2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayy canım Allah razı olsunnn...
şu anda duam onunla zaten hep onunlaydı..
hanile olmadan bile onu hep emrak ediyodum ama şimdi karnımda bir can olunca onu daha iyi anlıyorummm..
Allahım yardım et ona evladına ne olurrr

bizimn kasım annelerinede yazdım konuyu herkez dua edecek derya ve bebeği için..kimin duası kabul olur belli olmaz çünküü

Benim 7.ayda azalmisti suyum. Gunde 4lt ye yakin su ictim ve bol bol armut yedim. Gerci tuvaletten cikamamistim ama ise yaradi ve baskalarinda da yaradigini duydum.

sağol canım 3 litre su içiyorum 4 litre içeyim bundan sonra armutta yiyeyim inş artar benimkide pazartesi obsettik untrasona gircem bakalım ne dicek 37+ 3 olcam o zaman

sehercim günaydın,biz senle dna testi aptırmalıyız bence,böle benzerlik yok beya

:)) evet yaptirmaliyiz....buarada herkese gunaydin kahvalti yapicaz bacilar gelin buyrun sabah 9bucukta uyandim is guc derken kahvalti gece kaldi yine :) bisi sorucam kizlar iki gecedir uyurken bebegin biyere toplanmasindan dolayi sertlesme oluyor canim cok yaniyor karnim aciyor acaba dogalmi ama hep gece uyurken oluyor ve 2gecedir uyku yok..gunduzde arada bi oluyor. Pzrtsi kontrole gittigmde soylicem doktra daha oncede soylemistim dogaldir olabilir yalanci kasilma falan dedi ama simdi cok sik ve kotu oluyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GunAydin herkese..abooo herkeste ayni dert vallaha...g...tm basim agrio:) dayanin kizlar az kaldi...
Benim kocaya sancim var fln diyince hamikesin ya ondandir yat uyu gecer diyor yatabilsem yatacam zatennn

Günaydın kızlar
Gerçi derya arkadaşımin haberini alibca pek aydın olmadı ama AYSem cnm benim bizi habersiz bırakma dualarimiz onunla olucak hep burdan özel den yazısıyorduk onun kadar güçlü bi kadın görmedim bn o dr uda Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın insan ne diyecegiini şaşırıyor bu durumda yeliz arkadaşıimzin da Allah evlatlarini bağışlasın ins maşallah

Hassev cim suyun azalmasına bnm bildiğim bol su içmek ve armut iyi geliyo diye biliyorum cnm bulac arkadaşada önermiştim duyduğum kadarıyla iyi geliyor armut hem suyunu fazlalastiryr hmde kalitesini arttıyiyorms...sağlıkla kucağına al cnm ins melegini

duygu eşin neden böyle bir duruma geldi acaba sorununuzun başlangıcı neydi özel olacak ama şuanda seninle aynı kaderi yaşıyorum o nedenle merak ettim eşim evden ayrıldı daha doğrusu hamileliğimin başlangıcından beri süren ve hergeçen gün artarak devam eden ilgisizliği kayıtsızlığı ve en son yaşattığı bazı olaylardan sonra evden kovdum adamı iki oğlum var biri 11 diğeri 10 yaşlarında şimdi üçüncü oğluma hamileyim gençlikte cahillikte yaşamadığımız şeyleri bununla yaşayıp evliliğimizi taçlandıralım diye düşünürken ben aslında kendisi hiç çocuk sahibi olmayı düşünmüyormuş ben kendi duygularımı hayallerimi tatmin etmek için istemişim o da benim isteğimi uygulamış ve herkes kendi hayallerini yaşamalıymış onun hayalleri de herhalde bekarlığında doyamadığı hovardalık günleriymiş ki benim bebeğime bir mendil dahi almak zoruna giderken benimle hastaneye gidip bebek heyecanını yaşamaktansa ne olduğu belirsiz kadınlarla hayat yaşamakmış işte hayat madem herkes kendi hayatını yaşayacakmış o halde senin bu evde ne işin var dedim kapının önüne koydum (çamaşırlarını) ve öğrendimki avukat arıyormuş yana yakıla beni boşayacakmış yani evliliğini kurtarmak yerine bitirmek niyetindeymiş her neyse sevgi bitmiş demek ki evlilik bitse ne olur ki diyeceğim ama adam evi nasıl alabilirim, nafaka ve tazminat ödemeden nasıl sıyrılabilirimin derdindeymiş bazan gülesim geliyor düşündükçe ağlanacak halime bazan deli gibi ağlıyorum şu halimde ilgiye ve sevgiye ihtiyacım varken yaşadığım şu şeylere ve herşeye rağmen kendimi daha güçlü hissediyorum garip bir şekilde...

