- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
nbr annecikler bugün nasılsınız bakalım doğurmaya niyetlenen var mı? :)
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ...
Kubracim seninki tosuncik olacak bakalım bizimki ne alemde kız girumceni kırma sende fırtlat gitsin hehe
Pelin suuuu hadi ya adas olacaklar hee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet son zamanda sezeryan konusu olmuştu ama hala doğum hakkında konuşmamışlardı dıye bılıyorum.
ya bende doğum hıkayelerını mest olarak okuyorum :) kac gundur bakmadım bakayım bende bır ara yenı doğumlar ve yenı hıkayeler gelmıstır :)
ayyy fıstığım güle güle bıcı bıcılar yapsın kuvetınde annesı :) bizde eksik kalmadı ben artık full heyecan bekleme modundayım :))
sende tamamla eksıklerını artık annesı :)
Amin canım..
zaten idrarı tavanda yasıyorduk suan nasılsın o konuda düşünmek bıle ıstemıyorum :))) ama sıra bıze de gelecek kaçış yok :))))
akıllı bebiş ama yolu keşfetmış sokmus kafasını cıkısa maşallah ona :)doğumda da aynı akıllı bebişlik yapsın bir avazda dogsun inşallah.
tabi canım ona gore hava hos. boşa dememişler tok açın halınden anlamaz dıye.. aynı hesap işte..
bende ne zaman asmye gıdıcek olsam 'yaaa'' dıyor. olur canım sen al arabayı ben yürüyerek gıderım dıyorum ''olur mu oyle sey'' dıyor. ya sabırrrr....
bu arada hesapta araba benım heeeonun arabasını sattık ben arabadan oldum
gelen altınlarla arabayı değiştirmeyı düşünüyordum (tek kapılı olduğundan bebişle zor olacak dıye) vazgectım. daha ben bunu soyledım hemen araba araştırması yapmış uyanık. yok dedım vazgectım sana araba modelı yukseltemıcem cınımmmm dedım...
senınkıde pek bır nazlıymış. bizimkiler aynı model totoları kıymetli. işyerleri uzak olsa ne olacak acaba????
ayyy basımıza bırde şu babalık sendromumu ne onu cıkarmasınlarda yolarım valla
canım sac diplerine değmediği surece sorun yok. ben yaptırdım saclarımı. 2 doktorda bısey olmaz dedı. 5-6. aya kadar musade etmıyorlardı ama ondan sonra ızın verıyorlar.
ben ufaktan kalkıyorum anca gıyınır çıkarım. once asm.ye sonra yapı markete kaktüs almaya
sonrada paşayı almaya gıderım sanırım.
bu arada kac gundur ne sorucam unutuyorum. nst ye girenler nst için ayrıca ücret ödüyormusunuz?
canım sac dibi derken derine şılap şulap surmesınler kafi. milimetrik bir sey zaten beyazın o kadar görünmez. oyle sac dıbıne degmesın derken 2 parmak değil yanı.
canım benimkinin derdi de ben çalışıyorum memurum bu güne kadar ev aldık araba aldık kredilerle banka kredi borçlarını ben ödüyordum evin geçimini o sağlıyordu sanki birbirimize muhtaçtık gibi şimdi ise 5-6 ay önce evin kredi borcu bitti arabanınki hala devam etse bile adam bana diyorki üstüne ev aldım altına araba aldım senin maaşında var sen bana karışma ben sana karışmayayım çocuk istiyordun al onuda verdim sana sen sana ben bana diyor varmı böyle birşey evin geçimine karışmıyor çocukların geçimine karışmıyor altına araba almış yenilerde benim bir şeyden haberim yok en marka kıyafetleri almış giyinip süslenip çıkıyor ve hergün gece geç saatlere kadar dışarda eğleniyor burası babasının çiftliği gibi insan evladı olsa bu saçmalığa tahammül edemez bide nerdesin ne yapıyorsun kimlerle sin deyince yalanlar hemde açıktan ortada olan yalanlar söylüyor ben kendisine doğrusunu söyleyince nasıl işine gelirse beğenmiyorsan daha kapı diyebiliyor
Allah yardimcin olsun siz uzun.zamandır evliymissiniz. Bizim dava oldu davayı kaybetti. Ben birşey bilmiyorum anlamıyorum artik cok yıprandım olan sadece bana ve bebeğime oluyor. Kendimi toplamazsam bu şekilde devam edecek.
hepiniz saolun kizlar az kaldi minislerimi gormeye darisi size trueblodun o nasil doktru warmis ya moral wercegne yaptiqina bak ozurlu icin karnini kestircen ne dmek Allah belasni wersin okadar sinir oldumki Allah yardimcisi olsun ins
Kızlar sepetimiz nasıl buda bitti şükür ...
neeeeeeeeeeeeeeeeeohaaa diyorum daha bişey demiyorum tuzlu suyu yapcan kafasından aşağı dokucen hee
yahu ne pişkinler yaaa. bende bugun asmye gıdıcem ya araba bende kaldı ki ben ona dun dedım Allahtan bır manı olmazsa sıkıntım olmazsa gelır alırım senı dedım. telefonda cok kotuyum benı al dıyor. sankı fizandan gelıcek.
birde gecen hafta yıne almaya gıttım kapıdayım ne zaman cıkıyorsun dedım 5dkya dedı yarım saat beklettı benı arabada altıma edecektim
''elli sefer dedım sana doğruyu soyle yarım saatse yarım saat dıye bende kıpaya gırer serın serın vakıt gecırırdım'' dedım. suratıma bakıyor. alışkanlık olmuş ya ılla bekletecek benı sap gıbı.
