Amin insallah inşallah:)))) bu hastalik yedi bizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay kız ne bilim elle oluyo tamam da yani kem küm :) :) :)
Boyu 50cm kilosu 2850canim vlla birazda suyumuz azalmis bu haftayi gecelim sorun yok dedi...haftaya ne durumda oluruz bende bilmiyorum...bebis resimlerini gordukce icim gidio hayirlisiyla grlsin bebisler artik..
Daha bunun lohusaligi var canim normale oturmasi 2 ay ondn sonrada aman bebis agladi aman alti kirlndi aman acikti bi telase ile sifa buluruz:)
Cnm 34+0 im bugun walla bende ayakta oldgmda hissetmiyorm genelde sadece totosu sirtini falan dayiyor canimi yakiyor onu hissediyorm evet dktrda gormeme konusuna cok takildi hayirlisi olsn artik zaten bana mumkun oldugunca dinlen dedi hareketleri kontrol et hatta azalincada gel dedi ama bende senin gibi harrket konusunda biraz karamsarim olcu nedir bilmiyorm bebegim hareketli tekmeli oynamayi seven bi bebek insallah azalmaz harektleri kotu bisi olmaz insallah haftaya bidaki kontrole kadar bekleyelim bakalim..bu arada azalirsa yada hareket hissetmezsen direk nst ye cik dedi ben gelirim dedi
sehercim senle günlerimiz aynı mıydı gülüm hatırlayamadım ki,bebişine maşallah,ama bu görmeme durumu Allah korusun tansiyon mu,başkabişey mi,üstünde durmakta fayda var,ayrıca bişey diycem hareketleri 3 saat hissetmezsen gel demiş ya,ayakta oluyoz,çaışır durumda oluyoz,benim zillşi bazen kendini karnıma yaslıyo duruyo,üstelik yerleri de gittikçe daralıyo,kafam karıştı harekette ölçü nedir yaa:44::44:
dilercim,sıkılmak yokk,güzel şeyler düşün,hayal kurrsevgim grupta kızlar da birbirimize gaz veriyoz sürekli bebem,yaparız ALLAHIN İzniyle,geçen bi dr,nette izledim,anne adayıa sorulmazdı sez-normal diye(gereklilikleri asla dahil etmiyom canlar,bana kalsa ben de konforlu bi şekilde olsun isterim),bu sornun sorulacağı kişi doktordur diyo,hakkımızda hangisi hayırlı ise,hangisinde biz de bebişler de sağlıklı olacaksak öyle olsun gülüm,Rabbim kolay getirir inşallah bikaç pırt da doğururuz,her ne şekilde olursa olsun Allah bize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin,doğum tecrübesi ne evliliğe ne başka şeye benzemiyordur sanırım...
yağmurcanım,veletlerin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir,size hayır getirir,tedbir amaçlı onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır,lütfen şimdi bunları düşünme,fotoğraf makinenizi,oda süslerinizi unutmayın,bizi de habersiz bırakma,epidural mi,spinal mi yaptırcan canım,varsa evde zemzem suyu da alın yanınıza
Daha bunun lohusaligi var canim normale oturmasi 2 ay ondn sonrada aman bebis agladi aman alti kirlndi aman acikti bi telase ile sifa buluruz:)
:) maşallah canım yaaa
Hayırlısı canım cincoş buyumus başka sıkıntıda yokki dr. telaş yapmamış. badikte annesini ozlemıstır belkım gelesı vardır :)
yaaa di mi resimler benıde benden aldı. bugun kontrol donuşu eve gelince yatak odamızdaki yatagınıda kurduk kızımın, her adımda insanda heyecan ıyıden ıyıye tavan yapıyor :)
artık kollarımıza almak kaldı hayırlısıyla.
şifa henüz ufukta yok
Ben simdiden ayak yapmalara basladim cnm.basimiza gelecekleri esime anlatiyorum.o da ona gore gün sayiyoor ::):):):sly:
canım benim bugündü çatı muayenesi alttan elini sokuyo oradaki kemiğin genişliği bebişin geçmesine uygun mu diye bakıyor bide benim suyum azalmış açılma varmı ona baktı kendini kasmazsan korkulacak bir durum yok tatlişkom
Selam kızlar nasılsınız benim bir parmak acilmam varmış dr
36+5 teyiz 37yi dolduralim diye magnezyum u ikiye çıkarttı yat dedi
Ama yatmak ne mümkün ev temizliyorum harala gürele caM silerken komşum gördü diğer komşumu da aldı geldi 5camimi sildiler terasımi yikadilar bana da kizdilar yat diye.Allah razi olsun onlardan.
