Allah yardimcin olsun cnm bidigini kucagina saglikla sihatle al. ne guzel ya sende kavusuyosun bebisine :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm allah yardimcin olsun sag salim cikin insallah.bizede dua et persembe de ben olucam nasipse.
Galaxy Note 2
Ay ay ne güzel doğuranlar doğuracak olanlar. Bu günleri de görmek nasipmiş, çok şükür. Daha dün haraketler başladımılar, hastane çantaları falan derken şimdi nerdeyse doğurmayan kalmadı temmuz annelerinde. Kısmetse yarın sabah saat 7 de Allah bana da bebişimin yüzünü görmeyi nasip edicek. Lütfen dularınızı esirgemeyin. Ben moralmen sıfırım, annem babamın boşanma davaları sürdüğü için biri gelince öteki ben gelmem diyor, hala eşimin ailesiyle isim tartışması devam ediyor(erol onun ismi bende kayra erol olucak dedim, yok efendim erol başta olucak, yok herkes erol diye seslenicek) eltim ağzımdan laf alıp alıp onlara ne varsa aktarıyor. Son günlerimde herkes beni üzdü, herkes üstüme geldi, millet beni alttan alacağına ben herkesi alttan aldım. Kafam allak bullak, buraya da yazdım böyle işte çünkü kafayı yemek üzereyim, ne uyku ne birşey. Adımı bile hatırlayamıcam nerseyde...
Allah razi olsun canim cok sukur kizima kavustum, allahim o yolda bekleyen tum hamilelere yar ve yardimci olsun sag salim alirsin insallah kucagina insan o minnacik uyuyan mucizeye sahip olduguna inanamiyor))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gozunaydin canim insallah acilarin hafifler nisan gelmesinden kac gun sonra suyun gelmisti canim
Cnm bak benimde oyle oldu cig yumurta aki gibi dktr servikal mukus dedi ama bak 1hafta icinde dogrdm ilk seffaf geldi pesine cok az pembeli geldi sonra yine seffaf gelmeye devam ettiKizlar bembeyaz sümüksü akintisi olan var mi? Kac gündür geliyor..
Cnm benim baslamisti ama suyum geldigini uykuda bile hissettim resmen sakir sakir geldi ilk az geldi ayaga firladm iccamasirmi indirdim bi baktim sakir sakir bi su bosaliyo doguma 12 gibi girdm doguma girerken bile hala suyum geliyodu ama bazen az az gelenlerde oluyomus dktrna sor biKizlar su geldiginde sancida baslar mi?galiba benim az suyum geldi.gunluk ped olmasina ragmen kilodum islanmisti ben farketmedim hic.ama akmadi oyle sirilsiklam olmadim yani.ilk kez kilodum bu kadar islakti.o yuzden emin olamadim.fosur fosur akmadigi icin.sancim baslar belki diye bekliyorum
Hee kizlar akintidan bahsetmissiniz benimde yaklaşık bir aydır krem rengi hic ara vermeden gelen akintim var afedersiniz lop diye birden geliyo...ama normal karşılıyorum artık herşeyi
Allahım tüm bebişine kavuşanlara sağlık sıhhat versin bizim gibi bekleyenlere de bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin inşallah.
Heyecanım gittikçe artıyor :) yarından sonra Allah'ın izni ile bebişime kavuşacağım
Bir yandan da hayatımıza girecek ve hep bize ihtiyacı olucak bir minik kuş gelecek.Herşeyimizi ona göre düzenleyeceğiz
karışık duygular ya :) hani şimdiye kadar gez toz eşimle yaşadığımız hayatın yeni üyesi gelecek.Acaba bakabilecek miyim?Acaba bizden memnun kalacak mı bebişimiz?Acaba nasıl bir çocuk yetiştireceğiz?.....Ne kadar çok acabalar var kafamda
Umarım sağlıkla gelir ve vatanına milletine hayırlı ve vicdanlı bir evladımız olur inşallah
Bir de doğum yapan arkadaşlarıma sormak istiyorum sezeryan olanlar kaçıncı günde kendiniz kalkıp bebişle ilgilenebiliyorsunuz?
Kizlar saat sekizde doguma girdim. Bebek de bende iyiyyiz yanliz esimyorgunluktan yikiliyor�
Ben sezeryan yaptim canim spinal olarak...eryesi gun hastaneden ciktim. Eve grldiktn sonra bebege hep kendim baktim..zorlanmadm cok..
Hayirli olsun canim gozun aydin.
canım ömürlü olsun. Allah analı babalı büyütsünKizlar saat sekizde doguma girdim. Bebek de bende iyiyyiz yanliz esimyorgunluktan yikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?