yok yaa bunlara ıyılık yaramıyor tepesine çıkıyor ınsanın. biz aylardır ağrıdan yamulduk. bir dişi agrımıs bir ayağı bunalmış mız mız yapıyorlar.
son dönemlerde sıkıntılarımız cogaldı ya zerre tahamullum yok valla mıy mıy çekmeye.
artı onun sana tuzlu su yapması lazım ayaklarımız oldu balonnn
diler tuzlu suyu görünce ne celallenmişim becok uzun yazmışım paylaşınca farkettım :)))))))
yahu canlar bunlar birbirinin aynı beeebenimki de çorabımı giyerken seyrediyo beni başarılı olmaya yakın yardım edim mi diye soruyo,benim de huyum dedğil,dedim sorma ben sana çorabımı giydir diyemem sormadan yap dedim....ohoooooo soruyoz bi dert sormuyoz olmuyo diyo çakal,Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
aynennnn :) dısardan geliyoruz kendı hooop ustunu değiştiriyor. ben daha pantolonu sökmeye çalışıyorum ustumden. donuyor totosunu çıkıyor odadan. be vıcdansız bır yardım et dımı
bağırıyorum arkasından nereye gıdıyorsun gormuyormusun halımı cek su pantolonu dıyetıslaya tıslaya geliyor kendınce utanıyor kendı dusunmedıgı ıcın pehhh yermıyım ben. :))) cok çemkirmiyordum oncelerı ama son zamanlarda canım burnuma gelınce acımıyorum artık :)))
yiğit iyidir kızlar yiğit can dırsevgicanm yavuz selim değil miydi ben neyi kaçırdım aceppp
Sağlıklı olsun da canım kiloyu doğunca da alır Allahın izniyle..Senin paşa da iyidir inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Yakında fırtlatcam bu arada :)
İnşallah canım ya hepimiz kolayca doğuralım inşallah..Ay demin oturduğum yerden kalkiyim dedim sanki aşağıdan çekiyorlar gibi nasıl bi ağırlık kalkamadim :) Doktorum haftasonu kongrede şu an bi şey olursa yandım :)))
Sizin bebisler de yolu buluversinler hayırlısıyla şöyle birer birer doğursa sırası gelen :)
Ödemiyoruz canım biz..
Cnm nst icin 20 tl almislar bizden.
Cnm bnm hamilelifimin ilk zamanlari çoook düşüktü iğne olmuştum ve sabahları aç karnına 10 kaşık pekmez yiyordum ve kanım yükseldi dünde kan sonuçlarımi aldim 14 e yukseltmism senin değerlerin nedir
tamam ya alzahımer olduk insanın üstüne de bu kadar gelinmez kiSen kaç defa karıştırdın cnmcm bn değilim demiştim neyse YİĞİT KAAN bebem ins
Aynen cnm doğuncada aldırıriz kız ..
Iyimis cnm bnde p.tesi giricem fiyati bilmiyom
tamam ya alzahımer olduk insanın üstüne de bu kadar gelinmez kişaka bi yana da canım çok şeyi karıştırır oldum ya faceye de bakarsan,unuttuğum bişey yüzünden ....amaannn,afedersin tatlım ya,inan duruyo kafa bazen...işlemin ortasında bile tık diye kalıyom resmen...
Sen kaç defa karıştırdın cnmcm bn değilim demiştim neyse YİĞİT KAAN bebem ins
Aynen cnm doğuncada aldırıriz kız ..
Iyimis cnm bnde p.tesi giricem fiyati bilmiyom
Aneey bi Kağan daha varmisss vay beee))
Walla canm bu soru beni araştırmaya yöneltti,kk forumlardan okudum iri bebek doğuranları wuhuuuuu,ben o toto var mı yok mu diye üşünüyorken,bu durumun tamamen kişisel olduğunu alnaldım kimi 4300 gr 3 dikişle doğurmuş,kimi çok sıkıntı yaşamış ,ben kendimi hazırlamak istiyom,hep doğum ahneleri düşünüyom,rüyalarıma giriyo Allah kolay getirir inşallahh
:)) hayal kurarken bir de gerçek oluyormuş hehehhehe
Kızlar hastane çantamı hazırladım sayılır
bebek için
2 takım hastane çıkışı (ayaklı alt üst eldiven içi için çıtçıtlı badi)
1 tane penye battaniye
1 tane ayaklı komple tulum
2 tane sıfır kollu çıtçıtlı badi
bebek bezi
ağız mendili
2 çorap
2 eldiven
pişik kremi
saç bandı
kendim için
hastane yatağı için çarşaf yastık kılıfı pike
1 emzirme sütyeni
3-4 iç çamaşırı
1 el yüz havlusu
1 gecelik
1 terlik
göğüs pedi bol miktarda
normal ped
göğüs kremi
lohusa tacı
sizce yeterlimidir?
gecelik bir tane daha koyucam yedek olsun kan falan bulaşır diye düşünüyorum...
Bizde kaganizzz:)) cok kagan var sanirim topikte:)
5,250maşallah tosuncuk doğmuşsun
doktor yönlendirir ama nedense sezeryana yönlendiriveriyolar
benim oğlum 3820 gr doğmuştu 38+1de; 40ı beklersek 4 kgyu geçer demişti doktor normal doğum yapamazsın demişti
kimine sorsan 4,5-5 kgluk bebişleri de normal doğurmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?