ya çiçekçi siteleri var ya ordan ne güzel cıcekler alırdı ayıcıklı çikolatalı güller falan. hanı tek bır tane gül alsa yine iyi. karanfil ne yaaa :) çok şüpheli bir durum canım olabılır işi beleşe getirmiş olabılırler
ama var ya bu üç oldu ilk 30.yas günümde yaptı ki benım ıcın onemını bılıyordu. bır gecen sene yıldonumumuzde yaptı bu anneler günüde üç oldu. daha da kendını affettirene kadar benden anca kaktüs gorur. ayyy aklıma gelınce bıle sınırlendım gıcıkusssssss
Merakla bekliyoruzz muhtesem hediyenii
Ay ne guldum.. benim okuzde sen benim anammisin dedi
Benimkinin ilk vukaati valla bilemedin avm de falan dagittilarsa almis olabilir benim herif:) tras losyonu alacam yarin bol bol her yanina surdun okuzum
öküzler topiği açalım bence kızlarbenimki de sen daha anne olmadın ki dedi gıcıııkkkkk sonradan güneş gözlüğü aldı hediye olarak ama iş işten geçmişti bi çiçekle gelse ya da ne bileyim küçük bi süpriz yapsa güzel olurdu. o yüzden ben kutlamayı bile düşünmüyorum babalar gününü zaten bu ara gıcığım ona hiç anlamıyor beni
öküzler topiği açalım bence kızlarbenimki de sen daha anne olmadın ki dedi gıcıııkkkkk sonradan güneş gözlüğü aldı hediye olarak ama iş işten geçmişti bi çiçekle gelse ya da ne bileyim küçük bi süpriz yapsa güzel olurdu. o yüzden ben kutlamayı bile düşünmüyorum babalar gününü zaten bu ara gıcığım ona hiç anlamıyor beni
:) kandilin mubarek olsun canim bnde ayni dertteyim bnde babalar gününü kutlamicam bnmki yarim agiz sadece annlr gunun kutlu olsun dedi bn tafra yapinca.. birde dogm yaklasti agrilarim artti ama eve geldigi yok cok kizginim kendime söz verdim yalnzken dogm baslarsa haber vermicem kendi ailemi aricam..
ilk oğluma hamileyken benimki de öyle demişti boşver
aaa pasta var pasta var ama bu cok guzelllll kalpler ve gul cok hos..
ben taaaa aylar once kartal yuvasında cok güzel saat begenmıstım. hesapta onu alacaktım. ama benımkının kütüklüğü tutunca ne saatiiii pöhhh
dernek kuralım kızzz :)))) Ö.G.H.Y.K.M (özel günlerde hödüklük yapan koca mağdurları)
Canim senin koca iyiymis..biz gormedik pasta falan
Canim seninkide ayri bi versiyonmus hodugun
Aynen yaa ortada bisi yokken bile cok guzl jestler yapabilir benim koca o gunu bi onemsemedi nedense...sanadami karanfil geldi..anam yoksa hakkaten sokaktami dagittilarki...:)
Ay ne guldum.. benim okuzde sen benim anammisin dedi
İyi akşamlar kızlar bugün kontrolümüz vardı.Bebegimiz baya aşağı inmiş doğum kanalına girmiş artık ultrasonda yüzü gözükmüyor dedi.Nst istedi sancı çıkarsa çatı kontrolü yaparız dedi hiçbir şey çıkmadı.Bebeğimizin kilosu eğer bi yanlışlık yoksa 3380 gr olmuş
Doktor doğum kanalına girmiş deyince ben iyice panik oldum.Bu arada hastaneden sonra azıcık dolaştık artık zor yürüyorum iyice..Şimdi çok merak ediyorum bebek doğum kanalına girdikten sonra çok bekler mi acaba?Var mı fikri olan?
Kandilimiz mübarek dualarimiz kabul olsun kızlar. Benim ağrılar cok fena alt kemiklerim yerinden çıkacak. Doktor magnezyumu da kesti bakalım. Hayırlısıyla biran önce sağlıkla gelsin kuzum. Dayanamıyorum. Dua bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar kızlar bugün kontrolümüz vardı.Bebegimiz baya aşağı inmiş doğum kanalına girmiş artık ultrasonda yüzü gözükmüyor dedi.Nst istedi sancı çıkarsa çatı kontrolü yaparız dedi hiçbir şey çıkmadı.Bebeğimizin kilosu eğer bi yanlışlık yoksa 3380 gr olmuş
Doktor doğum kanalına girmiş deyince ben iyice panik oldum.Bu arada hastaneden sonra azıcık dolaştık artık zor yürüyorum iyice..Şimdi çok merak ediyorum bebek doğum kanalına girdikten sonra çok bekler mi acaba?Var mı fikri olan?
