- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Kilo gitse de gobegim bi sure benmle kalcak bence sezeryandan dolayi:26:
Burada bizim karınlar nezaman eski halini alır acaba artık kiloda yavaş gidiyo karnıma bakanlar içerde bidaha mı var diyo bana çok küçüldü gibi geliyo ama etraf daki insanlar moral bozmasa olmaz 14 gün oldu doğum yapalı 83 kilodan 71 e düştüm 25 kilo almıştım hepsi bianda gidecek sanıyolar galiba
Ben korkuyorum korse giymem ya bence 40 mız çıkana kadar baya toparlanır kendi haline bırakcam bide dikişlerim patlamasın 6 ay sonra platesyaparız
seninle gunlerimiz ayni canim bende 37+1 im bugun insallah saglikli bi sekilde dunyaya gelir bebeklerimiz
Kizlar iyi aksamlar yarin Avzemime kavusuyorum insallah heyecan had safhada saat 11de hastanede olacagiz 13.30da da sezeryana giriyorum dualarinizi bekliyorum
cnim abenim bi turlu firsat olmadi gozun aydin kawusmussun miniqine
seheerrrr kisss nasıl oldun canım benim seninle bir dogurrum diyodum ama yok
Kızlar doguranlari tebrik ediyorum göremiyorum pek. Dun sabah.hastaneden çıktık ama hala kendime gelemedim.Korkunç zamanlar geçirdim ama cok şükür oğlum sağlıklı ve kucağımda. Sezeryan yerlerim cok fena sütum yeni.yeni.geliyor arada mama takviyesi yapıyoruz. Bana yazan olduysa okuyamadım geçmişi. Hepinizi cok özledim. Hamisler dua edin bana.ve oğluma ne olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim daha hic sancim falan yok valla nst de sancim da cikmadi artik haftada bir gel dedi bakalim canlari ne zaman isterse o zaman geleceklerBugün kontrolüm vardı. Kanala inmemiş doğuma daha çok var gibi dedi dr. Bakalım ne zaman gelicek :))) eşim başka bir ilde, o yüzden erken doğurmaktan korkuyorum
kızlar yarın girmeye fırsatım olmaz büyük ihtimalle
sabah 7de hastaneye gidicez, telefondan da giremiyorum
dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Ahaha aynen cnm benim esiminde öyle hatta bugün biri sevginin doğurmaya niyeti yok iftara çağırdı bizi :):):):)
Ay hele o sezaryen olma sakin falan diyenler varya zorla laf anlatıyorm yaa hayır anlatıyorm hâlâ sorguluyorlr ...yok Bnm akrabam 5 kilo doğurdu yok Bnm arkadaşm 4 kilodn fazla doğurdu pufff hay Allah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaşadıklarını ben iki dogumumda da yaşadım ilk dogumumda epidural olacağım dedigimde annem benle on bes gün konuşmadı.felc olacağım diye.abim ikna etti de konusmaya başladı. Ikincide hastaneye gittik epidural takacaklar yaptırma diye kiziyor anne yeter artık bende öyle etki yapmıyor dedim de sustu.dogumdan sonra da gelwnw şikayet ediyor felc kalacakti diye.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?