2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Amin canım çok teşekkür ederim. Zerre kadar uykum yok 6 saat sonra hastanede olacagım dualarinizi esirgemeyin lütfen :)

Ne güzel uykum geldiydi kızımı uyuttum yattım kaçtı yine. Eşime şimdi doğuma gitsek nasıl olur bii diyorum ben doktor olsam uykumu bozup gelmem diyo .oyüzden doktor olamadın öğretmen oldun dedim ben de:)

Kv de gelip sana mı anlatıyor .dengesiz vermemiş mi cevabını ben olsam var ya töbe töbe

Amin canım çok teşekkür ederim. Zerre kadar uykum yok 6 saat sonra hastanede olacagım dualarinizi esirgemeyin lütfen :)

canım benım ne demek dualarımız senınle.. bu gece uyuyabılırsem rüyamda bılem senı gorurum kesın :)
bak yaa ay, hafta, gun sayarken şimdi saat sayıyorsun :)
sezeryanın bu cilvesi cok fena :) gece uyku görmez ınsanın gozu. hem yarın buluşacağını bılmek güzel sezeryanda :) hemde gecesi bitmeyen gece :)
Rabbime emanet olun canım. Hayırlısıyla kavuşun inşallah.

canlar günaydın,hayırlı sabahlar,nefes darlığı çeken var mı akşamdan beri çok fenayım

Gunaydin cnm.bende.oldukca sık olan birsey sanki bayilacakmisim gibi oluyor helede sicak havada daha fazla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorma canm ya dün akşam da myveyi fazla yedim sanırım,ne oturabildim ne uyuyabildim

gunaydin hanimlar... bisey sorcam dun kontrolum vardi ve tansiyonum yuksek cikti ebe hemen hastaneye yolladi bizi kalbine bakildi kan filan verdim sonra doktor geldi iyisin simdi dedi sonrada pazartrsi olan kontrolumu cuma gidin dedi ben ebeyle telefonlasirim sizi arar randevu icin dedi ... sorun varmidir ? anlamadim hem apar topar hastaneye gidiyoruz hem iyisin diyor hemde one aldiriyor randevuyu ...😕

Günaydın kızlar cepten hepinizi alıntılayamadim. Wc dışında gelmedi sanirim su değildi ve hala doğurmadim. Dün baya sancı çektim yqlancilari sanirim karnım yavaş yavaş aşağıya iniyor yada karnım büyüdüğü içın.bacaklarima değiyor öyle işte. Doğum yapmak ne zormus. Tansiyonum Allahtan düşüyor. Birde ben hergün iki soda içiyorum sizce sıkıntı olur mu? Doktoruna sormayı unuttum

sodada cok tuz varmıs bana asm den kesinlikle içme dediler benm tansiyonumda sürekli inip çıkıyo

canım Rabbim kolay doğum nasip etsin...sodayı bence 1 tane ye düşür zararı olacağını düşünmüyorum ama sen tedbirli ol inşallah kolay atlatırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…