İyi aksamlar kızlar iki gündür midem yemek borum ve boğazım aşırı yanıyor aynı durum olan var mi
Hemde nasil :)) full diş full tirnak :))
Ekliyim canim. Valla kac oldu bir tuhaf olmuyor degil tabii :)) ama bizim düşündüğumuz son sey onlar icin odak noktasi artik
Boyle guzel lutufa bunca fedakarlik kesinlikle deger.. :)
Ya oyle merak ediyorum ki kuzumun yuzunu sesini elini ayagini :)) oyyy diler deliricem doguranan kadar :)
Ekliyim canim. Valla kac oldu bir tuhaf olmuyor degil tabii :)) ama bizim düşündüğumuz son sey onlar icin odak noktasi artik
Ya oyle merak ediyorum ki kuzumun yuzunu sesini elini ayagini :)) oyyy diler deliricem doguranan kadar :)
Tamam ekle bekliyorum (böyle araya kaynarim)...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beeen hemde herguuuun mahvediyo beni
Tamam ekle bekliyorum (böyle araya kaynarim)...
Eki Görüntüle 1159319
bu gece sonn:)) ay kizlar sbh nasl olck sbh napicm bn :)
Eki Görüntüle 1159319
Bnde seni yerim oglumda yermiş ama senin kızını yermiş EBRU catlasin .hihihihSenin kaynamani yirım bennnn canimmm 😘
Eki Görüntüle 1159319
Bende aynen ne hayaller ne hayaller kime benziyo sedi nasil olacak elleri tirnaklari gozleri kaslari...en onemlisi saglikli olun tabi...ben nasil bakicam bubtulum yakisicakmi ogluma vs..ooo neler nelerrr:))
Kaynak var :)
Kizimin dattisi ama icini sermedim daha tozlanir diye :) sadece yatak toz almasin diye gecici carsafi var :)
Ay kizlar gene hastanedeydim kramp girdi uc saat cikmadi cocugun esiyle alakaliymiss tamda orasi fena agriodu. Sorun degilmis sukur. Esim bile bikti artik hahahshh bana 6 cocuk istiyom diye takilan adam daha cocuk istemiyom diyo hahahahahahah amacima ulastim felan hahah
Eki Görüntüle 1159319
Kizimin dattisi ama icini sermedim daha tozlanir diye :) sadece yatak toz almasin diye gecici carsafi var :)
Yaa ruyalarda yetmiyor artık ☺ aynen bende cicilerine bakip bakip bu nasil olacak vs de vs.. oýyy elbette Rabbim once saglik versin ama insan merak ediyor iste 😍 bugun ayagini bile olcturdum doktora meraktan7cm mis doktorumda kirmiyor sagolsun. Anliyor heyecani sabirsizligimi sanirim. 😊
Oyy maşallah cnm senin yerine bn heyecanlandım kiz hadi bakalım Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle olacak
Bnde seni yerim oglumda yermiş ama senin kızını yermiş EBRU catlasin .hihihih
😁
Anaaammm bn onun dattisini yerim kiii yaaaa mışıl mışıl uyusun cnm kuzucugun huzurla ins cibinlige de bayildimmmmm
Geçmiş olsun cnm babaya biraz ders olmuş baksana ...dikkat edin kendinize
Oyy maşallah cnm senin yerine bn heyecanlandım kiz hadi bakalım Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle olacak
Bnde seni yerim oglumda yermiş ama senin kızını yermiş EBRU catlasin .hihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?