2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Of bu siyah perwoll beni mahvetti eskiden çok beğenirdim bayılırdım kokusuna ana hamile kalınca midemi bulandırmaya başladı bulantılar geçti ama hala bu deterjan beni mahvetti kusuyorum :banghead::what::banghead:

Ohh hadi hayirlisiyla ucude kurtulsun bi anda insallah...sabahtan beri aklim yagmurda zatn..
Hayirlisiyla bizde o gunlere gelelim ins.

yemek yapılcak, ütüler yapılcak offf hiç bişey istemiyor canım

Ayni isler hep valla bitmiyor arkasi kesilmiyorr kiii

hayırlısı olsun tabiki...benim çatı muayenem haftaya ama herkes sezeryan ol kurtar diolar bilemiyorum oysaki normal doğumu da istiyom bakalım hayırlısı..
herkesin dğum hikayesi farklı canım kimseye kulak asma ....rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşaallah
aman magnezyumu ihmal etme faydası büyük ki senın daha zamanın var 2-3 hafta daha gelmesın :)
perşembe bi gideydim bi dr göreydim rahatlardım belkim :18:

Ohh hadi hayirlisiyla ucude kurtulsun bi anda insallah...sabahtan beri aklim yagmurda zatn..
Hayirlisiyla bizde o gunlere gelelim ins.

Ayni isler hep valla bitmiyor arkasi kesilmiyorr kiii

yemekleri hallettim neyseki dorişi uyutunca ütüleri de yaparım inşallah

bebişler gelmiş midir acaba? ne güzel bir heyecan oluyor doğumdan önceki 2 gece hiç uyuyamamıştım heyecandan

küçük kuzum da sağlıkla gelse inşallah biran önce

Allahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin

Ayyy hadi Allah yardimcn olsun cnm.
günaydın kızlar, bu sabah bir arkadaşım 8 de sezeryana girecek 31. haftası ama suyu gelmiş onada dua edin inşaallah sağ salim kavuşur yavrusuna

Allah m sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins
Benimde kanamam ve suyum geliyodu tabi ruyamda ayy anammm gercek gibiydi:18:

Kız Allah seni ne yapmasın bnde yazının başını okuynca şaştım
Gunaydin kizlar.kabus gibi bir gece geçirdim.butun gece birseyler oldu anlayamadim.simdide adet sancim var sanki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun tatlım kendini hazırliyor demek senin oğlan

Oyyysss maşallah size cnm ramak kaldı desebet

Cnn bak ise yaramış çok şükür..ama kafa hakkında bilg yok Bnm oglysinda kafası 3 hafta önden gidiyo

Hadi bakalım Allah yardımcisi olsun...

bana doktorum : tüm hastalarım 8 aylık olana kadar normal doğum istiyorum diyor,8. aydan sonra ,doktor bey ben sezeryan olucam ,korku basladı bende diyolar , dedi .

aynı durum bende de var :18::18::18::18::18:

Ben de başıma ne geleceğini bilemediğim için sezeryana karar verdim ilki de sezeryandı çok fazla heyecan yapmadan gidip bebişimi alıp eve gelmiştim.!9 günüm kaldı Allah herkese kolay ve hayırlı doğum kısmet etsin :)

Selamlar herkese

hava 30derece dıyor ama yalannnnnnnn :) bayılıcam artık :2: ağrıdan cok sıcak koyuyor valla bu ne yahuuu (

Yağmurum yaaa su dakıkalarda ne durumsanız acaba :) Dun geceden berı dua edıyorum sıze kuzum benım.
Güzel haberlerini duyucaz inşallah paşalarla..

Ebruuu gece yazdın aklım sende kaldı kızz gece rüyamda bıle sana ulaşmaya çalışıyordum. senı arıyormuşum ne ebruu nasıl oldun dıyorum. iyiyim bebişimle evdeyim dıyorsun :) ben şokk ne çabuk diyordum.

Özlemcim gözün aydın canım tontiş iyi tontiş olmuş :) maşallah..
hadı gerı sayım baslassın artık :)

Her gun kalktığımda dua edıyorum. Hem son zamanın stresı, hem sıcaklar, hem ağrıların yoğunluğu. Rabbim sen bizlere yardım et diyorum artık.
Son demler cok streslıymıs..

