amin canım Rabbim evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün...isyan malesef yok numarası canım BernaZDL arkadaşımızda var sanırım,whatsap tan görüşüyolardı,şimdi girdim cepten faceye baktım yeni bişey yok ama özelliklee seni söyledim,dualar seninle isyan sana ulaşmak istiyor dedim...
bizimn kasım annelerinede yazdım konuyu herkez dua edecek derya ve bebeği için..kimin duası kabul olur belli olmaz çünküüamin canım Rabbim evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün...isyan malesef yok numarası canım BernaZDL arkadaşımızda var sanırım,whatsap tan görüşüyolardı,şimdi girdim cepten faceye baktım yeni bişey yok ama özelliklee seni söyledim,dualar seninle isyan sana ulaşmak istiyor dedim...
Benim 7.ayda azalmisti suyum. Gunde 4lt ye yakin su ictim ve bol bol armut yedim. Gerci tuvaletten cikamamistimama ise yaradi ve baskalarinda da yaradigini duydum.
sehercim günaydın,biz senle dna testi aptırmalıyız bence,böle benzerlik yok beya
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallah
GunAydin herkese..abooo herkeste ayni dert vallaha...g...tm basim agrio:) dayanin kizlar az kaldi...
Benim kocaya sancim var fln diyince hamikesin ya ondandir yat uyu gecer diyor yatabilsem yatacam zatennn
günaydın anneler 36+3 kontrolde biraz suyun azalmış dedi çok değilmiş ama bir tarafta azalma varmış 3 litre su iç dedi oktor ama int araştırdığım kadarıylada su içmek işe yaramıyomuş ne yapabilierimki başka bilgisi olan varmı
Alıntı true_blood kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba kadınlar kulübünün melekleri
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem. başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
ve dün yatışı yapıldı,sözde sez.alınacaktı çünkü artık sancıları başlıyodu,dr odasına gelip sez.yapmayalım vajinal doğum deyince derya ve eşi ama dr siz 36 haftadayken bebek kafası 40 haftalık normal doğumda oksijensiz kalır dediniz,o da sakat bir bebek için niye karnını kestircen gibisinden bişeyler demiş,yapmıyom sezeryan demiş gitmiş,onlar da tedaviyi reddettiklerine dair kağıt imzalayım eve dönmüşler,Rabbim kimseyi darda koymasın,bizler dr diye canımızı,evladımızı emanet ediyoz ama söyleyecek bişey bulamıyorum...
Ben bir kere dua ettim ona canim aylardır o kadar yandı ki. Rabbim benden başka kimseden çocuk sahibi olmayı nasip etmesin dedim. Bu bebek için tedavi gördüm ben. Adam herkesin coluguna çocuğuna deli oluyor bana evladima reva gördüğü şeylere bak. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz kudursun dursun. Yalanla dolanla iftirayla acı çektirmeyle beni bu halde mahkemelere boşamaya kalktı ya ama nasip olmadı Hak yerini buldu. Rabbim yarına bırakır yanına bırakmaz hele ki tüyü bitmemiş babali yetimin hakkını orda burda yemeye avukatlara vermeye devam etsin. Şimdiye kadar yavruma 5 kuruşu geçmedi. Rabbim evladimin hakkını iki cihanda da kimseye bırakmasın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) evet yaptirmaliyiz....buarada herkese gunaydin kahvalti yapicaz bacilar gelin buyrun sabah 9bucukta uyandim is guc derken kahvalti gece kaldi yine :) bisi sorucam kizlar iki gecedir uyurken bebegin biyere toplanmasindan dolayi sertlesme oluyor canim cok yaniyor karnim aciyor acaba dogalmi ama hep gece uyurken oluyor ve 2gecedir uyku yok..gunduzde arada bi oluyor. Pzrtsi kontrole gittigmde soylicem doktra daha oncede soylemistim dogaldir olabilir yalanci kasilma falan dedi ama simdi cok sik ve kotu oluyorm
