Sagolun dostlarim bugun sabah nst miz vardi gonlumu alcak ya ilk kahvalti yaptk guzel biyerde cektirdk neyse problemsiz gecti arkadasi var esimin suanda karisi istanbulda fabrikalarina araba alincakmis esimde nette bulmus balikesire gitceklerms beraber gece kalip donceklerms pek razi gelmesemde tamam dedim bugun oglen ciktilar yola saat 1gibi aradim yola ciktik dedi saat 4gibi aradim yemek yiyoruz fln dedi sonra saat 8gibi aradim vardinizmi sonucta 5.6saatlik yol diye vardik geziyorz arkadasimla dedi ama konusurken boynabana tamam hallederz tamam tamam deyip tlfnu kapatmaya calisiyo bende kapattim msj attim hayirdir noluyo diye geri aradi yok cok ariyomusumda arkadasnn karisi hic aramamista ona light diye dalga geciyolarms falan filan bende dedim aramiycam bidaha zaten siz oraya gezmeye gitmisinz dedim kapadim tlfnu daha aramadi bnde aramadim ama konusmayida dusunmuyorum gercktn cok gerildm ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar fıstıklar ve lokumları :)
dun eşim izinliydi evde işler güçler iki elden daldık. bugünde akşamcıydı 4de falan gıtı işe. bu sabahda asm.ye gıttık kan sayımı ıcın (sonuçlar cumaya anca çıkar kontol ıcın) sonra yıne işlere devam ettık.
en zoruma giden de şu banyo temizliği hem cabuk kırlenıyor hem temizleyene kadar belım çıkıyor((
pelte gibi oldum iki gundur iş yapmaktan ama ev oldu mis. cimcimem şimdi gelse ne süper olur hazır ev kaymak
bilgem gelmiş bugun :) bilgecim o cicişlerin resimlerinide paylaş lütfen gorelım bızde. ozellıkle çubuklu şirinler şekerlemesini cok merak ettim.
elifcim çok mücadele verıyorum ama yokhiç çıkası yok bu kızın aklın çıkıyo demi doguracam diye bak perşembeye doğurma ben cuma kontrolüne dogurcam
ya şaka bir yana kızım kaç kılo oldu cok merak edıyorum. karpuzdan da olduk zati :))) ne meyve yıcemı sasırdım.
bende kilosunu merak ediyorum karpuzsuz hayatın getirisi götürüsü ne oldu bakalım
yarın istemiyorum ben haziranda değil temmuzda doğsun
kuzum benım bende iki gundur hiç doğurma belirtisi yok :) senınde şafak 8 oldu di mi :)) haydı sen dogurda bende hayırlısıyla peşine geleyim :)
sevgim naber kuşum. valla eşim gitti bi face bakıyım dedım. ardından uyuya kalmışım. ıkı gundur zombi olmuştum. koltukta içim geçmiş.
Sorma cnm hiç uykum yok nasıl sabah olacak bilmiyorum :)
Ne güzel uykum geldiydi kızımı uyuttum yattım kaçtı yine. Eşime şimdi doğuma gitsek nasıl olur bii diyorum ben doktor olsam uykumu bozup gelmem diyo .oyüzden doktor olamadın öğretmen oldun dedim ben de:)
gunaydin hanimlar... bisey sorcam dun kontrolum vardi ve tansiyonum yuksek cikti ebe hemen hastaneye yolladi bizi kalbine bakildi kan filan verdim sonra doktor geldi iyisin simdi dedi sonrada pazartrsi olan kontrolumu cuma gidin dedi ben ebeyle telefonlasirim sizi arar randevu icin dedi ... sorun varmidir ? anlamadim hem apar topar hastaneye gidiyoruz hem iyisin diyor hemde one aldiriyor randevuyu ...😕
Günaydın kızlar cepten hepinizi alıntılayamadim. Wc dışında gelmedi sanirim su değildi ve hala doğurmadim. Dün baya sancı çektim yqlancilari sanirim karnım yavaş yavaş aşağıya iniyor yada karnım büyüdüğü içın.bacaklarima değiyor öyle işte. Doğum yapmak ne zormus. Tansiyonum Allahtan düşüyor. Birde ben hergün iki soda içiyorum sizce sıkıntı olur mu? Doktoruna sormayı unuttum
Merhaba herkeslere. Nihayet dün doğum tarihimizi aldık. 10 temmuzda sezaryanla avzem'e kavuşacağız, tabiki süpriz yapıp daha önce gelmezlerse. Bu arada doğum tarihimizde babamızla aynı olacak, bir taşla iki kuş vururum artık. Bir pastaya iki tane mum diktik mi olur biter dimi kızlar. Odamı da ayarladım, eşimle birlikte kayınvalidem olacak yanımda rahat etsinler diye suit oda tuttuk. Doğum ücreti de dahil 600 tl ödeme yapacağız. Bebişimin kilosu da 2800/2900 olmuş. Bizden haberler böyle...
