Yagmur dan haberler:
Sabah gitmis hastaneye yatisi yapilmis fakat cok yogunmus henuz ameliyata girmemis hazirlamislar bekliyormus.sanirim sira ona gelmek uzere.buyuk ihtimal ogleden sonra cikacak.hayirlisiyla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yemek yapılcak, ütüler yapılcak offf hiç bişey istemiyor canım
kızlar oğlumun ismini YUSUF TALHA koymayı düşünüyoruz sizce nasıl yusuf ismi ağırmı olur...
herkes bir kafadan birşey söylüyorda sinir oluyrum artık...
ohh ohh sıra gelir şimdi o kaç haftalıktı acaba?
herkesin dğum hikayesi farklı canım kimseye kulak asma ....rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşaallahhayırlısı olsun tabiki...benim çatı muayenem haftaya ama herkes sezeryan ol kurtar diolar bilemiyorum oysaki normal doğumu da istiyom bakalım hayırlısı..
perşembe bi gideydim bi dr göreydim rahatlardım belkim :18:aman magnezyumu ihmal etme faydası büyük ki senın daha zamanın var 2-3 hafta daha gelmesın :)
Ohh hadi hayirlisiyla ucude kurtulsun bi anda insallah...sabahtan beri aklim yagmurda zatn..
Hayirlisiyla bizde o gunlere gelelim ins.
Ayni isler hep valla bitmiyor arkasi kesilmiyorr kiii
Allahm suyum geliyo:) altima kaciriymsm gbi kanlida hadi kizlar opuldunz gdiyrm bn dualarnzi eksik etmeyin
günaydın kızlar, bu sabah bir arkadaşım 8 de sezeryana girecek 31. haftası ama suyu gelmiş onada dua edin inşaallah sağ salim kavuşur yavrusuna
Benimde kanamam ve suyum geliyodu tabi ruyamdaayy anammm gercek gibiydi:18:
Gunaydin kizlar.kabus gibi bir gece geçirdim.butun gece birseyler oldu anlayamadim.simdide adet sancim var sanki.
Günaydın kızlar dün kontrolümüzü olduk 3300 gr olmuş paşam son hafta ne kadar kilo aldırsam kar :) cumartesi son kontrol. Ters bi durum olmazsa çarşamba direk gelirsin alırız dedi dr çok heyecanlıyım çoooooook :) son bir haftamız kaldı şu an evim temizleniyor kadın var akşama da halılarım yıkamacıdan gelecek. Yarın veya perşembe de ağdaya gittim mi tamamdır. Oğluşumu bekliycem artık oturup :86::86::86:
sağol canım armuttu yedim suyuda içtim dediğn gibi suyum iyi çıktı ama kafa gelişimi 2 hafta geriden geliyomuş şu zamana kadar hep önde gidiyordum doğum kanalına girdiği için dedi doktor nst de sancı çıktı diğer değerleri normal kilosu boyu
Yagmur dan haberler:
Sabah gitmis hastaneye yatisi yapilmis fakat cok yogunmus henuz ameliyata girmemis hazirlamislar bekliyormus.sanirim sira ona gelmek uzere.buyuk ihtimal ogleden sonra cikacak.hayirlisiyla.
Selamlar herkese
hava 30derece dıyor ama yalannnnnnnn :) bayılıcam artık :2: ağrıdan cok sıcak koyuyor valla bu ne yahuuu(
Yağmurum yaaa su dakıkalarda ne durumsanız acaba :) Dun geceden berı dua edıyorum sıze kuzum benım.
Güzel haberlerini duyucaz inşallah paşalarla..
Ebruuu gece yazdın aklım sende kaldı kızz gece rüyamda bıle sana ulaşmaya çalışıyordum. senı arıyormuşum ne ebruu nasıl oldun dıyorum. iyiyim bebişimle evdeyim dıyorsun :) ben şokkne çabuk diyordum.
Özlemcim gözün aydın canım tontiş iyi tontiş olmuş :) maşallah..
hadı gerı sayım baslassın artık :)
Her gun kalktığımda dua edıyorum. Hem son zamanın stresı, hem sıcaklar, hem ağrıların yoğunluğu. Rabbim sen bizlere yardım et diyorum artık.
Son demler cok streslıymıs..
Ne diyosun kiz şoka girdim :) bütün gecem kabus gibiydi cnm.esimde toplantidaydi gec geldi gece mutfaktaymis bagirmisim sedaaat diye kostu geldi uykuda mizikliyomusum.annem de uyumadi sayemde.butun gece sabaha kadar alt tarafimda biseler oldu cnm yandi hareketinden kuşum cikcak gibi oldu sanki.korluyorum artik bugun kuafore gidicem sonrada beklemeye koyulcam bu cocuk 4 temmuzu görmez bize kalirsa.
Yagmurdan da haberleri yazdim cnm.yagmur sabah giremedi ameliyata oglen saatlerinde girecekdi yogunluk varmis hazir bekliyordu sanirim girmistir artik.haber gelirse yazarim.
merhaba kızlar aklıma geldikçe yağmur için dua ettim inşallah şu dakikalarda üçüde çok iyidir ve herşey bitmiştir.
bende bugün son sağlık ocağı kontrolüme gittim sağlsun ebe nefes egzersiz, göğüs ucu çıkarma , yalancı sancı gerçek sancı baya bilgilendirdi herkez az kalmış deyince benide heyecanlar basıyor bana göre ağustosu görcez gibi
Selamlar herkese
hava 30derece dıyor ama yalannnnnnnn :) bayılıcam artık :2: ağrıdan cok sıcak koyuyor valla bu ne yahuuu(
Yağmurum yaaa su dakıkalarda ne durumsanız acaba :) Dun geceden berı dua edıyorum sıze kuzum benım.
Güzel haberlerini duyucaz inşallah paşalarla..
Ebruuu gece yazdın aklım sende kaldı kızz gece rüyamda bıle sana ulaşmaya çalışıyordum. senı arıyormuşum ne ebruu nasıl oldun dıyorum. iyiyim bebişimle evdeyim dıyorsun :) ben şokkne çabuk diyordum.
Özlemcim gözün aydın canım tontiş iyi tontiş olmuş :) maşallah..
hadı gerı sayım baslassın artık :)
Her gun kalktığımda dua edıyorum. Hem son zamanın stresı, hem sıcaklar, hem ağrıların yoğunluğu. Rabbim sen bizlere yardım et diyorum artık.
Son demler cok streslıymıs..
Herkese miribaa yağmur naptı acaba sabah suyu gelmiş şok oldum demekkiplanlı olmasaymışda bugün geleceklermiş inş bebişlerde kendide iyidir. Annem le ablam beni görünce şok oldular haftaya ağdaya gitcem cumayada doğum diyorumda annem kızım sen git ağdanı yaptır bu 27 sini beklemez diyo :)))
sevgimmm hosgeldin kuşummm istanbulda havalar nasıl :)
ben eriyorummmmmmmmmmmmm
Oyy bana bisyler oluyor ya huc rahatim yok wc ye git gel nefes nefeseyim bu nasil bisey sicak bi yandan kramplar sancilar bu yandan kasilmalarim artiyor sanirim ...napacam bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?