2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Saolun kızlar ama midem cok.yanıyor birde benim tansiyon hep düşüktür ondan hiç problem etmedim. Normalde de zaten.hergün 1 soda tüketiyordum. Bakalim 1 taneyle.düşürmeye çalışayım ben o halde saolun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba herkeslere. Nihayet dün doğum tarihimizi aldık. 10 temmuzda sezaryanla avzem'e kavuşacağız, tabiki süpriz yapıp daha önce gelmezlerse. Bu arada doğum tarihimizde babamızla aynı olacak, bir taşla iki kuş vururum artık. Bir pastaya iki tane mum diktik mi olur biter dimi kızlar. Odamı da ayarladım, eşimle birlikte kayınvalidem olacak yanımda rahat etsinler diye suit oda tuttuk. Doğum ücreti de dahil 600 tl ödeme yapacağız. Bebişimin kilosu da 2800/2900 olmuş. Bizden haberler böyle...

Hayirli gunler guzel anneler ve bebekleri bisey sorucam sizlere 35 haftalik hamileyim ama doktor halen dogumun nasil olacagi hakkinda hic bisey demedi devlet hastanesine gidiyorum zaten bu cati muayenesi falan diyosunuz ya ne zaman yapiliyp hepiniz dogumunuzun nasil olacagini biliyosunuz en son nst ye girdim ilk defa ondada sancim cikmadi sukur

canım ben özel hastaneye gidiyorum benim doktorum normalde 39 hafta yapıyomuş catı muayenesini ama benim 37 hafta sancım çıktı alttan muayane etti açılma varmı die o sıradada çatıya baktı 38 hatada bidaha gittim yine sancı çıktı o zamanda muayane etti bebek birazdaha büyüyünce çatıya baktı tekrar genelde 37 hafta ile 39 hafta arasında yapıyolar die biliyorum

kızlar wc ye girince sancım arttıyo kısa süreliğine baskı yapıyor bebek sizdede böyle bir durum varmı arada sancılarım oluyor nst de çıkıyor sancı 2 haftadır ama biz hala bekliyoxz bakalım

sanirim sanci cikinca muayene ediliyo gibi anladim

Offf kizlar hic biseyin icine sigamiyorum aksam esimin anneannesinin mevlut yemeği var mevlude uygun bisey bulamadım inanin birde dedikoducu bi yer ne giysem sikinti esim cik bisey al dioda ne dolasacak gucum var nede su son zaman bisey almak istiyorum bi kere anca giyerim

bnm doktorum 38. haftada yapacak en basından beri öyle demişti sancı falanda cıkmayınca 38i bekliyorz. çıkınca yapılıyo demekki önlem amaclı

Son düzenleme:
bnm doktorum 38. haftada yapacak en basından beri öyle demişti sancı falanda cıkmayınca 38i bekliyorz. çıkınca yapılıyo demekki önlem amaclı

Canım sende ankaradasin sanirim nerde yapicam doğumu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koruya gidiyorum ben. orda olack inş bi aksilik olmazsa. sen nerde düşünüyosun

Son düzenleme:
Ya bu temmuz analari toptan doguma mi gitti herkes kayboldu bugun cok sakin topik hayir olsun ins

Kızlar herkese merhaba benim de kontrolüm yarından sonra.Umarım doğum tarihim belli olur da hastaneyle görüşebiliriz.
Daha bana nst bağlanmadı :44: Doktorum gerek yok dedi ama kafam karıştı:44:
Bu arada geçen gün kv dediki ben yazlıkta doğumunu beklerim çok heyecanlanırım dedi
Ne güzel herşey hazır gelsin diye düşünyüor galiba tamam anlıyorum çok heyecanlanır ama sonuçta benim annem yok ve herşeyi eşim ve babam halledemez.İnsanlar ne kadar değişik değil mi?Benim gelinimde olsa doğum yapıcak olsa canım durmaz galiba
Ankaradaki teyzem doğuma gelmek istiyorum sana destek olmak için diyor. Kv ben heyecanlanırım doğunca haberim olsun diyo ohhh ne ala ne ala
Allah'tan eşim çok vicdanllı ve fedakar kimsenin karşısında boynumu büktürmüyor saolsun
Hani bazen kendimi suçlıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum diye ama bakalım KV ben de yanımıza gelmek istemiyor da kızında ne yapacak?
Üff aslında aşırı hassas bir dönemde olduğumdan böyle düşünüyorum galiba.Bir de insanın kendi annesi olmayınca bir kanadı kırık gibi oluyor
Gidin başımdan tilkiler

Igor teyzen gelsin boşver bu sorumsuzlukla gelse de seni bunalıma sokar.teyze anne yarısı anlar halini

günaydın hatta tünaydın annişler

hava azcık serinledi derken yine geliyor sıcaklar

saat 11e kadar uyumuşuz babamızın arkasından bugün, oğluş uyanıp anne anne diye bağırmaya başlayınca kalktım yataktan

ege beye gelene kadar 2 hafta daha keyif yapalım

akşam misafirim gelicek, kocacım kek istedi, bir kekle poğaça yapıvereyim akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…