hayırlı kandıller canım hosgeldın. valla yatakta dört donuyorum karnım taşş resmen bacaklarım oynamıyor derdım tasam cok uyku desen gram yok adile naşit gibi gozlerım.
dertlerımız aynı :) gobusler ıyıce gerıldı artık ya hareket ettırmıyor ınsana.
aylardır bende cok şişim ama bugun ozellıkle sol ayağım terlıge gırmıyor yaaa. abartısız doğumdan sonra 2-3 kılo ödemden verırım heralde. balon gıbı şiştim
ayaklarını nasıl dıktın yaa :) o pozisyondan nasıl kurtulacaksın sımdı :) ben ayağımı bır yere dıksem kalırım oyle :))))
Ya kusura bakma geç girdiğim için şimdi. Cvp veriyorum :) bu arada çok güldüm sana bazen bende bala kalıyorum yerimde dönemiyorum bile ama napim ayaklarımın özellikle de üstleri balon gibi yatıyorum yere başımın altına ince bir yastık ayaklarımıda kalp seviyesinden yükseğe koyuyorum dizlerimi de kırmamaya çalışıyorum biraz iniyor şişi şuan bile o haldeyşm :)
Şekerim 4,5. 5 kilo olması normal olmayacak anlamına gelmezmiş fakat doğduktan sonra vaninada büyük tahribata sebep olduğundan sonrasın da estetiğe sebep oluyormuş en Dr sormuştum Sezar'yan daha iyi dedi birde tombiş bebek istemiyorlar 4 kilonun altın da istiyorlar
Şekerim 4,5. 5 kilo olması normal olmayacak anlamına gelmezmiş fakat doğduktan sonra vaninada büyük tahribata sebep olduğundan sonrasın da estetiğe sebep oluyormuş en Dr sormuştum Sezar'yan daha iyi dedi birde tombiş bebek istemiyorlar 4 kilonun altın da istiyorlar
Sohbetinize dalıyorum ama benim annemin bir arkadaşı anlattı en küçük oğlu 5 kilo doğmuş kocaman bir bebekti 2 aylık bebek gibi duruyordu diyor . O zaman sezaryen yokmuş demekki normal doğum yaptırdılar ama 30 iç 30 dış dikiş mafoldum diyor yani resmen boydan boya kesmek zorunda kalmışlar .
Selam kızlr güzelpazarlarınız olsu inşallahh bu ne sıck yahuuuu bayılazammm şimdi daha kahvaltı sofram duruyo hiç toplamayı gözüm almıyo ama bugün anammmm geliyo çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
Hepimizin babalarımızı eşlerimizin abilerimizin kardeşlerimizin babalar günü kutlu olsun
Ben cikamiyorum cnm sicakda ciksam fena olurum.ancak aksam cikarim o da eşim çalışıyor evde pinekliyorum beni en iyi ev pakliyor.cok sicak gercekten daha sicak olursa napicaz bilmem bursa nin sicagida cekilmiyor yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam annecikler....yahu benim minikte gerim gerim geriliyor üstten diyaframa baskı alttan mesaneye derken geçiyor işte.:44:.dün çarşaflarını aldım bugün yıkadım kuruyor imdi bkalım yarında cicilerini yıkayayım işaallah..çantamı hazırlayayım diyorum ..yaklaşık 4 hafta var ve ben 4 hafta sonra hayatımın değişeceğine inanamıyorum yaa oğlişimi çok merak ediyorum