- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Hayirlisi olsn artik ayni gunmus kontrolumz :) heycanliyim iki gun kalmis buyudumu acaba minislerGünaydın cnm benimde aynı şekilde tam anlattıklarn gibiyim bnmde p.tesi kontrolum var bnde sorayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cvplariniz icin sagolun kizlar icim ferahladi ama o aci tarif rdilemez cok aciyor yaa ben ilk hamileligmde hic boyle bisi yasamadimiki gecedir oluyorsa ne şanslısın benim yaklaşık 2-3 haftadır öyle ve sırf gece değil her an hazırlık kasılmalarıymış onlar bebek kendini doğuma hazırlıyormuş çok normalmiş endişelenme...
Biktim utu ve camasirdan artik yaahayırlı sabahlar arkadaşlar,
derya arkdşn durumunu az önce okudum çok üzüldüm. Rabbim kimseyi darda bırakmaz inşllh tüm dualarımız onunla ve bebeğiyle.
benim çok sevdiğim bir arkdşmda 40 yaşında bebeği için dr birsürü sakatlık vs demiş 9 ayı tedirgin geçirmişti dün gece sağlıklı bir oğlu olmuş çok şkür en güzel zamanlarını bebeğinin sağlığı konusunda endişeyle geçirmiş oldu.
benim kızımıda radyoloji uzmanı haftada bir çağırdı 4 hafta boyunca beyni gelişmiyor diye ama maşallah çok sağlıklı bir kızım oldu. ya doktorların niyeti ne anlamadım. ve bu konuda çok örnek var.çok yakın bir akrabamısında bir çok hastane doğumunu kabul etmedi sonlandırmamız lazım bebek beyin ve bedenen hasta vs çok şey söylendi ve doğduğunda ameliyatlar geçirdi şimdi sadece ayağının birinde hafif oyntamama sorunu var 6 aylık kadar o da zamanla geçer demişler tedaviyle.inşllh derya arkadaşımızında küçük bir sorundır ve doğduğunda kısa sürede atlatırlar rabbimin imtahanını en güzel şekilde atlatır inşllh o doktoruda dava edip yaptığını ödetebilecek derece kuvvetli avukat tanıdık vs vardır birileri bu doktorların yaptığını ödetmeli.
aynen canım ya benimde akşam dizlerimde aşağısı sızlıyor resmen çok kötüyüm diyorm..iyide besleniyorsun niye ağrısınki dedi döndü arkasını gtti.
kuzum armut diyorum ben o kadar iyi ki geliyor ki su çoğalması konusunda
canım ya benimde bu tür insanlar için mübarek akşamlarda özellikle duam yaptıklarını her iki dünyada ödesinler inşllh. sorma benim de dosyam avukatta hazır duruyor.değişeceğim vs ama sanmıyorum yıllardır değişmeyen şimdimi değişir.bursada evimi tuttum dayadım döşedim. şimdi burada eşimin evinde 2 valizle duruyorum sadece, ama heran üzgün moraliz dolaşıyorum arkamdan oyun çevirdiğine eminim. doğumu bekliyorum.
