zaten tam sancı vermıyorlar orda :) azıcıkla o hale geliyorlar. bak ızlemeye dayanamıyor. :))
kışın banyodan banyoya suruyordum ama simdi günde 2-3 kez suruyorum. :) kuruduğunu hısettıkce affetmiyorum. daha yukarlara cıkarmı bende de bilmıyorum tabı :) bır kere başladı.
elim ayağım paraladım derımı yaa sanırım antıbıotık yaptı sanırım
zaten tam sancı vermıyorlar orda :) azıcıkla o hale geliyorlar. bak ızlemeye dayanamıyor. :))
kışın banyodan banyoya suruyordum ama simdi günde 2-3 kez suruyorum. :) kuruduğunu hısettıkce affetmiyorum. daha yukarlara cıkarmı bende de bilmıyorum tabı :) bır kere başladı.
elim ayağım paraladım derımı yaa sanırım antıbıotık yaptı sanırım
Geçmiş olsun ne enf.
Kaşıntımı sorduğumda dr uma sadece elinde ise allerjik reaksiyondan ve normaldir demişti ama farklı bölgelerde döküntülü kaşıntı olsa cildiye ye. Yönlendirip tahlil isticem demişti
Kızlar doğum için randevumuzu aldık 2 temmuzda alıyorum kucağıma yavrumu inşallah hem çok mutluyum hem heyecanliyim hem de korkuyorum eee dolayısıyla uyku da yalan oluyor
Günaydın kızlar dün gece 4 saat cok güzel uyuyunca 3 de kalktım bir enerji var bende anlatamam sanki aylardır yıllardır böyle dinlenmemisim. Cok mutlu oldum uzun.bir aradan sonra dinlenince. Bugün dogurcakmiyim ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar dün gece 4 saat cok güzel uyuyunca 3 de kalktım bir enerji var bende anlatamam sanki aylardır yıllardır böyle dinlenmemisim. Cok mutlu oldum uzun.bir aradan sonra dinlenince. Bugün dogurcakmiyim ne
Gunaydiin.bende dün cok cektim bel agrisini hatta kendi kensime nazar veedimi dusunuyorum.iki gun once iyiki belim agrimiyor sadece sirt agrisi cekiyorum dedim. Birde baktim dun bel agfisindan ölüyorum. Az kaldi insallah dogurunca geçer hepsi
Merhaba temmuz anneleri ☺️ bende temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim 14/07/2014 beklenen tarih ama bu antalya nın sıcak havaları bir sürpriz yapmazsa tabi 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi