- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Muhtar espirisine çok güldüm yaa:))peki bana verebileceğiniz fikir varmı
sağol canım. bilmiyorum ki daha once 1 ay falan oldu. akıntı ornegı almışlardı bısey cıkmamıstı. ozaman yıne ıdrar tahlılındede bısey cıkmamıstı. simdi yalnızca idrar tahlılı yaptılar galıba. kultur yapıldımı bılmıyorum.
akıntıda son zamanlarda cıddı cogaldı. ama enfeksıyonda yanma oluyor dıyorlar bende hıc yanma yok. onumuzdekı hafta tekrar gıdıcem eger ıdrarda yıne aynı sey çıkarsa (kı ınsallah çıkmaz) doktoruma sorayım.
anacığının zevkine sağlık valla canım.ben nadir isimleri cok sevıyorum (tabı senınkı gıbı manasıda güzel olucak)
valla tatlım bende cok ozel cok ozel dıyordum bu sene anneler ve babalar gunu. eşim anneler gününde k..çı kırık bır cıcek aldı geldı.bir yere gıtme falan yok hediye yok jest yok.. (hayır ılla para harcamak değil kucuk bır jest beklerdım ama)
o yüzden bende aynen k..çı kırık bır cıcek almayı düşünüyorum cok bılemmm
Valla canim oyle ama...
Guzel bir sofra kur sevdigi yemekleri faln yap mumlar falan tabi.. bide kendi zevkine yada esinin ihtiyacina gore hediyesini al..baska napcanda havai fisekni patlatcan :)
:)havai Fisek patlatmak daha kolay geldi nedense:))canım iki aydır istirahatliyım ben evimde bile kalamıyorum yani o kadar kayın Validem deyim ama yine de unutmayacağı bişey olsun istiyorum doğurmak yada havai fişek güzel bi sürpriz olabilir:))
Hic ozel degil valla analar gununde kiytirik bi karanfil getirdi benim herif...( bizin burda muhtar adaylari da secim zamani her kapiya karanfil koyuyor) dusun iste benim kocaya ne kadar ozel... Tras losyonu bitiyor alirim markettn bitane daha ne
O zamn sık disini dogur canim hayati boyunca unutmasin esin guzl olur
Hatta içimden de geçiyo o gün doğum yapsam en güzel hediye kızı olur hayatı boyu unutamaz oda:)
Valla canim oyle ama...
Guzel bir sofra kur sevdigi yemekleri faln yap mumlar falan tabi.. bide kendi zevkine yada esinin ihtiyacina gore hediyesini al..baska napcanda havai fisekni patlatcan :)
Ayyy benim kocam bnm analar günümü kutlamadi kutlamadigi gibide sen daha anne olmadin dedi öküzcuk ...o yüzden bn hiic bu olan mlan yapmam valla..
BENELSE cnm mmmmm pastan ne güzelmiş valla o bilem yeter dı bana valla ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet böyle bişey yapabilirim bende aslında yani yapabileceğim en iyi şey bu sanki dışarı çıkıp hediye alamam ama pasta siparisi veririm eve hemde aile boyu yeriz:)
Anladım canım ya benimki süpriz yapmayı da çok sever hatırlanmayi da sever ki çok güzel bi anneler günü geçirdim sayesinde hayatım boyu unutamam.. onun için bende ona güzel bişeyler yapmak istiyorum hak ediyor ama ne yapacağımı bilemiyorum
Bana da ayni cicekten yolla sineem. Hatta benimkine saplari bilem yeter
Hic ozel degil valla analar gununde kiytirik bi karanfil getirdi benim herif...( bizin burda muhtar adaylari da secim zamani her kapiya karanfil koyuyor) dusun iste benim kocaya ne kadar ozel... Tras losyonu bitiyor alirim markettn bitane daha ne
Cnm benim hamilelikten oncede enfeksiyonum vardi ki ben bundan cok cektim 2 kez hastanede yattim.iltihap kanima karismisti bilmem kac oraninda.ama ona ragmen hic yanmam akintim vs olmadi benim.o yuzden ben gec anlamistim o da atesim 39 a cikinca acile gidince anladilar ve şoka girdiler.sana tavsiyem ilaclarini kullan.ilerlemesi daha kötü özellikle coksa eger atesini kontrol et.
