2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimki aksam bi geldi safti kaymis botlar ayagini mahfetmis...sirnasiyor tuzlu su iyi gelirdi ayagima falan guya bendn beklio...banyo orda napiosn yap dedim . bide bu halimde sumu hazirlican ona :))

neeeeeeeeeeeeeeeee ohaaa diyorum daha bişey demiyorum tuzlu suyu yapcan kafasından aşağı dokucen hee
yahu ne pişkinler yaaa. bende bugun asmye gıdıcem ya araba bende kaldı ki ben ona dun dedım Allahtan bır manı olmazsa sıkıntım olmazsa gelır alırım senı dedım. telefonda cok kotuyum benı al dıyor. sankı fizandan gelıcek.
birde gecen hafta yıne almaya gıttım kapıdayım ne zaman cıkıyorsun dedım 5dkya dedı yarım saat beklettı benı arabada altıma edecektim
''elli sefer dedım sana doğruyu soyle yarım saatse yarım saat dıye bende kıpaya gırer serın serın vakıt gecırırdım'' dedım. suratıma bakıyor. alışkanlık olmuş ya ılla bekletecek benı sap gıbı.
yok yaa bunlara ıyılık yaramıyor tepesine çıkıyor ınsanın. biz aylardır ağrıdan yamulduk. bir dişi agrımıs bir ayağı bunalmış mız mız yapıyorlar.

son dönemlerde sıkıntılarımız cogaldı ya zerre tahamullum yok valla mıy mıy çekmeye.
artı onun sana tuzlu su yapması lazım ayaklarımız oldu balonnn

diler tuzlu suyu görünce ne celallenmişim be cok uzun yazmışım paylaşınca farkettım :)))))))

tatlım,nagi facede duruyo genelde,bilgeden ses yok evet,gün aldı mı acaba sez.olcaktı yanlış hatırlamıyosam...ben de haziran annelerinin doğum hikayelerini okuyorum,cesaretlendiriyon kendimi,Rbbim sağlıkla kavuştursun yawrularımıza,kızıma küvet aldım bugün,yarın da gidip beşik ve port seti alcaz.

Canım benim sağol valla çok bi şey yapmadım ben de şaşırdım hatta belki o kadar değildir diye düşünmüyor değilim.Kahvaltıda iki tane haşlanmış yumurta mutlaka yiyodum iki bardak da süt içiyorum bi de son zamanlarda karpuz kavun çok yedim onlar falan etkilediyse bilemiyorum canım..Ben de pazartesiyi bekliyorum görümcem burda eşim nöbette..Gorumcem rica etti ben gitmeden doğur diye ben de seni mi kırcam dedim :) şaka bi yana haftaya olur mu acaba doğum merak ediyorum

Canım sağolasın rabbim hepimizinkini korusun..Ben de araştırdım da doğum kanalına girince ne zaman geleceği belli olmuyomuş ben de heyecan içindeyim nasıl doğurucam diye düşünüp duruyorum.İdrar sıklığı doğru canım çok sıkışmış hissediyorum gidiyorum pek bi şey yok :) Ayaktayken otururken sürekli bi baskı var aşağıya doğru sızlıyor bi yandan.Valla ne olacak ne zaman olacak bilmiyorum merakla heyecanla bekliyorum sadece :)
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Yeliz arkadaşımın gözü aydın maşallah bebislerine..Deryaya çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..

Doktor nasıl söylemiş ya böyle bi şeyi Allahım vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın inşallah iyi bi doktor bulurlar bebeğini hayırlısıyla kucağına alır..

Bende oluyor canım sağa sola dönerken karnım taş gibi oluyo..

weee son 3gun=)
butun islerimizi hallettik sali sabh 8de yatisim yapilck acil ameliyathanye alicak doktorum cocuk doktoru hazir bekletilcek her ihtimale karsi 2tupte kan hazir olck bize dua edin kizlar

Çok az kalmış canım maşallah hayırlısıyla atlatırsın inşallah..

diler tuzlu suyu görünce ne celallenmişim be cok uzun yazmışım paylaşınca farkettım :)))))))

Wc ye gidemeyince senin ne sıkınti cektigini anlamaz iste ..bekle canim isin ne demi amaSorma valla aynen bende hic cekesim yok kapi calinca sinirleniyorum o derece yani...hii bende kuafore gitcm bu gun araba kalsin dedim sabah..ee ben nasil gidip geleyim dio yuruyerek on dk is yeri ayrica caddeden servise bin dedim te allahim ben nasil gitcksm...
Bu ara benim kocada hamile nazindan gecilmiyo...lohusada olacak benimle bu gidisle
Sinirdn yazmisin sende bende aynen oyle oldum su an.

Kizlar bisey sorcam bi türlü doktoruma soramadim.sac boyadiniz mi? Herkes ayri birsey söylüyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki aksam bi geldi safti kaymis botlar ayagini mahfetmis...sirnasiyor tuzlu su iyi gelirdi ayagima falan guya bendn beklio...banyo orda napiosn yap dedim . bide bu halimde sumu hazirlican ona :))

Yapmis kadar oldun canim saolasin..

yahu canlar bunlar birbirinin aynı beee benimki de çorabımı giyerken seyrediyo beni başarılı olmaya yakın yardım edim mi diye soruyo,benim de huyum dedğil,dedim sorma ben sana çorabımı giydir diyemem sormadan yap dedim....ohoooooo soruyoz bi dert sormuyoz olmuyo diyo çakal,Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

ay sağolasın canım düşünmen bile yetti yani. almış kadar oldum güle güle kullanın inş...

güzel kalpli arkadaşım benım

çok cici bizimde adımız yiğit inş:)

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ...

