2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kim ne derse desin takmayin sezeryan büyük fedakarlık bence ameliyat sonuçta. iki buklum oluyorsun kışın bile dikiş sanciyor soğukta.bebisler sağlıklı olsun da ister kapıdan istrr pencereden çıksın:)

Amin insallah inşallah:)))) bu hastalik yedi bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha bunun lohusaligi var canim normale oturmasi 2 ay ondn sonrada aman bebis agladi aman alti kirlndi aman acikti bi telase ile sifa buluruz:)

Ay kız ne bilim elle oluyo tamam da yani kem küm :) :) :)

canım benim bugündü çatı muayenesi alttan elini sokuyo oradaki kemiğin genişliği bebişin geçmesine uygun mu diye bakıyor bide benim suyum azalmış açılma varmı ona baktı kendini kasmazsan korkulacak bir durum yok tatlişkom

Boyu 50cm kilosu 2850canim vlla birazda suyumuz azalmis bu haftayi gecelim sorun yok dedi...haftaya ne durumda oluruz bende bilmiyorum...bebis resimlerini gordukce icim gidio hayirlisiyla grlsin bebisler artik..

:) maşallah canım yaaa
Hayırlısı canım cincoş buyumus başka sıkıntıda yokki dr. telaş yapmamış. badikte annesini ozlemıstır belkım gelesı vardır :)
yaaa di mi resimler benıde benden aldı. bugun kontrol donuşu eve gelince yatak odamızdaki yatagınıda kurduk kızımın, her adımda insanda heyecan ıyıden ıyıye tavan yapıyor :)
artık kollarımıza almak kaldı hayırlısıyla.

Kızlar netten baktim daha bugun 2 saatte 10 kez hareket etmesi normalmis ama gunun %80 ini uyuyarak gecirdigi icin bidiklar duzenli bakin surekli kontrol edin diyor bilginize bu arada shmirac sen nasil goremedin komplemi karardi heryer yoksa puslumu gordun anlamadim.adin seher miydi shr?

Daha bunun lohusaligi var canim normale oturmasi 2 ay ondn sonrada aman bebis agladi aman alti kirlndi aman acikti bi telase ile sifa buluruz:)

Ben simdiden ayak yapmalara basladim cnm.basimiza gelecekleri esime anlatiyorum.o da ona gore gün sayiyoor ::):):):sly:

Cok sukur gelisimi falan gayt iyi.. Ahh hazirmi yataginiz bizde gorelim ama:) ayyy nasil bekliyorz Odasina girip cikip bakiyorum utanmasam yatacam orda:)

şifa henüz ufukta yok

Sifa uzak yoldan geliyor

Ben simdiden ayak yapmalara basladim cnm.basimiza gelecekleri esime anlatiyorum.o da ona gore gün sayiyoor ::):):):sly:

Valla ayni bende sinirlenmesin hazirlikli olsun diye anlatiyorum ama ise yaricakmi emin diilim:)

:) canım sağlıkla gelsin inşallah minik kuşun [/QUOTE]

amin canım hepimizin kuzularını allahım bağışlasın sağlık sıhhat ve mutlulukla inşallah:nazar:
ne garip dimi kendi canından önce başka bi canı düşünmek onun için her türlü zorluğa göğüs germek gerekirse canını vermek allahım isteyen herkese evlat dediğimiz melekleri nasip etsin inşallah

Sağol tatlım bilgilendirdgn için artık açarim o da ölçer hehehehe

A.s cnm aman dikkat et kendine ne isi yapıyorsun bırak kuzucugunu düşün bak bulusmaniza çok az kaldı sağlıkla al üns kucağına

maşallah canım.
ya kurduk silindi azcık teferruatı var onlarda tamamlansın eklerım resımını :)
salondakının cibinliğini falanda taktık. ohhh dıyor eşim yatak prensesını bekliyor

bugun bende dedım valla ben bu gece burda yatıcam dıye dolabını seyretmek kesmıyor artık dırek yatağına gırıcem

bu arada bız kalın ortapedık yatak almıştık. ona uygun carsaf bulamadık, bugun artık lastıklı tek kısılık carsaflardan aldık 2 tane cok da ıyı oldu ya.

ya hemde çoookkk uzaklardan nerdeyse 1 aydır ayrı yatıyoruz esim cok hareketlı bır ıkı sefer tepıkledı benı birde hasta oldu o son nokta oldu salona transfer oldu bugünde, temmuz-ağustos kızımla salonda yatarız daha serın dedim. ben nerdeeee yatıcam dedı dedım sende y.odasına kavuşursun. yıne mı ayrıyız dedı ee napalım dedım eylulu bekle dedım
şifa eylulu bekliyor

Amin canım inşallah..
ya hemde nasıl bugun hastaneye gırerken arkamızdan araba geliyor ama uzaktan ben kendımı kaldırıma attım hemen. aman dedım azıcık dokunsa başıma iş. sonra duşundum.. ben böyle seylerı sallamazdım :) kendı canını mumkun değil düşünmüyor ınsan böyle :)

kizlar ya benim ogledn beri sumuk akiskan sulu akintm war az oncede renqi hafif koyulasmis bebisler sbhi beklemek istmyo hrlde

aynen canım bide doğumdan sonra anne aslan oluruz sanırım yavrulara bişey olmasın diye

Prensesin cibinnikli besigini bekliyoruz o zmn
Lastikli carsaf mantikli canim kaymaz etmez mis:)
Biz birlikte yatioz ama toto totoya:) kardes gibi olduk aylardir inn sey o neydi ya nasil yapiliyirdu falan yani:) bi sute daha disler sıkılacak yapacak bisi yok dayaniyiruz bebisler gelsin yeterki
Cok heyecan yaptim bi sure sonra tv sesi ilan evkmizde oglumun mizmiz sesi ins...

kizlar ya benim ogledn beri sumuk akiskan sulu akintm war az oncede renqi hafif koyulasmis bebisler sbhi beklemek istmyo hrlde

Dayanir o kuzular sabaha kadar...

Yarın sabah yine is var erken kalkmak lazim

Son düzenleme:
İyi aksamlar kızlar iki gündür midem yemek borum ve boğazım aşırı yanıyor aynı durum olan var mi

Benimde ayni ozellikle gece ... ayrica cildircam bicak saplanir gibi saplanma var 😣 yurumekte zorlaniyorum kasiklarimda hareket ediyor bazen alt tarafda hissediyorum hareketini 3.5 haftam kaldi hayirlisiyla bitirseydik

18 gün kaldı benim de altta bazen çıkacak gibi hareket oluyor bi de hareketler çok sert kolu bacağı çıkacak gibi

aynen canım bide doğumdan sonra anne aslan oluruz sanırım yavrulara bişey olmasın diye
Hemde nasil :)) full diş full tirnak :))

Ekliyim canim. Valla kac oldu bir tuhaf olmuyor degil tabii :)) ama bizim düşündüğumuz son sey onlar icin odak noktasi artik
Boyle guzel lutufa bunca fedakarlik kesinlikle deger.. :)
Ya oyle merak ediyorum ki kuzumun yuzunu sesini elini ayagini :)) oyyy diler deliricem doguranan kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…