- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Kizlar buda kara kuzumla ben bu arada ben orda 7aylik hamistim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bebiş resimleri için dayanamadım açtım topiği. :) artık elimiz kulağımızda badiklerimiz geldikçe paylaşırız ordan burda araya kaynamasın.
gelen bebişlerin resimleri kimlerde var bilmiyorum onlarıda eklerseniz iyi olur ilk gelenler eklenir hemen :)
saol cnim darisi sizeBende merak ettim en son bebisin olcumlerinde sknti vardi dahada girmedi...kiz kac haftalik oldunuz :)
Massallahhhh
Gozun aydinnnn
saol cnim ins hayirlisiyla kawusuruz hepimizEvet canim ciciler topigi var ama kimse ilgilenmedi orayla bidaha bakmioz fotolara valla burda kaynayip gidio hep.
Tamam canim gayt guzel duzenlemissin sende eline saglik.
Hadi gozun aydin cok sukur kavusuyorsun kuzulara
kaynananı dinlemicen illa 20sini beklemicen di mi
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzular
Cok sirinsiniz ana ogul masallah...
Hihhh iyi yapmissin canim..
Zati ısırmalık doğurmaya calısyorumçıkınca buyur ısır popişi benden kalan olursa :)))) senin paşanın asker selamına da hastayım yalnız.. :)))
hadi hayırlısı canım :) artık son tekmelerın tadını çıkar :) ani bir gelişme olursada muhakkak haber ver bızede. kısa da olsa yaz bızde duamızı edelım.
evet canım cicişler bolumune pek gırmedık ama ben bebişlerin kendı resimlerini diyorum onlar kaynamasın onları ıcın gırerız oraya. :) demin açtım ben 2014 temmuz bebişleri dıye. tontişlerimizin resimlerini kılolarını boylarını orda paylaşırız hem takıp hem resımlerı :)
bi aksilik cikmazsa son 4gunum:)) sali gunu hayirlsyla kucagmda yawrularim durumlari takip edilcek ona gore ileri yada geride alinabilir
Bende merak ettim en son bebisin olcumlerinde sknti vardi dahada girmedi...kiz kac haftalik oldunuz :)
Massallahhhh
Gozun aydinnnn
maşallah cnm size tü tü tüüü
hadi bakalım inş bizede orda görmek nasip olur ...kız sinem bizde usg fotolarını ekliyek bu ılk Hali diye kih kih kih
Hihhh iyi yapmissin canim..
:)))bizde ailecik hastasıyızcnm linki gondersene google cıkmıyor suan
saol cnim son gunlerimz artik ay yerim ben onlari:) ederim cnim gremesemde ebruyla ozgenin teli war onlara solerm yazarlar:)Zati ısırmalık doğurmaya calısyorumçıkınca buyur ısır popişi benden kalan olursa :)))) senin paşanın asker selamına da hastayım yalnız.. :)))
hadi hayırlısı canım :) artık son tekmelerın tadını çıkar :) ani bir gelişme olursada muhakkak haber ver bızede. kısa da olsa yaz bızde duamızı edelım.
evet canım cicişler bolumune pek gırmedık ama ben bebişlerin kendı resimlerini diyorum onlar kaynamasın onları ıcın gırerız oraya. :) demin açtım ben 2014 temmuz bebişleri dıye. tontişlerimizin resimlerini kılolarını boylarını orda paylaşırız hem takıp hem resımlerı :)
Allah ım sağlıkla almanı nasip etsin cnm kucağına artık iki tane umudun olucak hayırlı evlat olsunlar inş...fırsat bulursan bizide haberdar et cnm dualarımız sıznle olacak
inşallah canım ya simdi rüya gıbı geliyor dımı :)
artık gelsın bebısler ve resımler canım. bu arada sorucam sorucam unutuyorum ismin nedir ?
ben sinem :)
:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727594&p=35714115#post35714115
:)saol cnim son gunlerimz artik ay yerim ben onlari:) ederim cnim gremesemde ebruyla ozgenin teli war onlara solerm yazarlar:)
Diler canim ismim..m.o
selamlarrrrrr kızlar
Hayırlı Kandiller...
