Yok tatlim sabir mabir kalmadi ki hiccc :) gr. Yok artik bizde :) bizim bdtlerede cok var. Tirsiyorum son ana kadar beklemsinlerde zaten dolap ve usg resimleri arası bir mekik oldu son zamanlar :)) onca hafta gecti son haftalar gecmek bilmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah kizina :) sagol canim verdigin bilgiler icin :) banyoda falan devamli tetikte oluyorum gelirse diye :)))
En cok huylandigim kimisinde bir anda gelmiyormus azar azar geliyormus o cok kuskulandirdi beni. Son zamanin agrisi sancisi kadar streside cok zormus.
Benim doktorum küçük turnusol kağıtları verdi, çamaşırında bozuk paradan daha büyük bi ıslaklık olursa kağıdı çamaşırına sür rengi pembe olursa sıkıntı yok mavi olursa hemen beni ara dedi. Bir yerde de şöyle bir şey okumuştum ayakta dururken bebeğin başı tıpa görevi görüyormuş öyle filmlerdeki gibi birden boşalmıyormuş, o durum genelde yatarken oluyormuş.
Of ulen gene hastandeyim nst.ye baglandim
Gece cok kasilmam oldu. Zaten rahim.boyum kisa iyice cuce olmamistir insallah diye geldim. Sanci cikmiyo sukurde bide bunun ultrasonu var.. dua edim kizlar ayni kslmis olsun. Hastanede kalmak istemiyom. Zaten kanki olduk artik herkesle haburads
bugün bende dedim aşağı indi sanki bacaklarımın arasında hissediyorum gibi diye, yok dedi doktor inmemiş aşağı o kadar
geçen çarşamba pijamamı bile ıslatıcak kadar akıntım oldu, bende tırstım suyum geldi diye, 2 kez üstüste çağırdı, tahlille, nst falan su değilmiş şükür. enfeksiyon için fitil kullanıyordum ondan kaynaklanmıştır dedi
Onada sukur toptan kesmemis en azindan. En son bende soyledim karpuz yedigimi ama uyarmadi. Kilosuni normal.buldu heralde. Ohh hadi son 20 gun ozaman :) hayirlisi olsun.
Ya birde 2 gun once yukardan vururken popomda baski mi desem.nasil.anlatsam birsey hissettim.ama tarifi de zor. Bakalim haftaya gidince ne durumda cok merak ediyorum.
Bende de id.yolu enf. Vardi ama kac gun oldu ilac biteli acaba ondan mi oldu.
Ya bu tanimsiz sancılar cok dusunduruyor insani.... hemmm offf hem poffff
Benim doktorum küçük turnusol kağıtları verdi, çamaşırında bozuk paradan daha büyük bi ıslaklık olursa kağıdı çamaşırına sür rengi pembe olursa sıkıntı yok mavi olursa hemen beni ara dedi. Bir yerde de şöyle bir şey okumuştum ayakta dururken bebeğin başı tıpa görevi görüyormuş öyle filmlerdeki gibi birden boşalmıyormuş, o durum genelde yatarken oluyormuş.
Ben normalde usuttugumde boyle akinti gormedim ya cok oluyor.son zamanlarda. Devamli bakiyorum rengi nasil diye. Ama o kagidi ilk defa duydum. Su geldigi zaman cok oyalanmadan gitmek gerekiyormus ya hastaneye ondan bu stres bende.
Ben normalde usuttugumde boyle akinti gormedim ya cok oluyor.son zamanlarda. Devamli bakiyorum rengi nasil diye. Ama o kagidi ilk defa duydum. Su geldigi zaman cok oyalanmadan gitmek gerekiyormus ya hastaneye ondan bu stres bende.
Bayanlar ben hala hastanede yatıyorum sürekli tahliller yapılıyor ve hepsi temiz çıktı kadın doğum tam taburcu dedi 14-9 geçerse tansiyon acil buradamsn. Dedi ve birde dahiliye görsün dedi ben derlerdim toparlandım dahiliyeci geldi bi ölçtü tansiyonu 16/10 dedi çıkış yok yatışa devam gelen doğum yapıp gidiyor ben uzun soluklu misafir oldum ama çok şükür ki doğuma almıyorlar en azından bebişim iyi
Yok tatlim sabir mabir kalmadi ki hiccc :) gr. Yok artik bizde :) bizim bdtlerede cok var. Tirsiyorum son ana kadar beklemsinlerde zaten dolap ve usg resimleri arası bir mekik oldu son zamanlar :)) onca hafta gecti son haftalar gecmek bilmiyor.
canım 3 boyutlu renklı ultroson ama bunun radyolojı olan ultrosonuda var ama bu perinotoloji detaylı ultroson gebelik ıcın bebegı uc boyutlu ıncelıyorsun
Benimde 11 temmuz cikiyor usg sonucu. Ama doktorum hic temmuz basi demedi hep tarihinde gozukuyor diyor ((
Ben o yuzden hic sevindirik olamiyorum dilerr ( tisiyorum 22sine kadar beklerim diye.
Bayanlar ben hala hastanede yatıyorum sürekli tahliller yapılıyor ve hepsi temiz çıktı kadın doğum tam taburcu dedi 14-9 geçerse tansiyon acil buradamsn. Dedi ve birde dahiliye görsün dedi ben derlerdim toparlandım dahiliyeci geldi bi ölçtü tansiyonu 16/10 dedi çıkış yok yatışa devam gelen doğum yapıp gidiyor ben uzun soluklu misafir oldum ama çok şükür ki doğuma almıyorlar en azından bebişim iyi