ilk bebeğini suni sancıyla kaç saatte doğurdun doğum sancısı gibi aralıklı mı sancılar yoksa aralıksız mı benim sancım çok şiddetli değildi ama bana yinede aralıksız gibi geldiEvet canım çok düzenli olurdum ama herhalde geç döllenmiş benim oğlan
Selam canlarımmmherkeşlere yazayım,özledim beyaaa
tatlım sancılar bana da geliyii,ama bi an da öyle sakin ki,çıkmaya niyeti yok diyom,evdeyim ama sıkılıyom,uyunmuyo da sıcaktan...
adalet canım bize de haber ver doğurunca
sinemcanım,geçmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasın,darısı bekleyenlere foto bekliyoz en kısa zamandaaa
sevgicanım,nasılsın gülümmm,bugün kontrole gittim ben de,nst filan,çatı muayenesini haftaya salı yapcakmış,bu arada işaret alırsan doğrudan doğumhaneye git doğur diyo,şakalaşıyo bizleee
seherr geçmiş olsun canm Rabbim sizlere bağışlasınn,senin cadı da maşallah çok tatlıı,hele o elbise neydi yaaaa,ısır onuuu
hicran canm selam,e ben de doğurmadım daha,yalnız değilsin yaniayrıca dr normali epiduralle yap diyo,doğuma her şekilde uygun olup da sırf sancı,stres yüzünden sezaryene yönelen kadınlar var dedi,sen ne diyon ya?eşim sıcak bakmıyodu epidurale ama şimdi sanki ne gerekiyosa falan dedi...
yağmurcum özledik be ,seni o iki veletle düşünüyom da,ikisini birden emzirebiliyon mu acaba?çok tatlı olurlar yaaa
tatlım daha doğum şekli net değil ama yukarda dedim bişeyler,ama sez.-normal arasında fark vardırrr
dilerrrrr maşallah yaa siz böle deyince hicran ve ben yaaaaaa diyozzz
elif canım rabbim kolaylıkla kurtarsın,aklımdasın,bizi de habersiz bırakma gülümm
aslında başının durumu ultrasonda da az çok anlaşılıyo muayene kısmında daha çok açılma ve başının baskısı var mı diye bakıyor. inşallah herşey yolundadır. bende cumartesi gidiyorum büyük ihtimalle suni sancı verecek[/QUOTE
Benim de en son suni sanci veririz dedi doktorum.benim bi haftam daha var bakalim.
Selam canlarımmmherkeşlere yazayım,özledim beyaaa
tatlım sancılar bana da geliyii,ama bi an da öyle sakin ki,çıkmaya niyeti yok diyom,evdeyim ama sıkılıyom,uyunmuyo da sıcaktan...
adalet canım bize de haber ver doğurunca
sinemcanım,geçmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasın,darısı bekleyenlere foto bekliyoz en kısa zamandaaa
sevgicanım,nasılsın gülümmm,bugün kontrole gittim ben de,nst filan,çatı muayenesini haftaya salı yapcakmış,bu arada işaret alırsan doğrudan doğumhaneye git doğur diyo,şakalaşıyo bizleee
seherr geçmiş olsun canm Rabbim sizlere bağışlasınn,senin cadı da maşallah çok tatlıı,hele o elbise neydi yaaaa,ısır onuuu
hicran canm selam,e ben de doğurmadım daha,yalnız değilsin yaniayrıca dr normali epiduralle yap diyo,doğuma her şekilde uygun olup da sırf sancı,stres yüzünden sezaryene yönelen kadınlar var dedi,sen ne diyon ya?eşim sıcak bakmıyodu epidurale ama şimdi sanki ne gerekiyosa falan dedi...
yağmurcum özledik be ,seni o iki veletle düşünüyom da,ikisini birden emzirebiliyon mu acaba?çok tatlı olurlar yaaa
tatlım daha doğum şekli net değil ama yukarda dedim bişeyler,ama sez.-normal arasında fark vardırrr
dilerrrrr maşallah yaa siz böle deyince hicran ve ben yaaaaaa diyozzz
elif canım rabbim kolaylıkla kurtarsın,aklımdasın,bizi de habersiz bırakma gülümm
ayy ben yandım o zaman kızım 4 yaşında şimdi seviniyor ama doğunca yandık.seninde allah yardımcın olsun canım...zor iş valla.illa kıskanıyorlar.selam kızlar millet doğurur depresyona girer benim kızım depresyona girdi bebeye bakip bakıp ağlıyor. Yatakta kizimla yatıyorum bebek de besiginde. Dün gece bebek kucağımda uyudum kızım kalktı ve başladı ağlamaya bebeği attım kizima sarıldim da sustu.t ben de kiskanctim kardeşim dogdu 12yasindaydim uzuntuden hasta oldum bir hafta yatak dosek yattim sana benzemis bu diyor annem.
