2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimki de beş aydır annen gelsin diyor işi gücü cokmus.annem hasta karacigerden umrunda degil kv.nin .ilk dogumumda da erken gel tarihi beklemwz dedi dr. Dedik ben anlamam tarihinde gelirim dr. Ne bilir dedi.kizim dr.un dediği zaman geldi hanımı aradık bebwk oldu diye geziyormus iki gun sonra geldi.allah onlara muhtaç etmesin inşallah.

Kizlar cok halsizim kafami kaldircak gücüm yok yaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkekler böyle canım işte arkadaşlarının yanında erkeklik yapçaklar ya kılıbık durumuna düşmek istemiyolar. boşver sıkma canını, üzme kuzuyu

Sorma cnm hiç uykum yok nasıl sabah olacak bilmiyorum :)

ayy şimdi bebişin kucağındadır ne güzel

Ne güzel uykum geldiydi kızımı uyuttum yattım kaçtı yine. Eşime şimdi doğuma gitsek nasıl olur bii diyorum ben doktor olsam uykumu bozup gelmem diyo .oyüzden doktor olamadın öğretmen oldun dedim ben de:)

pazar günü yorulmuşum ağrım oldu, eşim de diyor gidiyor muyuz hastaneye yok dedim bugün pazar doktor yok, gelse de sıkarız kendimizi yarına kadar

tansiyonun yüksek çıkınca her ihtimale karşı çağırmıştır canım

bende içiyorum hergün 1-2 tane. içim yanıyor su kesmiyor soda daha iyi geliyor

benim eşimin de 6 temmuz doğum günü, çok istedi o gün olsun ama malesef pazara denk geliyor

9/11 bakalım ne zaman olcak?

doğum parası da iyiymiş 600 tl

söyle canım kayınvalidene eşim ve babamla yapamam , annem yok sen yanımda ol diye

armut piş ağzıma düş gelin ne yaparsa yapsın, onlar torun sevmeye gelsinler

Benim ağrım var doğurmak istiyorum artik ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizcelerr
Npaiosunz bakayimm...bende bi streski sormayin sabah kv kp gelio kp yaninda dogum sancim baslar falan diye cok gerginim kendisi hic umursamaz biridir butun gun karsimda oturur cunku nasil rahat edecm bilemiyorum..stresten dogurabilirim neredeyse..ne yapayin bi akil verin nolurrr,??

ilk doğumumda bende istememiştim doğumdan önce gelmelerini , baştan söylemiştik zaten uçak biletlerini muhtemel doğumdan sonraya ayarlamışlardı

şu koca göbekli halimle kayınpederimin karşısında oturmak istemem , hele bir de sancı falan

ama yapçak bişey yok madem geliyolar sende umursamaz ol rahat rahat otur karşısında, ya da git uzan odana kim ne derse desin duyma hiç, son günlerinde canını sıkmalarına izin verme

Bizde istemedik ama sonra ramazan gunu yol cekemeyiz biz ayrica ramazani orda gecircez dedi kv dem.
Cok zor valla napicam bilemiyorum inanki..stres oldum iyice odamdan cikmayinca kv laf yapcak karsimizda oturmuyon dick..offf offff

bebegini kaybetti doguma yakin ölü doğum oldu uzun süre etkisinden kurtulamadı kendini suçladı hep ikinci gebeligindede aynisi oldu bu kez aldırmadı dogumdan sonra küçük bi operasyola hallettiler
Allah korusun canım,ben de hamileyken bir şey olur diye vaz geçtim zaten doğumdan sonra hallederiz artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…