meraba kızlar bişey sorucam 32+0 da doktora gttim bebegimin 1970 gr oldugunu söledi snra iki hafta snra acile gittim sancım vardı idrar yollarımdanmış alttan muayene etti 34+2 filandım alttan ultrasonlada baktı 2460 gr dedi şimdi tekrar bgn kntrle gttim 36+3 deyim 2660 gr olmuş dio birden azalmış resmen kilo artışı yani iki haftada birinde 400 gr alırken tekrar gitmemde sadece 200 gr almış nie böle olduki sizce birinde alttan ultrason soktu digerinde normal yanılma olurmuki hrangi birinde
ultason cihazlarında + - 200-300 gram oynayabilir ,vaginal usgde sanmıyorum yanılma payı olacagını ama bebeklerde kilo artışı pek belli olmuyor düzenli olarak 400 gram alacak diye düşünme en azından kilo alıyor bu daha önemli bence kafana takma
ultason cihazlarında + - 200-300 gram oynayabilir ,vaginal usgde sanmıyorum yanılma payı olacagını ama bebeklerde kilo artışı pek belli olmuyor düzenli olarak 400 gram alacak diye düşünme en azından kilo alıyor bu daha önemli bence kafana takma
benimde 31 haftalıkken 1500 gr 39 cm di
34 haftalıkken 2000 gr 40 cm olmuş biraz küçük gidiyoruz ama canları saolsun umarım gelişme geriliği falan olmadan normal sınırlarda büyürler ve sağlıkla kucağımıza alırız :)
Allahimmm gunler gecmiyor birak dogurmayi pazartesi doktorum var o gun bile gelmiyor...
Hazirliklarda bitti yapacak bisi almadi kös kös beklemesi cok zormus ya
benimde 31 haftalıkken 1500 gr 39 cm di
34 haftalıkken 2000 gr 40 cm olmuş biraz küçük gidiyoruz ama canları saolsun umarım gelişme geriliği falan olmadan normal sınırlarda büyürler ve sağlıkla kucağımıza alırız :)
bebeğin kız mı :)
3 haftada 500 gram almış masallah ,en azından kilo alıyorlar cok takılmamak lazım hiç almamasından daha iyidir aman sağlıkları yerınde olsun saglıkla kucagımıza gelsın yeter :)
bugün oğluşla geç uyandık, dinlendirdi annesini sağolsun. kahvaltı yaptık, cup cup (banyo ) yaptık, güne gittik alttaki teyzeye
sabah da bir okudum ama yazamadım bişey
true_blood'ın doktoruna sinir oldum, vicdansız olunmaz bu kadar da !!
duygubaby, yasemena Allah sabır versin sizlere de bu halinizle sizi üzen kocalarınıza yazıklar olsun !!
yağmurcum son 3 gün ne güzel
ebru benim saçlar bembeyaz oldu ama boyamıyorum 1 ay daha sıkarım dişimi, ilk hamileliğimde doktora sormuştum kesinlikle hayır demişti. riske atmaya gerek yok şurda ne kaldı doğuma
Günlerimiz aynı demekki bende 32 de gittiğimde 1900 civarıydı 34 de 2650 di ve bgün gittim 36+3 günlüğüz 2900 olmuş bak hiç belli olmuyo nekadar alacağı canları içinde olsun da hiçde önemli değil
bugün oğluşla geç uyandık, dinlendirdi annesini sağolsun. kahvaltı yaptık, cup cup (banyo ) yaptık, güne gittik alttaki teyzeye
sabah da bir okudum ama yazamadım bişey
true_blood'ın doktoruna sinir oldum, vicdansız olunmaz bu kadar da !!
duygubaby, yasemena Allah sabır versin sizlere de bu halinizle sizi üzen kocalarınıza yazıklar olsun !!
yağmurcum son 3 gün ne güzel
ebru benim saçlar bembeyaz oldu ama boyamıyorum 1 ay daha sıkarım dişimi, ilk hamileliğimde doktora sormuştum kesinlikle hayır demişti. riske atmaya gerek yok şurda ne kaldı doğuma
Elifcim bende öyle diyorum bekliyim diyorum kapaliyim da aslinda ama evde surekli açık oldugum icin gördükçe moralim bozuluyor.zararliysa beklicem napim artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elifcim bende öyle diyorum bekliyim diyorum kapaliyim da aslinda ama evde surekli açık oldugum icin gördükçe moralim bozuluyor.zararliysa beklicem napim artık.
Dogrusu hangisi acaba öyle koysak.bana Kağan gibi geliyor.bizim enes te bekarken vardi.benim bas harfim e esimin adi sedat e ve s harfi yanyana gelmis.ebru sedat enes baya uydu sanki.kagan i da ben ekledim