Günaydın bugece kimse uyumadımı ben 9 da yattım gece dönerken kalça bacak ağrısı olmasa galiba deliksiz uyuyacaktım sıpam şimdilik maşallah geceleri uyuyo inş doğdukdan sonrada böyle olur :) hediye konusunda da eşime bi öpücük bide babalar günün kutlu olsun dedimi bitti kendi babamda yakınımda değil zaten ama kayınbaba yı napacaz hiç bi fikrim yok sizler ne almayı düşünüyosunuz?duygu yazdıklarını okuyunca çok sinir
Oldum canm allah yardımcın olsun inş yaptıklarından birgün pişman olurda ömür boyu sizi mutlu eder
Günaydın Kızlar inş Rabbim hepimizin 1 yıllık kaderini güzel yazmış, duaları kabul olunanlardan olmuşuzdur. Evlatlarimizla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir sene geçiririz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın bugece kimse uyumadımı ben 9 da yattım gece dönerken kalça bacak ağrısı olmasa galiba deliksiz uyuyacaktım sıpam şimdilik maşallah geceleri uyuyo inş doğdukdan sonrada böyle olur :) hediye konusunda da eşime bi öpücük bide babalar günün kutlu olsun dedimi bitti kendi babamda yakınımda değil zaten ama kayınbaba yı napacaz hiç bi fikrim yok sizler ne almayı düşünüyosunuz?duygu yazdıklarını okuyunca çok sinir
Oldum canm allah yardımcın olsun inş yaptıklarından birgün pişman olurda ömür boyu sizi mutlu eder
günaydın kızlar...
dün kontrolümüz vardı 35+0 kontrolü bebek 2700 olmuş boyu 47 cmdoğum yoluna girmiş... haftaya nst ye bağlanmaya başlıycakmışız yavaş yavaş hamileleik etabını tamamlıyoruz sanırım :)
Günaydın Kızlar inş Rabbim hepimizin 1 yıllık kaderini güzel yazmış, duaları kabul olunanlardan olmuşuzdur. Evlatlarimizla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir sene geçiririz.
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallahGünaydın güzel anneler; :)
şişliklere karşı maydaonoz suyu içsek nasıl olur dersiniz..Olumsuz bir etkisi olur mu ki???
sehercim günaydın,biz senle dna testi aptırmalıyız bence,böle benzerlik yok beyaMassllah cnm allah guc kuvvet versin bende senin gibiyim kimseden yardim istemedim bugune kadar sukurler olsn annemede kizginim dogum yaptgm gun hastanede kalsin sonrasi ben evimde az cok bakarim cocuklarimada kendimede sezeryan oldgm icin zor olcak simdiden dogum sonrasi stresi sardi beni ama napim annemi istemiyorm yanimda bugune kadar hicbi isime kosmadi okadar hasta oldum temizlik yaptim yanima gelmedi seher bize gel ben bakarim sana dedi ama sonucta ben onun kiziyim evim var kocam cocugum var benim evimi ev sayip gelmiyosa dogumumdada sadece hastanede beklesin yeter cok kizginim gercektn zaten 3-4gun zorlancam kv de ilgilenir bizle azcok..
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallah
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallah
Günaydın güzel anneler; :)
şişliklere karşı maydaonoz suyu içsek nasıl olur dersiniz..Olumsuz bir etkisi olur mu ki???
günaydın anneler 36+3 kontrolde biraz suyun azalmış dedi çok değilmiş ama bir tarafta azalma varmış 3 litre su iç dedi oktor ama int araştırdığım kadarıylada su içmek işe yaramıyomuş ne yapabilierimki başka bilgisi olan varmı
Aysecim gunaydin. Deryanin son durumu ne peki :26:
Maşallah yelize canim. Derya niye üzgündü
Maydonoz suyu kasilmalara sebep oluyor diye biliyorum..
Derya kimdi nicki neydi...niye uzgundu noldu ki aysecim..
Alıntı true_blood kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba kadınlar kulübünün melekleri
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem. başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
ve dün yatışı yapıldı,sözde sez.alınacaktı çünkü artık sancıları başlıyodu,dr odasına gelip sez.yapmayalım vajinal doğum deyince derya ve eşi ama dr siz 36 haftadayken bebek kafası 40 haftalık normal doğumda oksijensiz kalır dediniz,o da sakat bir bebek için niye karnını kestircen gibisinden bişeyler demiş,yapmıyom sezeryan demiş gitmiş,onlar da tedaviyi reddettiklerine dair kağıt imzalayım eve dönmüşler,Rabbim kimseyi darda koymasın,bizler dr diye canımızı,evladımızı emanet ediyoz ama söyleyecek bişey bulamıyorum...
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem. başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
ve dün yatışı yapıldı,sözde sez.alınacaktı çünkü artık sancıları başlıyodu,dr odasına gelip sez.yapmayalım vajinal doğum deyince derya ve eşi ama dr siz 36 haftadayken bebek kafası 40 haftalık normal doğumda oksijensiz kalır dediniz,o da sakat bir bebek için niye karnını kestircen gibisinden bişeyler demiş,yapmıyom sezeryan demiş gitmiş,onlar da tedaviyi reddettiklerine dair kağıt imzalayım eve dönmüşler,Rabbim kimseyi darda koymasın,bizler dr diye canımızı,evladımızı emanet ediyoz ama söyleyecek bişey bulamıyorum...
Ne desem bilemedim bende:26: insanliktan nasibini almamis o kadar cok pislik var ki yazik yaa.
Allah yardimcisi olsun deryanin. İnsallah mucizesini sagsalim alir kucagina
nasıl böyle birşey yapabilir yaaa...
sakatta olsa o bir cann...
nasıl böyle davranabilir o doktor..
gitsinler davalarını açsınlar inanmıyorum yaaa
true nun numarası varmı canım sende..
alabilirmiyim aramak destek olmak isterim zaten burada özelden mwsajlaşıoduk bebeği hakkında bilgi veriodu..
Allahım ne kadar sinirliyim şu andaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?