aynen. Ben gittiğimde suni sancı isticem çünkü biraz daha bekletirse bebek riske giriyor deyip beni sezaryene mecbur bırakabilir. Bu ara doktoruma güvenim azaldı biraz.
seheerrrr kisss nasıl oldun canım benim seninle bir dogurrum diyodum ama yok
Tsk ederiz teyzesi...darisi basina :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy ben yandım o zaman kızım 4 yaşında şimdi seviniyor ama doğunca yandık.seninde allah yardımcın olsun canım...zor iş valla.illa kıskanıyorlar.
sezeryanda olmak istemiyorum suni sancıdanda çok korkuyorum allah ım yardımcımız olsun inş kendi sancımız gelir.neden doktora güvenin azaldı canım.benim doktor sezeryan lafı etmiyor şükür direk suni sancı dedi .
Amin inşallah. Çok güzel bir dua.zor bi durum canımrabbim tek başımıza yuvamıza yetecek kimseye muhtaç etmeyecek gücü kuvveti versin
seninle gunlerimiz ayni canim bende 37+1 im bugun insallah saglikli bi sekilde dunyaya gelir bebeklerimizSelam:)
Ara ara takip ediyordum bu başlığı ama iş yoğunluğundan ancak bugün üye oldum. Allah izi verirse 29 temmuzda oğlum olcak:)) 37+1 bugün..
Doğum yapan tüm annelerin bebişlerine Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömür versin. Darısı başımıza:))
aslında benimki de sezaryen falan demiyordu o yüzden memnundum. geçen hafta kontrolde bana 13 gün sonra gel dedi o süre bana uzun geldi sonuçta son günlerim ve sık sık nst ye girmem gerekiyodu bi gün bebeğimin hareketlerinin azaldığı hissettm aslında karnım acıkmıştı bişeyler yiyince zaten oynuyordu ama bunu biraz da bahane ederek hastanenin doğumhane bölümüne gittim sadece nst ye girip çıkıcaktım:) nstden sonra ebeler beni baya bi muayene ettilersezeryanda olmak istemiyorum suni sancıdanda çok korkuyorum allah ım yardımcımız olsun inş kendi sancımız gelir.neden doktora güvenin azaldı canım.benim doktor sezeryan lafı etmiyor şükür direk suni sancı dedi .
ilk bebeğini suni sancıyla kaç saatte doğurdun doğum sancısı gibi aralıklı mı sancılar yoksa aralıksız mı benim sancım çok şiddetli değildi ama bana yinede aralıksız gibi geldi
İnşallah döner o zamana kadar da normal doğum olur :) ama olmazsa da hayırlısı olsun sezaryen oluruz hep birliktee :)
Aynen canım artık ben de öyle diyorum :)
aslında benimki de sezaryen falan demiyordu o yüzden memnundum. geçen hafta kontrolde bana 13 gün sonra gel dedi o süre bana uzun geldi sonuçta son günlerim ve sık sık nst ye girmem gerekiyodu bi gün bebeğimin hareketlerinin azaldığı hissettm aslında karnım acıkmıştı bişeyler yiyince zaten oynuyordu ama bunu biraz da bahane ederek hastanenin doğumhane bölümüne gittim sadece nst ye girip çıkıcaktım:) nstden sonra ebeler beni baya bi muayene ettiler
bi de doktora haber vermeden cıkarmayız diye tutturdular. aslında sancım azdı doktora görünmeden kaçarım diyodum doktor beni çağırıp ücret ödeyip giriş yapmamı isteyince mecbur öyle yapıp odasına gittim geliş sebebimi sordu bende biraz hareketi azalır gibi geldi bugun bende ihmal etmiyim dedim falan gibi bişeyler saçmaladım. sonra bu tutturdu kakasını yemiştir su olmuştur bu olmuştur deyip hemen almamız lazım dedi. halbuki cihazlarda bi sorun çıkmamıştı.beni korkutmaya çalıştığını farkettim.zaten o sıralarda benimki deli gibi oynuyodu:)) bende bişeyler yiyip hareketini dinlerim duymassam gelirim tekrar diyerek kaçtım ordan:)) böyle olunca doktora karşı şüphelerim arttı doğal olarak.her gittiğimde bi sebep söylemek zorundaymışım gibi davranıyo sanki sezaryen için bi sebep arıyo gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?