2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kilo gitse de gobegim bi sure benmle kalcak bence sezeryandan dolayi:26:

Doktorum haftaya korse giymeye baslayabilirsin dedi bu gun aldim korse korkuyorm su an giymeye ama insallah hftaya giyecm be gobegimi erotecegim. Bu arada aldigim 18kilo 10 u gitti 8 i nerde sanirim tam gobegimde:)

Ben korkuyorum korse giymem ya bence 40 mız çıkana kadar baya toparlanır kendi haline bırakcam bide dikişlerim patlamasın 6 ay sonra platesyaparız

Ben korkuyorum korse giymem ya bence 40 mız çıkana kadar baya toparlanır kendi haline bırakcam bide dikişlerim patlamasın 6 ay sonra platesyaparız

Dikislimi senin? Benim yapistirma krndi doktorum bizzat ayni kendisi uyguladigi seyleri tavsiye ediyor sezeryanli o da 15gun sonra korse giymis ben cok guveniyorum doktoruma korkmuyorda diilim ama giyecem gobegim kalmasin..

Kizlar iyi aksamlar yarin Avzemime kavusuyorum insallah heyecan had safhada saat 11de hastanede olacagiz 13.30da da sezeryana giriyorum dualarinizi bekliyorum

seninle gunlerimiz ayni canim bende 37+1 im bugun insallah saglikli bi sekilde dunyaya gelir bebeklerimiz

Bugün kontrolüm vardı. Kanala inmemiş doğuma daha çok var gibi dedi dr. Bakalım ne zaman gelicek :))) eşim başka bir ilde, o yüzden erken doğurmaktan korkuyorum

Yarina iki kisiyiz doguracak benelse hadi hayirlisi olsun hakkimizda kendimi toparlayinca guzel haberleri yazarim insallah

Yok benimde yapıştırma ama ilk sezeryanımda karnım açılmıştı oyüzden bunda da çok korkuyorum o acıyı yaşadım bikere

Yaaaa ben 20 kilo aldım. 75 kiloyum ayaklarım beni taşıyamıyo artık. Bi de daha 37. haftadayım. Bu iştahla daha da alırım😂

Yok canı.m benimde yapıştırma ama benim ilk sezeryanda açıldı o acıyı yaşadığım için daha çok korkyorun

cnim abenim bi turlu firsat olmadi gozun aydin kawusmussun miniqine

seheerrrr kisss nasıl oldun canım benim seninle bir dogurrum diyodum ama yok

Agri sanci var tabiki hemen gecmez resmen gaz donuyor icimde bebek varmis gibi ama kavustum minnak kizima cook zorlu bi ameliyat gecirdm kizlar korkutmak istemiyorum sadece sezrryn degil iki ameliyat birdn oldugumu soyledi dktrm gercktn benim icinde cok zordu benim nisan falan dgeldiydi ya hicranim brklemedi kizce suyunu patlatti....yagmurcum sagoool kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar doguranlari tebrik ediyorum göremiyorum pek. Dun sabah.hastaneden çıktık ama hala kendime gelemedim.Korkunç zamanlar geçirdim ama cok şükür oğlum sağlıklı ve kucağımda. Sezeryan yerlerim cok fena sütum yeni.yeni.geliyor arada mama takviyesi yapıyoruz. Bana yazan olduysa okuyamadım geçmişi. Hepinizi cok özledim. Hamisler dua edin bana.ve oğluma ne olur.

Çok geçmiş olsun canım yavrunun sağlıkli mutlu uzun ömrü olsun hayırlı bi evlat olsun inşallah ben hala doğum yapmadim cuma suni sancı verecekler bir birimize dua edelim

kızlar yarın girmeye fırsatım olmaz büyük ihtimalle

sabah 7de hastaneye gidicez, telefondan da giremiyorum

dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Merhaba arkadaşlar.ağustos annediyim 33.haftamdayım bugün öğle saatlerinde bir de az evvel alt bölgemden mil sokuyorlarmış gibi ani şimşekleme şeklinde kısa süreli ağrılar girdi siz benden öndesiniz sizede böyle ağrı giriyormuydu nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar merhaba, bir haftadır sol üst bacağımda sadece ön kısmında uyuşukluk başladı, ilk zamanlar hemen geçiyordu ama son 2-3 gündür devamlı aynı hisle yaşamaya başladım.. Sanki orada bir his kaybı ve davul gibi şiş hissi var aslında şiş filan değil ama öyle hissettiriyor.. Buarada magnezyum içiyordum bitmişti biraz ara vermiştim, bugün yeniden başladım ama resmen 48 saattir durum aynen devam ediyor.. Bu tip bir şeyle karşılaşan tecrübesi olan var mı?
Bu arada doktorum şuan yurt dışında olduğundan arayamıyorum Şimdiden teşekkürler..Sevgiler..

Kizlar göğüsleri yara olanlar varsa benim çok kötüydü kantoron otlu zeytinyağ surdum bol bol su anda iyiyim. Biz ayvaliktan zeytinyağ satılan yerden almistik gecen yaz ama aktarlardada vardır sanirim. Zeytinyagin içine kantoron otu koyup bekletiyolar yagin rengi kirmiziya dönüyor öyle yapiyolarmis.

Lansinoh kullaniyodum ben ama göğüs pedine yapisiyodu ama zeytinyağ sürünce hic yapismiyo.

Bugün kontrolüm vardı. Kanala inmemiş doğuma daha çok var gibi dedi dr. Bakalım ne zaman gelicek :))) eşim başka bir ilde, o yüzden erken doğurmaktan korkuyorum
benim daha hic sancim falan yok valla nst de sancim da cikmadi artik haftada bir gel dedi bakalim canlari ne zaman isterse o zaman gelecekler

her haltı da bilirler,üstelik daha doğum şekli belli değil ki,ben de kime laf anlatacağımı şaştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…