Benimki aksam bi geldi safti kaymis botlar ayagini mahfetmis...sirnasiyor tuzlu su iyi gelirdi ayagima falan guya bendn beklio...banyo orda napiosn yap dedim . bide bu halimde sumu hazirlican ona :))
tatlım,nagi facede duruyo genelde,bilgeden ses yok evet,gün aldı mı acaba sez.olcaktı yanlış hatırlamıyosam...ben de haziran annelerinin doğum hikayelerini okuyorum,cesaretlendiriyon kendimi,Rbbim sağlıkla kavuştursun yawrularımıza,kızıma küvet aldım bugün,yarın da gidip beşik ve port seti alcaz.kuşum benim hosbuldum..
ya böyle ses çıkmayınca gerçekten meraklanıyor ınsan bilge yok nagi yok.. facede varsalar bı mesaj atsan ya onlara canım. arada yazsalar barı
aynen dediğin gibi hem sıcak hem son demler hergun acabayla heyecanlanıyor ınsan..
Aaaa kizlarrrr bensiz neler konuşulmuş bakayim burda öküzlet tplopigi açılabilir bncede cok pis fena katılıyorum yaniiii
Fatos cum sanada ayrı güldüm sen bnm anam mısın dedi heee hehehe
Kubra cim kız maşallah tavrına ne yedirdin ki sen ona öyle ....p.tesi gell artık geeeell
Hadi bnde yattım kızlar gören görmeyen herkese hayırlı geceler sizi ve kuzucuklari öptm cook ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi aksamlar canım.. maşallah kuzuna ne güzel buyumusRabbim korusun..
ayyy kanala girmiş bende heycanlandım valla. hıc bılgım yok kanala gırdıkten ne kadar zaman sonra geliyorlar :) ama demın baktım netten :) bu donemde idrara çıkma yoğunlaşır ve ıstahın acılabılırmıs. mıdeden uzaklaşıyormuş ama aşağıya baskıdan dolayı idrar sıklığı yaşanıyormuş.
gülerken oksururken dıkkat et canım :))) kacabılır.
Rabbim hayırlısıyla gönlüne gore versın canım. ilk adımı atmış bızdık :)
Hayırlı kandiller canım. Agrılar son noktaya ulaştı sanırım ne gecemız kaldı ne gunduz..
gecen gun kontrolde kalkarken popomda bıle çatırdama oldu. doktorum vücudun doğuma hazırlandığını ve kemıklerın açılma ve yumuşama yaptığını soyledı. suan bır mucıze yasıyoruz aynı zamanda da ınanılmaz bır acı. kemıklerın açılması yumuşaması ne demek ya.
ooo ne cok okuzumuz varmış yaaaavalla ben kesın süper suprızler olur dıyordum ama bızımkıler tırtmış be.. halbukı bızım ıcın cok ozel bır anneler gunuydu. ama işte gelde anlat bu kütüklere...
aman duygucum bızımkılerın o manayı bıldıgı falan yok. :) ya bırı dagıtıyordu aldılar. yada en ucuzu dıye yapıştılar karanfıle. nerde onu bılecek ıncelık..
ya dernegın basına en okuz sahıbını getırelım dıyecektım ama hepsi ayrı model cıktıbence bız bunların burunlarını surtum surtum surtelım :))))
kabullenmek yok hizaya getirelim. bizim onumuzde sırayla sımdı geliyor babalar gününden sonra doğum gunu evlılık yıldonumu hıccc kılımı kımıldatmıcam valla. aynı odunluğu yaparsada küscem işte konusmucam zaten sağlam keçiyimdir
cümleten günaydın kızlar,hayırlı cumalar,malesef dün derya arkadaşımız çok üzgündü,facede baya yoğun oldu,dualarımızı eksik etmeyelim...ayrıca yeliz arkadaşımız (yxliz) ikiz kızlarına kavuştu,darısı evlat hasreti çeken herkese inşallah
Alıntı true_blood kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba kadınlar kulübünün melekleri
Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde lateral ventrikül arka boynuzunda 12-13 mm genişleme tespit edildi..gittiğim doktor alanında uzman ve en çok tavsiye edilen bi doktor..Bana kötü bişey söylemedi daralır ayrıntılı ultrasonla takip edicez dedi..
