2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Muhtar espirisine çok güldüm yaa:))peki bana verebileceğiniz fikir varmı

Valla canim oyle ama...
Guzel bir sofra kur sevdigi yemekleri faln yap mumlar falan tabi.. bide kendi zevkine yada esinin ihtiyacina gore hediyesini al..baska napcanda havai fisekni patlatcan :)

Cnm benim hamilelikten oncede enfeksiyonum vardi ki ben bundan cok cektim 2 kez hastanede yattim.iltihap kanima karismisti bilmem kac oraninda.ama ona ragmen hic yanmam akintim vs olmadi benim.o yuzden ben gec anlamistim o da atesim 39 a cikinca acile gidince anladilar ve şoka girdiler.sana tavsiyem ilaclarini kullan.ilerlemesi daha kötü özellikle coksa eger atesini kontrol et.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim oyle ama...
Guzel bir sofra kur sevdigi yemekleri faln yap mumlar falan tabi.. bide kendi zevkine yada esinin ihtiyacina gore hediyesini al..baska napcanda havai fisekni patlatcan :)

:)havai Fisek patlatmak daha kolay geldi nedense:))canım iki aydır istirahatliyım ben evimde bile kalamıyorum yani o kadar kayın Validem deyim ama yine de unutmayacağı bişey olsun istiyorum doğurmak yada havai fişek güzel bi sürpriz olabilir:))

O zamn sık disini dogur canim hayati boyunca unutmasin esin guzl olur

Hatta içimden de geçiyo o gün doğum yapsam en güzel hediye kızı olur hayatı boyu unutamaz oda:)

Valla canim oyle ama...

Eki Görüntüle 1155024

anneler günü süprizim buydu, ben napsam acaba

Ayyy benim kocam bnm analar günümü kutlamadi kutlamadigi gibide sen daha anne olmadin dedi öküzcuk ...o yüzden bn hiic bu olan mlan yapmam valla..

BENELSE cnm mmmmm pastan ne güzelmiş valla o bilem yeter dı bana valla ..

ilk oğluma hamileyken benimki de öyle demişti boşver

valla benım esimde ozel gun dengesi diye bir şey yok bazen adam gıbı suprız yapar bazen hödüklüğü tutar. bu da hoduklugune geldı ne yazık ki..

Bana da ayni cicekten yolla sineem. Hatta benimkine saplari bilem yeter

özgem bunlara kaktüs almak lazım aslında sap bılem cok. anaaa ıyı fıkır aslında yakında bır yapı market var. yarın asm.ye cıkıcam ıgne ıcın ordan alıyım kız kaktüs sanada yoliim sende senınkıne verırsın

Hic ozel degil valla analar gununde kiytirik bi karanfil getirdi benim herif...( bizin burda muhtar adaylari da secim zamani her kapiya karanfil koyuyor) dusun iste benim kocaya ne kadar ozel... Tras losyonu bitiyor alirim markettn bitane daha ne

kızzz diler aynı benımkı 8 yıllık evlıyız sımdıye kadar çiçek aldımı güzel cıcek alırdı. ılk defa benımkıde anneler gününde karanfıl almış anam nasıl deli oldum nasıl bozuldum. hiç lafımıda esirgemedim ama ''yolda mı dagıtıyorlardı'' dedım ıyı bozuldu. daha da bır daha karanfıl almaz heralde :)))
aynen valla karanfil diyince aklıma seçimler, kadınlar gunu ve açılışlar geliyor. adamlarlardakı kütüklüğe bak ılk anneler gunu karanfıl

yok ebrucum ya hıc bır belırtı yok bende de ne ateş ne tuvalet yaparken yanma. ama bu doktora da guvenıyorum. zaten ılac vermeye meraklı bır doktor değil. alıyorum ılaclarımı zaten 5 günde bitecek sonra da hemen gıdıcem hastaneye tekrar ıstıcem tahlıl. ama ne sinsi bişeymiş ya..

Eki Görüntüle 1155024

aaa pasta var pasta var ama bu cok guzelllll kalpler ve gul cok hos..
ben taaaa aylar once kartal yuvasında cok güzel saat begenmıstım. hesapta onu alacaktım. ama benımkının kütüklüğü tutunca ne saatiiii pöhhh

dernek kuralım kızzz :)))) Ö.G.H.Y.K.M (özel günlerde hödüklük yapan koca mağdurları)

Boşver canım ya bazen düşüncesiz oluyorlar

Allah iyiliğini versin

Eki Görüntüle 1155024

Canim senin koca iyiymis..biz gormedik pasta falan

Canim seninkide ayri bi versiyonmus hodugun

Aynen yaa ortada bisi yokken bile cok guzl jestler yapabilir benim koca o gunu bi onemsemedi nedense...sanadami karanfil geldi..anam yoksa hakkaten sokaktami dagittilarki...:)

Hahaa kaktus iyi fikirmis. Hatta yataga koyalim da tam surpriz olsun

Aynen yaa ortada bisi yokken bile cok guzl jestler yapabilir benim koca o gunu bi onemsemedi nedense...sanadami karanfil geldi..anam yoksa hakkaten sokaktami dagittilarki...:)

ya çiçekçi siteleri var ya ordan ne güzel cıcekler alırdı ayıcıklı çikolatalı güller falan. hanı tek bır tane gül alsa yine iyi. karanfil ne yaaa :) çok şüpheli bir durum canım olabılır işi beleşe getirmiş olabılırler
ama var ya bu üç oldu ilk 30.yas günümde yaptı ki benım ıcın onemını bılıyordu. bır gecen sene yıldonumumuzde yaptı bu anneler günüde üç oldu. daha da kendını affettirene kadar benden anca kaktüs gorur. ayyy aklıma gelınce bıle sınırlendım gıcıkusssssss

Hahaa kaktus iyi fikirmis. Hatta yataga koyalim da tam surpriz olsun

evet ya birden aklıma geldı hem ha dıyınce dışarı çıkamıyorum yarın çıkınca alayım hazır olsun resiminide çeker atarım size :))) en bol dikenlisinden almak lazım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…