Kubracim seninki tosuncik olacak bakalım bizimki ne alemde kız girumceni kırma sende fırtlat gitsin hehe

Pelin suuuu hadi ya adas olacaklar hee

çok cici bizimde adımız yiğit inş:)

yiğit iyidir kızlar yiğit can dır sevgicanm yavuz selim değil miydi ben neyi kaçırdım aceppp

evet son zamanda sezeryan konusu olmuştu ama hala doğum hakkında konuşmamışlardı dıye bılıyorum.
ya bende doğum hıkayelerını mest olarak okuyorum :) kac gundur bakmadım bakayım bende bır ara yenı doğumlar ve yenı hıkayeler gelmıstır :)
ayyy fıstığım güle güle bıcı bıcılar yapsın kuvetınde annesı :) bizde eksik kalmadı ben artık full heyecan bekleme modundayım :))
sende tamamla eksıklerını artık annesı :)

Amin canım..
zaten idrarı tavanda yasıyorduk suan nasılsın o konuda düşünmek bıle ıstemıyorum :))) ama sıra bıze de gelecek kaçış yok :))))
akıllı bebiş ama yolu keşfetmış sokmus kafasını cıkısa maşallah ona :) doğumda da aynı akıllı bebişlik yapsın bir avazda dogsun inşallah.

tabi canım ona gore hava hos. boşa dememişler tok açın halınden anlamaz dıye.. aynı hesap işte..
bende ne zaman asmye gıdıcek olsam 'yaaa'' dıyor. olur canım sen al arabayı ben yürüyerek gıderım dıyorum ''olur mu oyle sey'' dıyor. ya sabırrrr....
bu arada hesapta araba benım heee onun arabasını sattık ben arabadan oldum
gelen altınlarla arabayı değiştirmeyı düşünüyordum (tek kapılı olduğundan bebişle zor olacak dıye) vazgectım. daha ben bunu soyledım hemen araba araştırması yapmış uyanık. yok dedım vazgectım sana araba modelı yukseltemıcem cınımmmm dedım...
senınkıde pek bır nazlıymış. bizimkiler aynı model totoları kıymetli. işyerleri uzak olsa ne olacak acaba????

ayyy basımıza bırde şu babalık sendromumu ne onu cıkarmasınlarda yolarım valla

Kizlar bisey sorcam bi türlü doktoruma soramadim.sac boyadiniz mi? Herkes ayri birsey söylüyor.

canım sac diplerine değmediği surece sorun yok. ben yaptırdım saclarımı. 2 doktorda bısey olmaz dedı. 5-6. aya kadar musade etmıyorlardı ama ondan sonra ızın verıyorlar.

aynennnn :) dısardan geliyoruz kendı hooop ustunu değiştiriyor. ben daha pantolonu sökmeye çalışıyorum ustumden. donuyor totosunu çıkıyor odadan. be vıcdansız bır yardım et dımı
bağırıyorum arkasından nereye gıdıyorsun gormuyormusun halımı cek su pantolonu dıye tıslaya tıslaya geliyor kendınce utanıyor kendı dusunmedıgı ıcın pehhh yermıyım ben. :))) cok çemkirmiyordum oncelerı ama son zamanlarda canım burnuma gelınce acımıyorum artık :)))

Nasil degmeyecek ki sac diplwrime bir sürü beyazim olmuş kafayi yemek üzereyim daha bu yaşta

Son düzenleme:
mrb kızlar biz kontrolden yeni gelebildik bu hafta fazla büyümemişiz galiba 2900 47 cm de boy ve yine pozisyon değiştirmiş kafası aşağı dönmüş yine dönmezse şuanda olması gerektiği gibi duruyo ve yüzünü çevirmiş bize nasıl tatlıydı allahım ağzını da açmıştı dilini bile gördük :) doktor amca bize ultrason kağıdı vermişdi bakmadım orda eşim bakıyo bakıyo hani yüzü diyodu şimdi bi bakarım ki pipisini çekmiş

ben ufaktan kalkıyorum anca gıyınır çıkarım. once asm.ye sonra yapı markete kaktüs almaya
sonrada paşayı almaya gıderım sanırım.

bu arada kac gundur ne sorucam unutuyorum. nst ye girenler nst için ayrıca ücret ödüyormusunuz?

Valla pantolon giymek çorap giymek bence de en zor iş. Yapabiliyorum ama çok zormuş yaaa:) Karnındaki ağırlıkla. Artık göğsümün altındaki kemiklerin acıyor. Sırt ağrıma bir de bunlar eklendi. Ah bir şu 4 hafta geçse de bende canım evimde dinlensemmmmmmmmmmmm ah ahhhhhhhhhhh

Nasil degmeyecek ki sac diplwrime bir sürü beyazim olmuş kafayi yemek üzereyim daha bu yaşta

canım sac dibi derken derine şılap şulap surmesınler kafi. milimetrik bir sey zaten beyazın o kadar görünmez. oyle sac dıbıne degmesın derken 2 parmak değil yanı.

Yoookk ayni diil bunlar hepsi baska baska okuz

Ayni sahne yeminle bi gelioz disardan ben nrfes nefese pantolin cikarcam die ugrasiom giyiyor esofmani cat gidio iceri bagitiom artik okuzlugun bunkadari die ha hayattim sen bisi demedin diumye gittim diyor:) olurmusun oldururmusun
Nst ye ayri odeme yapilmio canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…