ama nette okuduklarımdan ürpermedim değil.. 8-9' mm riskleri okudum benimki daha geniş sanırım..genelde mr ve amniyosentez önerilmiş doktorum 2. muayenede genişleme devam ederse detaylı konuşucaz dedi..28 şubat bu cuma tekrar doktora gidicem. başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..nasıl bi süreç yaşadınız? bebeğinize zararı oldu mu? ne kadar sürede daraldı? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
ve dün yatışı yapıldı,sözde sez.alınacaktı çünkü artık sancıları başlıyodu,dr odasına gelip sez.yapmayalım vajinal doğum deyince derya ve eşi ama dr siz 36 haftadayken bebek kafası 40 haftalık normal doğumda oksijensiz kalır dediniz,o da sakat bir bebek için niye karnını kestircen gibisinden bişeyler demiş,yapmıyom sezeryan demiş gitmiş,onlar da tedaviyi reddettiklerine dair kağıt imzalayım eve dönmüşler,Rabbim kimseyi darda koymasın,bizler dr diye canımızı,evladımızı emanet ediyoz ama söyleyecek bişey bulamıyorum...
:)) evet yaptirmaliyiz....buarada herkese gunaydin kahvalti yapicaz bacilar gelin buyrun sabah 9bucukta uyandim is guc derken kahvalti gece kaldi yine :) bisi sorucam kizlar iki gecedir uyurken bebegin biyere toplanmasindan dolayi sertlesme oluyor canim cok yaniyor karnim aciyor acaba dogalmi ama hep gece uyurken oluyor ve 2gecedir uyku yok..gunduzde arada bi oluyor. Pzrtsi kontrole gittigmde soylicem doktra daha oncede soylemistim dogaldir olabilir yalanci kasilma falan dedi ama simdi cok sik ve kotu oluyorm
weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar
neeeeeeeeeeeeeeeeeohaaa diyorum daha bişey demiyorum tuzlu suyu yapcan kafasından aşağı dokucen hee
yahu ne pişkinler yaaa. bende bugun asmye gıdıcem ya araba bende kaldı ki ben ona dun dedım Allahtan bır manı olmazsa sıkıntım olmazsa gelır alırım senı dedım. telefonda cok kotuyum benı al dıyor. sankı fizandan gelıcek.
birde gecen hafta yıne almaya gıttım kapıdayım ne zaman cıkıyorsun dedım 5dkya dedı yarım saat beklettı benı arabada altıma edecektim
''elli sefer dedım sana doğruyu soyle yarım saatse yarım saat dıye bende kıpaya gırer serın serın vakıt gecırırdım'' dedım. suratıma bakıyor. alışkanlık olmuş ya ılla bekletecek benı sap gıbı.
yok yaa bunlara ıyılık yaramıyor tepesine çıkıyor ınsanın. biz aylardır ağrıdan yamulduk. bir dişi agrımıs bir ayağı bunalmış mız mız yapıyorlar.
son dönemlerde sıkıntılarımız cogaldı ya zerre tahamullum yok valla mıy mıy çekmeye.
artı onun sana tuzlu su yapması lazım ayaklarımız oldu balonnn
diler tuzlu suyu görünce ne celallenmişim becok uzun yazmışım paylaşınca farkettım :)))))))
canım benim faceim yok o yüzden nerden ne yaptıklarınıda bilmiyorum burda yazanların sanırım cogunlugunun face i yok ama bir bilen görürse mesajı ancak o zaman cevap gelir alınma ne olur bilsem söylerim
kızlar sepetimiz nasıl buda bitti şükür ...
