İyi akşamlar kızlar bugün son kontrolümüzü olduk yarın sabah 8de hastanede olucaz 9da da ameliyata alacaklar inşallah dua edin...
Eki Görüntüle 1168344
hamisliqimin son saatleri:)
Eki Görüntüle 1168345
buda ikizleri pirtlattiktan snra:) 9kilom kaldi
38 oldum bugün canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizcelerr
Npaiosunz bakayimm...bende bi streski sormayin sabah kv kp geliokp yaninda dogum sancim baslar falan diye cok gerginim kendisi hic umursamaz biridir butun gun karsimda oturur cunku nasil rahat edecm bilemiyorum..stresten dogurabilirim neredeyse..ne yapayin bi akil verin nolurrr,??
Cnm kacinci haftadasin
yağmurcum maşallah,kırkın çıkana kadar baya değişir gülüm,sağlıcakla büyüsün yavrucaklar...Eki Görüntüle 1168344
Eki Görüntüle 1168345
aynen cnim darisi size hafifldm ben
Oda gider ikizler ev isi derken merak etme. Normalmi oldun sen yoksa sezeryanmi kac kilo dogdular?
maşallah yağmurcm inş bizde hemen verebiliriz
yağmurcum maşallah,kırkın çıkana kadar baya değişir gülüm,sağlıcakla büyüsün yavrucaklar...
sehercan özellikle de sen,sabah yazdıklarını gördüm,yorum yapmadım çünkü o an ben de adamın birine kızdıydım...
neyse bu hassasiyet de geçer inşallah...
şimdi gelelim asıl meseleye artık anlatayım diyorum...
armut piş ağzıma düşgelin ne yaparsa yapsın, onlar torun sevmeye gelsinler
ilk doğumumda bende istememiştim doğumdan önce gelmelerini , baştan söylemiştik zaten uçak biletlerini muhtemel doğumdan sonraya ayarlamışlardı
şu koca göbekli halimle kayınpederimin karşısında oturmak istemem , hele bir de sancı falan
ama yapçak bişey yok madem geliyolar sende umursamaz ol rahat rahat otur karşısında, ya da git uzan odana kim ne derse desin duyma hiç, son günlerinde canını sıkmalarına izin verme
amin inşallahcanım ben de öyle düşünüyorumAllah kimseye muhtaç etmesin
Maşallah daha kirkin çıksın kilo milo kalmaz sen bol bol ye canım sütün olsunEki Görüntüle 1168344
Eki Görüntüle 1168345
Dr. Ne diyor acilman falan var mi daha çok erken bi hissediyoruz olacak diyoru ama dr. Daha iui bikir millete bakma.olsa benim olurdu 15 20 gündür 1cm açıklıkla geziyorum daha dogurmadim.:)Massallah cnm heran hersy olabilir aman dikkat et ben 35+3 bugun ama en fazla 15gun dayanirim heealde karnim asagida iyice goren en faxla 10gun veriyr zatn sezryan olcak ama 38i gormem galiba bugun temizlige basladim kendimi siksam 1gunde biter aslinda ama halim yok napcam bilmiyorm
Yagmurcm biz bitaneyi zor tasiyoruz massallah kuzum sana iki taneyide cikarttin aradan :) ya bisi sorcam sezeryandan sonra hemen ayaklanabildinmi
kiz nereye wermisim 9kilo duruyo burda cogu hamilelgnde 9kilo aldi zatn:)
Umrumda değil inan hiç gelmesin daha iyi bir de onun pisligiyle ugrasiyorum.cok pistir kendisi yanimda bir aydan fazla kaldı iki ya da üç kere anca bamyo yapti uykusu kaçıyormus banyo yapınca.
damlacikolata allah yardımcın olsun içine arma gulee yuzle çarp laflarini cekil odana. Dayimin kizi da dogumda kayimvalidesini cagirmisti kadin 16yasinda erkek yegeninicdw götürmüş kız kudurmustu sinirden.odasindan cikmayinca da surat astı diye millwte dwdikodusunu yapti dusuncesizler
amin inşallah
Maşallah daha kirkin çıksın kilo milo kalmaz sen bol bol ye canım sütün olsun
Dr. Ne diyor acilman falan var mi daha çok erken bi hissediyoruz olacak diyoru ama dr. Daha iui bikir millete bakma.olsa benim olurdu 15 20 gündür 1cm açıklıkla geziyorum daha dogurmadim.:)
daha ne oldu ki canım bukadar kısa bir sürede kaç kilo gitmiş ve gayet güzel görünyorsun zaten o 9 kilo alanlara gıcığım işte hıııhben 22 kilo aldığım için kıskanıyomuyum ney
ben de ozledim ya evim dubleks merdivenler gözümde büyüyor cikip inmek ölüm gibiOh ne rahat haraket ediyosundur simdii.. evde dort donmeyi ozledim valla
38 oldum bugün
daha ne oldu ki canım bukadar kısa bir sürede kaç kilo gitmiş ve gayet güzel görünyorsun zaten o 9 kilo alanlara gıcığım işte hıııhben 22 kilo aldığım için kıskanıyomuyum ney
Umrumda değil inan hiç gelmesin daha iyi bir de onun pisligiyle ugrasiyorum.cok pistir kendisi yanimda bir aydan fazla kaldı iki ya da üç kere anca bamyo yapti uykusu kaçıyormus banyo yapınca.
damlacikolata allah yardımcın olsun içine arma gulee yuzle çarp laflarini cekil odana. Dayimin kizi da dogumda kayimvalidesini cagirmisti kadin 16yasinda erkek yegeninicdw götürmüş kız kudurmustu sinirden.odasindan cikmayinca da surat astı diye millwte dwdikodusunu yapti dusuncesizler
amin inşallah
Dr. Ne diyor acilman falan var mi daha çok erken bi hissediyoruz olacak diyoru ama dr. Daha iui bikir millete bakma.olsa benim olurdu 15 20 gündür 1cm açıklıkla geziyorum daha dogurmadim.:)
zayıftın heralde canım, zayıflar daha çok kilo alıyor diyolar
ben ilk oğlumda 10,5la tamamlamıştım, bunda 12 oldu şuana kadar
kek fırına girdi şimdi sıra yemekte
hiç bitmiyor işler, banyoyu yıkıcam akşamüstü de bir süpürüveririm evi yeter
amin inşallah
2tane serum werdiler snra hemsireyle anem gydirdi beni hemsire yuruyceksn ddi yere bkma sakin ddi esimin koluna girdim yurudum yatmak istemiyodum kalkmasi zor oluyo yurudukce iyi oluyosun biri ziyarete ggelince yatiyodum gdene kadar zor yatiyodum hemen ayaklandim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?