:)) evet yaptirmaliyiz....buarada herkese gunaydin kahvalti yapicaz bacilar gelin buyrun sabah 9bucukta uyandim is guc derken kahvalti gece kaldi yine :) bisi sorucam kizlar iki gecedir uyurken bebegin biyere toplanmasindan dolayi sertlesme oluyor canim cok yaniyor karnim aciyor acaba dogalmi ama hep gece uyurken oluyor ve 2gecedir uyku yok..gunduzde arada bi oluyor. Pzrtsi kontrole gittigmde soylicem doktra daha oncede soylemistim dogaldir olabilir yalanci kasilma falan dedi ama simdi cok sik ve kotu oluyorm
duygu eşin neden böyle bir duruma geldi acaba sorununuzun başlangıcı neydi özel olacak ama şuanda seninle aynı kaderi yaşıyorum o nedenle merak ettim eşim evden ayrıldı daha doğrusu hamileliğimin başlangıcından beri süren ve hergeçen gün artarak devam eden ilgisizliği kayıtsızlığı ve en son yaşattığı bazı olaylardan sonra evden kovdum adamı iki oğlum var biri 11 diğeri 10 yaşlarında şimdi üçüncü oğluma hamileyim gençlikte cahillikte yaşamadığımız şeyleri bununla yaşayıp evliliğimizi taçlandıralım diye düşünürken ben aslında kendisi hiç çocuk sahibi olmayı düşünmüyormuş ben kendi duygularımı hayallerimi tatmin etmek için istemişim o da benim isteğimi uygulamış ve herkes kendi hayallerini yaşamalıymış onun hayalleri de herhalde bekarlığında doyamadığı hovardalık günleriymiş ki benim bebeğime bir mendil dahi almak zoruna giderken benimle hastaneye gidip bebek heyecanını yaşamaktansa ne olduğu belirsiz kadınlarla hayat yaşamakmış işte hayat madem herkes kendi hayatını yaşayacakmış o halde senin bu evde ne işin var dedim kapının önüne koydum (çamaşırlarını) ve öğrendimki avukat arıyormuş yana yakıla beni boşayacakmış yani evliliğini kurtarmak yerine bitirmek niyetindeymiş her neyse sevgi bitmiş demek ki evlilik bitse ne olur ki diyeceğim ama adam evi nasıl alabilirim, nafaka ve tazminat ödemeden nasıl sıyrılabilirimin derdindeymiş bazan gülesim geliyor düşündükçe ağlanacak halime bazan deli gibi ağlıyorum şu halimde ilgiye ve sevgiye ihtiyacım varken yaşadığım şu şeylere ve herşeye rağmen kendimi daha güçlü hissediyorum garip bir şekilde...
selam canlar,faceden sürekli takip ediyom cepten,yeni bişi olursa sölerim,sehercim dün akşam da içine 1 diş çiğ armısak koydum yemeğin,öyle yapılır çünkü,sonradsını hatırlamıyom,ne namaz ne dua öyle bayılıp uyumuşum.10 ,30 dan sonra kalktım tekrar uyu,sabah 6,30 sersem gibiyim,akşam 5 olsa da kaçsakGünaydın kızlar
Gerçi derya arkadaşımin haberini alibca pek aydın olmadı ama AYSem cnm benim bizi habersiz bırakma dualarimiz onunla olucak hep burdan özel den yazısıyorduk onun kadar güçlü bi kadın görmedim bn o dr uda Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın insan ne diyecegiini şaşırıyor bu durumda yeliz arkadaşıimzin da Allah evlatlarini bağışlasın ins maşallah
Hassev cim suyun azalmasına bnm bildiğim bol su içmek ve armut iyi geliyo diye biliyorum cnm bulac arkadaşada önermiştim duyduğum kadarıyla iyi geliyor armut hem suyunu fazlalastiryr hmde kalitesini arttıyiyorms...sağlıkla kucağına al cnm ins melegini
GunAydin herkese..abooo herkeste ayni dert vallaha...g...tm basim agrio:) dayanin kizlar az kaldi...