Hayırlı kandiller canım. Agrılar son noktaya ulaştı sanırım ne gecemız kaldı ne gunduz..Kandilimiz mübarek dualarimiz kabul olsun kızlar. Benim ağrılar cok fena alt kemiklerim yerinden çıkacak. Doktor magnezyumu da kesti bakalım. Hayırlısıyla biran önce sağlıkla gelsin kuzum. Dayanamıyorum. Dua bekliyorum
:) kandilin mubarek olsun canim bnde ayni dertteyim bnde babalar gününü kutlamicam bnmki yarim agiz sadece annlr gunun kutlu olsun dedi bn tafra yapinca.. birde dogm yaklasti agrilarim artti ama eve geldigi yok cok kizginim kendime söz verdim yalnzken dogm baslarsa haber vermicem kendi ailemi aricam..
Kızlar karanfilin anneler günü içın özel bir anlamı olduğunu duymuştum yıllar önce anneler gününde karanfil hediye almıştım ki karanfilden nefret ederim o zaman öğrenmiştim ama unuttum anlamının ne olduğunu. Netten biriniz bakın isterseniz hiç araştıracak halim yok.yoksa ben.bakıp yazicaktim.
Aaaa kizlarrrr bensiz neler konuşulmuş bakayim burda öküzlet tplopigi açılabilir bncede cok pis fena katılıyorum yaniiii
Fatos cum sanada ayrı güldüm sen bnm anam mısın dedi heee hehehe
Kubra cim kız maşallah tavrına ne yedirdin ki sen ona öyle ....p.tesi gell artık geeeell
Hadi bnde yattım kızlar gören görmeyen herkese hayırlı geceler sizi ve kuzucuklari öptm cook ...
Hayirli kandiller kızlar Nasılsıniz gece kusu ben geldim uyku girmiyor artik ve bugünde cok ağrım var nedense karnim cok gergin ve sıcaktan catlayacam hayırlısı olsun ins
ayaklarım kocaman arkadaşlar indiremedim bir türlü şişini..diktim havadalar şuan
iyi aksamlar canım.. maşallah kuzuna ne güzel buyumusRabbim korusun..
ayyy kanala girmiş bende heycanlandım valla. hıc bılgım yok kanala gırdıkten ne kadar zaman sonra geliyorlar :) ama demın baktım netten :) bu donemde idrara çıkma yoğunlaşır ve ıstahın acılabılırmıs. mıdeden uzaklaşıyormuş ama aşağıya baskıdan dolayı idrar sıklığı yaşanıyormuş.
gülerken oksururken dıkkat et canım :))) kacabılır.
Rabbim hayırlısıyla gönlüne gore versın canım. ilk adımı atmış bızdık :)
Hayırlı kandiller canım. Agrılar son noktaya ulaştı sanırım ne gecemız kaldı ne gunduz..
gecen gun kontrolde kalkarken popomda bıle çatırdama oldu. doktorum vücudun doğuma hazırlandığını ve kemıklerın açılma ve yumuşama yaptığını soyledı. suan bır mucıze yasıyoruz aynı zamanda da ınanılmaz bır acı. kemıklerın açılması yumuşaması ne demek ya.
ooo ne cok okuzumuz varmış yaaaavalla ben kesın süper suprızler olur dıyordum ama bızımkıler tırtmış be.. halbukı bızım ıcın cok ozel bır anneler gunuydu. ama işte gelde anlat bu kütüklere...
aman duygucum bızımkılerın o manayı bıldıgı falan yok. :) ya bırı dagıtıyordu aldılar. yada en ucuzu dıye yapıştılar karanfıle. nerde onu bılecek ıncelık..
ya dernegın basına en okuz sahıbını getırelım dıyecektım ama hepsi ayrı model cıktıbence bız bunların burunlarını surtum surtum surtelım :))))
kabullenmek yok hizaya getirelim. bizim onumuzde sırayla sımdı geliyor babalar gününden sonra doğum gunu evlılık yıldonumu hıccc kılımı kımıldatmıcam valla. aynı odunluğu yaparsada küscem işte konusmucam zaten sağlam keçiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?