2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
erik86 ne durumdasın canım sende benim gibi göbüşlü gezenlerden misin hala :))

Selam canlarımmm herkeşlere yazayım,özledim beyaaa
tatlım sancılar bana da geliyii,ama bi an da öyle sakin ki,çıkmaya niyeti yok diyom,evdeyim ama sıkılıyom,uyunmuyo da sıcaktan...
Seher, berna hayırlı olsun bebisleriniz. Anaam sira bende son 1 gunum kaldi perşembe günü de ben güzel haberler veririm insallah. Buralardayim kızlar takipteyim ama yazamiyorum sürekli
adalet canım bize de haber ver doğurunca
sinemcanım, geçmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasın,darısı bekleyenlere foto bekliyoz en kısa zamandaaa
Kimse yok miiii

Tabi herkes bebisleriyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgicanım,nasılsın gülümmm,bugün kontrole gittim ben de,nst filan,çatı muayenesini haftaya salı yapcakmış,bu arada işaret alırsan doğrudan doğumhaneye git doğur diyo,şakalaşıyo bizleee
seherr geçmiş olsun canm Rabbim sizlere bağışlasınn,senin cadı da maşallah çok tatlıı,hele o elbise neydi yaaaa,ısır onuuu
Gunaydinnnnnnnnnnnnnn doguramadan geldim bu gundeeee
hicran canm selam,e ben de doğurmadım daha,yalnız değilsin yani ayrıca dr normali epiduralle yap diyo,doğuma her şekilde uygun olup da sırf sancı,stres yüzünden sezaryene yönelen kadınlar var dedi,sen ne diyon ya?eşim sıcak bakmıyodu epidurale ama şimdi sanki ne gerekiyosa falan dedi...
benimkilerde uyusada emmeye uyandirsam 4bucuktan beri ayaktayiz gögsume gelen guluyo emmiyo burda durmak istiyolar:) ozge cikardm bende eldiwenleri emerken sirtimi gidikliyo:)) uyumak istiyorum ya

benimkilr gogsumde keyif yapmak istiyo uyuyo cni isterse emiyo biraksam agliyo 2tane olduklarndan keyif yapamiylar dgeride istiyo cunku bzen 10dk biri 10dk biri 5 10tur donuyoruz en son kurtaricim mama:))

bna hep soruyolar daha istermisin cocuk 2tane die istemicem saniyolar tamam cok yoruluyorum ama yine hamile kalasim war:)) cok tatlilar ya (gece uykusuzken istemiyrm ama) :)
yağmurcum özledik be ,seni o iki veletle düşünüyom da,ikisini birden emzirebiliyon mu acaba?çok tatlı olurlar yaaa
Ben epidural yaptim memnundum. Cogumuz genel istemedi zaten sormak istedigin bisey olursa cevaplariz
tatlım daha doğum şekli net değil ama yukarda dedim bişeyler,ama sez.-normal arasında fark vardırrr
Abooo benim oglan tok evin ac kedisi ...memedn hic ayrilasi yok..ustune mama ver onuda yesin gene emsin falan cocugumm az bi ceneni dinlendir yahu.. Oyhhh yerim onu bennn
dilerrrrr maşallah yaa siz böle deyince hicran ve ben yaaaaaa diyozzz
veee nihayet son günnnnnn
elif canım rabbim kolaylıkla kurtarsın,aklımdasın,bizi de habersiz bırakma gülümm

Canım cuma artık suni sancıyı yiyecem ilk bebeğimde de aynı yine aynı oldu suni çok cam yakıyor normale göre inşallah kendi sancım gelir
canım kaç günde adet olurdun

İki adet arası 26 ile 28 gün yani başlangıç günü araları

Selam:)
Ara ara takip ediyordum bu başlığı ama iş yoğunluğundan ancak bugün üye oldum. Allah izi verirse 29 temmuzda oğlum olcak:)) 37+1 bugün..
Doğum yapan tüm annelerin bebişlerine Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömür versin. Darısı başımıza:))

Canım cuma artık suni sancıyı yiyecem ilk bebeğimde de aynı yine aynı oldu suni çok cam yakıyor normale göre inşallah kendi sancım gelirı

bişey sorucam sana bende cumartesi 39+6 oluyorum doktor o gün duruma göre doğum şekli söyleyecek o güne kadar sancım gelmezse cumartesi suni sancı verilebilir mi yoksa beni bir hafta daha mı bekletir... yani benim durumumda olan birine 40. hafta dolduğunda suni sancı veriliyor mu

