

Hadi gozun aydin cok sukur kavusuyorsun kuzulara

Kizlar buda kara kuzumla ben bu arada ben orda 7aylik hamistim :))

Eklentiler

• $1402581766577.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $1402581828768.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 40
kızlar bebiş resimleri için dayanamadım açtım topiği. :) artık elimiz kulağımızda badiklerimiz geldikçe paylaşırız ordan burda araya kaynamasın.

gelen bebişlerin resimleri kimlerde var bilmiyorum onlarıda eklerseniz iyi olur ilk gelenler eklenir hemen :)

Kizlar buda kara kuzumla ben bu arada ben orda 7aylik hamistim :))

maşallah cnm size tü tü tüüü

hadi bakalım inş bizede orda görmek nasip olur ...kız sinem bizde usg fotolarını ekliyek bu ılk Hali diye kih kih kih

bak yeaaa resmini atmışmış sen benim cevaba bak bakalım bacımm yerım senın kızıznı ısırırm ak hee popişini

Zati ısırmalık doğurmaya calısyorum çıkınca buyur ısır popişi benden kalan olursa :)))) senin paşanın asker selamına da hastayım yalnız.. :)))

hadi hayırlısı canım :) artık son tekmelerın tadını çıkar :) ani bir gelişme olursada muhakkak haber ver bızede. kısa da olsa yaz bızde duamızı edelım.

Evet canim ciciler topigi var ama kimse ilgilenmedi orayla bidaha bakmioz fotolara valla burda kaynayip gidio hep.

evet canım cicişler bolumune pek gırmedık ama ben bebişlerin kendı resimlerini diyorum onlar kaynamasın onları ıcın gırerız oraya. :) demin açtım ben 2014 temmuz bebişleri dıye. tontişlerimizin resimlerini kılolarını boylarını orda paylaşırız hem takıp hem resımlerı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…