2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar buda kara kuzumla ben bu arada ben orda 7aylik hamistim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sirinsiniz ana ogul masallah...

Hihhh iyi yapmissin canim..

Bende merak ettim en son bebisin olcumlerinde sknti vardi dahada girmedi...kiz kac haftalik oldunuz :)

Massallahhhh

Gozun aydinnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol cnim darisi size
Evet canim ciciler topigi var ama kimse ilgilenmedi orayla bidaha bakmioz fotolara valla burda kaynayip gidio hep.

Tamam canim gayt guzel duzenlemissin sende eline saglik.

Hadi gozun aydin cok sukur kavusuyorsun kuzulara
saol cnim ins hayirlisiyla kawusuruz hepimiz
kaynananı dinlemicen illa 20sini beklemicen di mi

sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzular

korktydum bian 20si olck die :) umarm bi aksilk ckip 20sne kalmaz:) ins cnim hepimiznki saglikli sihhatli gelr ins

bizde ailecik hastasıyız cnm linki gondersene google cıkmıyor suan

bi aksilik cikmazsa son 4gunum:)) sali gunu hayirlsyla kucagmda yawrularim durumlari takip edilcek ona gore ileri yada geride alinabilir

Allah ım sağlıkla almanı nasip etsin cnm kucağına artık iki tane umudun olucak hayırlı evlat olsunlar inş...fırsat bulursan bizide haberdar et cnm dualarımız sıznle olacak

maşallah cnm size tü tü tüüü

hadi bakalım inş bizede orda görmek nasip olur ...kız sinem bizde usg fotolarını ekliyek bu ılk Hali diye kih kih kih

inşallah canım ya simdi rüya gıbı geliyor dımı :)

Hihhh iyi yapmissin canim..

artık gelsın bebısler ve resımler canım. bu arada sorucam sorucam unutuyorum ismin nedir ?
ben sinem :)

bizde ailecik hastasıyız cnm linki gondersene google cıkmıyor suan
:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727594&p=35714115#post35714115

saol cnim son gunlerimz artik ay yerim ben onlari:) ederim cnim gremesemde ebruyla ozgenin teli war onlara solerm yazarlar:)
Allah ım sağlıkla almanı nasip etsin cnm kucağına artık iki tane umudun olucak hayırlı evlat olsunlar inş...fırsat bulursan bizide haberdar et cnm dualarımız sıznle olacak

amin cnim hepimize ins saglikli sihatli alsam kucagimada rahatlasam haber ederim hele bi dogsun miniklerim

canım çok geçmiş olsun, benimde idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştı ama dr kültürde çıkmazsa ilaç vermiyoruz dedi, bende kültür yaptırdım çıkmadı o zaman, keşke ilaca başlamadan idrar kültürü yaptırsan belkide ilacı boşuna kullanıyorsundur. akıntısı olanlarda idrar tahlilinde enfeksiyon var olarak çıkabiliyormuş

Kızlar malum bu pazar babalar günü özellikle bizim gibi ilk bebeği olacak olanlar için özel bi tarih ne yapmayı düşünüyorsunuz

sağol canım. bilmiyorum ki daha once 1 ay falan oldu. akıntı ornegı almışlardı bısey cıkmamıstı. ozaman yıne ıdrar tahlılındede bısey cıkmamıstı. simdi yalnızca idrar tahlılı yaptılar galıba. kultur yapıldımı bılmıyorum.
akıntıda son zamanlarda cıddı cogaldı. ama enfeksıyonda yanma oluyor dıyorlar bende hıc yanma yok. onumuzdekı hafta tekrar gıdıcem eger ıdrarda yıne aynı sey çıkarsa (kı ınsallah çıkmaz) doktoruma sorayım.

Saol canim ismimi bende cok seviyorum..anacim koymus saolsun:)

anacığının zevkine sağlık valla canım. ben nadir isimleri cok sevıyorum (tabı senınkı gıbı manasıda güzel olucak)

Kızlar malum bu pazar babalar günü özellikle bizim gibi ilk bebeği olacak olanlar için özel bi tarih ne yapmayı düşünüyorsunuz

valla tatlım bende cok ozel cok ozel dıyordum bu sene anneler ve babalar gunu. eşim anneler gününde k..çı kırık bır cıcek aldı geldı. bir yere gıtme falan yok hediye yok jest yok.. (hayır ılla para harcamak değil kucuk bır jest beklerdım ama)

o yüzden bende aynen k..çı kırık bır cıcek almayı düşünüyorum cok bılemmm

Anladım canım ya benimki süpriz yapmayı da çok sever hatırlanmayi da sever ki çok güzel bi anneler günü geçirdim sayesinde hayatım boyu unutamam.. onun için bende ona güzel bişeyler yapmak istiyorum hak ediyor ama ne yapacağımı bilemiyorum

Bana da ayni cicekten yolla sineem. Hatta benimkine saplari bilem yeter

kizler merhaba,
umarim hersey yolunda ve saglikli gidiyordur hepiniz icin.
ben oglusuma isim bulamadim
acaba sizden yardim istesem, bir kac oneri paylasabilir misiniz.
simdiden tesekkur ederim.

Hic ozel degil valla analar gununde kiytirik bi karanfil getirdi benim herif...( bizin burda muhtar adaylari da secim zamani her kapiya karanfil koyuyor) dusun iste benim kocaya ne kadar ozel... Tras losyonu bitiyor alirim markettn bitane daha ne

Hic ozel degil valla analar gununde kiytirik bi karanfil getirdi benim herif...( bizin burda muhtar adaylari da secim zamani her kapiya karanfil koyuyor) dusun iste benim kocaya ne kadar ozel... Tras losyonu bitiyor alirim markettn bitane daha ne

Muhtar espirisine çok güldüm yaa:))peki bana verebileceğiniz fikir varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…