rabbim hayırlısıyla tamamlamayı kısmet etsin maşallah kuzunada sanada
benide çok üzmüştü bir kere rabbim içine ateşler salsın dedim. inan 1 hafta ateşli yattı ama demiyor ki sana ettim bu cezayı çekiyorum diye o hep başka şeye yoruyor.anlamaz anlamz bunlar
AMİNNNNN İNŞLLH CÜMLEMİZİN
ben ne doğumumda ne doğum günü ne evlilik yıldönümü ne anneler günü hiçbirinde hediye jest güzel söz görmedim. hatta evlendiğimizde bile tek alyansını gördüm o da çalınmıştı zaten. üstelik ilk evliliğinden olan 2-6-7 yaşlarında 3 çocuğuna baktığım halde hiç taktir görmedim üste neler neler yaşattı neyse susucam dünde ağladım durudum zaten nefretim artıyor aklıma geldikçe
magnezyumu neden kestiki son haftalarda zararlımı ben istiridye kabugu kalsiyum içiyorum şimdi eczaneden aldım acaba doktora sormadan içmesemmiki o zaman içmeyincede kemiklerim sızlıyor ama :s
yapmam için ama neyse
iyi en azından seninki demiş ben onuda duymadım ki ben ilk evliliğinden çocuklarına da annelik yapıyorum çift kutlama beklerdeim en azından daha bir şevkle yapmam için ama neyse. çocukları onun gb değil yavrularım benim bana güzel mektuplar yazmışlar, oğlumda bana bir demet çiçek almış oh mis gb yaşadım günümü
süpersin bim bile fazla bunlara :)))
allah kolaylık versin canımmm ütü bu sıcakta hepsinden zor
Az kaldi cnm sabretKizlar Günaydin. Dün kötü bir gün gecird8m feci sekilde baş donmesi sersem gibiydim.insallah bugun öyle olmaz.nefesimi zor aliyorum.sanirim artik bende dogurmak istiyorum :-(
kızlar kan seviyem düşükmüş biraz doktor sabah akşam demir şurubu öğlenleride hap içmemi söyledi. bunun dışında bol bol et yemem gerektiğinide söyledi ama ben etten nefret ederim yiyemiyorum midem almıyor.... sizce başka ne yapabilirim kan seviyemin artabilmesi için?
Kızlar sepetimiz nasıl buda bitti şükür ...
Lütfen ben varken en öküz sahibi. Kimseye düşmez 1.lik. Gece bana yazmış aptal saptal şeyler bosanamadi ya öküz kuduruyor. B.k götüren evde düzeni varmış ben bozmusum. Utanmaz ya benim aylardır düzenimi bozan kimse. Birde doğunca bile oğluna bakmayacakmis benim oglummus. Hesabını Allaha verecekmiş. Rabbim hiç fırsat vermesin ona. Utanmadan evin herşeyini kapattiracakmis para verecek ya zor geliyor. Benki doğum yapicam hala bunlari diyor birşey demiyorum artik. Hakkımı hakka havale ettim. Rabbim halimi haklıyı haksizi görüyor ya herşeyin beni oğlumu feraha erdirsin. Makamimizi da iki cihanda yüceltsin.
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallah
GunAydin herkese..abooo herkeste ayni dert vallaha...g...tm basim agrio:) dayanin kizlar az kaldi...
Benim kocaya sancim var fln diyince hamikesin ya ondandir yat uyu gecer diyor yatabilsem yatacam zatennn
duygu eşin neden böyle bir duruma geldi acaba sorununuzun başlangıcı neydi özel olacak ama şuanda seninle aynı kaderi yaşıyorum o nedenle merak ettim eşim evden ayrıldı daha doğrusu hamileliğimin başlangıcından beri süren ve hergeçen gün artarak devam eden ilgisizliği kayıtsızlığı ve en son yaşattığı bazı olaylardan sonra evden kovdum adamı iki oğlum var biri 11 diğeri 10 yaşlarında şimdi üçüncü oğluma hamileyim gençlikte cahillikte yaşamadığımız şeyleri bununla yaşayıp evliliğimizi taçlandıralım diye düşünürken ben aslında kendisi hiç çocuk sahibi olmayı düşünmüyormuş ben kendi duygularımı hayallerimi tatmin etmek için istemişim o da benim isteğimi uygulamış ve herkes kendi hayallerini yaşamalıymış onun hayalleri de herhalde bekarlığında doyamadığı hovardalık günleriymiş ki benim bebeğime bir mendil dahi almak zoruna giderken benimle hastaneye gidip bebek heyecanını yaşamaktansa ne olduğu belirsiz kadınlarla hayat yaşamakmış işte hayat madem herkes kendi hayatını yaşayacakmış o halde senin bu evde ne işin var dedim kapının önüne koydum (çamaşırlarını) ve öğrendimki avukat arıyormuş yana yakıla beni boşayacakmış yani evliliğini kurtarmak yerine bitirmek niyetindeymiş her neyse sevgi bitmiş demek ki evlilik bitse ne olur ki diyeceğim ama adam evi nasıl alabilirim, nafaka ve tazminat ödemeden nasıl sıyrılabilirimin derdindeymiş bazan gülesim geliyor düşündükçe ağlanacak halime bazan deli gibi ağlıyorum şu halimde ilgiye ve sevgiye ihtiyacım varken yaşadığım şu şeylere ve herşeye rağmen kendimi daha güçlü hissediyorum garip bir şekilde...
