2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hareketlenme sorun olmaz ebrulimavi karninda iki tepecik oluşuyorsa sancı demektir elini koy da bak bakalım

Cnm o iki tepecik hep oluyor ztn.oluncada belim delan agriyor anliyorum onu.bu daha farklı sanki asagiya baski yapiyo biseler yapmaya calisiyo gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm o iki tepecik hep oluyor ztn.oluncada belim delan agriyor anliyorum onu.bu daha farklı sanki asagiya baski yapiyo biseler yapmaya calisiyo gibi

ebrucum devam edıyor mu gectı mı ?

Eki Görüntüle 1159319
bu gece sonn:)) ay kizlar sbh nasl olck sbh napicm bn :)

masallah kuzucuklarada sanada canim. insallah onlar kuzveze girmeden sende cabucak ayaklanarak atlatirsiniz bu sureci rabbim yar ve yardimcin olsun. saatler sonra kuzucuklarin kucaginda olacak allahimmmmm ne heyecanli :)

Herkese günaydın:) bugun annelik sinavina girecek tum adaylara basarilar diliyorum:)

herkeze gunaydn heycandn uykusuz bi gece agri sanci sifir birazdan gdicez dundn beri altima yapiymusm gbiydi gece 1 2damla kan geldi suan akintim pembemsi suyumla nisan geliyo glba planli sezeryan olmasa plansiz olckmis bize cok dua edin

günaydın kızlar, bu sabah bir arkadaşım 8 de sezeryana girecek 31. haftası ama suyu gelmiş onada dua edin inşaallah sağ salim kavuşur yavrusuna

günaydın canım, dün yazmıştım ama olmamış galiba, biz tuzladan çok memnunuz , tabi merkeze yakın kısmından bahsediyorum yani e-5 altı ve sahil arası, çarşısı marketi bol, kar yağar durmaz, etraf bol bol site her sitenin bahçesinde benim gördüğüm kadarıyla çocuk parkı var bizim içinde jimnastik aletleri malum doğum sonrası kilo vermek lazım :) ulaşımı araban olmasa bile rahat her yere otobüs var, büyük bir marina yapılacakmış önümüzdeki dönemde vs vs. yani dediğin yerlere tayinin çıksa bile tuzlada oturabilirsin arada çok mesafe yok. bu arada diğer yerler belki daha iyidir çok iyi bilmiyorum açıkçası.

Allahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin
ayy yagmurcumm pasalar geliyooooo geliyooo cok heyrcanli rabbim ucunuzunde yardimcisi olsun ins hemencecik donersiniz evinize... Ins bize yazmaya firsatin olur kocaman opuyorum seni

Canım günaydın. Sanayi bölgesi olduğu için hava temiz değil deniyor ne kadar doğru? Peki birkaç okul ismi yazsam sana bilgi verebilir misin?

Bugünlerde bendeki telaş heyecan doğumun önüne geçti. Bilenler bilir bu hafta tercih haftamız. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Kocaeli/ gebze,darıca,çayırova hakkında bilgiye ihtiyacım var kızlar. Sanayi bölgesi olduğu için havası çok mu pistir, yaşam koşulları nasıldır? Hadi bir el atın kafamız çok karıştı, nereyi yazacağımızı bilemedik.

Gunaydin kizlar.kabus gibi bir gece geçirdim.butun gece birseyler oldu anlayamadim.simdide adet sancim var sanki.

Canım günaydın. Sanayi bölgesi olduğu için hava temiz değil deniyor ne kadar doğru? Peki birkaç okul ismi yazsam sana bilgi verebilir misin?

gebze org sanayi bölgesi ve tuzla org sanayi bölgesi var ama bunlar çok yukarıda yani tuzlayla aralarında çok mesafe var, mesela tepeörende tuzla diye geçiyor ama arabayla yarım saat arası var, gebzeninde öyle ben gebze org da çalışıyorum yaklaşık 40 dk yol gidiyorum her sabah sanayi kısmı için, gebze merkez tuzlaya 20 dk falan, okulları yaz istersen bildiğim yada öğrenebileceklerim varsa yazarım sana

GÜNAYDIN
Güzeller inşallah zamanında gelsin bıdıklarımız
Kızlar hastane odası süsleme ve doğum fotografçılığı diye bişey var. Hastane odası süsleme için kendim bişeyler alıp eşimin yardımı ile hazırlamaya düşünüyorum.
Fotoğrafçılık içinde görüşüyorum bakalım.
Kızlar dün sinemaya gitmiştim aksiyon filmi kuzucuk bir hareketlendi bir hareketlendi sanki bizimki film çeviriyor :)

Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı sağlıklı sancısız ağrısız günler dilerim nabersiniz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…