2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İyi akşamlar kızlar bugün son kontrolümüzü olduk yarın sabah 8de hastanede olucaz 9da da ameliyata alacaklar inşallah dua edin...

canım muhtemelen bebeğini kucağına almışsındır gözün aydın desene eymen lerin arasında bir gün olcak bende yarın sabah inş alıcam kucağıma

Ya dun kontrolum vardi bebwgimin kilosu ayni cikti 2200 gram. 16 hazirandada ayniydi moralim cok bozuldu. Ki bugub 35+0im. Dr normal dedi tam ortada cizelgenin. Bi bakmissin 200-300-400 gram almis bi bakmissin hic almamis dedi. her hafta 250 gram aliyodu simdi durdu. Asil simdi almaya baslicak dedi. Daha 4-5 haftan var dedi. Iki hafta sonraya yani 10.07 randevu verdi

38 oldum bugün canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Massallah cnm heran hersy olabilir aman dikkat et ben 35+3 bugun ama en fazla 15gun dayanirim heealde karnim asagida iyice goren en faxla 10gun veriyr zatn sezryan olcak ama 38i gormem galiba bugun temizlige basladim kendimi siksam 1gunde biter aslinda ama halim yok napcam bilmiyorm

Cnm kacinci haftadasin

Eki Görüntüle 1168344
hamisliqimin son saatleri:)
Eki Görüntüle 1168345
buda ikizleri pirtlattiktan snra:) 9kilom kaldi
yağmurcum maşallah,kırkın çıkana kadar baya değişir gülüm,sağlıcakla büyüsün yavrucaklar...
sehercan özellikle de sen,sabah yazdıklarını gördüm,yorum yapmadım çünkü o an ben de adamın birine kızdıydım...
neyse bu hassasiyet de geçer inşallah...
şimdi gelelim asıl meseleye artık anlatayım diyorum...

Evt cnm cok stresliydm sinir bozucu bi geceydi ya..takmayalim bosvrr sende takma aysem ne kiz asil mesele hayirdir

armut piş ağzıma düş gelin ne yaparsa yapsın, onlar torun sevmeye gelsinler

Umrumda değil inan hiç gelmesin daha iyi bir de onun pisligiyle ugrasiyorum.cok pistir kendisi yanimda bir aydan fazla kaldı iki ya da üç kere anca bamyo yapti uykusu kaçıyormus banyo yapınca.

damlacikolata allah yardımcın olsun içine arma gulee yuzle çarp laflarini cekil odana. Dayimin kizi da dogumda kayimvalidesini cagirmisti kadin 16yasinda erkek yegeninicdw götürmüş kız kudurmustu sinirden.odasindan cikmayinca da surat astı diye millwte dwdikodusunu yapti dusuncesizler

canım ben de öyle düşünüyorumAllah kimseye muhtaç etmesin
amin inşallah

Eki Görüntüle 1168344
hamisliqimin son saatleri:)
Eki Görüntüle 1168345
buda ikizleri pirtlattiktan snra:) 9kilom kaldi
Maşallah daha kirkin çıksın kilo milo kalmaz sen bol bol ye canım sütün olsun
Dr. Ne diyor acilman falan var mi daha çok erken bi hissediyoruz olacak diyoru ama dr. Daha iui bikir millete bakma.olsa benim olurdu 15 20 gündür 1cm açıklıkla geziyorum daha dogurmadim.:)

kek fırına girdi şimdi sıra yemekte

hiç bitmiyor işler, banyoyu yıkıcam akşamüstü de bir süpürüveririm evi yeter

Yagmurcm biz bitaneyi zor tasiyoruz massallah kuzum sana iki taneyide cikarttin aradan :) ya bisi sorcam sezeryandan sonra hemen ayaklanabildinmi

2tane serum werdiler snra hemsireyle anem gydirdi beni hemsire yuruyceksn ddi yere bkma sakin ddi esimin koluna girdim yurudum yatmak istemiyodum kalkmasi zor oluyo yurudukce iyi oluyosun biri ziyarete ggelince yatiyodum gdene kadar zor yatiyodum hemen ayaklandim yani

kiz nereye wermisim 9kilo duruyo burda cogu hamilelgnde 9kilo aldi zatn:)

daha ne oldu ki canım bukadar kısa bir sürede kaç kilo gitmiş ve gayet güzel görünyorsun zaten o 9 kilo alanlara gıcığım işte hıııh ben 22 kilo aldığım için kıskanıyomuyum ney

1 ayda 2-3 kere banyo mu yaz sıcağında kokçak iyice aman gelmesin daha hayırlı yani ,boşver o zaman canım gelmiyor diye takma kafana

teyzen daha yakın olur, daha rahat olur senin için

daha ne oldu ki canım bukadar kısa bir sürede kaç kilo gitmiş ve gayet güzel görünyorsun zaten o 9 kilo alanlara gıcığım işte hıııh ben 22 kilo aldığım için kıskanıyomuyum ney

zayıftın heralde canım, zayıflar daha çok kilo alıyor diyolar

ben ilk oğlumda 10,5la tamamlamıştım, bunda 12 oldu şuana kadar

bnde kiskaniyrm :) 9kilo alms olsam hemen gtmisti 18aldim bnde

Hiiii bide o var tabi..onumuzdeki haftayada 23 yadinda kaynim geliyor bu gun doguraydim nasil iyi olurduuu valla lafi da eksik kalmayacak ama bende susmayacam bu defa..cok sinirlerim bozuk yaaa

zayıftın heralde canım, zayıflar daha çok kilo alıyor diyolar

ben ilk oğlumda 10,5la tamamlamıştım, bunda 12 oldu şuana kadar

evet zayıftım ama nice zayıflar var çok az alıyolar ama hayret ettim bugün 1 kilo vermişim ve şişlerim indi sanada maşallah canım idael kilo almışsın

kek fırına girdi şimdi sıra yemekte

hiç bitmiyor işler, banyoyu yıkıcam akşamüstü de bir süpürüveririm evi yeter

Elifcim bende simdi cirpcam kek hazirladim herseyini..massallah yagmur insallah bende oyle olurum..hoya cim dktrun ne dedigi belli degil bi 37de aliriz bi 38 bi 39diyor ben surekli takip altindayim gebelik zehirlenmesinden supheleniyor korkuyo isin acikcasi son haftalardyz bi supriz ciksin istemiyorm dedi dun...gozlerim gormedi suandada 3metre otemi bulanik goruyorm dktrda cok tedirgn norolojiye sevk etti ama ilk gebeligimde bukadar agirlasmamistm son zamanlar simdi kendi halimi kendim begenmiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…