2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Aynen cnm bnde hareket etmeyi özledim rahatcanaz kiz top gibi yuvarlanayimda bn bebisr bişey olur diye sağa sola zor donuyom
sinem nerelerdesin? sıktın dişini doğurdun mu benden önce

Gercekten sinem yok bende merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sinemcik bugün facede video falan paylaşmis sonradan da kocası gelmiştir girememiştr belkim

Cok bunaldim kizlar esimle kavga ettim sehir disinda suanda evde oglumla yalnizim kendimi okadar kotu ve yalnz hissediyormki sinirlerim gergin hem kizginim hem aramiycam oda aramadi zaten..bi acayip aglamak geliyor icimden

Burda bukadar kisi varken yalniz kalinir mi hic kardeş anlatirsin rahatlarsin zaten son zamanlarimiz uyku muykuda kalmadi sabaha.kadar muhabbet :)

Ah canim yaaa insan eşiyle kavga edince sanki dünya duruyr yada bana mi öyle geliyor bazen bnde kötü olyrm ama eşlerin de biz bu haldeyken umursamaz tavırlari beni daha da deli ediyor yuzune bakmak bile gelmiyor icimdn..seni neden üzdü esin çok özel değilse cnm bide yalnızken eşinin bunu yapması tam bi odunca

Burda bukadar kisi varken yalniz kalinir mi hic kardeş anlatirsin rahatlarsin zaten son zamanlarimiz uyku muykuda kalmadi sabaha.kadar muhabbet :)

Sagolun dostlarim bugun sabah nst miz vardi gonlumu alcak ya ilk kahvalti yaptk guzel biyerde cektirdk neyse problemsiz gecti arkadasi var esimin suanda karisi istanbulda fabrikalarina araba alincakmis esimde nette bulmus balikesire gitceklerms beraber gece kalip donceklerms pek razi gelmesemde tamam dedim bugun oglen ciktilar yola saat 1gibi aradim yola ciktik dedi saat 4gibi aradim yemek yiyoruz fln dedi sonra saat 8gibi aradim vardinizmi sonucta 5.6saatlik yol diye vardik geziyorz arkadasimla dedi ama konusurken boynabana tamam hallederz tamam tamam deyip tlfnu kapatmaya calisiyo bende kapattim msj attim hayirdir noluyo diye geri aradi yok cok ariyomusumda arkadasnn karisi hic aramamista ona light diye dalga geciyolarms falan filan bende dedim aramiycam bidaha zaten siz oraya gezmeye gitmisinz dedim kapadim tlfnu daha aramadi bnde aramadim ama konusmayida dusunmuyorum gercktn cok gerildm ya

Beyefendiye diyomuski arkadasi bana gelip soylemiyo kv deme soylemis esim arkadasim diyoki senin esin oruc tutmuycakmis benimkide evde yok sahurda iftarda beraber disarda yeriz bende dedim kvdeme cok biliyomus onun karisi yok ama biz evdeyiz cocuk var dogumum yakin ilk zamanlar songunum olcak son zamanlarda lohusa olcam gelsinde bana soylesinler dedim..esimi cok asiri sikan bi insan degilim gayet sosyaldir arkadaslarini benden fazla gorur ama abartti iyice

canim bi yakinimda benzeer bi durum oldu hamileyken aldirdi ama neyse yazmiyim canin sıkılmasin.. Bence aldirma doguma ne kaldı surda
Ben de doğumda aldırayım diye düşünüyorum nasılsa sezeryan olacak hastanede kontrol altında olurum diyorum.Ne olduğunu yazarsan iyi olur canım ona göre müdahale ettiririm olmazsa .

selamlar fıstıklar ve lokumları :)
dun eşim izinliydi evde işler güçler iki elden daldık. bugünde akşamcıydı 4de falan gıtı işe. bu sabahda asm.ye gıttık kan sayımı ıcın (sonuçlar cumaya anca çıkar kontol ıcın) sonra yıne işlere devam ettık.
en zoruma giden de şu banyo temizliği hem cabuk kırlenıyor hem temizleyene kadar belım çıkıyor ((
pelte gibi oldum iki gundur iş yapmaktan ama ev oldu mis. cimcimem şimdi gelse ne süper olur hazır ev kaymak

bilgem gelmiş bugun :) bilgecim o cicişlerin resimlerinide paylaş lütfen gorelım bızde. ozellıkle çubuklu şirinler şekerlemesini cok merak ettim.

sinem nerelerdesin? sıktın dişini doğurdun mu benden önce

elifcim çok mücadele verıyorum ama yok hiç çıkası yok bu kızın aklın çıkıyo demi doguracam diye bak perşembeye doğurma ben cuma kontrolüne dogurcam
ya şaka bir yana kızım kaç kılo oldu cok merak edıyorum. karpuzdan da olduk zati :))) ne meyve yıcemı sasırdım.

Gercekten sinem yok bende merak ediyorum

kuzum benım bende iki gundur hiç doğurma belirtisi yok :) senınde şafak 8 oldu di mi :)) haydı sen dogurda bende hayırlısıyla peşine geleyim :)

Kızlar sinemcik bugün facede video falan paylaşmis sonradan da kocası gelmiştir girememiştr belkim

sevgim naber kuşum. valla eşim gitti bi face bakıyım dedım. ardından uyuya kalmışım. ıkı gundur zombi olmuştum. koltukta içim geçmiş.

İyi akşamlar kızlar bugün son kontrolümüzü olduk yarın sabah 8de hastanede olucaz 9da da ameliyata alacaklar inşallah dua edin...

canım benım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşey yolunda ve çarçabuk olsun bıtsın ınsallah.

oygg cok heyecanlı ya bu gece uyuyamazsın sen :) ben bıle sabah sezeryan olucakları bılınce gece uyuyamıyorum :) bu gece yıne uyku yok bana :)
dualarım senınle ve pıtırınla. yarın ilk fırsatta yaz bıze de habersız bırakma bızı.

Kızlar cisimi yaptım ama yaparken tutamadim acaba amniyon sıvısımiydi? Annem yok.felan dedi üzerinden iki satten.fazla.geçti ama su gelse devamı gelmez mi?

Cnm rengi kokusu farkli oluyo diyolar bence degildir hayirlisi olsn

duygucum yaşamadığım bısey tecrubelıler daha ıyı bılır lakın gelmeye basladımı durmuyormuş gecen özgede soylemıstı. bebişkon aşağıya cok baskı yaptıysa cisin kaçmış gıbı gelmıstır belkı.

Canım gözün aydın bende cuma günü 35+4 ken doğum yaptım cok sanslisin benim bebis yogun bakimda hala solunumunda sikinti var allah anali babali büyütsun insallah

Ayy cnm yarinmiydi senin yaaa.ayy cok fena oldum.allah isini rast getirsin.sag salim bebisine kavistursun rabbim.genel mi epiduralmi olcaksin?

Amin cnm saol.epidural istedim bi aksilik çıkmazsa öyle olacak inşallah

Amin inşallah cnm Allah hayırlısıyla size de nasip eder ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…