2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
37+3 feyiz bugün kontroldeydik 3kilo olmusuz nst istedi çok sancim cikti öğleden sonra tekrar çekil dedi gene hafif sanci var yarin tekrar gel nstye dedi.. Suyun gelebilir sancin artabilir bisey olursa hemen gel dedi..

Beklemiyodum, sanirim korktum :) bakalim yarin nolcak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anaaaam ne kadar ucuz dogumlar öyle şoka girdim şuan biz yiyoruz kazığı valla

Bütün bebeklere masallah ya kızlar deryanın bebisine biseyler demişti doktorlar dilim varmıyor sağlıklı di mı bebiş çok ağlattı o bebiş beni

haber aldıkça yazmaya çalışıyom canlar

Anaaaam ne kadar ucuz dogumlar öyle şoka girdim şuan biz yiyoruz kazığı valla

canım burda insanların geelirleri belli,bu sadece doğum kısmı,hastane,yatak,bebek sağlığı ile ilgili kısmını bilmiyoz daha

benimki niye 1 ay daha bekle deyip duruyor ya bdt aynı senle nerdeyse 1 gün var aramızda

Canim benim normal dogum tarihim 21 temmuz ama bebegin gelisimi ondn gittigi icin ....

Walla 4000 vercem sezeryan doğuma. Ankara cok pahalı. İstanbulda anamın yanında doğum yapcaktım böbreğimde kanama olduğundan mecburen il dısına cıkamıyoz. Bayılcaz o kadar parayı napak bebeğim sağlıklı olsunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar son kaldığım cumartsi günkü sayfaya bakabildim sadece ay ne yoruldum pazartesileri ne hal oluyor evde topla topla bitmiyor.
bu arada sezeryanda içi temizlenmiyor diyen arkdşlr bu kanıya nasıl vardınız ki.

sezeryandan çıkınca odaya alınınca 2 saat arayla doktorum geldi odaya kanamam varmı die. normal doğum yapmış gb kanama oluyor zaten ayrıyetten doktor çatı muayenesi yapar gb yapıp karnımın alt kısmından bastırdı acıdı biraz deyince de iyice temizlenmesi için biraz acıyacak demişti. yani normal sezeryan annelik-temizlenme ayrımı yapılması gereksiz boşa ki sezeryan normalinden + birde dikişin oluyor sonuçta rabbim yeterkki hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin. normal de saki normal mi onuda alttan dikiş atyorlar sonuçta

kızlar bu arada benimbel ağrım felaket arttı sabaha kadar ağrıyor ve ağrı içim bulantı baygınlık veren bir hiz yapıyor.3 haftadır tartılmamıştım. dün tartıldım gr dahi almamışım böyle giderse 10 kilo ile kapatacağım inşllh. sanırım yaz olmasının ve çok sulu şeyler yemenin faydası. kısmetse gelecek cumartesi bende bebeğimi göreceğim randevum var. pazar güünü günübirlik bursaya gdp geldik tatil trafiği berbat 3 saatlik yolu 6 saatte geldik. ve be bel ağrısından rsmen öldüm şekilden şekile girdim. oğuşumu getirdik çok şükür.artık bursaya gitmek gözüme buyuyor hatta arabaya binip yolculuk yapmakta çok gözümde büyüyor. rabbim herkese kolaylık versin kızlar geçmişi çok merak ediyorum ama daha sonra okuyacağım kısmetse ütüm birikti herkese kolay gelsin

benimki niye 1 ay daha bekle deyip duruyor ya bdt aynı senle nerdeyse 1 gün var aramızda

Benim doktrda oyle cok bekleticek gibime geliyo bugun tarih istedim daha dur 1ay var dedi ramazanin ortasi dedi 15-20temmuz arasi dedi

haber aldıkça yazmaya çalışıyom canlar

canım burda insanların geelirleri belli,bu sadece doğum kısmı,hastane,yatak,bebek sağlığı ile ilgili kısmını bilmiyoz daha

Bizim normal dogum 1000tl epidural 250 tl fark.mecburi sezeryan 1500.kendi isteginle oluraa 3000. 2 gunden fazla kalirsanda 200 tl yatak parasi.

Banada kum torbasi koymuslardi cnm bazi insanlar okadar sezeryana karsilarki bi anlam verilmiyor..sonucta oda bi dogum sekli ve suan bebek ve anne ölùm oranlari hic yok denecek kadar az bunda sezeryanin payi var..

Cok sacma iyice sacmalamislar. Cahillikten baska bisi degil. Sezeryan normal bu tamamen annenin trrcihi bebisle alakasi ne analamadim. Boyle cahil cahil konusuyolarya sinir oluyom. O kisi mecbur sezeryan olmak zorunda kalsa napacak ne dicek acaba. Bu tamamen anne nasil iyi hissediyosa kendini oyle yapacak tabiiki bununla alakasi var.

Ay.kizlar sag tarafimda bi agri var analatamam gecmek bilmedi. Karnimin sag tarafinda. Hani cok yurursunuzde boyle bi agri saplanirya aynen oyle ama gecmiyo. Zor yuruyom

canim bol su ic... Masallah oglusaa onde gidiyo demek... Dogum ucretini sordun mu

Valla bol bol iciyorum wcdeyim habire daha ne kadar icecdm bilemedm yatarim wc de artik:)
Sordum canim ozeliymis bana soyledikleri sigortadan sonra senin dedigin gibi ucretler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…