Kızlar herkese merhaba benim de kontrolüm yarından sonra.Umarım doğum tarihim belli olur da hastaneyle görüşebiliriz.
Daha bana nst bağlanmadı :44: Doktorum gerek yok dedi ama kafam karıştı:44:
Bu arada geçen gün kv dediki ben yazlıkta doğumunu beklerim çok heyecanlanırım dedi
Ne güzel herşey hazır gelsin diye düşünyüor galiba tamam anlıyorum çok heyecanlanır ama sonuçta benim annem yok ve herşeyi eşim ve babam halledemez.İnsanlar ne kadar değişik değil mi?Benim gelinimde olsa doğum yapıcak olsa canım durmaz galiba
Ankaradaki teyzem doğuma gelmek istiyorum sana destek olmak için diyor. Kv ben heyecanlanırım doğunca haberim olsun diyo ohhh ne ala ne ala
Allah'tan eşim çok vicdanllı ve fedakar kimsenin karşısında boynumu büktürmüyor saolsun
Hani bazen kendimi suçlıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum diye ama bakalım KV ben de yanımıza gelmek istemiyor da kızında ne yapacak?
Üff aslında aşırı hassas bir dönemde olduğumdan böyle düşünüyorum galiba.Bir de insanın kendi annesi olmayınca bir kanadı kırık gibi oluyor
Gidin başımdan tilkiler
Benimki de beş aydır annen gelsin diyor işi gücü cokmus.annem hasta karacigerden umrunda degil kv.nin .ilk dogumumda da erken gel tarihi beklemwz dedi dr. Dedik ben anlamam tarihinde gelirim dr. Ne bilir dedi.kizim dr.un dediği zaman geldi hanımı aradık bebwk oldu diye geziyormus iki gun sonra geldi.allah onlara muhtaç etmesin inşallah.
Benim ağrım var doğurmak istiyorum artik ya
Selam kizcelerr
Npaiosunz bakayimm...bende bi streski sormayin sabah kv kp geliokp yaninda dogum sancim baslar falan diye cok gerginim kendisi hic umursamaz biridir butun gun karsimda oturur cunku nasil rahat edecm bilemiyorum..stresten dogurabilirim neredeyse..ne yapayin bi akil verin nolurrr,??
ilk doğumumda bende istememiştim doğumdan önce gelmelerini , baştan söylemiştik zaten uçak biletlerini muhtemel doğumdan sonraya ayarlamışlardı
şu koca göbekli halimle kayınpederimin karşısında oturmak istemem , hele bir de sancı falan
ama yapçak bişey yok madem geliyolar sende umursamaz ol rahat rahat otur karşısında, ya da git uzan odana kim ne derse desin duyma hiç, son günlerinde canını sıkmalarına izin verme
Eki Görüntüle 1168344
hamisliqimin son saatleri:)
Eki Görüntüle 1168345
buda ikizleri pirtlattiktan snra:) 9kilom kaldi
yok bebem ama inan sabırsızlanıyom artıkıınnn,sıcaklar,kilo yorgunluk...sen nasılsın evlilik işleri ne alemdekızzz daha doğurmadın mı sen
yok bebem ama inan sabırsızlanıyom artıkıınnn,sıcaklar,kilo yorgunluk...sen nasılsın evlilik işleri ne alemde
Eneee masallah dumduz olmus gene
Allah korusun canım,ben de hamileyken bir şey olur diye vaz geçtim zaten doğumdan sonra hallederiz artık .bebegini kaybetti doguma yakin ölü doğum oldu uzun süre etkisinden kurtulamadı kendini suçladı hep ikinci gebeligindede aynisi oldu bu kez aldırmadı dogumdan sonra küçük bi operasyola hallettiler
Oh ne rahat haraket ediyosundur simdii.. evde dort donmeyi ozledim valla
Cnm kacinci haftadasin
gobekte bi sorun ykta kalcada war cnim basen cikti oda gider umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?