- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
haber aldıkça yazmaya çalışıyom canlar
canım burda insanların geelirleri belli,bu sadece doğum kısmı,hastane,yatak,bebek sağlığı ile ilgili kısmını bilmiyoz daha
Çatı muayenesi de hiç zor değil kızlar derin nefes alın.hemen bitiyor. Alttan ultrason gibi, ilk gibi degil hiç acimiyor kesinlikle. Aylardır bende malum tık yok sizde hiç acımaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Duygucum bizdede tik yok valla aylardir..iyi bari acimiods stres oluyorum ben iyice...:)
Çatı muayenesi de hiç zor değil kızlar derin nefes alın.hemen bitiyor. Alttan ultrason gibi, ilk gibi degil hiç acimiyor kesinlikle. Aylardır bende malum tık yok sizde hiç acımaz
ben ikisinide koydum canim.... Evdede bi sure ic dis diydircdm ben ic zibin aldim 5,6himm tmm canim... Bende oyle bi yatak aticam wc nim onune
Bu arada canim ebeyle konustum hem ic zibin hem cit citli body giydiriyorlarmis aklinda bulunsun...
Tarih one gelince cok heyecanlandm ben..
Bende hiiic tik yok basindan beri
Yaw bu çatı muayenesini nasıl yapıyorlar.kiii
ayy canim ya ne temizliği bırak yat öyle bisey varsa... Ne iyi komsularin varmis hep derim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin....
bizimde sifa niyetine iki kere
Bizim sifa niyetine 1 kere:)
Sevgicim daha ogrenemedin mi ay:) elle alttan muayene iste
Bizim sifa niyetine 1 kere:)
Sevgicim daha ogrenemedin mi ay:) elle alttan muayene iste
ayy canim ya ne temizliği bırak yat öyle bisey varsa... Ne iyi komsularin varmis hep derim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin....
Benim tepemdekilerde baklonuma terasima biseyler silkeleme her gun gurultu yapmaya devam etsinler bakalim
Ay kız ne bilim elle oluyo tamam da yani kem küm :) :) :)
Sifaniz bol olsun canim :) biz surekli hastayiz ondan mi acep :)
Benim tepemdekide ayni valla daha sabh cemkirdim ama anlayana hic utanmiyor balkonda otursanda silkeliyor valla...
İki iyiymis gene:)
Detay bende bilmiyorum kem kum:)
Allah sifanizi versin o zmn sizinde ebrucum:)
maşallah canım oğluşunaSelam canlar.. cok sukur haberler iyi. Rahim boynu ayni kalmis 1.8 cm. Oglum 45 cm 2.200 kg masallah. Haftada 250 gram aliyo iki haftadir. Insallah boyle devam eder. Temizkikci kadi geldi simdi. Temizlik yapiyor. Yarindan itibaren 34+0 e giriyoz sukur sizlerden naber.?
Kizlar biz geldik kontrolden cok sukur sorunumuz yok suyumuz biraz az ama idate eder simdilik dedi..21 temmuz olan dogum tarihimiz 13 u cikiyor sy sonundn itibaren bekliyorum seni dedi..biraz sancimiz cikti iyiyiz sukur..sizler nasilsiniz bakalimmmm...??
37+3 feyiz bugün kontroldeydik 3kilo olmusuz nst istedi çok sancim cikti öğleden sonra tekrar çekil dedi gene hafif sanci var yarin tekrar gel nstye dedi.. Suyun gelebilir sancin artabilir bisey olursa hemen gel dedi..
Beklemiyodum, sanirim korktum :) bakalim yarin nolcak :)
selam kızlar son kaldığım cumartsi günkü sayfaya bakabildim sadece ay ne yoruldum pazartesileri ne hal oluyor evde topla topla bitmiyor.
bu arada sezeryanda içi temizlenmiyor diyen arkdşlr bu kanıya nasıl vardınız ki.
sezeryandan çıkınca odaya alınınca 2 saat arayla doktorum geldi odaya kanamam varmı die. normal doğum yapmış gb kanama oluyor zaten ayrıyetten doktor çatı muayenesi yapar gb yapıp karnımın alt kısmından bastırdı acıdı biraz deyince de iyice temizlenmesi için biraz acıyacak demişti. yani normal sezeryan annelik-temizlenme ayrımı yapılması gereksiz boşa ki sezeryan normalinden + birde dikişin oluyor sonuçta rabbim yeterkki hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin. normal de saki normal mi onuda alttan dikiş atyorlar sonuçta
kızlar sabah kontrolümüz vardı prensesimin suyu azalmış normalde 1 hafta sonra çağırması gerekirken perşembe gel dedi moralim bozuldu ya ben de ne güzel 39. haftada falan gelir minnağım diyordum ama ne yapalım artık sağlıkla gelsin inşallah gerisi boş
maşallah canım oğluşuna
hafta haftayı tutmuyor ki hiç bir cok buyuyorlar bır duruyorlar. hatta kızlardan endişe eden olmuştu nıye az buyumus nıye cok buyumus dıye. her bıdık kafasına gore zaman zaman atak yapıyor zaman zaman duruyor :))) içerde bile kandırıkçılar
ohh maşallah canım. kılosu boyu nasıl badiğinbenımde 22 temmuzdan 11 temmuz gozuktu usg.de ama haftaya ne oluruz bılmıyorum :))
:) canım korkma vaktidir artık :)) zaman geldı ama hıcbırımız hazır değiliz sanırım :) bebişleri kucaklamaya dünden hazırızda doğurma kısmına ııı-ıııı
hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşun inşallah..bizide habersiz bırakma.
hosgeldın canım
ya bu tarz ınsanlar ya cahıl ya da iş guzar ben başka mana bulamıyorum. benım ılk doğumum ama bak ben sezeryanı zahmetı ıcın ıstemıyorum.
birde doğum bir kenara 9 ay neler yasıyor ınsan ya.. ağrıya sızıya katlanıp Allaha sığınıyoruz. lakın hergun korku evham... bebişim iyi mi diye...
bu tarz ınsanlara hem söylenecek laf cok hemde hıc yok cunku değmez.. doğumun kolayı vs.si yok..
ama bu mikroplar hamıle ınsanlara sırf sezeryan olmasın dıye fitne veriyorlar sanırım.
:) canım sağlıkla gelsin inşallah minik kuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?