Kizlar Günaydin. Dün kötü bir gün gecird8m feci sekilde baş donmesi sersem gibiydim.insallah bugun öyle olmaz.nefesimi zor aliyorum.sanirim artik bende dogurmak istiyorum :-(
canım arkadaşlarda yazmış zaten. en etkılı pekmez ve kara uzum. bende de yıllardır kan sevıyem düşer. ilaçlara sıcak bakmadığımdan ozellıkle kışın pekmez ve kara üzüm (kuru) yerdım. benımde kırmızı etle aram hıc yok nerdeyse. hatta sımdıde kan sevıyem ıyı ama b12 im dusuktu. dahılıye ıgne verdı onu yaptırıyorum 2 haftadır. bu kırmızı et başa belakızlar kan seviyem düşükmüş biraz doktor sabah akşam demir şurubu öğlenleride hap içmemi söyledi. bunun dışında bol bol et yemem gerektiğinide söyledi ama ben etten nefret ederim yiyemiyorum midem almıyor.... sizce başka ne yapabilirim kan seviyemin artabilmesi için?
weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar
CANIM BENİM sana linki yollamak istedim geçen akşam ama kendi üye bilgilerim çıkıyo anlamadım,sabah yazdım derya arkadaşımız canıyla uğraşıyo şu an ama BernaZDL arkadaşımıza mesaj atabilirsin,grup gizli falan değil tatlım,istersen senle arkadaş olalım seni üye yapmaya önereyim nasıl oluyo tam bilmiyom da faceden yazıyom şimdi berna baksın diye mesajlarına...Buraya yüz defa facebook linki yollarmısınız diye yazdım derya ve berna arkadaşımıza seslendim ama cevap yok eğer grup gizliyse verilmek istenmiyorsa anlarız cevap vermemek nedir anlayamıyorum
Cok guzel olmus canim eline saglik..
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın ne güzel elinden geliyor böyle şeler...
selam sevgim
ooooo senın süsler hiç ev işi olmuyor kuzum pro işi gibi valla maşallah :) eline emeğine sağlık canım.
hayırlı günler kızlar...
ayy canım benim ya nasıl üzüldüm nasıl doktor bu ya dediği lafa çok sinir oldum ALLAH ım yardımcısı olsun inşallah ya şifa versin rabbim inş.
ne yapacaklar peki ayşe bizi habersiz koyma dualarımz onunla inş sağ salim kucağına alır bebişini...
Hayırlı cumalar arkadaşlar...
sevgicanım sepetin çok güzel olmuş evde olmak sana yaradı bak,sinemcim hoşgeldin gülüm,bilge de yok ne zamandır,her an birileri doğuracak diye meraklanıyoz,deryadan yeni habr yok ama doğum yapan yada bekleyen kızlar var,Rabbim herkese güzellikler nasip etsin,zaman geçtikçe hem sıcaktan mıdır nedir,daralıyo,heyacanlanıyo insan...selamlar fıstıklar ve mınnoslar..
sıcak ve bunaltıcı bır gun yıne. bugun asm.ye gıdıcem ama nasıl gözümde buyuyor bu sıcakta gıyınıp sokağa çıkmak.
gecmısı okudum cok uzuldum... Rabbim hepimizin gönlüne gore versım bizim ve bebişlerimizin rızkı kısmetı bol olsun. Sağlımız huzurumuz eksik olmasın inşallah..
canım benım senın bu adama taş kesılmen lazım artık. cunku düzelecek gıbı durmuyor ne yazık kisuan taş kesilmek cok zor tabı hamılelıkte kesinlikle biz biz değiliz cok zayıf oluyor ınsan. ama az kaldı Rabbim sana ve bebeğine bugunlerı güzelliklerle unuttursun.. Rabbimin adaletinde kimsenin yaptığı yanına kalmaz..