Günaydın cnm benimde aynı şekilde tam anlattıklarn gibiyim bnmde p.tesi kontrolum var bnde sorayım

iki gecedir oluyorsa ne şanslısın benim yaklaşık 2-3 haftadır öyle ve sırf gece değil her an hazırlık kasılmalarıymış onlar bebek kendini doğuma hazırlıyormuş çok normalmiş endişelenme...

okuduklarıma şok geçiriyorum resmen... allah vicdansız insalarla asla karşılaştırmasın...aminnn...

selam canlar,faceden sürekli takip ediyom cepten,yeni bişi olursa sölerim,sehercim dün akşam da içine 1 diş çiğ armısak koydum yemeğin,öyle yapılır çünkü,sonradsını hatırlamıyom,ne namaz ne dua öyle bayılıp uyumuşum.10 ,30 dan sonra kalktım tekrar uyu,sabah 6,30 sersem gibiyim,akşam 5 olsa da kaçsak

hayırlı sabahlar arkadaşlar,
derya arkdşn durumunu az önce okudum çok üzüldüm. Rabbim kimseyi darda bırakmaz inşllh tüm dualarımız onunla ve bebeğiyle.
benim çok sevdiğim bir arkdşmda 40 yaşında bebeği için dr birsürü sakatlık vs demiş 9 ayı tedirgin geçirmişti dün gece sağlıklı bir oğlu olmuş çok şkür en güzel zamanlarını bebeğinin sağlığı konusunda endişeyle geçirmiş oldu.
benim kızımıda radyoloji uzmanı haftada bir çağırdı 4 hafta boyunca beyni gelişmiyor diye ama maşallah çok sağlıklı bir kızım oldu. ya doktorların niyeti ne anlamadım. ve bu konuda çok örnek var.çok yakın bir akrabamısında bir çok hastane doğumunu kabul etmedi sonlandırmamız lazım bebek beyin ve bedenen hasta vs çok şey söylendi ve doğduğunda ameliyatlar geçirdi şimdi sadece ayağının birinde hafif oyntamama sorunu var 6 aylık kadar o da zamanla geçer demişler tedaviyle.inşllh derya arkadaşımızında küçük bir sorundır ve doğduğunda kısa sürede atlatırlar rabbimin imtahanını en güzel şekilde atlatır inşllh o doktoruda dava edip yaptığını ödetebilecek derece kuvvetli avukat tanıdık vs vardır birileri bu doktorların yaptığını ödetmeli.

GunAydin herkese..abooo herkeste ayni dert vallaha...g...tm basim agrio:) dayanin kizlar az kaldi...
Benim kocaya sancim var fln diyince hamikesin ya ondandir yat uyu gecer diyor yatabilsem yatacam zatennn

aynen canım ya benimde akşam dizlerimde aşağısı sızlıyor resmen çok kötüyüm diyorm..iyide besleniyorsun niye ağrısınki dedi döndü arkasını gtti.

kuzum armut diyorum ben o kadar iyi ki geliyor ki su çoğalması konusunda

canım ya benimde bu tür insanlar için mübarek akşamlarda özellikle duam yaptıklarını her iki dünyada ödesinler inşllh. sorma benim de dosyam avukatta hazır duruyor.değişeceğim vs ama sanmıyorum yıllardır değişmeyen şimdimi değişir.bursada evimi tuttum dayadım döşedim. şimdi burada eşimin evinde 2 valizle duruyorum sadece, ama heran üzgün moraliz dolaşıyorum arkamdan oyun çevirdiğine eminim. doğumu bekliyorum.

