Rabbim en sağlıklı zamanda bizlere de nasip etsin inşallah,hastanemi aradım,doğum ücretlerini sordum,normal 400+ epidural olursa 610 bu 10 tl neyse anlamadımsezaryen 500 sanırım onda da anesteziye göre 200 pardon 210 tl fark alırlar,Allah batıda olup da para için herşeyi yapan hastane sahiplerine insaf versin,yazık ya,haram sonuçta...
Allah ımmmmm yaaa şuan o kadar çok ağlıyorum ki maşallah bunlara barekallah sübhanallah hepsi birbirinden tatlıcnm derya dogurdu yaaa (true bloo) o çirkin onun mu cok tatlı yaaaa çoooookk...
hem karpuz yiyom hem ağlıyom şarıl şarıl
cnmmmm Allah razı olsun duruyordu hareket azdı cnm yaa sıgmıyokı usg ya goemıyom kafası asağıda dogum pozisynunda ..boyunu soylemeı bn hesapladım 47 cm balım sen naptın
haber aldıkça yazmaya çalışıyom canlarAyy alıntı yapmayı unuttum idare edin kızlar kontrolden gelen herkesin bebisine ve şu fotolardaki bebislere kocaman maşallah :)
True blood un doğum yaptığını bilmiyodum ona ayrıca sevindim ayrıntıları bilenler paylaşırsa çok sevinirim.
Bebisleri görünce insan sabırsızlanıyor :)
canım burda insanların geelirleri belli,bu sadece doğum kısmı,hastane,yatak,bebek sağlığı ile ilgili kısmını bilmiyoz dahaAnaaaam ne kadar ucuz dogumlar öyle şoka girdim şuan biz yiyoruz kazığı valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki niye 1 ay daha bekle deyip duruyor yabdt aynı senle nerdeyse 1 gün var aramızda
Rabbim en sağlıklı zamanda bizlere de nasip etsin inşallah,hastanemi aradım,doğum ücretlerini sordum,normal 400+ epidural olursa 610 bu 10 tl neyse anlamadımsezaryen 500 sanırım onda da anesteziye göre 200 pardon 210 tl fark alırlar,hastane,yatak,bebek sağlığı ile ilgili kısmını bilmiyoz daha,o ödemeler ayrı.Allah batıda olup da para için herşeyi yapan hastane sahiplerine insaf versin,yazık ya,haram sonuçta...
tunaydın kızlar ve minoşcanlar...
nasılsınız
ya benım ılk doğumum ben kesınlıkle normal ıstıyorum. lakın sebebı ortada ne bana ne bebıse bakıcak bır kışı bıle yok. ama ne demek normal doğumda anne olduğunu anlamak... bıraz işgüzar bır yaklaşım yapmış söyleyen. sezeryanda tamam doğum sırasında hıssetmıyorsun belkı ama bıldıgın amelıyat ya.. o da ayrı bır fedekarlık..
artı o temızlenme olayını bende duydum ama o temızlenme eşin, vsninde çıkmasıymış normal doğumda. 1 seferde temızlenıyormus. sezeryanda da ıcınde kalmıyor sonuçta. kişiye gore değişiyormuş 10-20-30 gun neyse atılıyormuş hersey ıcınden zaten. arada bır zaman farkı var o kadar..
benimki niye 1 ay daha bekle deyip duruyor yabdt aynı senle nerdeyse 1 gün var aramızda
haber aldıkça yazmaya çalışıyom canlar
canım burda insanların geelirleri belli,bu sadece doğum kısmı,hastane,yatak,bebek sağlığı ile ilgili kısmını bilmiyoz daha
canim bol su ic... Masallah oglusaa onde gidiyo demek... Dogum ucretini sordun mu
selam kızlar son kaldığım cumartsi günkü sayfaya bakabildim sadece ay ne yoruldum pazartesileri ne hal oluyor evde topla topla bitmiyor.
bu arada sezeryanda içi temizlenmiyor diyen arkdşlr bu kanıya nasıl vardınız ki.
sezeryandan çıkınca odaya alınınca 2 saat arayla doktorum geldi odaya kanamam varmı die. normal doğum yapmış gb kanama oluyor zaten ayrıyetten doktor çatı muayenesi yapar gb yapıp karnımın alt kısmından bastırdı acıdı biraz deyince de iyice temizlenmesi için biraz acıyacak demişti. yani normal sezeryan annelik-temizlenme ayrımı yapılması gereksiz boşa ki sezeryan normalinden + birde dikişin oluyor sonuçta rabbim yeterkki hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin. normal de saki normal mi onuda alttan dikiş atyorlar sonuçta
canim yurume uzan birazSanki bebek sag tarafimi tirnakliyomus gibi bi his bicak saplanmasi gibi
canim bol su ic... Masallah oglusaa onde gidiyo demek... Dogum ucretini sordun mu
himm tmm canim... Bende oyle bi yatak aticam wc nim onunecanim bol su ic... Masallah oglusaa onde gidiyo demek... Dogum ucretini sordun mu
Valla bol bol iciyorum wcdeyim habire daha ne kadar icecdm bilemedm yatarim wc de artik:)
Sordum canim ozeliymis bana soyledikleri sigortadan sonra senin dedigin gibi ucretler...
himm tmm canim... Bende oyle bi yatak aticam wc nim onune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?