O zamn sık disini dogur canim hayati boyunca unutmasin esin guzl olur
Ayyy benim kocam bnm analar günümü kutlamadi kutlamadigi gibide sen daha anne olmadin dedi öküzcuk ...o yüzden bn hiic bu olan mlan yapmam valla..
valla benım esimde ozel gun dengesi diye bir şey yok bazen adam gıbı suprız yapar bazen hödüklüğü tutar. bu da hoduklugune geldı ne yazık ki..
özgem bunlara kaktüs almak lazım aslında sap bılem cok. anaaa ıyı fıkır aslında yakında bır yapı market var. yarın asm.ye cıkıcam ıgne ıcın ordan alıyım kız kaktüssanada yoliim sende senınkıne verırsın
kızzz diler aynı benımkı8 yıllık evlıyız sımdıye kadar çiçek aldımı güzel cıcek alırdı. ılk defa benımkıde anneler gününde karanfıl almış anam nasıl deli oldum nasıl bozuldum. hiç lafımıda esirgemedim ama ''yolda mı dagıtıyorlardı'' dedım ıyı bozuldu. daha da bır daha karanfıl almaz heralde :)))
aynen valla karanfil diyince aklıma seçimler, kadınlar gunu ve açılışlar geliyor. adamlarlardakı kütüklüğe bak ılk anneler gunu karanfıl
yok ebrucum ya hıc bır belırtı yok bende de ne ateş ne tuvalet yaparken yanma. ama bu doktora da guvenıyorum. zaten ılac vermeye meraklı bır doktor değil. alıyorum ılaclarımı zaten 5 günde bitecek sonra da hemen gıdıcem hastaneye tekrar ıstıcem tahlıl. ama ne sinsi bişeymiş ya..
Allah iyiliğini versin
BENELSE cnm mmmmm pastan ne güzelmiş valla o bilem yeter dı bana valla ..
valla benım esimde ozel gun dengesi diye bir şey yok bazen adam gıbı suprız yapar bazen hödüklüğü tutar. bu da hoduklugune geldı ne yazık ki..
özgem bunlara kaktüs almak lazım aslında sap bılem cok. anaaa ıyı fıkır aslında yakında bır yapı market var. yarın asm.ye cıkıcam ıgne ıcın ordan alıyım kız kaktüssanada yoliim sende senınkıne verırsın
kızzz diler aynı benımkı8 yıllık evlıyız sımdıye kadar çiçek aldımı güzel cıcek alırdı. ılk defa benımkıde anneler gününde karanfıl almış anam nasıl deli oldum nasıl bozuldum. hiç lafımıda esirgemedim ama ''yolda mı dagıtıyorlardı'' dedım ıyı bozuldu. daha da bır daha karanfıl almaz heralde :)))
aynen valla karanfil diyince aklıma seçimler, kadınlar gunu ve açılışlar geliyor. adamlarlardakı kütüklüğe bak ılk anneler gunu karanfıl
yok ebrucum ya hıc bır belırtı yok bende de ne ateş ne tuvalet yaparken yanma. ama bu doktora da guvenıyorum. zaten ılac vermeye meraklı bır doktor değil. alıyorum ılaclarımı zaten 5 günde bitecek sonra da hemen gıdıcem hastaneye tekrar ıstıcem tahlıl. ama ne sinsi bişeymiş ya..
Aynen yaa ortada bisi yokken bile cok guzl jestler yapabilir benim koca o gunu bi onemsemedi nedense...sanadami karanfil geldi..anam yoksa hakkaten sokaktami dagittilarki...:)
Hahaa kaktus iyi fikirmis. Hatta yataga koyalim da tam surpriz olsun
Merakla bekliyoruzz muhtesem hediyeniievet ya birden aklıma geldı hem ha dıyınce dışarı çıkamıyorum yarın çıkınca alayım hazır olsunresiminide çeker atarım size :))) en bol dikenlisinden almak lazım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?