rabbim hayırlısıyla tamamlamayı kısmet etsin maşallah kuzunada sanada

benide çok üzmüştü bir kere rabbim içine ateşler salsın dedim. inan 1 hafta ateşli yattı ama demiyor ki sana ettim bu cezayı çekiyorum diye o hep başka şeye yoruyor.anlamaz anlamz bunlar

AMİNNNNN İNŞLLH CÜMLEMİZİN

ben ne doğumumda ne doğum günü ne evlilik yıldönümü ne anneler günü hiçbirinde hediye jest güzel söz görmedim. hatta evlendiğimizde bile tek alyansını gördüm o da çalınmıştı zaten. üstelik ilk evliliğinden olan 2-6-7 yaşlarında 3 çocuğuna baktığım halde hiç taktir görmedim üste neler neler yaşattı neyse susucam dünde ağladım durudum zaten nefretim artıyor aklıma geldikçe

magnezyumu neden kestiki son haftalarda zararlımı ben istiridye kabugu kalsiyum içiyorum şimdi eczaneden aldım acaba doktora sormadan içmesemmiki o zaman içmeyincede kemiklerim sızlıyor ama :s

yapmam için ama neyse

iyi en azından seninki demiş ben onuda duymadım ki ben ilk evliliğinden çocuklarına da annelik yapıyorum çift kutlama beklerdeim en azından daha bir şevkle yapmam için ama neyse. çocukları onun gb değil yavrularım benim bana güzel mektuplar yazmışlar, oğlumda bana bir demet çiçek almış oh mis gb yaşadım günümü

benımkı dıkenlı okuz olacak senınkı fresh okuz

onu da bimden al tatlım cok para verme bim losyonu neyıne yetmıyor :)))

süpersin bim bile fazla bunlara :)))

Utulencekleri saymiyorum nedir bu bizim camasir isinden cektigimiz kadin olmak cok zor ya

allah kolaylık versin canımmm ütü bu sıcakta hepsinden zor

Kizlar Günaydin. Dün kötü bir gün gecird8m feci sekilde baş donmesi sersem gibiydim.insallah bugun öyle olmaz.nefesimi zor aliyorum.sanirim artik bende dogurmak istiyorum :-(

kızlar kan seviyem düşükmüş biraz doktor sabah akşam demir şurubu öğlenleride hap içmemi söyledi. bunun dışında bol bol et yemem gerektiğinide söyledi ama ben etten nefret ederim yiyemiyorum midem almıyor.... sizce başka ne yapabilirim kan seviyemin artabilmesi için?

canım beni ya bu erkekleri anlamak zor, benimki seninkine benzer çok fazlası var eksiği yok ama ben benimkinin sebebini kavradım.kendine güvensizlik, evin nafakasını ben getiriyorsam bana kimse karışamaz ben istediğiimi yaparım.evde sen çocukları bak ben dışarda hayatımı yaşayayım akşam eve gelince çocuklarım güvende onun vicdan acısını çekmeyeyim en azından birde inkar varki gözünle görsen gene inkar

tatlım aksam esin güzel bi kabepçıya götürsün senii .salata ayran kebap

kendini düsünme bebegin için yemeye calış .

aynen, allah kolaylık versin son haftalarımızda

bende eti hiç sevmiyorum, ama arkdaşnnda dediği gb siyah çekirdekli üzüm pekmez bende aldım iyi geliyor.

Son düzenleme:

Cnm kara üzüm yiyebilirsin mesela.

Canim pekmez ve cekirdekli kara uzum kani baya yukseltiyor. ..ben hic kan ilaci icemedim mide bulntisi yapti ikisiyle idare ettim.hicde kanim dusuk cikmadi canim.

10 yıldır bu rahatsızlıkla boğuşan biri olarak kan yapan besinleri yazayım. Böbrek, ciğer, et, keçiboynuzu pekmezi, siyah kuru üzüm çekirdekli olanlardan, badem, yeşillikler. Aman dikkat et kansızlık önemli...

weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…