Yeliz arkadaşımızın gözü aydın :)Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Bebişlerimizin sağlıklı uzun güzel omurlerı olsun.. Hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah..
derya arkadaşımıza ne desem bılemıyorum oyle uzuldum oyle dua edıyorum kı... cok sohpetım yok ama yazdıklarını cok okudum ve her okuduğumda dua ettim. cok guclu bır ınsan, cok guclu bır kadın ve cok guclu bır anne... Rabbim sabrının ve güzel kalbinin mükâfatını verır ınsallah.. Yavrusunu hayırlısıyla kucağına alır ve sağlıkla buyutur ınsallah..
o doktor müsveddesine ne desem bilemedim.. içimden cok sey dıyorum da burayı kirletmek istemiyorum.
arkadaşlarda demiş zaten kesinlikle o doktoru dava etmek şart...
selam canımm.. dun o kadar çınlattık ya kulaklarını gece benımkının dişi tutmuşsun uyuyamamış saatlerce. :44:
demin de telde konuştum ağrım gectı ama ağrının verdıgı yorgunluk var dıyor. yaaa dedım bırde benı dusun hergun ağrım var ve onun ağırlığı..
Maşallah sana canım. O gucun hiç sarsılmasın inşallah..
pes dıyorum.. o hayallerı boşuna kurmasın ortada aldatma var. ne var ne yoksa alırsın nafakayıda catır catır oder... Rabbim sana ve evlatlarına başka üzüntü yaşatmasın..
ebruuuu sen gun almışsın ben kaçırmışım ya dun gece gecmıse bakarken gordum 4une aldın dımı gunu :) hayırlı olsun canım :)
canım arkadaşlarda yazmış zaten. en etkılı pekmez ve kara uzum. bende de yıllardır kan sevıyem düşer. ilaçlara sıcak bakmadığımdan ozellıkle kışın pekmez ve kara üzüm (kuru) yerdım. benımde kırmızı etle aram hıc yok nerdeyse. hatta sımdıde kan sevıyem ıyı ama b12 im dusuktu. dahılıye ıgne verdı onu yaptırıyorum 2 haftadır. bu kırmızı et başa bela
yağmurum gozun aydın canım. Allaha cok sukur sonunda hazır hersey. buyuk buluşma kaldı simdi. :) karnındakı hoppidikler yatcaz kalkcaz yatcaz kalcaz bi daha yatcaz kalkcaz hooooooppp kucağında Allahın izniyle
canım benimkinin derdi de ben çalışıyorum memurum bu güne kadar ev aldık araba aldık kredilerle banka kredi borçlarını ben ödüyordum evin geçimini o sağlıyordu sanki birbirimize muhtaçtık gibi şimdi ise 5-6 ay önce evin kredi borcu bitti arabanınki hala devam etse bile adam bana diyorki üstüne ev aldım altına araba aldım senin maaşında var sen bana karışma ben sana karışmayayım çocuk istiyordun al onuda verdim sana sen sana ben bana diyor varmı böyle birşey evin geçimine karışmıyor çocukların geçimine karışmıyor altına araba almış yenilerde benim bir şeyden haberim yok en marka kıyafetleri almış giyinip süslenip çıkıyor ve hergün gece geç saatlere kadar dışarda eğleniyor burası babasının çiftliği gibi insan evladı olsa bu saçmalığa tahammül edemez bide nerdesin ne yapıyorsun kimlerle sin deyince yalanlar hemde açıktan ortada olan yalanlar söylüyor ben kendisine doğrusunu söyleyince nasıl işine gelirse beğenmiyorsan daha kapı diyebiliyor
weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar
Çık sağolun canlarimmm keşke yakın olaydik hepinize yapardim valla biyerde buluşur tuttururdum elinize :) :) ennn güzelleri sizlerin olsun
selamlar fıstıklar ve mınnoslar..