Benimki aksam bi geldi safti kaymis botlar ayagini mahfetmis...sirnasiyor tuzlu su iyi gelirdi ayagima falan guya bendn beklio...banyo orda napiosn yap dedim . bide bu halimde sumu hazirlican ona :))
Yapmis kadar oldun canim saolasin..
yahu canlar bunlar birbirinin aynı beeeneeeeeeeeeeeeeeeeeohaaa diyorum daha bişey demiyorum tuzlu suyu yapcan kafasından aşağı dokucen hee
yahu ne pişkinler yaaa. bende bugun asmye gıdıcem ya araba bende kaldı ki ben ona dun dedım Allahtan bır manı olmazsa sıkıntım olmazsa gelır alırım senı dedım. telefonda cok kotuyum benı al dıyor. sankı fizandan gelıcek.
birde gecen hafta yıne almaya gıttım kapıdayım ne zaman cıkıyorsun dedım 5dkya dedı yarım saat beklettı benı arabada altıma edecektim
''elli sefer dedım sana doğruyu soyle yarım saatse yarım saat dıye bende kıpaya gırer serın serın vakıt gecırırdım'' dedım. suratıma bakıyor. alışkanlık olmuş ya ılla bekletecek benı sap gıbı.
yok yaa bunlara ıyılık yaramıyor tepesine çıkıyor ınsanın. biz aylardır ağrıdan yamulduk. bir dişi agrımıs bir ayağı bunalmış mız mız yapıyorlar.
son dönemlerde sıkıntılarımız cogaldı ya zerre tahamullum yok valla mıy mıy çekmeye.
artı onun sana tuzlu su yapması lazım ayaklarımız oldu balonnn
sevgicanım sepetin çok güzel olmuş evde olmak sana yaradı bak,sinemcim hoşgeldin gülüm,bilge de yok ne zamandır,her an birileri doğuracak diye meraklanıyoz,deryadan yeni habr yok ama doğum yapan yada bekleyen kızlar var,Rabbim herkese güzellikler nasip etsin,zaman geçtikçe hem sıcaktan mıdır nedir,daralıyo,heyacanlanıyo insan...
ay sağolasın canım düşünmen bile yetti yani. almış kadar oldum güle güle kullanın inş...
güzel kalpli arkadaşım benım
Canım benim sağol valla çok bi şey yapmadım ben de şaşırdım hatta belki o kadar değildir diye düşünmüyor değilim.Kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta mutlaka yiyodum iki bardak da süt içiyorum bi de son zamanlarda karpuz kavun çok yedim onlar falan etkilediyse bilemiyorum canım..Ben de pazartesiyi bekliyorum görümcem burda eşim nöbette..Gorumcem rica etti ben gitmeden doğur diye ben de seni mi kırcam dedim :) şaka bi yana haftaya olur mu acaba doğum merak ediyorum
Canım sağolasın rabbim hepimizinkini korusun..Ben de araştırdım da doğum kanalına girince ne zaman geleceği belli olmuyomuş ben de heyecan içindeyim nasıl doğurucam diye düşünüp duruyorum.İdrar sıklığı doğru canım çok sıkışmış hissediyorum gidiyorum pek bi şey yok :) Ayaktayken otururken sürekli bi baskı var aşağıya doğru sızlıyor bi yandan.Valla ne olacak ne zaman olacak bilmiyorum merakla heyecanla bekliyorum sadece :)
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Yeliz arkadaşımın gözü aydın maşallah bebislerine..Deryaya çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..
Doktor nasıl söylemiş ya böyle bi şeyi Allahım vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın inşallah iyi bi doktor bulurlar bebeğini hayırlısıyla kucağına alır..
Bende oluyor canım sağa sola dönerken karnım taş gibi oluyo..
Çok az kalmış canım maşallah hayırlısıyla atlatırsın inşallah..
çok cici bizimde adımız yiğit inş:)
çok cici bizimde adımız yiğit inş:)
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ...
