2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimde kanamam ve suyum geliyodu tabi ruyamda ayy anammm gercek gibiydi:18:

Hayra çıksın inşallah bende ameliyata giriyodum acilen ne ağda yapmışım ne bişey orman gibiymişim :) dr geliyo karnımı kesmeden önce bişurupveriyo bana içiyorum onu bigüzel sonra anestezi uzmanını arıyo gel iğneyi yap diye oda diyoki gelemiyorum dr bey trafik çok yoğun siz öyle kesin

canım özelden okulların ismini yazdım sana. Iletini bekliyorum...

Allahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin

Gerçekten çok heyecanlı, korkunç, sevindirici, ilginç bir duygu:) İnşallah Allahın izniyle bebişlerini sağ salim kucağına alıcak, sen de ağrısız hemencecik ayağa kalkıcaksın. Dualarımız sizinle...

Gunaydin kizceler...
Her an dogum fikri aklimda kim dogurdu ben ne zmn nasil dogurcam bu gun de aklim yagmurda...hayirlisi ile yavrulariyla gelsin ins.
Bu gun dogum yapan varmi acaba? Sizler nasilsiniz kizlar ??

canım yanlışlıkla çayırovadaki okulları yazmışım sana, tekrar düzelttim tuzlayı yazdım. Okullar arasında merkeze yakınlıklarına çevre olanaklarına göre bir sıralama yaparsan sevinirim. Tuzla hakkında hiçbir bilgimiz yok senin yaptığın sıralamayı yazacağım tercihlere.

Gunaydin kızlar Haziranda böyleyiz temmuzda nasil olucaz kimbilir. Allah sağlık sihhatle bebeklerimizi kuracağımiza almayı nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam şişko patates annişler:) dün belime bi ağrı girdi bugünde devam ediyor. Sol kalçamda bi nokta ağrıyor yA. Zor yürüyorum. Yarında geçmezse doktora gitcem herhalde. Hiç zorlayacak bişey de yapmadım halbuki.

herkeze gunaydn heycandn uykusuz bi gece agri sanci sifir birazdan gdicez dundn beri altima yapiymusm gbiydi gece 1 2damla kan geldi suan akintim pembemsi suyumla nisan geliyo glba planli sezeryan olmasa plansiz olckmis bize cok dua edin

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıcakla kurtulursunuz inşallah...

Günaydın kızlar dün kontrolümüzü olduk 3300 gr olmuş paşam son hafta ne kadar kilo aldırsam kar :) cumartesi son kontrol. Ters bi durum olmazsa çarşamba direk gelirsin alırız dedi dr çok heyecanlıyım çoooooook :) son bir haftamız kaldı şu an evim temizleniyor kadın var akşama da halılarım yıkamacıdan gelecek. Yarın veya perşembe de ağdaya gittim mi tamamdır. Oğluşumu bekliycem artık oturup :86::86::86:

canım günaydın...rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla doğum yaparsın işlerinin çoğu bitmiş bundan sorası kolay inşallah...bende tüm temizliği bitirdim...

çok geçmiş olsun canım...artık ani hareketlerden kaçınmak gerek....dilerim kötü bişi yoktur...

Sağ ol canım. Ama hiç ani bi hareket de yapmıyorum ki. Neden böyle oldu anlamadım. Şu an evde ağır çekimde hareket ediyorum. Yoksa çok canım yanıyor

Ağrılar doğal artik vücut kemikler kendini doğuma hazırlıyor. Benimde altim ağrıyor 1 aydır bir sıkıntı yok geçmiyor. Belim kabugalarimi felan hiç demiyorum zaten. Uykusuz geceler başladı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım armuttu yedim suyuda içtim dediğn gibi suyum iyi çıktı ama kafa gelişimi 2 hafta geriden geliyomuş şu zamana kadar hep önde gidiyordum doğum kanalına girdiği için dedi doktor nst de sancı çıktı diğer değerleri normal kilosu boyu

kızlar kafa gelişimi için yapabilceğim bişey varmı boyu kilosu iyi bebeğimin hep önde gidiyorduk kafası 2 hafta geriden geliyor 37+4 günlük olduk buğün ağrılarım çoğaldı nst de sancı çıktı altttan muayene etti açılma yokmuş ama çatıyada bakti iyi dedi

:):) amin zamanında gelsinler inşallah ama zamanda geçmiyo ki yaaa

Allahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin
çok heyecanlı yaa rabbim hayırlısıyla kurtarsın senide bizleri de inşallah

günaydın kızlar, bu sabah bir arkadaşım 8 de sezeryana girecek 31. haftası ama suyu gelmiş onada dua edin inşaallah sağ salim kavuşur yavrusuna
Allah yar ve yardımcısı olsun çok üzülüyorum böle haberler aldıkça ya

kızlar benim 35 haftam dün geceden beri bebek kasılıp duruyor her zamankinden fazla .. kendimi dinlediğim zaman da inceden biağrı varmış gibi hissediyorum. kızım 31+4 deyken 2-3 hafta gelişimi öndeydi perşembe kontrole gidicem 34+4 oluyoruz o gün.... korkum doğum olursa yakın tarihte ciğerleri gelişmemiş olurmu acaba . dün gece temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum ondan etkilendim galiba kuvöze girerse bırakıp gelme düşüncesi korkutuyıor açıkçası

canım günaydın...rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla doğum yaparsın işlerinin çoğu bitmiş bundan sorası kolay inşallah...bende tüm temizliği bitirdim...

amin inş. canm son günler geçmek bilmiyor iyice ağırlaştım ara sıra kramplr giriyor korkuyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…