- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sinem nerelerdesin? sıktın dişini doğurdun mu benden önce
Aynen cnm bnde hareket etmeyi özledim rahatcanaz kiz top gibi yuvarlanayimda bn bebisr bişey olur diye sağa sola zor donuyomsevgican anlasıldı bunlar kök saldı artık bız beklemeyelım ben zaten göbegimle barısıgım da hareket etmeyı özledım arkaa bakmadan kendımı koltuga fırlatmayı ayyyyy hayal ettım de su halımle aynı seyı yapsam top gibi yuvarlanırmısım :):)
annem garezin bizemi düşman çatlatıyon kadın koltuk sılıyo masaallah subhanallah
dogsun artık duygucan ya topikte okumustum fener tut fener :):)
ayy allah yardımcın olsun bacım ne guzel bebegıne kavusucan ınsaallah allahın ıznı ıle dua et bıze de
hıcran noldduuu sabah koltuk sıldım dıe tepişiodun kaplumbağa gibi ters dondun nazar degdı gördunmu
Gercekten sinem yok bende merak ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok bunaldim kizlar esimle kavga ettim sehir disinda suanda evde oglumla yalnizim kendimi okadar kotu ve yalnz hissediyormki sinirlerim gergin hem kizginim hem aramiycam oda aramadi zaten..bi acayip aglamak geliyor icimden
Cok bunaldim kizlar esimle kavga ettim sehir disinda suanda evde oglumla yalnizim kendimi okadar kotu ve yalnz hissediyormki sinirlerim gergin hem kizginim hem aramiycam oda aramadi zaten..bi acayip aglamak geliyor icimden
Burda bukadar kisi varken yalniz kalinir mi hic kardeş anlatirsin rahatlarsin zaten son zamanlarimiz uyku muykuda kalmadi sabaha.kadar muhabbet :)
Ah canim yaaa insan eşiyle kavga edince sanki dünya duruyr yada bana mi öyle geliyor bazen bnde kötü olyrm ama eşlerin de biz bu haldeyken umursamaz tavırlari beni daha da deli ediyor yuzune bakmak bile gelmiyor icimdn..seni neden üzdü esin çok özel değilse cnm bide yalnızken eşinin bunu yapması tam bi odunca
Ben de doğumda aldırayım diye düşünüyorum nasılsa sezeryan olacak hastanede kontrol altında olurum diyorum.Ne olduğunu yazarsan iyi olur canım ona göre müdahale ettiririm olmazsa .canim bi yakinimda benzeer bi durum oldu hamileyken aldirdi amaneyse yazmiyim canin sıkılmasin.. Bence aldirma doguma ne kaldı surda
Gercekten sinem yok bende merak ediyorum
Kızlar sinemcik bugün facede video falan paylaşmis sonradan da kocası gelmiştir girememiştr belkim
İyi akşamlar kızlar bugün son kontrolümüzü olduk yarın sabah 8de hastanede olucaz 9da da ameliyata alacaklar inşallah dua edin...
Kızlar cisimi yaptım ama yaparken tutamadim acaba amniyon sıvısımiydi? Annem yok.felan dedi üzerinden iki satten.fazla.geçti ama su gelse devamı gelmez mi?
Kızlar cisimi yaptım ama yaparken tutamadim acaba amniyon sıvısımiydi? Annem yok.felan dedi üzerinden iki satten.fazla.geçti ama su gelse devamı gelmez mi?
Kızlar benn bu sabah 10.45 te 35+5 Haftalik olarak sezeryanla dünyaya geldi.iki gündür şiddetli sancılarım çıkınca dikislerime zararı olur diye bekletmedi.bebeğim için ciğer geliştirici igne yapılmıştı.doğum sonrasi bi süre gözetim altinda tutuldu ama cok şükür yanima getirdiler Bebeğimi.inşallah ilerleyen saatlerde bi sıkıntı olmaz.11 yada 14 Temmuz'da demisti dr ama haziran annesi oldum.darısı size inşallah vaktinde tabii.
Ayy cnm yarinmiydi senin yaaa.ayy cok fena oldum.allah isini rast getirsin.sag salim bebisine kavistursun rabbim.genel mi epiduralmi olcaksin?
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah canım bebişin
bu gece uyuyamazsın heyecandan
rabbim yardımcınız olsun canım benim
sevgican anlasıldı bunlar kök saldı artık bız beklemeyelım ben zaten göbegimle barısıgım da hareket etmeyı özledım arkaa bakmadan kendımı koltuga fırlatmayı ayyyyy hayal ettım de su halımle aynı seyı yapsam top gibi yuvarlanırmısım :):)
annem garezin bizemi düşman çatlatıyon kadın koltuk sılıyo masaallah subhanallah
dogsun artık duygucan ya topikte okumustum fener tut fener :):)
ayy allah yardımcın olsun bacım ne guzel bebegıne kavusucan ınsaallah allahın ıznı ıle dua et bıze de
hıcran noldduuu sabah koltuk sıldım dıe tepişiodun kaplumbağa gibi ters dondun nazar degdı gördunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?