2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Buraya yüz defa facebook linki yollarmısınız diye yazdım derya ve berna arkadaşımıza seslendim ama cevap yok eğer grup gizliyse verilmek istenmiyorsa anlarız cevap vermemek nedir anlayamıyorum

weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar

tatlım sıramı aldın hadi bakalım ikiz annesi olarak bukadar beklemek bile mucize
rabbim kurtarsın sağlıkla gelsin bebişler bende cuma günü inş doğumda banada dua et canım girmeden

weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar

Ayyy heycan yaptim yaaaa bende dogurmak istiyorum fenalardayim:sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

weee son 3gun=)

oooh çok şükür ne güzel rabbim kurtarsın,darısı da bizim başımıza...

tatlım sıramı aldın hadi bakalım ikiz annesi olarak bukadar beklemek bile mucize
rabbim kurtarsın sağlıkla gelsin bebişler bende cuma günü inş doğumda banada dua et canım girmeden
ewt cnim sbh doktordaydm sali gunu Allahn izniyle etmem mi hepimize ederim Allah hepimizn yardmcsi olsun
Anaaammm hadi hayirlisi ins. Gozunaydin canim.

saol cnim okadar mutluyumki:))

weee son 3gun=)
YAĞMURCUM HADİ HAYIRLI HABERLER inşallah,2.ikizler de geliyo,senin yumuşak diken hayal kırıklığına uğradı desene

Buraya yüz defa facebook linki yollarmısınız diye yazdım derya ve berna arkadaşımıza seslendim ama cevap yok eğer grup gizliyse verilmek istenmiyorsa anlarız cevap vermemek nedir anlayamıyorum

canım benim faceim yok o yüzden nerden ne yaptıklarınıda bilmiyorum burda yazanların sanırım cogunlugunun face i yok ama bir bilen görürse mesajı ancak o zaman cevap gelir alınma ne olur bilsem söylerim

Geçmiş olsun cnm hergün bi ağrı bi doğum olsaydı Allah in izniyle bnm de oturduğum yerden kalkasim yok hiç valla

Cnm bnm hamilelifimin ilk zamanlari çoook düşüktü iğne olmuştum ve sabahları aç karnına 10 kaşık pekmez yiyordum ve kanım yükseldi dünde kan sonuçlarımi aldim 14 e yukseltmism senin değerlerin nedir
weee son 3gun=)

Dua ederiz cnm Allah yardimcin olsun ....

Saol cnm benim.bugunde sersem gibiyim yaa neden böyle oldum ki bilmiyorum :-( acaba stresmi yaptim tarih alinca yaa.

canım benimkinin derdi de ben çalışıyorum memurum bu güne kadar ev aldık araba aldık kredilerle banka kredi borçlarını ben ödüyordum evin geçimini o sağlıyordu sanki birbirimize muhtaçtık gibi şimdi ise 5-6 ay önce evin kredi borcu bitti arabanınki hala devam etse bile adam bana diyorki üstüne ev aldım altına araba aldım senin maaşında var sen bana karışma ben sana karışmayayım çocuk istiyordun al onuda verdim sana sen sana ben bana diyor varmı böyle birşey evin geçimine karışmıyor çocukların geçimine karışmıyor altına araba almış yenilerde benim bir şeyden haberim yok en marka kıyafetleri almış giyinip süslenip çıkıyor ve hergün gece geç saatlere kadar dışarda eğleniyor burası babasının çiftliği gibi insan evladı olsa bu saçmalığa tahammül edemez bide nerdesin ne yapıyorsun kimlerle sin deyince yalanlar hemde açıktan ortada olan yalanlar söylüyor ben kendisine doğrusunu söyleyince nasıl işine gelirse beğenmiyorsan daha kapı diyebiliyor

Allah yardimcin olsun siz uzun.zamandır evliymissiniz. Bizim dava oldu davayı kaybetti. Ben birşey bilmiyorum anlamıyorum artik cok yıprandım olan sadece bana ve bebeğime oluyor. Kendimi toplamazsam bu şekilde devam edecek.

Canim sanirim magnezyum doğum sancılarını önlüyor. Sende sormadan kullanma. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inş.

hayırlı günler kızlar...
ayy canım benim ya nasıl üzüldüm nasıl doktor bu ya dediği lafa çok sinir oldum ALLAH ım yardımcısı olsun inşallah ya şifa versin rabbim inş.
ne yapacaklar peki ayşe bizi habersiz koyma dualarımz onunla inş sağ salim kucağına alır bebişini...

senin kocayada ayrı sinir oldum nasıl insanlar var ya senin evladın canın ya sahip çıkmazsa çıkmasın RABBİM yanınızda inş canım sıkma sen canını ALLAH a havale et en doğrusunu rabbim bilir inş.

merhaba hayırlı cumalar herkese
günler yaklaştıkça sıkıntılar sorunlar artmaya başladı allah hepinizin yardımcısı olsun gelecek günlerimizi bebeklerimizle mutlu sağlıklıca yaşamayı nasip etsin
doğumlarımız sorunsuz acısız geçiversin

Cani gönülden amiiin diyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…