2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık iyi günlerde kullanın inş. hepsi birbirinden güzel
şeker hmurundan kurabiyelri doğum için mi yapcaksınız biz mevlüde yapalım diye düşünmüştük ama aslında biraz yapsak hastane içinde fena olmaz
karşı komşumda isimler için harf mak var sen şeker hamurunu al gerisini ben yaparım demişti napsam şimdi bilemedim bak

kız annem hazırladı yaptı hepsini bende anneme diyorum ne marifetler varmış sende düğün zamanı çeyiz hazırlıklarınd da çok şey yapmıştı hazırlamıştı ama bu sefer baya aştı kendini oğlum için yapıyom diyo para verseler yapmam başkasına bunları diyo yoksam bende dedim açsak bi yer
kız bizim sıpada yüzünü göstermiyodu ikidir görüyoruz geçen ay dört boyutluya gittik başka yere o kadar para verdik ailecek işlerden izin aldık anammm hiiiiççççç göstermediydi şimdi dr mak 4 boyutlu olunca her haftada gidince görüyoruz çok şükür
o patiklerden 200 tane yaptık biz bi yazıları kaldı ne yazsam bilemedim dünyamıza hoş geldin Rüzgar bebek yazayım diyorum çokmu sıradan olur hepsini yazmıcam zaten şimdi doğum tarihi bilinmediğinden doğumda dağıtcak kadar yazcam

Kızlar benim oğlan iki gündür çok hareket ediyor şaşırtmaya başladı.beni.bayadir bu kadar hareket etmiyordu. Doğum yakın olabilir mi sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu gunlerin tadini cikarin diyenlere kizmayin ggercekten cikarin bugn onlar agladi ben agladim artik ne karnim ne belim kaldi agrimadik dinlenmeye hc firsat bulamyrm suan 2side uyuyo:) ne wcye gdeblyrm ne yemek yieblyrm uyuduklarnda hemen dus aldim

Kızlar aksam oldu yine.basladi agrilar.insallah cumartesiyi gorebilirim

İyi akşamlar kızlar bugün son kontrolümüzü olduk yarın sabah 8de hastanede olucaz 9da da ameliyata alacaklar inşallah dua edin...

İyi akşamlar kızlar bugün son kontrolümüzü olduk yarın sabah 8de hastanede olucaz 9da da ameliyata alacaklar inşallah dua edin...

Ayy cnm yarinmiydi senin yaaa.ayy cok fena oldum.allah isini rast getirsin.sag salim bebisine kavistursun rabbim.genel mi epiduralmi olcaksin?

Oyyy oyy yuruyemiyoreee belim cok agriyoreee bi koltuk sildik acısı cikiyo

dün gece ben öyleydim canım bir koltuk sildim gece ağrıdan ağlıcaktım

iş arıyoruz kendimize

bi yandan da düşünüyorum arka arkaya 7-8 çocuk yapan hem onlarla ilgilenip hem işini gücünü yapan ,tarlaya vs giden kadınlar nasıl yapıyor

sevgican anlasıldı bunlar kök saldı artık bız beklemeyelım ben zaten göbegimle barısıgım da hareket etmeyı özledım arkaa bakmadan kendımı koltuga fırlatmayı ayyyyy hayal ettım de su halımle aynı seyı yapsam top gibi yuvarlanırmısım :):)

Olleyyyyy kendimi tebrik ediyorum koltuklari sildimmm kucuk bi halim vardi onu sildim 3buyuk halimi yikamaya verdim cok az isim kaldii
annem garezin bizemi düşman çatlatıyon kadın koltuk sılıyo masaallah subhanallah

dogsun artık duygucan ya topikte okumustum fener tut fener :):)

ayy allah yardımcın olsun bacım ne guzel bebegıne kavusucan ınsaallah allahın ıznı ıle dua et bıze de

hıcran noldduuu sabah koltuk sıldım dıe tepişiodun kaplumbağa gibi ters dondun nazar degdı gördunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…