2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm ben sali gunu saat 12 30da dogum yaptm spinalle dun saat 4gibi taburcu oldm ve evde tek sayilirm kv eltim var ama arada gelip gidiyolar yemek getirip mutfakla ilgileniyolar sadece bide 3bucuk yasinda oglum var dun gecede bugunde hatta dogum yaptgm gecede bebegmle ben ilgilendim kendi annem uyudu valla bende rahatsiz etmedim 3saatte bi emzirdm sadece altini almadim ilk gece..bol bol yuru zorla kendini ve beslenmene dikkat et ac kalma sivi seyler tuket corba bile olsa surekli yeki tansiyonun dusmesn bol bol kayisi suyu ic. Agrin olursa igne yaptir super iyi geliyor ozellikle iste...benim suan felaket agrim var sanirim ignelerin etkisi gecti
bebege herturlu bakiyorumda oglum cok bunaltiyor demin bahceye kacti zoraki eve soktum sancim var sesim bile cikmiyor artik uykum var o uyumadigi surece uyuyamiyorm sezryan yerimi kollamaya calisiyorm kv deme dicektm buyugune bakta az ben yatayim daha demeden ben pazara gidicem dedi..yine yalniziz kizlar oglum kizim ve ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sikinti yapma zor olan ilk 4gun bak ben evde simdi hem oglumla hem kizimla yalnizim bebek degilde oglan zorluyor sali gunu dogum yaptm..kimseye ihtiyacin olmaz 1haftalikken bayagi iyilesmis oluyosun zaten kendi evinde rahat rahat bebeginle vakit gecirirsn

Benim de büyük kızım çok yoruyor beni evde tekim bugün çok sıkılıyor annem gidince üzüldü de.bebek uyuyunca biraz uyusam diyorum ama bebeği alıp kucaklamak istiyor hemen dün bebeği banyo yaptirdik basina dokundu annem de dokunma demis bir ağladı bir ağladı çok üzüldü. Annem zor gönlünü aldi.erkek yine kiskanmiyordur biz gece bebek ben kızım yatıyoruz esim kizimin odasinda.kizimi uyuyunca odasina koyuyoruz kalkinca agliyor.bebegi kucağımda uyurken görse ağlıyor. Atlatacak inşallah diye ümit ediyorum.
Allah kavuştursun canım benim annemde bayaramdan bikaç gün önce gitcek şimdiden o gün gelsin istemiyorum insanın annesi gibi varmı ya
Amin inşallah esim 20sinde gidelim diyor.gidersek annemd kalmak istiyorum annemin ağzını aradım biraz kayinvalidene git vs.. dedi bebeği görsünler diye.o zaman bayrama giderim dedim .

Kizlar saat sekizde doguma girdim. Bebek de bende iyiyyiz yanliz esimyorgunluktan yikiliyor�

Gözün aydın canım baba olmak kolay mı ilk dogumumda sa eşim çok yorulmustu Arabamız da yoktu.
Bugun 20gunluk olduuk

Biz de on günlük olduk:)

Millet kendi derdinde boşver bayramda milletin cenesini çekeceğine otur evinde kafan rahat dikislerim vs. .esin anlayışla karsilayacaktir.

Evet buyuklerdn sikinti cekcz biraz annenin yaptigini kv dem ogluma yapiyor oda darilip agliyor daha 3bucuk yasinda cok asiri kiskanclik yok hatta bebegi alirm emzirmeden once beraber severiz elini tutar oynar basini oksar oper ama biraz once emerken cok agladi bende sakinlestirmk icin dogrulttum optum kokladm bebegi kiskandi biraz oglum acayip tepkiler verdi ama suan ben ona yeterince ilgi gostremiyorm malum sezerynli oldugumdan umarim cabuk atlatrm seninkilerdn ikiside kiz sanirim daha bi farkli olur erkek cocugu en azindan babasi geldiginde kafasi baska yerlere gidiyor anne rahatlatiyor ama tavsiyem mutlaka kucuguyle ilgilenirken buyugune gel annecim bak acikmis emzirelim gel annecim altini degistirelim sen bez ver aaa bak burnuna eline kulagina gibi seyler soyle en azndan ilgisi bebekte olsn ama farkli yonde onla ilgilendiginide belli etms ol..yatak konusu cok kotu bi durum gercktn guzelce anlat odasini sevdir ona bi degisiklik yap odasinda ve deki kardesinde biraz buyisun senin odanda beraber yaticksinz

Kızlar dogumdan önce fasulye buğday mercimek nohut haşlayıp atmıştım dondurucuya. Bugün ogleyin koyu ayranla hepsinden azar azar karıştırıp nane dereotu maydonoz tuz koydum yedim güzel süt yapıyor aklınızda bulunsun

Kardesini emzirirken bana yardım ediyor yastık vs.. getiriyor yatağını duzeltiyor bezini alalım kızım dediğimde örtüsünü bezini pamuk kutusunu pecetesini ben söylemeden getirir.kucagina da veriyorum çok seviyor ilgileniyor da üzülüyor haliyle şimdiye kadar Tekti şimdi iki oldu.

Kizlar saat sekizde doguma girdim. Bebek de bende iyiyyiz yanliz esimyorgunluktan yikiliyor�

Cnm gözün aydın Allah anali babalı büyütsün esin de yorulsun o.kadar 9 ay boyunca bizde taşıdık doğurduk bn daha dogurmadim emme :):):):) bian önce toparlanirsiniz ins
Çok ağrım olmasına rağmen aynı gün akşamına altını kimseye açtırmadım ertesi gün evimize döndük herşeyiyle ben ilgilendim.

Bnde hersyiyle hep bn ilgilenmk istiyorm
Bugun 20gunluk olduuk

Ooo maşallah adam olmuş beeee
Kizlar gunumuz belli olduuu. Ayin 15ine sezeryan olacagim insallahhh. Dualarinizi esirgemeyin canlar

Sağlıkla alırsın cnm ins kucağına ..şafak 5

Ayy cnm yaa maşallah size ...

Ayyy kızlar yarın doğuma girebiliriiimmm
Bi yanım durgun bi yanım heyecanlı dua edin banada kızlar

Bence o kardesini kiskanmiyor..seni paylasamiyor seni kiskaniyor ve cabucakta atlatcak gibi insallah..kardesini kiskansa yapmaz yardmlasmaz onu benimsemis

Sevgim allah yardımcın olsun hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuş yavruna bebişinlede ilgilenirsin nekadar ağrında olsa insan herşeyi kendi yapmak istiyor.

Sevgim allah yardımcın olsun hiç bi sıkıntı çıkmadan kavuş yavruna bebişinlede ilgilenirsin nekadar ağrında olsa insan herşeyi kendi yapmak istiyor.

Sağol tatlım ins artık dayanamıyorm ama hayırlısı bu diyorum ins bnde senin gibi hemen ilgilenirim kuzumla..sağlıkla gelsin de başka bişey istemem Rabbim dn

Bitti annesi az daha sabır ilgilenmeyi de hiç düşünme allah öyle bir güç ve sevgi veriyor ki kendini unutuyorsun zaten.

Kizlar bisey sorcam hani alta baskidan dolayi agri oluyor ya bende hala devam ediyor dogum aninda acaba sorun olur mu ? Ikinma durumunda 😐 yarin 40 hafta doluyor tıkkk yok 😑

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…