Kubracim seninki tosuncik olacak bakalım bizimki ne alemde kız girumceni kırma sende fırtlat gitsin hehe
Pelin suuuu hadi ya adas olacaklar hee
tatlım,nagi facede duruyo genelde,bilgeden ses yok evet,gün aldı mı acaba sez.olcaktı yanlış hatırlamıyosam...ben de haziran annelerinin doğum hikayelerini okuyorum,cesaretlendiriyon kendimi,Rbbim sağlıkla kavuştursun yawrularımıza,kızıma küvet aldım bugün,yarın da gidip beşik ve port seti alcaz.
Canım sağolasın rabbim hepimizinkini korusun..Ben de araştırdım da doğum kanalına girince ne zaman geleceği belli olmuyomuş ben de heyecan içindeyim nasıl doğurucam diye düşünüp duruyorum.İdrar sıklığı doğru canım çok sıkışmış hissediyorum gidiyorum pek bi şey yok :) Ayaktayken otururken sürekli bi baskı var aşağıya doğru sızlıyor bi yandan.Valla ne olacak ne zaman olacak bilmiyorum merakla heyecanla bekliyorum sadece :)
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Wc ye gidemeyince senin ne sıkınti cektigini anlamaz iste ..bekle canim isin ne demi amaSorma valla aynen bende hic cekesim yok kapi calinca sinirleniyorum o derece yani...hii bende kuafore gitcm bu gun araba kalsin dedim sabah..ee ben nasil gidip geleyim dio yuruyerek on dk is yeri ayrica caddeden servise bin dedim te allahim ben nasil gitcksm...
Bu ara benim kocada hamile nazindan gecilmiyo...lohusada olacak benimle bu gidisle
Sinirdn yazmisin sende bende aynen oyle oldum su an.
Kizlar bisey sorcam bi türlü doktoruma soramadim.sac boyadiniz mi? Herkes ayri birsey söylüyor.
yahu canlar bunlar birbirinin aynı beeebenimki de çorabımı giyerken seyrediyo beni başarılı olmaya yakın yardım edim mi diye soruyo,benim de huyum dedğil,dedim sorma ben sana çorabımı giydir diyemem sormadan yap dedim....ohoooooo soruyoz bi dert sormuyoz olmuyo diyo çakal,Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
evet son zamanda sezeryan konusu olmuştu ama hala doğum hakkında konuşmamışlardı dıye bılıyorum.
ya bende doğum hıkayelerını mest olarak okuyorum :) kac gundur bakmadım bakayım bende bır ara yenı doğumlar ve yenı hıkayeler gelmıstır :)
ayyy fıstığım güle güle bıcı bıcılar yapsın kuvetınde annesı :) bizde eksik kalmadı ben artık full heyecan bekleme modundayım :))
sende tamamla eksıklerını artık annesı :)
Amin canım..
zaten idrarı tavanda yasıyorduk suan nasılsın o konuda düşünmek bıle ıstemıyorum :))) ama sıra bıze de gelecek kaçış yok :))))
akıllı bebiş ama yolu keşfetmış sokmus kafasını cıkısa maşallah ona :)doğumda da aynı akıllı bebişlik yapsın bir avazda dogsun inşallah.
tabi canım ona gore hava hos. boşa dememişler tok açın halınden anlamaz dıye.. aynı hesap işte..
bende ne zaman asmye gıdıcek olsam 'yaaa'' dıyor. olur canım sen al arabayı ben yürüyerek gıderım dıyorum ''olur mu oyle sey'' dıyor. ya sabırrrr....
bu arada hesapta araba benım heeeonun arabasını sattık ben arabadan oldum
gelen altınlarla arabayı değiştirmeyı düşünüyordum (tek kapılı olduğundan bebişle zor olacak dıye) vazgectım. daha ben bunu soyledım hemen araba araştırması yapmış uyanık. yok dedım vazgectım sana araba modelı yukseltemıcem cınımmmm dedım...
senınkıde pek bır nazlıymış. bizimkiler aynı model totoları kıymetli. işyerleri uzak olsa ne olacak acaba????