sıcak ve bunaltıcı bır gun yıne. bugun asm.ye gıdıcem ama nasıl gözümde buyuyor bu sıcakta gıyınıp sokağa çıkmak.
gecmısı okudum cok uzuldum... Rabbim hepimizin gönlüne gore versım bizim ve bebişlerimizin rızkı kısmetı bol olsun. Sağlımız huzurumuz eksik olmasın inşallah..
canım benım senın bu adama taş kesılmen lazım artık. cunku düzelecek gıbı durmuyor ne yazık kisuan taş kesilmek cok zor tabı hamılelıkte kesinlikle biz biz değiliz cok zayıf oluyor ınsan. ama az kaldı Rabbim sana ve bebeğine bugunlerı güzelliklerle unuttursun.. Rabbimin adaletinde kimsenin yaptığı yanına kalmaz..
Yeliz arkadaşımızın gözü aydın :)Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Bebişlerimizin sağlıklı uzun güzel omurlerı olsun.. Hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah..
derya arkadaşımıza ne desem bılemıyorum oyle uzuldum oyle dua edıyorum kı... cok sohpetım yok ama yazdıklarını cok okudum ve her okuduğumda dua ettim. cok guclu bır ınsan, cok guclu bır kadın ve cok guclu bır anne... Rabbim sabrının ve güzel kalbinin mükâfatını verır ınsallah.. Yavrusunu hayırlısıyla kucağına alır ve sağlıkla buyutur ınsallah..
o doktor müsveddesine ne desem bilemedim.. içimden cok sey dıyorum da burayı kirletmek istemiyorum.
selam canımm.. dun o kadar çınlattık ya kulaklarını gece benımkının dişi tutmuşsun uyuyamamış saatlerce. :44:
demin de telde konuştum ağrım gectı ama ağrının verdıgı yorgunluk var dıyor. yaaa dedım bırde benı dusun hergun ağrım var ve onun ağırlığı..
pes dıyorum.. o hayallerı boşuna kurmasın ortada aldatma var. ne var ne yoksa alırsın nafakayıda catır catır oder... Rabbim sana ve evlatlarına başka üzüntü yaşatmasın..
ebruuuu sen gun almışsın ben kaçırmışım ya dun gece gecmıse bakarken gordum 4une aldın dımı gunu :) hayırlı olsun canım :)
canım arkadaşlarda yazmış zaten. en etkılı pekmez ve kara uzum. bende de yıllardır kan sevıyem düşer. ilaçlara sıcak bakmadığımdan ozellıkle kışın pekmez ve kara üzüm (kuru) yerdım. benımde kırmızı etle aram hıc yok nerdeyse. hatta sımdıde kan sevıyem ıyı ama b12 im dusuktu. dahılıye ıgne verdı onu yaptırıyorum 2 haftadır. bu kırmızı et başa bela
yağmurum gozun aydın canım. Allaha cok sukur sonunda hazır hersey. buyuk buluşma kaldı simdi. :) karnındakı hoppidikler yatcaz kalkcaz yatcaz kalcaz bi daha yatcaz kalkcaz hooooooppp kucağında Allahın izniyle
sevgicanım sepetin çok güzel olmuş evde olmak sana yaradı bak,sinemcim hoşgeldin gülüm,bilge de yok ne zamandır,her an birileri doğuracak diye meraklanıyoz,deryadan yeni habr yok ama doğum yapan yada bekleyen kızlar var,Rabbim herkese güzellikler nasip etsin,zaman geçtikçe hem sıcaktan mıdır nedir,daralıyo,heyacanlanıyo insan...
selamlar fıstıklar ve mınnoslar..
Çık sağolun canlarimmm keşke yakın olaydik hepinize yapardim valla biyerde buluşur tuttururdum elinize :) :) ennn güzelleri sizlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?