2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben de dr.a gittim nst normal bebişin hareketleri iyi.hala bir cm açıklık var dr. Çok muayene edemedim yoksa açılma başlayacak yumusamis dedi.37+2deyiz 2800kusur kilo olmuş.her gün yarım saat yürü açılma kendiliğinden olsun dedi.haftaya tekrar gideceğiz.

Kizlar biz iyiyizzz epidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku

Pasam uyuyo harika biseyy.
Hepiniz dogurun tavsye ediyorum
Detaylari yazarm insallahh.

hayırlı uğurlu olsun kızlar bebişleriniz ne güzel duygu biz buradan heyecanlandık sağ salim darısı bizlere inş...

Esimin bir öğrencisinin ailesi gelecekmis mezuniyete bir gece sizde kalsin diyor çocuk. Eşim de tamam demiş. Ama ben istemiyorum aslinda bir gece ama ev topla temizle yemek vs.. çok yoracak beni doğumdan once de son zamanları yatarak geçirmek ve kızıma ayırmak istiyorum.evde birileri olunca gece rahat edemiyorum.zaten devamlı tuvalete gidiyorum.yanlarinda da oturmak zor geliyor.once gelmesinler dedim ama eşim hala ogrencisine belli değil diyor.ne yapsam kızlar

Ayy hemde nasil dilercim.. nasil masum yavrucaklar kiyamam ya.. bizde ceksek yavrularimizin kokusunu artik. Hasret dayanilmaz oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gun sayiyorum valla guzelim her an bekliyorum bu haftadan sonra gel oglum diye tembih ediyorum 37 oluyoz iste hayirlisi ile gelsinler sinemim mis kokulu kuzular

hele o masum bakislar darisi hemen size insallah dunyanin en guzel duygusu

Yagmurcum masallahh minislere.
Parmagini yesinler yaaa canim bu gun beni bendn aldin vallaha..

Kızlar bu su gelmesi nasıl anlaşılıyor ya, tam wc ye gittiğimde geldiyse mesela nasıl anlıcam :18:

Aynen dilercim. Tek mana gelen bana ay başındaki mahkeme onu atlatsak diyorum yoksa bende 37den sonra gelsin istiyorum aslinda Allah biliyor :) ama mahkeme gecsin sonra hemen gelsin. Dayanmak cok zor artikkkk

Kızlar bu su gelmesi nasıl anlaşılıyor ya, tam wc ye gittiğimde geldiyse mesela nasıl anlıcam :18:

Ayni sey benimde aklima geldi.bi heralde o kadar tesaduf olmaz hani tam wc deyken su gelmesi gibi.bide oyle suphelendigim zaman tutuyorum cisimi.tutabildiysem demekki cisimmis suyum degilmis diyorum

Ya bende de ayni panik var :) ya wcde gelirse yada dusta gelirse anlamazsam diye :)

biz geldik kontrolden tombikimle beraber

3316 gr - 50 cm olmuşuz 35+5

doktor kızdı yine çok kilo aldırmışım bebişe diye :18:

şeker yiyo musun dedi? karpuz yiyorum dedim sık dişini yeme ben sana doğumdan sonra karpuz alırım dedi

9 ya da 11 temmuzda olcak inşallah sezeryan tabi bebiş erken gelmeye niyetlenmezse

nst normal sancı ağrı yok

bende pazartesi nstye bağlanacam bakalım en son bebeğim 2 kiloydu inş büyümüştür ya...

Insallah canim. Hic belli olmaz bir bakmissin tontisko olmuş :) benim fistik son seferde masallah diyim atak yapti +700 oldu. Bir ara 2 kilodan sonra nazli nazli almisti. Gun gunu tutmuyor.

Ayni sey benimde aklima geldi.bi heralde o kadar tesaduf olmaz hani tam wc deyken su gelmesi gibi.bide oyle suphelendigim zaman tutuyorum cisimi.tutabildiysem demekki cisimmis suyum degilmis diyorum

ay az önce aynı şeyi yapmaya çalıştım ama baya erteleyerek gitmiştim biraz çok gibi geldi bana bilemedim şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…