2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimde 6 ekim senin neden farklı görünüyor bdt acaba

Cnm dr benim baştan 13 temmuz sonrasında 18 demişti bnde o yüzden öyle yazmıştım şimdide daha erken gözüküyor usg ye göre bnde değiştirmsim bakalım .p.tesi ne diycek ona göre değiştireceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sıcak he yaaa dusa girdim çıktım rahatladım biraz artık nereye kadar idare ederse

valla duşa girsede dayanmıyor ınsan yıne bır dokuluyor. duş almakta ayrı bır iş ya o da başka mevzu.
offf nasıl gecıcek zaman bu sıcakta sevgı yaaa :97:

valla duşa girsede dayanmıyor ınsan yıne bır dokuluyor. duş almakta ayrı bır iş ya o da başka mevzu.

Ben duş alirkende daraliyorum isin garip tarafı:-(

Ben duş alirkende daraliyorum isin garip tarafı:-(

valla banada oluyor o yaa.. birde giyeneyim diyene kadar hepten fenalık geliyor.
zaten heryer boğuyor artık.. hiç rahat edemiyorum.. nabzımda uçuyor yine 120lerde

Sorma cnm valla durdu gibi geliyor banada bazen su 8 ay gectide son ay geçmiyor sanki puffff

Sorma cnm valla durdu gibi geliyor banada bazen su 8 ay gectide son ay geçmiyor sanki puffff

hem ağırlaştık hem sıcak cok fena ya Rabbim sabır versin hepimize... zaten o yüzden az kalmış diyenlere kılım. yahu bıze değil gun saat gecmıyor.
nasıl duracağımı sasırdım belım ağrısından (( 3 gundur birde baş ağrısı musallat oldu gecmıyor beynım uyuştu artık.

ebruuuuu

kullandığın ilaçlar kaşıntı yapmışmıydı sende ?? deli gibi kaşınıyommmmmm :44::44::44:

Al bendende o kadar bide eşim de aynı şeyi söylüyor bak 1 aydan az kaldı bişey kalmadi Allah m yaaa
Zaten varya erkekler hamile kalsa bütün hamiliğini yatarak geçirir ah oran agriyo ah buram agriyo yayarlar totolarini hiiiic de bişey yapmzlar

aynen bana da dıyor esim iyice deliriyorum az kaldı dıyıp durma bana dıyee

valla aynı evdeyiz ama onlar hıc anlamıyorlar ne yasadıgımızı. bin de birini yaşasalar aynen 9 ay yatarlar.

bak kac zamandır paylasıcam unutuyorum. hallerıne bak sırıta sırıta gırıyorlar içerde ağlıyorlar

[video]http://www.acunn.com/haber/erkekler-dogum-sancisi-cekerse/120715[/video]

Kızlar göbeğim yukarıdan aşağı kadar tamamen çatlamış benim durumumda olan var mı ? Onun sağlığı her şeyden önemli tabi ama çatlamasa da fena olmazdı yani

Kızlar göbeğim yukarıdan aşağı kadar tamamen çatlamış benim durumumda olan var mı ? Onun sağlığı her şeyden önemli tabi ama çatlamasa da fena olmazdı yani

canım benım 1-2 hatadır gobegımın altında başladı. hergun yağ manyagı oldum sol taraf azaldı ama sağ taraf bayag ınatcı cıktı hala uğraşıyorum :))

aynen bana da dıyor esim iyice deliriyorum az kaldı dıyıp durma bana dıyee

valla aynı evdeyiz ama onlar hıc anlamıyorlar ne yasadıgımızı. bin de birini yaşasalar aynen 9 ay yatarlar.

bak kac zamandır paylasıcam unutuyorum. hallerıne bak sırıta sırıta gırıyorlar içerde ağlıyorlar

[video]http://www.acunn.com/haber/erkekler-dogum-sancisi-cekerse/120715[/video]
Bunu izlemiştim cnm hatta dün eşime izlettim oda bana böyle şeyler gösterme tuhaf oluyorum diyo bide aynı kadındaki gibi olmaz ki bu diyo

Aaaah ah bmmde öyle çatlamam çatlamam diyordum ama heryerim çatladı çok fena

canım benım 1-2 hatadır gobegımın altında başladı. hergun yağ manyagı oldum sol taraf azaldı ama sağ taraf bayag ınatcı cıktı hala uğraşıyorum :))

Bende çatlak kremi sürüyorum ama hiç bir faydası yok sanki çok fena çatladı. Sadece altlarda vardı benimde şimdi bir baktım ki her yeri ama her yeri boşkuksuz resmen .

Aaaah ah bmmde öyle çatlamam çatlamam diyordum ama heryerim çatladı çok fena

Bende bu kadar beklemiyordum şimdi şok oldum eşime gösteriyorum oda ters ters bakıyor olacak tabi ne olacaktı diyor .

Bunu izlemiştim cnm hatta dün eşime izlettim oda bana böyle şeyler gösterme tuhaf oluyorum diyo bide aynı kadındaki gibi olmaz ki bu diyo

zaten tam sancı vermıyorlar orda :) azıcıkla o hale geliyorlar. bak ızlemeye dayanamıyor. :))

Bende çatlak kremi sürüyorum ama hiç bir faydası yok sanki çok fena çatladı. Sadece altlarda vardı benimde şimdi bir baktım ki her yeri ama her yeri boşkuksuz resmen .

kışın banyodan banyoya suruyordum ama simdi günde 2-3 kez suruyorum. :) kuruduğunu hısettıkce affetmiyorum. daha yukarlara cıkarmı bende de bilmıyorum tabı :) bır kere başladı.

Benim ilaçlardan değil de arada hassaslıktan kaşınmaktan kabarcıklar var hep ama ellerimde sadece

elim ayağım paraladım derımı yaa sanırım antıbıotık yaptı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…