- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
canım bdt 29 temmuz e ama antepin 45 derece sıcağı,sıkıntı hani bazen gaza geliom şu an ıkınayım diyomRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin tatlım,kendimi yemek yapmaya,toz almaya,cilt bakımına veriyom şu an
Şimdi mısır çarşısında buldum çok şükür:)) arayan arkadaşlar olursa eğer; mısır çarşısının eminönü kurukahveci mehmet efendinin karşısındaki kapısından girince soldaki ilk sokağa döner dönmez aslanlı diye bi baharatçıda buldum
canım bdt 29 temmuz e ama antepin 45 derece sıcağı,sıkıntı hani bazen gaza geliom şu an ıkınayım diyomRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin tatlım,kendimi yemek yapmaya,toz almaya,cilt bakımına veriyom şu an
canım benımmmm.. ya oyle saçma seyler soyluyor kı artık telefona çıkmıyorum çıkmıyorum sonra ısrarla benı ıstıyor. tel e çıkmasam netten yazıyor.
bu lohusa donemı cok zormuş canım ya.. ya da ben agır yasıyorum. hamılelıkte bu kadar hassas değildim. ama gun gelır devran döner mısalı zamanı geldıgınde benımde söyleyecek cok lafım olacak. suanda gucum yetmıyor hıcbırseye. kızım ıyı olsun dıye gozunun ıcıne bakıyorum.
İnşallah canım cumlemız için..
Şimdi doğuma giderken nir yakınına verirsin onu derin ve genis bir kaba koysun iyice acilmasi icin.suya baş Aşağı koyup üç kere insikak suresini okusun imkanın varsa bir bardak suyundan içersin ben hastaneye goturemedim komsum koydu suya icemedim ama oksitoksin hormonu var doğumu kolaylastiriyor . Doğum olur olmaz hemen sudan cikarsinlar o acildikca rahim açılıyor sudan cikarinca da toplandikca rahim toplaniyor.
Kızlar bişey sorucam bebeğim buğün bir haftalık oldu emmesi filan güzel gibi arada mızmızlanıyo ama duyuyorum gibi yarın tartımız var normal şartlarda kilo alması gerek dimi
Normal sartlarda genelde kilo verirler cnm.ama istisnalar varsa bilmiyorum.
Galaxy Note 2
Busra ilk zamanlar kilo veriliyomuş beşinci gün gittik doğum kilomuzdaydık 15günlükken 500 gr almışız
Merhaba kizlar. Size bir sorum olacak. Bikac gundur karnimin alt kisminda bir agirlik var. Hani boyle cok kosarsin ya dalagin siser sanki oyle bi agirlik var. Acaba sizde de boyle agrisi olan varmi? Calisirken pek iyi olmuyo oturup kalkarken yururken agrio. Dr a mi gitsem acaba? Oyle agir bi ev isi felan da yapmiyorum. Masa basi calisiyorum..
Bebegm bu ara cok hareketli ve artik agirlasio sanirm ondan bu agrim.kanama vs yok allaha sukur.haftasonu dr uma danisirm insallah o zamana kadar artmazsa. Cok saol cvb icin.Çok yürüyünce ya da hızlı hareket edince benim de oluyor. Bebek hareketleri normalse, kanama ve su kaybı yoksa dr.a gitmene gerek yok
Sagol ya adresi kiz kardeşime yolladim.biri suya koysa da olur benim yapmam sart miŞimdi mısır çarşısında buldum çok şükür:)) arayan arkadaşlar olursa eğer; mısır çarşısının eminönü kurukahveci mehmet efendinin karşısındaki kapısından girince soldaki ilk sokağa döner dönmez aslanlı diye bi baharatçıda buldum
Iyilesir inşallah annesi.pamuk en iyisi ama kurulamayi unutmayın. İlk dogumumda kv.iki gun sonra geldi iki gün biz baktık ve çok zorlandik dikis vs..cok canim yaniyordu bebeğin ilk bezini esim degistirdi hemşire gösterdi. gelen giden yalnız mısınız diye soruyordu.annem de gelemedi hastaydi.yolculuk yasaktı.aman işte öyle böyle büyüttum kızımı simdi goren hayran ne kadar uyumlu diye. O zaman ağzına geleni sayan kv.simdi önüne gelenw kızımı ovuyormus uyumlu sakin vs.. diye. Ama tek bildiğim var Allah bir yandan aliyorsa diğer yandan sıkıntı vermiyor kolaylık sagliyor.sen moralini yüksek tut.
Benimki hem gaddardir hem pat pat söyler kirildin mi demez.bu doğumumda gelemedi istemedim anneme de anlattım kesinlikle tekrar istemiyorum kafayı mi yedirecek bana dedim gelemedi.bahanesi de çok zaten esim ben yeteriz Allah in izniyle. Bezini sık değiştir iyolesinceye kadar her saat başı inşallah kolay iyilesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?