2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet canım çok düzenli olurdum ama herhalde geç döllenmiş benim oğlan
ilk bebeğini suni sancıyla kaç saatte doğurdun doğum sancısı gibi aralıklı mı sancılar yoksa aralıksız mı benim sancım çok şiddetli değildi ama bana yinede aralıksız gibi geldi

iki bebisle giremiyrm pek cnim:) ayni anda emziremiyrm sirayla mama takwiyesi yapiyrm zaten

Annem de çok sıkıldı gidecegim diyor . burda gelen giden yok çok da sıcak iyileştin artık diyor.dun gidecegim deyince çok üzüldüm ya.tek basima iki çocuk .bebek uyusa büyük var uyuyamiyorum gündüz kizim hemen bebeği almak istiyor.dr.lara sordum 20si gibi memlekete gidebilir miyim diye git dediler.godersem annde kalmak istiyorum o da kaynanana git diyor.kaynanamin işi çok biraz da gaddardir logusa vs dinlemez ha bire misafir çağırır anneme tekrar söyleyeceğim sana geleceğim diye kabul etmezse bayrama belki giderim belki gitmem. Milletin annesi pervane olur kizina bizimki gitmemi istemiyor.aslinda çok zoruma gidiyor.

Tsk ederiz teyzesi...darisi basina :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ben yandım o zaman kızım 4 yaşında şimdi seviniyor ama doğunca yandık.seninde allah yardımcın olsun canım...zor iş valla.illa kıskanıyorlar.

aynen. Ben gittiğimde suni sancı isticem çünkü biraz daha bekletirse bebek riske giriyor deyip beni sezaryene mecbur bırakabilir. Bu ara doktoruma güvenim azaldı biraz.

sezeryanda olmak istemiyorum suni sancıdanda çok korkuyorum allah ım yardımcımız olsun inş kendi sancımız gelir.neden doktora güvenin azaldı canım.benim doktor sezeryan lafı etmiyor şükür direk suni sancı dedi .

Amin kızlar rüyamda kirkim çıkmış bi daha doguracaktim epidural takilacakmis odamda :)

Epidural büyük rahatlik perdurable dozu ne kadar verirler sizin hastanede bilmiyorum ilk kizimda ne ağrı ne sancı hiçbir sey duymadım ben bu bebişte sancıları duydum ikinma hissim vardı. Dogumdan sonra kolay toparlaniyorsun sanki hic dogurmamis gibi oluyorsun.

Kızımın oyalanacagi arkadaşı yok burda o yuzden devamli tepemde.
Bizimki çok hassas saten.gecen bebegin basina oturmuş bakıp bakıp ağlıyor.

zor bi durum canım rabbim tek başımıza yuvamıza yetecek kimseye muhtaç etmeyecek gücü kuvveti versin
Amin inşallah. Çok güzel bir dua.

seninle gunlerimiz ayni canim bende 37+1 im bugun insallah saglikli bi sekilde dunyaya gelir bebeklerimiz

Dogum yaralarinin iyilesmesi icin bol hurma yiyin kizlar.logusaliginda hurma yiyen kadinin çocuğu sakil ve akıllı olurmuş hadismis bu.

aslında benimki de sezaryen falan demiyordu o yüzden memnundum. geçen hafta kontrolde bana 13 gün sonra gel dedi o süre bana uzun geldi sonuçta son günlerim ve sık sık nst ye girmem gerekiyodu bi gün bebeğimin hareketlerinin azaldığı hissettm aslında karnım acıkmıştı bişeyler yiyince zaten oynuyordu ama bunu biraz da bahane ederek hastanenin doğumhane bölümüne gittim sadece nst ye girip çıkıcaktım:) nstden sonra ebeler beni baya bi muayene ettiler
bi de doktora haber vermeden cıkarmayız diye tutturdular. aslında sancım azdı doktora görünmeden kaçarım diyodum doktor beni çağırıp ücret ödeyip giriş yapmamı isteyince mecbur öyle yapıp odasına gittim geliş sebebimi sordu bende biraz hareketi azalır gibi geldi bugun bende ihmal etmiyim dedim falan gibi bişeyler saçmaladım. sonra bu tutturdu kakasını yemiştir su olmuştur bu olmuştur deyip hemen almamız lazım dedi. halbuki cihazlarda bi sorun çıkmamıştı.beni korkutmaya çalıştığını farkettim.zaten o sıralarda benimki deli gibi oynuyodu:)) bende bişeyler yiyip hareketini dinlerim duymassam gelirim tekrar diyerek kaçtım ordan:)) böyle olunca doktora karşı şüphelerim arttı doğal olarak.her gittiğimde bi sebep söylemek zorundaymışım gibi davranıyo sanki sezaryen için bi sebep arıyo gibi geldi

ilk bebeğini suni sancıyla kaç saatte doğurdun doğum sancısı gibi aralıklı mı sancılar yoksa aralıksız mı benim sancım çok şiddetli değildi ama bana yinede aralıksız gibi geldi

Canım sabah 5 buçuk 6 gibi fitil koydular zaten kendi sancım da az da olsa vardı bir iki saat geçmeden başladı Baya bi fazla aralıksız gibi geldi banada sanki hiç durmuyordu akşam 4e kadar 1cm acilma oldu sonra aklıma sıcak su geldi hastanenin banyosuna girdim 15 20 dakika kadar duş basligini altıma tuttum bir den 8cm oldu 5 de doğuma girdim suyu patlatıp doğum yapana kadar 5.20 oldu bitti keşke daha önce sıcak su deneseydim

kizlar bebegime kordon dolanmis ama doguma engel degilmis. nts de yine sancim cikmadi. sag bobrekte karnin altindaymis buyuk ihtimalle. cuma gunu tekrar kontrole cagirdi :S hayirlisiyla alsaydim su kizi kucagima :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hım anladım canım bazı doktorlar sezeryan meraklısı oluyor...sorun çıkmadıysa ne diye bahane buluyorlar birde seni haftada bir çagırması gerek son günlerindede 2 günde bir benim öyle dedi doktorum eger doğmazsa iki günde bir gel dedi pazartesi gidecem ücret ödeme yapmıyacam nstye girerim birşey çıkmazsa carsamba tekrar gidecem ondada ücret ödemem son günler sonuçta dikkat edilmesi gerek yani...olmadı suni sancı dedi.hatta ben bir ara korktum doktora dedim sezeryan olayım sen ne korkuyorsun ilk bebeğinde normal doğmuş ikincinde kolay doğar normal yaparsın dedi destek verdi sağolsun...epidural normal dayanamazsam yapın dedim tamam sen korkma o an dayanamaz istersen yaparız ama hiçbirşeye gerek kalmayacak normal olacak ALLAHın izniyle dedi sen takma dedi doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…