- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
ay sinirimden ağlıyorum ya şu an,annem aradı,dr ne diyo filan,yok sezaryen olma,yok omuriliğne iğne yaptırma,artık zılgıtı bastım,bigün de pozitif bişey söyleyin dedim ya,kv her gün sorar bebek başaşağı mı diye,ona göre her başaşağı pozisyon normal doğum ya,deli olcam artık hava 45 derece,bende hissedilen 50+ ,her haltı bilenler varken biz niye dr gidiyoz ki,yok buraya gelseydin sana bakardık...bu kadar pozitiflerken nasıl gitsem bilemedim...
Canım sabah 5 buçuk 6 gibi fitil koydular zaten kendi sancım da az da olsa vardı bir iki saat geçmeden başladı Baya bi fazla aralıksız gibi geldi banada sanki hiç durmuyordu akşam 4e kadar 1cm acilma oldu sonra aklıma sıcak su geldi hastanenin banyosuna girdim 15 20 dakika kadar duş basligini altıma tuttum bir den 8cm oldu 5 de doğuma girdim suyu patlatıp doğum yapana kadar 5.20 oldu bitti keşke daha önce sıcak su deneseydim
hım anladım canım bazı doktorlar sezeryan meraklısı oluyor...sorun çıkmadıysa ne diye bahane buluyorlar birde seni haftada bir çagırması gerek son günlerindede 2 günde bir benim öyle dedi doktorum eger doğmazsa iki günde bir gel dedi pazartesi gidecem ücret ödeme yapmıyacam nstye girerim birşey çıkmazsa carsamba tekrar gidecem ondada ücret ödemem son günler sonuçta dikkat edilmesi gerek yani...olmadı suni sancı dedi.hatta ben bir ara korktum doktora dedim sezeryan olayım sen ne korkuyorsun ilk bebeğinde normal doğmuş ikincinde kolay doğar normal yaparsın dedi destek verdi sağolsun...epidural normal dayanamazsam yapın dedim tamam sen korkma o an dayanamaz istersen yaparız ama hiçbirşeye gerek kalmayacak normal olacak ALLAHın izniyle dedi sen takma dedi doktorum...
Maşaallah doktorun çok anlayışlı biri bende başlarda öyle görürdüm doktorumu ama şimdi sadece korkuyorum desem ozaman hemen alalım bebeği der. Şimdi cumartesi gidicem onun verdiği tarih. Bakalım bu sefer bahane bulacak mı.suni sanciyi ben kendim isticem
hakkında hayırlısı olsun inş.kendi sancın gelir belki o zamana kadar benimde istegim o bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek yaramazım kendi sancımızla sağ salim kurtulalım inş..
benim su an 3 4cm acikligim var ama sancim yok bende sicak su tutsam acilir mi acaba
Canım sabah 5 buçuk 6 gibi fitil koydular zaten kendi sancım da az da olsa vardı bir iki saat geçmeden başladı Baya bi fazla aralıksız gibi geldi banada sanki hiç durmuyordu akşam 4e kadar 1cm acilma oldu sonra aklıma sıcak su geldi hastanenin banyosuna girdim 15 20 dakika kadar duş basligini altıma tuttum bir den 8cm oldu 5 de doğuma girdim suyu patlatıp doğum yapana kadar 5.20 oldu bitti keşke daha önce sıcak su deneseydim
kizlar kanamam kahwerengye dondu normalmi 22.gunumuz bugun
Selam canlarımmmherkeşlere yazayım,özledim beyaaa
tatlım sancılar bana da geliyii,ama bi an da öyle sakin ki,çıkmaya niyeti yok diyom,evdeyim ama sıkılıyom,uyunmuyo da sıcaktan...
adalet canım bize de haber ver doğurunca
sinemcanım,geçmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasın,darısı bekleyenlere foto bekliyoz en kısa zamandaaa
sevgicanım,nasılsın gülümmm,bugün kontrole gittim ben de,nst filan,çatı muayenesini haftaya salı yapcakmış,bu arada işaret alırsan doğrudan doğumhaneye git doğur diyo,şakalaşıyo bizleee
seherr geçmiş olsun canm Rabbim sizlere bağışlasınn,senin cadı da maşallah çok tatlıı,hele o elbise neydi yaaaa,ısır onuuu
hicran canm selam,e ben de doğurmadım daha,yalnız değilsin yaniayrıca dr normali epiduralle yap diyo,doğuma her şekilde uygun olup da sırf sancı,stres yüzünden sezaryene yönelen kadınlar var dedi,sen ne diyon ya?eşim sıcak bakmıyodu epidurale ama şimdi sanki ne gerekiyosa falan dedi...
yağmurcum özledik be ,seni o iki veletle düşünüyom da,ikisini birden emzirebiliyon mu acaba?çok tatlı olurlar yaaa
tatlım daha doğum şekli net değil ama yukarda dedim bişeyler,ama sez.-normal arasında fark vardırrr
dilerrrrr maşallah yaa siz böle deyince hicran ve ben yaaaaaa diyozzz
elif canım rabbim kolaylıkla kurtarsın,aklımdasın,bizi de habersiz bırakma gülümm
hayırlı günler herkese nasılsınız bugün yine doğuran yok bende dahil :))
slm kizlar nabersiniz doguramayanlar arasinda bende varim. suan nts ye baglandim ama bende tik yok bu kizin keyfi yerinde. karnimla butunlestik gobek gibi bisi oldudogmaya niyetide yok zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arada da bebegi ver bana anne baksana oyuncak bebek gibi oynayayim diyor.gecen bebegi almis karsi kanepeye götürüp oturtmus bir de gülüyormus anne oturttum düştü diyor.:)
ay sinirimden ağlıyorum ya şu an,annem aradı,dr ne diyo filan,yok sezaryen olma,yok omuriliğne iğne yaptırma,artık zılgıtı bastım,bigün de pozitif bişey söyleyin dedim ya,kv her gün sorar bebek başaşağı mı diye,ona göre her başaşağı pozisyon normal doğum ya,deli olcam artık hava 45 derece,bende hissedilen 50+ ,her haltı bilenler varken biz niye dr gidiyoz ki,yok buraya gelseydin sana bakardık...bu kadar pozitiflerken nasıl gitsem bilemedim...