Benim kocaya sancim var fln diyince hamikesin ya ondandir yat uyu gecer diyor yatabilsem yatacam zatennn
günaydın anneler 36+3 kontrolde biraz suyun azalmış dedi çok değilmiş ama bir tarafta azalma varmış 3 litre su iç dedi oktor ama int araştırdığım kadarıylada su içmek işe yaramıyomuş ne yapabilierimki başka bilgisi olan varmı
Lütfen ben varken en öküz sahibi. Kimseye düşmez 1.lik. Gece bana yazmış aptal saptal şeyler bosanamadi ya öküz kuduruyor. B.k götüren evde düzeni varmış ben bozmusum. Utanmaz ya benim aylardır düzenimi bozan kimse. Birde doğunca bile oğluna bakmayacakmis benim oglummus. Hesabını Allaha verecekmiş. Rabbim hiç fırsat vermesin ona. Utanmadan evin herşeyini kapattiracakmis para verecek ya zor geliyor. Benki doğum yapicam hala bunlari diyor birşey demiyorum artik. Hakkımı hakka havale ettim. Rabbim halimi haklıyı haksizi görüyor ya herşeyin beni oğlumu feraha erdirsin. Makamimizi da iki cihanda yüceltsin.
günaydın kızlar...
dün kontrolümüz vardı 35+0 kontrolü bebek 2700 olmuş boyu 47 cmdoğum yoluna girmiş... haftaya nst ye bağlanmaya başlıycakmışız yavaş yavaş hamileleik etabını tamamlıyoruz sanırım :)
Ben bir kere dua ettim ona canim aylardır o kadar yandı ki. Rabbim benden başka kimseden çocuk sahibi olmayı nasip etmesin dedim. Bu bebek için tedavi gördüm ben. Adam herkesin coluguna çocuğuna deli oluyor bana evladima reva gördüğü şeylere bak. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz kudursun dursun. Yalanla dolanla iftirayla acı çektirmeyle beni bu halde mahkemelere boşamaya kalktı ya ama nasip olmadı Hak yerini buldu. Rabbim yarına bırakır yanına bırakmaz hele ki tüyü bitmemiş babali yetimin hakkını orda burda yemeye avukatlara vermeye devam etsin. Şimdiye kadar yavruma 5 kuruşu geçmedi. Rabbim evladimin hakkını iki cihanda da kimseye bırakmasın.
Günaydın Kızlar inş Rabbim hepimizin 1 yıllık kaderini güzel yazmış, duaları kabul olunanlardan olmuşuzdur. Evlatlarimizla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir sene geçiririz.
öküzler topiği açalım bence kızlarbenimki de sen daha anne olmadın ki dedi gıcıııkkkkk sonradan güneş gözlüğü aldı hediye olarak ama iş işten geçmişti bi çiçekle gelse ya da ne bileyim küçük bi süpriz yapsa güzel olurdu. o yüzden ben kutlamayı bile düşünmüyorum babalar gününü zaten bu ara gıcığım ona hiç anlamıyor beni
Kandilimiz mübarek dualarimiz kabul olsun kızlar. Benim ağrılar cok fena alt kemiklerim yerinden çıkacak. Doktor magnezyumu da kesti bakalım. Hayırlısıyla biran önce sağlıkla gelsin kuzum. Dayanamıyorum. Dua bekliyorum
yapmam için ama neyse:) kandilin mubarek olsun canim bnde ayni dertteyim bnde babalar gününü kutlamicam bnmki yarim agiz sadece annlr gunun kutlu olsun dedi bn tafra yapinca.. birde dogm yaklasti agrilarim artti ama eve geldigi yok cok kizginim kendime söz verdim yalnzken dogm baslarsa haber vermicem kendi ailemi aricam..
