Benimde kanamam ve suyum geliyodu tabi ruyamdaayy anammm gercek gibiydi:18:
canım özelden okulların ismini yazdım sana. Iletini bekliyorum...gebze org sanayi bölgesi ve tuzla org sanayi bölgesi var ama bunlar çok yukarıda yani tuzlayla aralarında çok mesafe var, mesela tepeörende tuzla diye geçiyor ama arabayla yarım saat arası var, gebzeninde öyle ben gebze org da çalışıyorum yaklaşık 40 dk yol gidiyorum her sabah sanayi kısmı için, gebze merkez tuzlaya 20 dk falan, okulları yaz istersen bildiğim yada öğrenebileceklerim varsa yazarım sana
Allahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin
canım yanlışlıkla çayırovadaki okulları yazmışım sana, tekrar düzelttim tuzlayı yazdım. Okullar arasında merkeze yakınlıklarına çevre olanaklarına göre bir sıralama yaparsan sevinirim. Tuzla hakkında hiçbir bilgimiz yok senin yaptığın sıralamayı yazacağım tercihlere.gebze org sanayi bölgesi ve tuzla org sanayi bölgesi var ama bunlar çok yukarıda yani tuzlayla aralarında çok mesafe var, mesela tepeörende tuzla diye geçiyor ama arabayla yarım saat arası var, gebzeninde öyle ben gebze org da çalışıyorum yaklaşık 40 dk yol gidiyorum her sabah sanayi kısmı için, gebze merkez tuzlaya 20 dk falan, okulları yaz istersen bildiğim yada öğrenebileceklerim varsa yazarım sana
herkeze gunaydn heycandn uykusuz bi gece agri sanci sifir birazdan gdicez dundn beri altima yapiymusm gbiydi gece 1 2damla kan geldi suan akintim pembemsi suyumla nisan geliyo glba planli sezeryan olmasa plansiz olckmis bize cok dua edin
canım günaydın...rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla doğum yaparsın işlerinin çoğu bitmiş bundan sorası kolay inşallah...bende tüm temizliği bitirdim...Günaydın kızlar dün kontrolümüzü olduk 3300 gr olmuş paşam son hafta ne kadar kilo aldırsam kar :) cumartesi son kontrol. Ters bi durum olmazsa çarşamba direk gelirsin alırız dedi dr çok heyecanlıyım çoooooook :) son bir haftamız kaldı şu an evim temizleniyor kadın var akşama da halılarım yıkamacıdan gelecek. Yarın veya perşembe de ağdaya gittim mi tamamdır. Oğluşumu bekliycem artık oturup :86::86::86:
Selam şişko patates annişler:) dün belime bi ağrı girdi bugünde devam ediyor. Sol kalçamda bi nokta ağrıyor yA. Zor yürüyorum. Yarında geçmezse doktora gitcem herhalde. Hiç zorlayacak bişey de yapmadım halbuki.
canım günaydın...rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla doğum yaparsın işlerinin çoğu bitmiş bundan sorası kolay inşallah...bende tüm temizliği bitirdim...
çok geçmiş olsun canım...artık ani hareketlerden kaçınmak gerek....dilerim kötü bişi yoktur...
Sağ ol canım. Ama hiç ani bi hareket de yapmıyorum ki. Neden böyle oldu anlamadım. Şu an evde ağır çekimde hareket ediyorum. Yoksa çok canım yanıyor
Selam şişko patates annişler:) dün belime bi ağrı girdi bugünde devam ediyor. Sol kalçamda bi nokta ağrıyor yA. Zor yürüyorum. Yarında geçmezse doktora gitcem herhalde. Hiç zorlayacak bişey de yapmadım halbuki.
Günaydın kızlar
Gerçi derya arkadaşımin haberini alibca pek aydın olmadı ama AYSem cnm benim bizi habersiz bırakma dualarimiz onunla olucak hep burdan özel den yazısıyorduk onun kadar güçlü bi kadın görmedim bn o dr uda Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın insan ne diyecegiini şaşırıyor bu durumda yeliz arkadaşıimzin da Allah evlatlarini bağışlasın ins maşallah
Hassev cim suyun azalmasına bnm bildiğim bol su içmek ve armut iyi geliyo diye biliyorum cnm bulac arkadaşada önermiştim duyduğum kadarıyla iyi geliyor armut hem suyunu fazlalastiryr hmde kalitesini arttıyiyorms...sağlıkla kucağına al cnm ins melegini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim kerata oğlancık minyon oğlancık olucak galiba :) hem de zamanında gelirse yengeç burçlu sakin evine eşine ailesine bağlı bir oğlum olucak Allah nasip ederse :)
Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin :)
çok heyecanlı yaa rabbim hayırlısıyla kurtarsın senide bizleri de inşallahAllahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin
Allah yar ve yardımcısı olsun çok üzülüyorum böle haberler aldıkça yagünaydın kızlar, bu sabah bir arkadaşım 8 de sezeryana girecek 31. haftası ama suyu gelmiş onada dua edin inşaallah sağ salim kavuşur yavrusuna
:):) amin zamanında gelsinler inşallah ama zamanda geçmiyo ki yaaa
canım günaydın...rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla doğum yaparsın işlerinin çoğu bitmiş bundan sorası kolay inşallah...bende tüm temizliği bitirdim...
amin inş. canm son günler geçmek bilmiyor iyice ağırlaştım ara sıra kramplr giriyor korkuyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?