salı gunu kontrole gıttık. kızım gayet ıyı nstde de bısey çıkmadı. kızım durgun doneme gecmıs cok buyumemıs. 2400 kilosu 46cm boyu.
daha once hep 2 hafta onde gıdıyordu. bu defa tam haftası cıktı. Onde veya gerıde gıdenler rahat olun bebişlerin hangı hafta ne kadar buyuyecegı belli olmuyormuş.
birde şikayetim yoktu ama bir idrar tahlili istedi doktor. idrar yolu enfeksiyonu cıktı :2::2::2::2::2:
ilaca başladım. yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim((( korktum... nıye oldu anlamadım
:)
aa cok ıyı onlar haber verırler. hadı bakalım tontişler geliyorrr... :)
bende memnun oldum canım. ne güzel ismin :) bayıldım..
canım çok geçmiş olsun, benimde idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştı ama dr kültürde çıkmazsa ilaç vermiyoruz dedi, bende kültür yaptırdım çıkmadı o zaman, keşke ilaca başlamadan idrar kültürü yaptırsan belkide ilacı boşuna kullanıyorsundur. akıntısı olanlarda idrar tahlilinde enfeksiyon var olarak çıkabiliyormuş
Saol canim ismimi bende cok seviyorum..anacim koymus saolsun:)
Kızlar malum bu pazar babalar günü özellikle bizim gibi ilk bebeği olacak olanlar için özel bi tarih ne yapmayı düşünüyorsunuz
sağol canım. bilmiyorum ki daha once 1 ay falan oldu. akıntı ornegı almışlardı bısey cıkmamıstı. ozaman yıne ıdrar tahlılındede bısey cıkmamıstı. simdi yalnızca idrar tahlılı yaptılar galıba. kultur yapıldımı bılmıyorum.
akıntıda son zamanlarda cıddı cogaldı. ama enfeksıyonda yanma oluyor dıyorlar bende hıc yanma yok. onumuzdekı hafta tekrar gıdıcem eger ıdrarda yıne aynı sey çıkarsa (kı ınsallah çıkmaz) doktoruma sorayım.
anacığının zevkine sağlık valla canım.ben nadir isimleri cok sevıyorum (tabı senınkı gıbı manasıda güzel olucak)
valla tatlım bende cok ozel cok ozel dıyordum bu sene anneler ve babalar gunu. eşim anneler gününde k..çı kırık bır cıcek aldı geldı.bir yere gıtme falan yok hediye yok jest yok.. (hayır ılla para harcamak değil kucuk bır jest beklerdım ama)
o yüzden bende aynen k..çı kırık bır cıcek almayı düşünüyorum cok bılemmm
sağol canım. bilmiyorum ki daha once 1 ay falan oldu. akıntı ornegı almışlardı bısey cıkmamıstı. ozaman yıne ıdrar tahlılındede bısey cıkmamıstı. simdi yalnızca idrar tahlılı yaptılar galıba. kultur yapıldımı bılmıyorum.
akıntıda son zamanlarda cıddı cogaldı. ama enfeksıyonda yanma oluyor dıyorlar bende hıc yanma yok. onumuzdekı hafta tekrar gıdıcem eger ıdrarda yıne aynı sey çıkarsa (kı ınsallah çıkmaz) doktoruma sorayım.
anacığının zevkine sağlık valla canım.ben nadir isimleri cok sevıyorum (tabı senınkı gıbı manasıda güzel olucak)
valla tatlım bende cok ozel cok ozel dıyordum bu sene anneler ve babalar gunu. eşim anneler gününde k..çı kırık bır cıcek aldı geldı.bir yere gıtme falan yok hediye yok jest yok.. (hayır ılla para harcamak değil kucuk bır jest beklerdım ama)
o yüzden bende aynen k..çı kırık bır cıcek almayı düşünüyorum cok bılemmm
Kızlar malum bu pazar babalar günü özellikle bizim gibi ilk bebeği olacak olanlar için özel bi tarih ne yapmayı düşünüyorsunuz
Hic ozel degil valla analar gununde kiytirik bi karanfil getirdi benim herif...( bizin burda muhtar adaylari da secim zamani her kapiya karanfil koyuyor) dusun iste benim kocaya ne kadar ozel... Tras losyonu bitiyor alirim markettn bitane daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?