benımkı dıkenlı okuz olacak senınkı fresh okuz
onu da bimden al tatlım cok para verme bim losyonu neyıne yetmıyor :)))
Utulencekleri saymiyorum nedir bu bizim camasir isinden cektigimiz kadin olmak cok zor ya
duygu eşin neden böyle bir duruma geldi acaba sorununuzun başlangıcı neydi özel olacak ama şuanda seninle aynı kaderi yaşıyorum o nedenle merak ettim eşim evden ayrıldı daha doğrusu hamileliğimin başlangıcından beri süren ve hergeçen gün artarak devam eden ilgisizliği kayıtsızlığı ve en son yaşattığı bazı olaylardan sonra evden kovdum adamı iki oğlum var biri 11 diğeri 10 yaşlarında şimdi üçüncü oğluma hamileyim gençlikte cahillikte yaşamadığımız şeyleri bununla yaşayıp evliliğimizi taçlandıralım diye düşünürken ben aslında kendisi hiç çocuk sahibi olmayı düşünmüyormuş ben kendi duygularımı hayallerimi tatmin etmek için istemişim o da benim isteğimi uygulamış ve herkes kendi hayallerini yaşamalıymış onun hayalleri de herhalde bekarlığında doyamadığı hovardalık günleriymiş ki benim bebeğime bir mendil dahi almak zoruna giderken benimle hastaneye gidip bebek heyecanını yaşamaktansa ne olduğu belirsiz kadınlarla hayat yaşamakmış işte hayat madem herkes kendi hayatını yaşayacakmış o halde senin bu evde ne işin var dedim kapının önüne koydum (çamaşırlarını) ve öğrendimki avukat arıyormuş yana yakıla beni boşayacakmış yani evliliğini kurtarmak yerine bitirmek niyetindeymiş her neyse sevgi bitmiş demek ki evlilik bitse ne olur ki diyeceğim ama adam evi nasıl alabilirim, nafaka ve tazminat ödemeden nasıl sıyrılabilirimin derdindeymiş bazan gülesim geliyor düşündükçe ağlanacak halime bazan deli gibi ağlıyorum şu halimde ilgiye ve sevgiye ihtiyacım varken yaşadığım şu şeylere ve herşeye rağmen kendimi daha güçlü hissediyorum garip bir şekilde...
kızlar kan seviyem düşükmüş biraz doktor sabah akşam demir şurubu öğlenleride hap içmemi söyledi. bunun dışında bol bol et yemem gerektiğinide söyledi ama ben etten nefret ederim yiyemiyorum midem almıyor.... sizce başka ne yapabilirim kan seviyemin artabilmesi için?
Kizlar Günaydin. Dün kötü bir gün gecird8m feci sekilde baş donmesi sersem gibiydim.insallah bugun öyle olmaz.nefesimi zor aliyorum.sanirim artik bende dogurmak istiyorum :-(
kızlar kan seviyem düşükmüş biraz doktor sabah akşam demir şurubu öğlenleride hap içmemi söyledi. bunun dışında bol bol et yemem gerektiğinide söyledi ama ben etten nefret ederim yiyemiyorum midem almıyor.... sizce başka ne yapabilirim kan seviyemin artabilmesi için?
10 yıldır bu rahatsızlıkla boğuşan biri olarak kan yapan besinleri yazayım. Böbrek, ciğer, et, keçiboynuzu pekmezi, siyah kuru üzüm çekirdekli olanlardan, badem, yeşillikler. Aman dikkat et kansızlık önemli...kızlar kan seviyem düşükmüş biraz doktor sabah akşam demir şurubu öğlenleride hap içmemi söyledi. Bunun dışında bol bol et yemem gerektiğinide söyledi ama ben etten nefret ederim yiyemiyorum midem almıyor.... Sizce başka ne yapabilirim kan seviyemin artabilmesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?