merhaba kızlar 07/07/2014 aat 10 da normal doğumla anne oldum 40+3 günlükken dünyalar tatlısı kızıma kavuştum bir ara doğum hikayemi anatırım allah herkese bu duyguyu nasip etmesi dileleğiyle
canım benimde bugn 20 gün kahverengi kontrlum vardı doktor normal dedi ama benim sormamdaki amaç sanki biraz koku vardı enfeksiyon açısından sordum sen antıbiyotik kullandınmı
canim ben suni sancida ilk gun belimde hissettim sancilari ikinci gun belimde niye oyleydi acaba hep belden karina dogru deniliyodu oysa senin nasil olmustu sanada cok soru sordum
aynen bizimkilerde öyle aman sezeryan olma sakın ha sanki olsam keyfine olacam hangisi hayırlısıysa o olsun bebekte sıkıntı çıkacaksa mecbur sezeryan olacaksın hepsi doktor olmuş başımıza.bizimkilerde öyle diyor e sen uzaksın buraya gelsen bakardık biliyom bakardınız önemli olan burda ben gelmeden zor anımda yanımda olup bakmanız oraya gelmesini bizde biliyoruz.kaynanamda benim anneme güveniyor yanına giderler zeynepi yalnız bırakmazlar diye herkes kendi rahatında valla.boşver sende evinde ol canım gelen gelir yanına mecbur
aynen canlar ya gelen gelsin,aha da kapı orda,eşime de diycem doğum olunca haber versin,doluşmasınlar hastaneye,sağlıcakla bebişler gelsin de dedim ya bebeği kusacak halimiz yok,aylardır dr bu sebepten gidiyoz,güvenmeye çalışıyoz,her kafadan bi ses çıkınca doktoru bile sorgulamaya başlıyo insan...maşallah onlarda da ne bünye varmış ne doğum stresi ne bişey,gariğlik bizde mi yoksa???sevgicanım,bi an önce şu lphusalığı da atlatmak istiyo insan ya...neyseki ben izne ayrıldım da eşimin iş arkadaşları hergün soruyolar doğdu mu diye töbe töbeeeeOyy cnm benim bn iyi ışte cuma günü ne olur ne olmaz diye bastan aşağı evi temizledim..
Aysemm sana dua etcem unutmazsam bacim ins 40 a kadar beklemezsin
Ayy aysem aman varya aynen aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum yani tanıdığım yetmiyor komsularm bile artık bnde aciyom ağzımı yumuyom gözümü bi doğuramadn diyenlerden ayrı yani
aynen canlar ya gelen gelsin,aha da kapı orda,eşime de diycem doğum olunca haber versin,doluşmasınlar hastaneye,sağlıcakla bebişler gelsin de dedim ya bebeği kusacak halimiz yok,aylardır dr bu sebepten gidiyoz,güvenmeye çalışıyoz,her kafadan bi ses çıkınca doktoru bile sorgulamaya başlıyo insan...maşallah onlarda da ne bünye varmış ne doğum stresi ne bişey,gariğlik bizde mi yoksa???sevgicanım,bi an önce şu lphusalığı da atlatmak istiyo insan ya...neyseki ben izne ayrıldım da eşimin iş arkadaşları hergün soruyolar doğdu mu diye töbe töbeeee
merhaba kızlar 07/07/2014 aat 10 da normal doğumla anne oldum 40+3 günlükken dünyalar tatlısı kızıma kavuştum bir ara doğum hikayemi anatırım allah herkese bu duyguyu nasip etmesi dileleğiyle
Oyy cnm benim bn iyi ışte cuma günü ne olur ne olmaz diye bastan aşağı evi temizledim..
Aysemm sana dua etcem unutmazsam bacim ins 40 a kadar beklemezsin
Tatlim sn nasılsin ne zamandi doğum
A.s cnm bnde doğrulamadım kız hâlâ..banada hep karnımda kalcak gibi geliyor valla
Ayy cnm yaa cok güldüm ama Allah yardımcın olsun
Ayy aysem aman varya aynen aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum yani tanıdığım yetmiyor komsularm bile artık bnde aciyom ağzımı yumuyom gözümü bi doğuramadn diyenlerden ayrı yani
Allah anali babali büyütsün cnm maşallah amiiinn
Pelincim nasılsın cnm .
Ahaha aynen cnm benim esiminde öyle hatta bugün biri sevginin doğurmaya niyeti yok iftara çağırdı bizi :):):):)
Ay hele o sezaryen olma sakin falan diyenler varya zorla laf anlatıyorm yaa hayır anlatıyorm hâlâ sorguluyorlr ...yok Bnm akrabam 5 kilo doğurdu yok Bnm arkadaşm 4 kilodn fazla doğurdu pufff hay Allah
Burada bizim karınlar nezaman eski halini alır acaba artık kiloda yavaş gidiyo karnıma bakanlar içerde bidaha mı var diyo bana çok küçüldü gibi geliyo ama etraf daki insanlar moral bozmasa olmaz 14 gün oldu doğum yapalı 83 kilodan 71 e düştüm 25 kilo almıştım hepsi bianda gidecek sanıyolar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?