2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ya kizlar oglum butun gece uyumadi...karni tok alti temiz agrisi sancisi gazi yok...eee derdi ne ki acaba offf ??? Uykusuda var esneyip duruyor boyle giderse yarin doktora goturcem fikri olan varmi
bende adapte olmaya calisiyor canim belli bi sure sonra duzene giriyomus uyku falan... Benim duyduğum tabi daha tecrübe etmedik

Canım normal pamuğu kullanmadgin kapaklı bir plastige tek kullanımlık kopar koy.icine kaynamis ilimis su koy poposunu hep bununla sil sonra kagit havlu ile kurula ince tabaka pisik kremi sur. Sudocream var eczanelerde onu dene çok iyi gelir.gecmezse bezinizi değiştir.ilk kizimda prima huggies pisik yapmıştı molfix kullandık gecti aklinda olsun.hic üzülme annesi ileride kendin buyuttugun icin gurur duyacaksın.moralini yüksek tut bebis her şeyi hisseder.

Ewet, insallah ilk olcak

O zaman o nisan değildir. Ilklerde kanlı sümüksü geliyor nişan benim ikincide dediğin gibi oluyormuş.

Maşallah. Ben de fatma anamizin eli otunu koydurdum komsuma ve dogumum kolay oldu 8 cmle dogurdum .dogumdan sonra otu cikarincaya kadar rahmim toplanmadi.cikarir cikarmaz toplanmaya basladi.

İnşallah atlatacaksin annesi aglamak istemen çok normal rahatlarsin. Sekine duasi var internettenonu dinle bol bol.bwn de kayinvalidemle konusmuyorum ilk dogumumda logusaligimi zehir etti .ne oglunun parasini yemem kaldi ne oglunun yuvasını bozup onu aldatacakmisim o kaldimdaha kirkim cikmamis.simdi konusamiyor.kafam rahat.
Ya kizlar oglum butun gece uyumadi...karni tok alti temiz agrisi sancisi gazi yok...eee derdi ne ki acaba offf ??? Uykusuda var esneyip duruyor boyle giderse yarin doktora goturcem fikri olan varmi

Bizimki de dun gece öyleydi kaka yapamiyor.yapip rahatliyor .dr. yapacak bir sey yok kaka yapmaya çalışıyor gaz ilaclarinin faydası yok dedi.

Dr.dan geldik sarılık yukselmemis dr.baktirmayalim bilirubine dedi.gobegi akiyor hala pansuman ve k vitamini iğnesi yaptirdik. Gece iki saatte uyandirmana gerek yok artık istediğinde kalksın emsin dedi.

Kizlar rapor param yatmadi hala 14gun oldu doğum yapalı.32.haftada ayrilmistim yatmasi gerekiyor diyor esim 170i aradim hastane ve isyeri bize bildirdikten 20ve40gun arasında yatar diyor eskm de bilmiyor onlar diyor:)

Yenidoğanda akıntı olabilir. Anneden geçen hormonlardan kaynaklanıyor

Kızlar selam yarin bu saatlerde oglum keremime kavusmak icin ameliyat masasinda olacagim korku heyecan sevinc birbirine girdi bende. Ruyada gibiyim durdugum yerde duramiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sakinlesmem icin napmaliyim bilmiyorum. Hicbiseye odaklanamiyorum

slm kizlar nasilsiniz. sevgide doguruyomus Allah yardimcisi olsun insallah. bende hala tik yok 39+0 olduk ama kasilmadan baska bisey yok sanci agri sıfir. sabaha karsi 1 kere belimden kasiklarima agri girdi bitti :/ son gunu beklicez sanirim kizin keyfi yerinde tabi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

isyan merhaba canım,geçen gün gruba yazdı durumu...o an insan ne basit şeylere üzüldüğünü görüp utanıyor...Rabbim sağlıcakla bağışlasın ona evladını,Allah kimseyi darda bırakmasın...o çok mübarek bir tavırla evladını bastı bağrına,annelik...

Oy oy oyyyy pasamiz geliyor. :)
Rabbim yardimcisi olsun sevgimin. Saglikla kavussunlar insallah.. aysem haber alirsan yaz canim.

merhaba aysecim nasılsın iyimisin...
ay sevgide doğuruyor çok şükür benimde son bir günüm kaldı kendi sancısımı gelmiş acaba sevginin.sağ salim alır ain bebeğini.

Canim ALLAH saglikla buyutmeyi nasip etsin.insallah boyle bindogum bizede nasip olsun

Allah yardimcisi olsun kolay ve hayirlisiyla normal bi dogum olsun.bu kadar bekledigine degsin.

Sevgide gitti hicran bi biz kaldik.
canlarım selam tekrardan,doğumu olan annişler evlatlarını bağışlasım Allahım...biz bekliyoz bu zilli maytap geçiyo bi an sızılar başlıyo sonra tık yok...yarın kontrol var,Bu arada aritmetikorta adlı cadı kızımız doğum yaptı,sevgi ye de msj attım doğum sonrası ancak işte,haber alırsam yazcam,sizler nasılsınız bakalım,gaz,süt muhabbetine başladını de miiiii?HİCRAAANNN kız doğurdun mu yoksa,eğer öyleyse bir kişi kaldı o da sanırımmmm

ayy bi biz kaldik yahuuu topragimmmm

konyanin havasindanmidir suyundanmidir nedir anlamadim gitti :/ bizim veletler inatci cikti sen bu hafta dogurursunda ben ne olurum bilmiyorum acilmada yok bende tosbik tosbik dolaniyorum eşim de sabirsizlandi iyice suni sanciyi versin dr dogur artik cok kaldi icerde deyip duruyo. gel mik mik yapalim hemen dogar diyorum kaciyo pisssss :) kasilmalarim sabit her 10-15 dk bi kasiliyorum ama agrim sancim yok dr de dogum sancisi yok diyip diyip yolluyo zaten :/ carsamba tekrar gitcez kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…