2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın kızlar...
dün kontrolümüz vardı 35+0 kontrolü bebek 2700 olmuş boyu 47 cm doğum yoluna girmiş... haftaya nst ye bağlanmaya başlıycakmışız yavaş yavaş hamileleik etabını tamamlıyoruz sanırım :)

Ben bir kere dua ettim ona canim aylardır o kadar yandı ki. Rabbim benden başka kimseden çocuk sahibi olmayı nasip etmesin dedim. Bu bebek için tedavi gördüm ben. Adam herkesin coluguna çocuğuna deli oluyor bana evladima reva gördüğü şeylere bak. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz kudursun dursun. Yalanla dolanla iftirayla acı çektirmeyle beni bu halde mahkemelere boşamaya kalktı ya ama nasip olmadı Hak yerini buldu. Rabbim yarına bırakır yanına bırakmaz hele ki tüyü bitmemiş babali yetimin hakkını orda burda yemeye avukatlara vermeye devam etsin. Şimdiye kadar yavruma 5 kuruşu geçmedi. Rabbim evladimin hakkını iki cihanda da kimseye bırakmasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Kızlar inş Rabbim hepimizin 1 yıllık kaderini güzel yazmış, duaları kabul olunanlardan olmuşuzdur. Evlatlarimizla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir sene geçiririz.

İnşaallah canım; umarım hepimizin ve bebeklerimizin 1 yıllık kaderi güzel ve hayırlıdır.

Uykusuz bi anneden daha gunaydin :)

Nolcak bu bacak agrisi yaa ne sagima ne soluma yatabildim neyse kocam gececiydi birazdan gelecek ona kahvalti hazirliyim bari :))) uykusuzluk ona yaradi :)

Günaydın güzel anneler; :)

şişliklere karşı maydaonoz suyu içsek nasıl olur dersiniz..Olumsuz bir etkisi olur mu ki???
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallah

sehercim günaydın,biz senle dna testi aptırmalıyız bence,böle benzerlik yok beya

GunAydin herkese..abooo herkeste ayni dert vallaha...g...tm basim agrio:) dayanin kizlar az kaldi...
Benim kocaya sancim var fln diyince hamikesin ya ondandir yat uyu gecer diyor yatabilsem yatacam zatennn

Aysecim gunaydin. Deryanin son durumu ne peki :26:

Maşallah yelize canim. Derya niye üzgündü

Günaydın güzel anneler; :)

şişliklere karşı maydaonoz suyu içsek nasıl olur dersiniz..Olumsuz bir etkisi olur mu ki???

Maydonoz suyu kasilmalara sebep oluyor diye biliyorum..

Derya kimdi nicki neydi...niye uzgundu noldu ki aysecim..

günaydın anneler 36+3 kontrolde biraz suyun azalmış dedi çok değilmiş ama bir tarafta azalma varmış 3 litre su iç dedi oktor ama int araştırdığım kadarıylada su içmek işe yaramıyomuş ne yapabilierimki başka bilgisi olan varmı

Benim 7.ayda azalmisti suyum. Gunde 4lt ye yakin su ictim ve bol bol armut yedim. Gerci tuvaletten cikamamistim ama ise yaradi ve baskalarinda da yaradigini duydum.

Aysecim gunaydin. Deryanin son durumu ne peki :26:

Maşallah yelize canim. Derya niye üzgündü

Maydonoz suyu kasilmalara sebep oluyor diye biliyorum..

Derya kimdi nicki neydi...niye uzgundu noldu ki aysecim..

Alıntı true_blood kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba kadınlar kulübünün melekleri

Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem. başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..

ve dün yatışı yapıldı,sözde sez.alınacaktı çünkü artık sancıları başlıyodu,dr odasına gelip sez.yapmayalım vajinal doğum deyince derya ve eşi ama dr siz 36 haftadayken bebek kafası 40 haftalık normal doğumda oksijensiz kalır dediniz,o da sakat bir bebek için niye karnını kestircen gibisinden bişeyler demiş,yapmıyom sezeryan demiş gitmiş,onlar da tedaviyi reddettiklerine dair kağıt imzalayım eve dönmüşler,Rabbim kimseyi darda koymasın,bizler dr diye canımızı,evladımızı emanet ediyoz ama söyleyecek bişey bulamıyorum...

Ne desem bilemedim bende:26: insanliktan nasibini almamis o kadar cok pislik var ki yazik yaa.
Allah yardimcisi olsun deryanin. İnsallah mucizesini sagsalim alir kucagina

nasıl böyle birşey yapabilir yaaa...
sakatta olsa o bir cann...
nasıl böyle davranabilir o doktor..
gitsinler davalarını açsınlar inanmıyorum yaaa
true nun numarası varmı canım sende..
alabilirmiyim aramak destek olmak isterim zaten burada özelden mwsajlaşıoduk bebeği hakkında bilgi veriodu..
Allahım ne kadar sinirliyim şu andaaa

Allah true blood a bu yaşadıklarının mükafatını verecek..ne kadar vicdansız bir doktormuş kimisi prof oluyor ama adam olamıyor coğu doktorun duyguları alınmış gibi,sanane senin karnın mı kesilecek çok üzüldüm...
Allah kat be kat yardımcısı olsun,onu asla yalnız bırakmasın

İcim sisti...bazi insanlarin vicdani hatta insanligi yok resmen. Rabbim yardimcisi olsun arkadasin sifasini versin ins.

Ne desem bilemedim bende:26: insanliktan nasibini almamis o kadar cok pislik var ki yazik yaa.
Allah yardimcisi olsun deryanin. İnsallah mucizesini sagsalim alir kucagina

amin canım Rabbim evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün...isyan malesef yok numarası canım BernaZDL arkadaşımızda var sanırım,whatsap tan görüşüyolardı,şimdi girdim cepten faceye baktım yeni bişey yok ama özelliklee seni söyledim,dualar seninle isyan sana ulaşmak istiyor dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…