2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar sabah kontrolümüz vardı prensesimin suyu azalmış normalde 1 hafta sonra çağırması gerekirken perşembe gel dedi moralim bozuldu ya ben de ne güzel 39. haftada falan gelir minnağım diyordum ama ne yapalım artık sağlıkla gelsin inşallah gerisi boş

Ben kuzumu cok özledim. Yürüyemiyorum, hurma yiyemiyorum nasil olucak bilmiyorum. Cuma günü kuzumu tekrar görücem gerçi yüzünü.hiç.göremedik süpriz artik doğuma kaldı. Nst Ye girmek istemiyorum hiç cok sıkıcı poff. Kızlar nstye gidince bol çikolata tatlı meyve.suyu içın. Ben kustum gidince uyudu nst de tekrar kahvaltı edip tekrar girdim nst ye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çatı muayenesi de hiç zor değil kızlar derin nefes alın.hemen bitiyor. Alttan ultrason gibi, ilk gibi degil hiç acimiyor kesinlikle. Aylardır bende malum tık yok sizde hiç acımaz

Duygucum bizdede tik yok valla aylardir..iyi bari acimiods stres oluyorum ben iyice...:)

Duygucum bizdede tik yok valla aylardir..iyi bari acimiods stres oluyorum ben iyice...:)

Bende hiiic tik yok basindan beri

Yaw bu çatı muayenesini nasıl yapıyorlar.kiii

Selam kızlar nasılsınız benim bir parmak acilmam varmış dr
36+5 teyiz 37yi dolduralim diye magnezyum u ikiye çıkarttı yat dedi
Ama yatmak ne mümkün ev temizliyorum harala gürele caM silerken komşum gördü diğer komşumu da aldı geldi 5camimi sildiler terasımi yikadilar bana da kizdilar yat diye.Allah razi olsun onlardan.

ayy canim ya ne temizliği bırak yat öyle bisey varsa... Ne iyi komsularin varmis hep derim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin....

Benim tepemdekilerde baklonuma terasima biseyler silkeleme her gun gurultu yapmaya devam etsinler bakalim

ayy canim ya ne temizliği bırak yat öyle bisey varsa... Ne iyi komsularin varmis hep derim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin....

Benim tepemdekilerde baklonuma terasima biseyler silkeleme her gun gurultu yapmaya devam etsinler bakalim

bizimde sifa niyetine iki kere

Benim tepemdekide ayni valla daha sabh cemkirdim ama anlayana hic utanmiyor balkonda otursanda silkeliyor valla...
İki iyiymis gene:)

Ay kız ne bilim elle oluyo tamam da yani kem küm :) :) :)

Detay bende bilmiyorum kem kum:)

Sifaniz bol olsun canim :) biz surekli hastayiz ondan mi acep :)

Allah sifanizi versin o zmn sizinde ebrucum:)

Benim tepemdekide ayni valla daha sabh cemkirdim ama anlayana hic utanmiyor balkonda otursanda silkeliyor valla...
İki iyiymis gene:)

Detay bende bilmiyorum kem kum:)

Allah sifanizi versin o zmn sizinde ebrucum:)

Amin insallah inşallah:)))) bu hastalik yedi bizi

maşallah canım oğluşuna
hafta haftayı tutmuyor ki hiç bir cok buyuyorlar bır duruyorlar. hatta kızlardan endişe eden olmuştu nıye az buyumus nıye cok buyumus dıye. her bıdık kafasına gore zaman zaman atak yapıyor zaman zaman duruyor :))) içerde bile kandırıkçılar

ohh maşallah canım. kılosu boyu nasıl badiğin benımde 22 temmuzdan 11 temmuz gozuktu usg.de ama haftaya ne oluruz bılmıyorum :))

:) canım korkma vaktidir artık :)) zaman geldı ama hıcbırımız hazır değiliz sanırım :) bebişleri kucaklamaya dünden hazırızda doğurma kısmına ııı-ıııı
hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşun inşallah.. bizide habersiz bırakma.

hosgeldın canım
ya bu tarz ınsanlar ya cahıl ya da iş guzar ben başka mana bulamıyorum. benım ılk doğumum ama bak ben sezeryanı zahmetı ıcın ıstemıyorum.
birde doğum bir kenara 9 ay neler yasıyor ınsan ya.. ağrıya sızıya katlanıp Allaha sığınıyoruz. lakın hergun korku evham... bebişim iyi mi diye...

bu tarz ınsanlara hem söylenecek laf cok hemde hıc yok cunku değmez.. doğumun kolayı vs.si yok..
ama bu mikroplar hamıle ınsanlara sırf sezeryan olmasın dıye fitne veriyorlar sanırım.

:) canım sağlıkla gelsin inşallah minik kuşun

Boyu 50cm kilosu 2850canim vlla birazda suyumuz azalmis bu haftayi gecelim sorun yok dedi...haftaya ne durumda oluruz bende bilmiyorum...bebis resimlerini gordukce icim gidio hayirlisiyla grlsin bebisler artik..

Hicran yatamiyorum ki ev pis geliyor eşim tutturdu halıları ben yikarim diye iki tane yıkadı yagmur yağdı içeri aldı.aklim yatak odası gardrop silmede ebeveyn banyom da pis tülleri makineye attım ikinci posta.komsularim çok iyiler sagolsunlar.allah razi olsun.halden anliyorlar.

Nstde sancim çıkmadı.rahim ağzı yumusamis bir iki haftaya doğar büyük ihtimal.bebek daha pelvise inmemiş o yüzden rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…