Karnini doyurmaya mi kaldiriyosun canim kac saat oldu

erik86 ne durumdasın canım sende benim gibi göbüşlü gezenlerden misin hala :))
Evet cnm beklemedeyim.hergun gidip aynada karnima bakiyorum karnim inmis mi diye.cuma gunu kontrolum var alttan muayne olcam ilk kez.gecen cuma doktora basi kanala girmis mi dedim onu alttan bakmadan anlayamam dedi.ben cumaya kadar dogururum heralde diyodum yine olmadi.

adetin 1.gününden itibaren 26 28 öyle mi canım ben 34 günde oluyodum o yüzden 40 haftanın üzerine 6 gün daha eklicem o zaman günüm dolmuş olur herhalde bende de suni sancı olma ihtimali var bebeğimin suyu az iki gün suni sancı verdiler ama çok az veriyolardı bi etki etmedi cok verince bebeğin kalp atışları bozuldu dediler günüm dolar mı bilmiyom kendi sancım gelmezse suni sancı oda olmazsa sezeryan olur belkide

Canım bana ankara etlikde 40 + 2 de verdiler şimdikinde ankara eğitim araştırmaya gidiyorum cuma 41+0 oluyor doktor ve hastaneye bağlı 41 küsur olana kadar bekleyen de var 40 olunca suni verende var hatta bazı doktorlar hemen 40 olunca sezaryen yapalım diyor ben anne ve çocuk tehlikeye girmediği sürece sezaryene karsiyim

Ben istedikce veriyorum canim napim en fazla kusuyo yani

Bende veriyorum valla elimdn geldigince hii bide kusup sutu heder ediyor sipam bide:)

Az kaldi aysecimmm dayanin...sizde yakinda sut geldimi kaka yaptimi bsslicaniz ins. Mesela benim oglan dundn beri kaka yaonio altin gibi beklioz :))

aslında başının durumu ultrasonda da az çok anlaşılıyo muayene kısmında daha çok açılma ve başının baskısı var mı diye bakıyor. inşallah herşey yolundadır. bende cumartesi gidiyorum büyük ihtimalle suni sancı verecek

canim epidural normal doğuma prenses doğum deniyor zaten ağrı sanciyi hissetmeden ikinma hissi gelip dogum gerceklesiyomus ... Epidural olmasi icinse acikligin 4cm falan olmasi gerekmis canim bence guzel bisey hoya arkadas.bu şekilde doğum yaptı sanırım... Sezeryanda spinal epidural farki ise sanirim girilen omurlar farkli yerde

anladım. o zaman cumartesi ben istersem suni verebilir doktor.bende sezaryen istemem kesinlikle suni sancı bin kat iyidir ona göre

iki gün var aramızda seninle benimde şuan hiç belirti yok bekliyoruz pazartesi tekrar doktora gidecem en fazla bir iki gün daha bekleriz dedi doktorum ondan sonra suni sancı dedi inş kendi sancılarımız gelir ya...

Evet canım çok düzenli olurdum ama herhalde geç döllenmiş benim oğlan

iki gün var aramızda seninle benimde şuan hiç belirti yok bekliyoruz pazartesi tekrar doktora gidecem en fazla bir iki gün daha bekleriz dedi doktorum ondan sonra suni sancı dedi inş kendi sancılarımız gelir ya...
aynen. ben gittiğimde suni sancı isticem çünkü biraz daha bekletirse bebek riske giriyor deyip beni sezaryene mecbur bırakabilir. bu ara doktoruma güvenim azaldı biraz.

slm kizlar nabersiniz doguramayanlar arasinda bende varim. suan nts ye baglandim ama bende tik yok bu kizin keyfi yerinde. karnimla butunlestik gobek gibi bisi oldu dogmaya niyetide yok zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar millet doğurur depresyona girer benim kızım depresyona girdi bebeye bakip bakıp ağlıyor. Yatakta kizimla yatıyorum bebek de besiginde. Dün gece bebek kucağımda uyudum kızım kalktı ve başladı ağlamaya bebeği attım kizima sarıldim da sustu.t ben de kiskanctim kardeşim dogdu 12yasindaydim uzuntuden hasta oldum bir hafta yatak dosek yattim sana benzemis bu diyor annem.

Arada da bebegi ver bana anne baksana oyuncak bebek gibi oynayayim diyor.gecen bebegi almis karsi kanepeye götürüp oturtmus bir de gülüyormus anne oturttum düştü diyor.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…