Kendimi kus gibi hissediyorum artik hazirim oglusun gelebilir bu gun evim temizlendi piril piril oldu...oglumun odasida bitti haziriz artik...ohhh be dunya varmis
Bak cnm halimiz ve süslrmz takı yastiginda yapıldı ama o kv de bugün gidip alicam bide kolonya süsledim bizde şeker hamurundan kurabiye yapilack..evdeki islrim de bitti bebisin yatağını bekliyorz patron alicakti bugün yarın gelir bakalım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık iyi günlerde kullanın inş. hepsi birbirinden güzel
şeker hmurundan kurabiyelri doğum için mi yapcaksınız biz mevlüde yapalım diye düşünmüştük ama aslında biraz yapsak hastane içinde fena olmaz
karşı komşumda isimler için harf mak var sen şeker hamurunu al gerisini ben yaparım demişti napsam şimdi bilemedim bak
way maşallah,kız sen bundan sonra rüzgardan fırsat bulunca butik şeker ,bebek mevlidi işine girebilirsin ciddeen bak,hem pis patronlar da yok, ben de bir yumak pembe ip aldım güya 1 ay oluyo,güya o minik magnet patiklerden yappacaktım,anaaa ellerimin durumunu unutmuşum,saçımı tararken bile öyle uyuşuyo karıncalanıyo ki,zaten petik matik beceremedim ayrıca bizim zilli de usg de ha bire bize hareket çekip duruyo eli sürekli yüzünde,bi kez de yazık eşim izin alıp geldi görecem diye onda da ensesini gördük,artık doğunca inşallah,sağlıklı olsn da dedikleri bu duyguymuş sahiden,Allah cümlemizin evladını bağışlasın
sevgiiii çok sıkıcı beee,bak doğuranlar da bebişlerden pek fırsat bulamıyo,kendimize gelip eski hızlı forum günlerimize dönene kadar baya zaman geçecek sanırsammm
kız annem hazırladı yaptı hepsini bende anneme diyorum ne marifetler varmış sende düğün zamanı çeyiz hazırlıklarınd da çok şey yapmıştı hazırlamıştı ama bu sefer baya aştı kendini oğlum için yapıyom diyo para verseler yapmam başkasına bunları diyo yoksam bende dedim açsak bi yer
kız bizim sıpada yüzünü göstermiyodu ikidir görüyoruz geçen ay dört boyutluya gittik başka yere o kadar para verdik ailecek işlerden izin aldık anammm hiiiiççççç göstermediydi şimdi dr mak 4 boyutlu olunca her haftada gidince görüyoruz çok şükür
o patiklerden 200 tane yaptık biz bi yazıları kaldı ne yazsam bilemedim dünyamıza hoş geldin Rüzgar bebek yazayım diyorum çokmu sıradan olur hepsini yazmıcam zaten şimdi doğum tarihi bilinmediğinden doğumda dağıtcak kadar yazcam
Ay hicrancim valla darlandin iyice ben gecn kafta aysel hanimda ay sonu yada temmuz basi gelir kalmaz fazla dedi zatn..bakalim cuma gene gitcez haftada gidiomusun sende artik..?
bu gunlerin tadini cikarin diyenlere kizmayin ggercekten cikarin bugn onlar agladi ben agladim artik ne karnim ne belim kaldi agrimadik dinlenmeye hc firsat bulamyrm suan 2side uyuyo:) ne wcye gdeblyrm ne yemek yieblyrm uyuduklarnda hemen dus aldim
Ay hicrancim valla darlandin iyice ben gecn kafta aysel hanimda ay sonu yada temmuz basi gelir kalmaz fazla dedi zatn..bakalim cuma gene gitcez haftada gidiomusun sende artik..?
sevgican anlasıldı bunlar kök saldı artık bız beklemeyelım ben zaten göbegimle barısıgım da hareket etmeyı özledım arkaa bakmadan kendımı koltuga fırlatmayı ayyyyy hayal ettım de su halımle aynı seyı yapsam top gibi yuvarlanırmısım :):)