Ne diyosun kiz şoka girdim :) bütün gecem kabus gibiydi cnm.esimde toplantidaydi gec geldi gece mutfaktaymis bagirmisim sedaaat diye kostu geldi uykuda mizikliyomusum.annem de uyumadi sayemde.butun gece sabaha kadar alt tarafimda biseler oldu cnm yandi hareketinden kuşum cikcak gibi oldu sanki.korluyorum artik bugun kuafore gidicem sonrada beklemeye koyulcam bu cocuk 4 temmuzu görmez bize kalirsa.
Yagmurdan da haberleri yazdim cnm.yagmur sabah giremedi ameliyata oglen saatlerinde girecekdi yogunluk varmis hazir bekliyordu sanirim girmistir artik.haber gelirse yazarim.

merhaba kızlar aklıma geldikçe yağmur için dua ettim inşallah şu dakikalarda üçüde çok iyidir ve herşey bitmiştir.

bende bugün son sağlık ocağı kontrolüme gittim sağlsun ebe nefes egzersiz, göğüs ucu çıkarma , yalancı sancı gerçek sancı baya bilgilendirdi herkez az kalmış deyince benide heyecanlar basıyor bana göre ağustosu görcez gibi

Herkese miribaa yağmur naptı acaba sabah suyu gelmiş şok oldum demekkiplanlı olmasaymışda bugün geleceklermiş inş bebişlerde kendide iyidir. Annem le ablam beni görünce şok oldular haftaya ağdaya gitcem cumayada doğum diyorumda annem kızım sen git ağdanı yaptır bu 27 sini beklemez diyo :)))

:) sen mı benmı nieeeee oldum resmen ne biçim rüyaysa gerçek gıbıydı :)
simdi nasıl oldun durdu mu? senın badik doğal yollardan gelmeye hazırlanıyor sanırım :)))
ben gecen hafta gıttım kuaföre valla artık bır sefer daha gıderım dıye plan yaptım ona gore gıttım ama bıcırıkların halıde hıc bellı değil :)))
durmadan duş alıyorum kaşıma gözüme dıkkat edıyorum paronaya yaptım artık her an ne olur dıye. dr. suan doğum habercısı bır durum yok dıyor ama Allahın işini kimse bilemez nihayetinde. ben tetikteyim sureklı :))
zaten 4 temmuzu beklese bıle temız kalırsın ozamana kadar bence gıtde bugun bırde temızlıgı takma kafana. :)

evet okudum o yüzden dedım acaba bu vakıtlerde concişler gelmısmıdır :) haber alır almaz yaz ebrum cok merak edıyorum. Rabbım korusun ucunude..

ne güzel ebeymıs o :) bana gıttıgımde kullandığım ılacları soruyor o kadar bılgı falan yok aile hekımım zaten uyuza baglamıs bır vazıyette..
asm.ye gıdesım kalmadı.

amannn deme oyleeee ne ağustosu :)))))
başım çatlıyor sıcaktan

sevgimmm hosgeldin kuşummm istanbulda havalar nasıl :)
ben eriyorummmmmmmmmmmmm

Oyy bana bisyler oluyor ya huc rahatim yok wc ye git gel nefes nefeseyim bu nasil bisey sicak bi yandan kramplar sancilar bu yandan kasilmalarim artiyor sanirim ...napacam bennnn

Kizlar cok bunaldim sicak resmen beni dovuyor ev daginik aslinda k..m yese 1saatlik is var ama elim kolum kalkmiyor karnimizda acikti neyapsak bilmiyorum poffff..mutfak odalar toplansaydi iyiydi....bu arada yagmurdan haber alanlar yazsinlar insallah cok iyidirler ucude

saol cnm :) burası da çok sıcak oturduğum yerde bile yüzümden terler akıyor ama son 8 gün deyip kendi kendimi teselli ediyorum

nerhaba cnm ayyy az kalmış kız senınde biz daha bekleyek poffff...inş sende sağlıkla alırsın ins kucağına
sevgimmm hosgeldin kuşummm istanbulda havalar nasıl :)
ben eriyorummmmmmmmmmmmm

oyyy balımmm benimmm...istanbul da havalar iyi ama evdeyken cıbıl cıbıl gezdiğimden dolayı bide tepede oturuyorum sabahtan beri şöyle kndıme zaman ayıramadım yarın işyerine gidicem bugundn bikaç işimii halletmeye çalışıyorum...buzdolabını boşalltım sıldım misss gibi az da sirke koydum suya tertemiz oldu yerleştırcem şimdi bi mutfak dolaplarım kaldı ...malum kimse bana yardım etmeyınce her işimi kendim hallettim hamdolsun Allah ıma kv de kendini yorma dıyıp duruyo anasını satıym yormada kım yapıak pekı bu işleri kiiii bn ağzımı acıpta dıyemem bana yardım et sunun surasında doğumuma az kalmış hala bnden teklif gbekilyo heralde hızmet etmekten baska bi b...k yaptığım yok onlara sadece laftA herbişeyleri icraat yok anlıycağın ...yemin ederim sinem Allah ıma ne kadar şükretsem azdır bana iş yapıcak kendime yetecek çalışacak güç verdği için ...
Oyy bana bisyler oluyor ya huc rahatim yok wc ye git gel nefes nefeseyim bu nasil bisey sicak bi yandan kramplar sancilar bu yandan kasilmalarim artiyor sanirim ...napacam bennnn

kız sen gununu beklemıycaksın sankım...amannn Allah ım yardımcımız olsun

Yagmurun bidiklari geldiiiii:)):sly::sly::sly:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…