2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar yarın girmeye fırsatım olmaz büyük ihtimalle

sabah 7de hastaneye gidicez, telefondan da giremiyorum

dualarınızı eksik etmeyin olur mu

ben elsem bize yazmamşsin ikincide eey hızlı çıktın doruk paşam abı olmuştur bile şu saatlerde kutlarım canım en kısa zamanda haber beklıyorum

ilk doktoruma göre her şey normaldı o çocuga hiç bir zaman küçük ya da gelişim geriliği var demedi. doktorum tatile gidecekti o nedenle çocugu 37 +5 almak istedi ama biz ilk kalp atışını 8. haftada duymuştuk ayrıntılaya gittiğimizde 19 haftalıkken gittiğimizde çocugun daha küçük oldugu söylenmişti o nedenle2 hafta sonra tekrar gitmiştik doktor degiştirdik o da çocugu çok küçük buldu yani son haftalarım çok zor geçiyor doktorlara da inanmıyorum aslına ultrson ölçümlerinin son haftalarda çok tutarlı oldugunu düşünmüyorumm ama 2 güne bir nstye giriyorum suyuma bakılıyor kalp atışına bakalım hayırlısı

Benim de geliyo canim hatta en son dun geldi.yumurta akinin beyaz renklisi

Eevet aynen öyle geliyor. Tikac cozuluyormus öyle demisti bikere dr um. Hayirlisi olsun ya. Sanci yok daha bende. Bidr kontrolum vardi 36+5de bebegim daha 2600 grammis üzüldüm ama tabiinultrason ne kadar dogru bilemem. Rabbim hqyirlisini versin insallahm

O akıntının gelmesi çok normalmiş benimde doktorum öyle söylemişti korkacak birşey yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sunu anladim ki dayanilmicak bi sancin olmadikca suyun gelmedikce yada kanli akintin olmadikca ger kalan hersey bizim evhamimiz.kiloya gelince sikma canini.bnm 38+5 bugun 3 kilo.son yarim kilosunu son iki haftada aldi sayilir.ben 2800 uzerinde doguruyum yeter diyodum.o yuzden takma kafana bosuna

Yagmur carsamba gecti pazara kaldin sen ) pazar gunu benim dogum gunum, sık kendini azcik, pazar dogur kizz hatirim icinn
Yok anacim zaten doguran filan.doktordan geliyorum ne suyu azalmis ne baska bisey.kafasida yerlesmemis daha.bu kiz dogmaz.inadim inat der.

Aykaramm adalet canim benim ins saglikla kavusmussundur kuzuna ah bu yollar yok mu

Elifffcim canim sende bu saatlerde aldin kuzucugu kucagina ins rabbim yardım etsin ins cabuk toparlan

Hamillll kiss burayada mi yetistin

Erik canım geçen annem anlatıyor sende 3gun az az suyum geldi gece gündüz dua ettim namaz kıldım bisey olmasın diye 3. Gunun sonunda ağrım geldi bir saat içinde oldun diyor eskiden böyleydi diyor rabbim yardımcınız olsun

Günaydın bu aradaaaaaaa
Esimin arkadasinin aramasiyla uyandik daha olmadi mi bebis diyoooo herkes bizle birlikte gün sayıyo resmen yawww

Hee kizlar akintidan bahsetmissiniz benimde yaklaşık bir aydır krem rengi hic ara vermeden gelen akintim var afedersiniz lop diye birden geliyo...ama normal karşılıyorum artık herşeyi

Yok cnm doktor suyun degil o dedi.zaten su geldiginde acilma olmus demekmis.ne acilma ne su ikiside yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…