- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
eli belinde yazmış sankım dımı
maşallah yaaa içim eriyor böyle gördükçe
gecen oglusunun resmınıde paylaşmıştın canım gordum ama o gun yazma fırsatım olmamıştı. maşallah kuzumahanı eskıler derlerdı ya kartpostal gıbı dıye maşallah aynen oyle tatlış oğlus Rabbım nazarlardan sakınsın..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen kız bızımde oyle oldu 8 sene sonunda evlendik şimdi de bebemiz oluyooo inş...yuppiiii
neyse hadi hadi bi doğsunarda bakalım biz sinemınkını beğenecek miyiz oda havalara girmesinhıh hıh hıh
aşk olsun beni hiç tanımmaışsın medeni bi şekilde anlaşma sağlamaya çalışyorum ebrucumlaaaa
teyzeleri o kadar talip oluyorsunuz kızıma bır bakın ama nasılda conciş benım kızım :)))
değer ama dimi :)
Eki Görüntüle 1154822
sağol canım
bak teyzesi atti giderken ne pozlar verdi annesine
Eki Görüntüle 1154837 Eki Görüntüle 1154836
Kizlar nagi nerelerde facede falan goruyo musunu gelmiyo hic buraya
sağol canım
bak şimdide bana çamurlanıyorbak demın resmini koydum hıc havalara gırme benım kızım cok güzel bı kerem hıhhh
tabi canım benı araya kaynatarak dı mı. ben senı tanımam mı cok ıyı tanıyorum
bidenem aynı sebeplerden istiyoz normal doğumu,millet gelsin bebişimizin göbeği düşünce de gitsin diyom,mıç kadar evde onca kişi misafir edemem yani,kendi işimi yapmak istiyorum,hamdolsun bu halimde bile ,belim sorunlu olduğu haftalarda da ,yemeğimi bulaşık çamaşırmı kendim hallettim,eşimin kahvesi pişip önüne gitt daima,gık demedim,Allah güç versin cümlemize...
Hehhhh onun yanına bu aslan parçası yakisir hahaha kurban olduklarım maşallah maşallah maşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende merak ettim en son bebisin olcumlerinde sknti vardi dahada girmedi...kiz kac haftalik oldunuz :)Kizlar nagi nerelerde facede falan goruyo musunu gelmiyo hic buraya
Massallahhhhsağol canım
bi aksilik cikmazsa son 4gunum:)) sali gunu hayirlsyla kucagmda yawrularim durumlari takip edilcek ona gore ileri yada geride alinabilir
evet bende soylemıstım onu burda araya kaynamasın resımler hem takıplerınıde yaparız hemde acar acar bakarız dıye.
burda dünyanın resımını atıyoruz ama bır daha donup bakma sansımız sıfır resmen.
kızzz sevgi iki dakkada cirkefemi bağladınaboooo korkulur senden heee tuttuğunu değil koparma kokunlen cekıyor hatunnn :)))))
:)))
teyzeleri o kadar talip oluyorsunuz kızıma bır bakın ama nasılda conciş benım kızım :)))
değer ama dimi :)
Eki Görüntüle 1154822
dolabımız Eki Görüntüle 1154823
4.Eki Görüntüle 1154824
3. Eki Görüntüle 1154825
2. Eki Görüntüle 1154826 tulumlardan da koymuşum buraya :))
1. Eki Görüntüle 1154827
bi aksilik cikmazsa son 4gunum:)) sali gunu hayirlsyla kucagmda yawrularim durumlari takip edilcek ona gore ileri yada geride alinabilir
Kizlar buda kara kuzumla ben bu arada ben orda 7aylik hamistim :))
maşallah kara kuzuyaannesine de maşallah çok tatlısınız canım
Kizlar buda kara kuzumla ben bu arada ben orda 7aylik hamistim :))
kızlar bebiş resimleri için dayanamadım açtım topiği. :) artık elimiz kulağımızda badiklerimiz geldikçe paylaşırız ordan burda araya kaynamasın.
gelen bebişlerin resimleri kimlerde var bilmiyorum onlarıda eklerseniz iyi olur ilk gelenler eklenir hemen :)
maşallah cnm size tü tü tüüü
hadi bakalım inş bizede orda görmek nasip olur ...kız sinem bizde usg fotolarını ekliyek bu ılk Hali diye kih kih kih
bak yeaaa resmini atmışmış sen benim cevaba bak bakalım bacımm yerım senın kızıznı ısırırm ak hee popişini
Evet canim ciciler topigi var ama kimse ilgilenmedi orayla bidaha bakmioz fotolara valla burda kaynayip gidio hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?