Cok sukur gelisimi falan gayt iyi.. Ahh hazirmi yataginiz bizde gorelim ama:) ayyy nasil bekliyorz Odasina girip cikip bakiyorum utanmasam yatacam orda:)
Sifa uzak yoldan geliyor
Valla ayni bende sinirlenmesin hazirlikli olsun diye anlatiyorum ama ise yaricakmi emin diilim:)
amin canım hepimizin kuzularını allahım bağışlasın sağlık sıhhat ve mutlulukla inşallah:nazar:
ne garip dimi kendi canından önce başka bi canı düşünmek onun için her türlü zorluğa göğüs germek gerekirse canını vermek allahım isteyen herkese evlat dediğimiz melekleri nasip etsin inşallah
Sağol tatlım bilgilendirdgn için artık açarim o da ölçer hehehehe
ne demek canım elimden geldiğincevalla istemesekte açıcaz napalım yalnız ben nasıl normal doğuracam acaba artık doktoruydu ebesiydi gelen giden bir el atar ooof of yani ne zor şeymiş şu analık
Amin canım inşallah..
ya hemde nasıl bugun hastaneye gırerken arkamızdan araba geliyor ama uzaktan ben kendımı kaldırıma attım hemen. aman dedım azıcık dokunsa başıma iş. sonra duşundum.. ben böyle seylerı sallamazdım :) kendı canını mumkun değil düşünmüyor ınsan böyle :)
maşallah canım.
ya kurduk silindi azcık teferruatı var onlarda tamamlansın eklerım resımını :)
salondakının cibinliğini falanda taktık. ohhh dıyor eşim yatak prensesını bekliyor
bugun bende dedım vallaben bu gece burda yatıcam dıye dolabını seyretmek kesmıyor artık dırek yatağına gırıcem
bu arada bız kalın ortapedık yatak almıştık. ona uygun carsaf bulamadık, bugun artık lastıklı tek kısılık carsaflardan aldık 2 tane cok da ıyı oldu ya.
ya hemde çoookkk uzaklardannerdeyse 1 aydır ayrı yatıyoruz esim cok hareketlı bır ıkı sefer tepıkledı benı birde hasta oldu o son nokta oldu salona transfer oldu bugünde, temmuz-ağustos kızımla salonda yatarız daha serın dedim. ben nerdeeee yatıcam dedı dedım sende y.odasına kavuşursun. yıne mı ayrıyız dedı ee napalım dedım eylulu bekle dedım
şifa eylulu bekliyor
Amin canım inşallah..
ya hemde nasıl bugun hastaneye gırerken arkamızdan araba geliyor ama uzaktan ben kendımı kaldırıma attım hemen. aman dedım azıcık dokunsa başıma iş. sonra duşundum.. ben böyle seylerı sallamazdım :) kendı canını mumkun değil düşünmüyor ınsan böyle :)
kizlar ya benim ogledn beri sumuk akiskan sulu akintm war az oncede renqi hafif koyulasmis bebisler sbhi beklemek istmyo hrlde
İyi aksamlar kızlar iki gündür midem yemek borum ve boğazım aşırı yanıyor aynı durum olan var mi
Benimde ayni ozellikle gece ... ayrica cildircam bicak saplanir gibi saplanma var 😣 yurumekte zorlaniyorum kasiklarimda hareket ediyor bazen alt tarafda hissediyorum hareketini 3.5 haftam kaldi hayirlisiyla bitirseydik
Hemde nasil :)) full diş full tirnak :))aynen canım bide doğumdan sonra anne aslan oluruz sanırım yavrulara bişey olmasın diye
Prensesin cibinnikli besigini bekliyoruz o zmn
Lastikli carsaf mantikli canim kaymaz etmez mis:)
Biz birlikte yatioz ama toto totoya:) kardes gibi olduk aylardir inn sey o neydi ya nasil yapiliyirdu falan yani:) bi sute daha disler sıkılacak yapacak bisi yok dayaniyiruz bebisler gelsin yeterki
Cok heyecan yaptim bi sure sonra tv sesi ilan evkmizde oglumun mizmiz sesi ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?