ayyy basımıza bırde şu babalık sendromumu ne onu cıkarmasınlarda yolarım valla
canım sac diplerine değmediği surece sorun yok. ben yaptırdım saclarımı. 2 doktorda bısey olmaz dedı. 5-6. aya kadar musade etmıyorlardı ama ondan sonra ızın verıyorlar.
aynennnn :) dısardan geliyoruz kendı hooop ustunu değiştiriyor. ben daha pantolonu sökmeye çalışıyorum ustumden. donuyor totosunu çıkıyor odadan. be vıcdansız bır yardım et dımı
bağırıyorum arkasından nereye gıdıyorsun gormuyormusun halımı cek su pantolonu dıyetıslaya tıslaya geliyor kendınce utanıyor kendı dusunmedıgı ıcın pehhh yermıyım ben. :))) cok çemkirmiyordum oncelerı ama son zamanlarda canım burnuma gelınce acımıyorum artık :)))
Nasil degmeyecek ki sac diplwrime bir sürü beyazim olmuş kafayi yemek üzereyim daha bu yaşta
yahu canlar bunlar birbirinin aynı beeebenimki de çorabımı giyerken seyrediyo beni başarılı olmaya yakın yardım edim mi diye soruyo,benim de huyum dedğil,dedim sorma ben sana çorabımı giydir diyemem sormadan yap dedim....ohoooooo soruyoz bi dert sormuyoz olmuyo diyo çakal,Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
evet son zamanda sezeryan konusu olmuştu ama hala doğum hakkında konuşmamışlardı dıye bılıyorum.
ya bende doğum hıkayelerını mest olarak okuyorum :) kac gundur bakmadım bakayım bende bır ara yenı doğumlar ve yenı hıkayeler gelmıstır :)
ayyy fıstığım güle güle bıcı bıcılar yapsın kuvetınde annesı :) bizde eksik kalmadı ben artık full heyecan bekleme modundayım :))
sende tamamla eksıklerını artık annesı :)
Amin canım..
zaten idrarı tavanda yasıyorduk suan nasılsın o konuda düşünmek bıle ıstemıyorum :))) ama sıra bıze de gelecek kaçış yok :))))
akıllı bebiş ama yolu keşfetmış sokmus kafasını cıkısa maşallah ona :)doğumda da aynı akıllı bebişlik yapsın bir avazda dogsun inşallah.
tabi canım ona gore hava hos. boşa dememişler tok açın halınden anlamaz dıye.. aynı hesap işte..
bende ne zaman asmye gıdıcek olsam 'yaaa'' dıyor. olur canım sen al arabayı ben yürüyerek gıderım dıyorum ''olur mu oyle sey'' dıyor. ya sabırrrr....
bu arada hesapta araba benım heeeonun arabasını sattık ben arabadan oldum
gelen altınlarla arabayı değiştirmeyı düşünüyordum (tek kapılı olduğundan bebişle zor olacak dıye) vazgectım. daha ben bunu soyledım hemen araba araştırması yapmış uyanık. yok dedım vazgectım sana araba modelı yukseltemıcem cınımmmm dedım...
senınkıde pek bır nazlıymış. bizimkiler aynı model totoları kıymetli. işyerleri uzak olsa ne olacak acaba????
ayyy basımıza bırde şu babalık sendromumu ne onu cıkarmasınlarda yolarım valla
canım sac diplerine değmediği surece sorun yok. ben yaptırdım saclarımı. 2 doktorda bısey olmaz dedı. 5-6. aya kadar musade etmıyorlardı ama ondan sonra ızın verıyorlar.
aynennnn :) dısardan geliyoruz kendı hooop ustunu değiştiriyor. ben daha pantolonu sökmeye çalışıyorum ustumden. donuyor totosunu çıkıyor odadan. be vıcdansız bır yardım et dımı
bağırıyorum arkasından nereye gıdıyorsun gormuyormusun halımı cek su pantolonu dıyetıslaya tıslaya geliyor kendınce utanıyor kendı dusunmedıgı ıcın pehhh yermıyım ben. :))) cok çemkirmiyordum oncelerı ama son zamanlarda canım burnuma gelınce acımıyorum artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?