2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Farklı bölgelerde ise dr una danış bence antibiotik de yaptıyda yan etkiden dolayı belki kullanma der

Cnm hamileliktende kaşıntı oluyormis ben bazi gunler tatli tatli kasiniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Farklı bölgelerde ise dr una danış bence antibiotik de yaptıyda yan etkiden dolayı belki kullanma der

enfeksıyon ıcın alıyorum bıtırmem lazım ılacı. ama Allahtan pazartesı bıtıyor. lakın bende derı kalmayacak zaten beyaz tenlıyım kıpkırmızı oldum

enfeksıyon ıcın alıyorum bıtırmem lazım ılacı. ama Allahtan pazartesı bıtıyor. lakın bende derı kalmayacak zaten beyaz tenlıyım kıpkırmızı oldum

Geçmiş olsun ne enf.
Kaşıntımı sorduğumda dr uma sadece elinde ise allerjik reaksiyondan ve normaldir demişti ama farklı bölgelerde döküntülü kaşıntı olsa cildiye ye. Yönlendirip tahlil isticem demişti

Günaydınlakızlar, kizima isim bulamamistim gece uyandım aklimda beray var. Hicdedüşündüğümbir idim değil oysaki nasıl sizce

Kızlar doğum için randevumuzu aldık 2 temmuzda alıyorum kucağıma yavrumu inşallah hem çok mutluyum hem heyecanliyim hem de korkuyorum eee dolayısıyla uyku da yalan oluyor

Günaydın kızlar dün gece 4 saat cok güzel uyuyunca 3 de kalktım bir enerji var bende anlatamam sanki aylardır yıllardır böyle dinlenmemisim. Cok mutlu oldum uzun.bir aradan sonra dinlenince. Bugün dogurcakmiyim ne

Masallah doyelim duygucum:) ziraa ben uyusamda enerjik olamiyorum :) daha var daha var cnm dogurmazsin bugün

Günaydın herkese dünden beri bel ağrısı çekiyorum (

Gunaydiin.bende dün cok cektim bel agrisini hatta kendi kensime nazar veedimi dusunuyorum.iki gun once iyiki belim agrimiyor sadece sirt agrisi cekiyorum dedim. Birde baktim dun bel agfisindan ölüyorum. Az kaldi insallah dogurunca geçer hepsi

Merhaba temmuz anneleri ☺️ bende temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim 14/07/2014 beklenen tarih ama bu antalya nın sıcak havaları bir sürpriz yapmazsa tabi 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlarr...
Bu bel agrisi beni bitirdi resmn...ve su icip geliyorum sanki maratin kosmus gibi nefes nefese kaliyorum napicaz boyleeee

Masallah doyelim duygucum:) ziraa ben uyusamda enerjik olamiyorum :) daha var daha var cnm dogurmazsin bugün

Boluya geldim canim kendime nazarim değdi galiba başladı ağrılarım. Doğum günü enerjik oluyormuşuz ya o geldi aklıma.

Evet az kaldı da şu günler daha mı zor geçer oldu ney sanki zaman durdu

Senin bebeğin cinsiyeti neydicanım erkek mi erkek bebeğin sancısı belden vurur diyolar ya korkmuyo değilimim yani

Senin bebeğin cinsiyeti neydicanım erkek mi erkek bebeğin sancısı belden vurur diyolar ya korkmuyo değilimim yani

Erkek cnm hayirlisiyla.bende her agrisa korkuyorum ama yapacak birsey yok beklicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…