2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ultason cihazlarında + - 200-300 gram oynayabilir ,vaginal usgde sanmıyorum yanılma payı olacagını ama bebeklerde kilo artışı pek belli olmuyor düzenli olarak 400 gram alacak diye düşünme en azından kilo alıyor bu daha önemli bence kafana takma

benimde 31 haftalıkken 1500 gr 39 cm di
34 haftalıkken 2000 gr 40 cm olmuş biraz küçük gidiyoruz ama canları saolsun umarım gelişme geriliği falan olmadan normal sınırlarda büyürler ve sağlıkla kucağımıza alırız :)

Allahimmm gunler gecmiyor birak dogurmayi pazartesi doktorum var o gun bile gelmiyor...
Hazirliklarda bitti yapacak bisi almadi kös kös beklemesi cok zormus ya

Ayy p.tesi ne çok kişi kontrole gidecek bnde p.tesi gidicem ins ama hakkaten geçmiyor zaman son ay geçmez derler dı inanmazdim doğruymuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğin kız mı :)
3 haftada 500 gram almış masallah ,en azından kilo alıyorlar cok takılmamak lazım hiç almamasından daha iyidir aman sağlıkları yerınde olsun saglıkla kucagımıza gelsın yeter :)

slm kızlar hayırlı cumalar

bugün oğluşla geç uyandık, dinlendirdi annesini sağolsun. kahvaltı yaptık, cup cup (banyo ) yaptık, güne gittik alttaki teyzeye

sabah da bir okudum ama yazamadım bişey

true_blood'ın doktoruna sinir oldum, vicdansız olunmaz bu kadar da !!

duygubaby, yasemena Allah sabır versin sizlere de bu halinizle sizi üzen kocalarınıza yazıklar olsun !!

yağmurcum son 3 gün ne güzel

ebru benim saçlar bembeyaz oldu ama boyamıyorum 1 ay daha sıkarım dişimi, ilk hamileliğimde doktora sormuştum kesinlikle hayır demişti. riske atmaya gerek yok şurda ne kaldı doğuma

Günlerimiz aynı demekki bende 32 de gittiğimde 1900 civarıydı 34 de 2650 di ve bgün gittim 36+3 günlüğüz 2900 olmuş bak hiç belli olmuyo nekadar alacağı canları içinde olsun da hiçde önemli değil

Ayy p.tesi ne çok kişi kontrole gidecek bnde p.tesi gidicem ins ama hakkaten geçmiyor zaman son ay geçmez derler dı inanmazdim doğruymuş

Evet ya zaman hic gecmiyor ne millete kolay aaa bitmis kalmamjs bisi diolar gicik oluyorummm gel bide bana sor...!!

Elifcim bende öyle diyorum bekliyim diyorum kapaliyim da aslinda ama evde surekli açık oldugum icin gördükçe moralim bozuluyor.zararliysa beklicem napim artık.

Evet ya zaman hic gecmiyor ne millete kolay aaa bitmis kalmamjs bisi diolar gicik oluyorummm gel bide bana sor...!!

He yaaa bnde Bnm kocamda bişey kalmadı diyip duruyor onada sinir oluyom
Benim Enes Kağan cnm.senin tek isim mi olacak?

Yiğit kaan cnm nasipse sizinkide güzelmiş

beyaz saçlarla alıştık birbirimize benimde moralim bozuluyor ama az kaldı sabır diyorum

görümcem de hamile her ay boyuyorum ben diyor, ilkinde de boyamıştı hep

He yaaa bnde Bnm kocamda bişey kalmadı diyip duruyor onada sinir oluyom

Yiğit kaan cnm nasipse sizinkide güzelmiş

Seninkide guzel yakismis cnm.bizim soyisim de uzun bakalim nasil olacak :) yumusak g olmayacakmi sizin.

beyaz saçlarla alıştık birbirimize benimde moralim bozuluyor ama az kaldı sabır diyorum

görümcem de hamile her ay boyuyorum ben diyor, ilkinde de boyamıştı hep

Boyayanlari duydum burada da ama ben bi cesaret edemedim.barim kestireyim böyle uzun saclarla zor olacak :)

Seninkide guzel yakismis cnm.bizim soyisim de uzun bakalim nasil olacak :) yumusak g olmayacakmi sizin.

Olmayacak galiba cnm bilmiyorum ki yiğit babası kaan i bn koydum ..

Doğurmak istiyorum artik. Su bolu işi olmazsa gidip diyicem beni doğurt doktor diye. Ağrılar sancılar sıcak.ve cabası :'(

Olmayacak galiba cnm bilmiyorum ki yiğit babası kaan i bn koydum ..

Dogrusu hangisi acaba öyle koysak.bana Kağan gibi geliyor.bizim enes te bekarken vardi.benim bas harfim e esimin adi sedat e ve s harfi yanyana gelmis.ebru sedat enes baya uydu sanki.kagan i da ben ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…