2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Antebin sicagini bilirim canim Allh yardimcin olsun valla..bisey kalmamis gibi ikiniver canim ama bu sicakta emzirmesi falanda fecii yanii

Şimdi doğuma giderken nir yakınına verirsin onu derin ve genis bir kaba koysun iyice acilmasi icin.suya baş Aşağı koyup üç kere insikak suresini okusun imkanın varsa bir bardak suyundan içersin ben hastaneye goturemedim komsum koydu suya icemedim ama oksitoksin hormonu var doğumu kolaylastiriyor . Doğum olur olmaz hemen sudan cikarsinlar o acildikca rahim açılıyor sudan cikarinca da toplandikca rahim toplaniyor.

Ah öyle kolay olsa ikininca çıksa sancı ile ikincan nefes almiycan bagirmayacan :)

Canim tekrar gozun aydin ve doguran diger arkadaslarin rabbim saglikli anali babali buyutsun hayirli yazilar yazsin sende benim gibi teksin hep seni takip ediyorum masallah cok guclusun ben inaniyorum evladina mukemmel bir anne olucaksin rabbim yar ve yardimcin olsun ve sahipsiz kim varsa ins.kv moralini bozma en azindan uzak sana benimki yan dairemde ilk gunden kiz diye bi gozunaydin bile demedi 1gun sormadi her dr gelisimizde tek sordugu cinsiyeti degismismi oldu ve her firsatta bakamayacani ima edip duruyo rabbim hepimizi merhametlilerle karsilastirsin sen azda olsa atlattin ne guzel evladin kollarinda birbirinize alisinca hersey daha kolay olacak eminim benim kizda hala ters ins rabbim yardim etsin bize kalan arkadaslara dualarim hepimiz icin aeolun

Tamam canım çok sağol. Anneme vericem bu görevi:))

Kızlar bişey sorucam bebeğim buğün bir haftalık oldu emmesi filan güzel gibi arada mızmızlanıyo ama duyuyorum gibi yarın tartımız var normal şartlarda kilo alması gerek dimi

Kızlar bişey sorucam bebeğim buğün bir haftalık oldu emmesi filan güzel gibi arada mızmızlanıyo ama duyuyorum gibi yarın tartımız var normal şartlarda kilo alması gerek dimi

Normal sartlarda genelde kilo verirler cnm.ama istisnalar varsa bilmiyorum.

Galaxy Note 2

Busra ilk zamanlar kilo veriliyomuş beşinci gün gittik doğum kilomuzdaydık 15günlükken 500 gr almışız

Merhaba kizlar. Size bir sorum olacak. Bikac gundur karnimin alt kisminda bir agirlik var. Hani boyle cok kosarsin ya dalagin siser sanki oyle bi agirlik var. Acaba sizde de boyle agrisi olan varmi? Calisirken pek iyi olmuyo oturup kalkarken yururken agrio. Dr a mi gitsem acaba? Oyle agir bi ev isi felan da yapmiyorum. Masa basi calisiyorum..

Kızlar sezeryan yerlerin şişti. Benimle aynı.durumda olan var mi? Ne yaptınız?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok yürüyünce ya da hızlı hareket edince benim de oluyor. Bebek hareketleri normalse, kanama ve su kaybı yoksa dr.a gitmene gerek yok

Kızlar geçen kv ler geldi. 7 kat el gibi eltiler Gorumce bir çiçek bir tatlı gelip gittiler yüzsüz yüzsüz. Birde kv utanmadan haberim olsa hastaneye gelicektim dedi. Bir kere arayıp tebrik etmeden birde böyle diyor. Birşey dememek içın kendimi zor tuttum. Oğlunun psikolojisi bozulmuş sonunda becerdiniz işte ben bu halde oğlun o halde görünün bu halde diyecektimde ne desem boş.

Çok yürüyünce ya da hızlı hareket edince benim de oluyor. Bebek hareketleri normalse, kanama ve su kaybı yoksa dr.a gitmene gerek yok
Bebegm bu ara cok hareketli ve artik agirlasio sanirm ondan bu agrim.kanama vs yok allaha sukur.haftasonu dr uma danisirm insallah o zamana kadar artmazsa. Cok saol cvb icin.

Mrb Anneler size bir sorum olacak dr gittim bugün çati muayNesi yaptı dar olduğunu şöyledi ve Hiç açılma olmadığnı şöyledi Bebeğin suyu da azalmış dedi sezeryan dedi Bende normal doğum istediğim için sen Bilirsin PazartesiNe kadar bekle suni sancıy oldu oldu Olmadı tekr sezeryana alırım dedi nst ye de Girdim Hiç sancı Yok yüz yirmiler de Tam kırık Hafta oluyor yarın Ne yapacağımı şaşırdim yaa bir fikir verin ya

Sagol ya adresi kiz kardeşime yolladim.biri suya koysa da olur benim yapmam sart mi

Hangi marka pamuk alalım acaba?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kizlar ben hala face grubuna giremedim. Ayşe faceden ekledi beni ama gruba kim alçak?

Merhaba kızlar ayın 9unda doğum yaptım ve bebişimi sağlıklı bi şeklde kucağıma aldım ama o günü hç unutamıcam heralde benm hamileliğim boyunca nstde hç sancım çıkmadı tabi doktorda çarşamba günü yani 9unda sabh 8bçkta yatış verdi çatı muaynesi fln yaplmştı normal doğum yapabileceğim söylenmişti ama malesef öyle olmadı saat öğlen 1 gbib suni sancı verilmeye başlandı ve aradan yarım saat geçtikten sonra hayatım karardı akşam saat 10 a kadar sancı verildi bide gelip sürekli açılmanın olup olmadığına bakılıyo doktor karnımın üstüne öyle bastırıyoduki ölüyorum sandım ee okdr bastrmaya sonunda suyum geldi ama açılma hala yoktu ben yalvardım sezeryana alsınlar diye en sonunda olmcak dediler ve saat 10da sezeryana aldılar ama ozamana kadar çektiklerimi bir ben bilirim bu acılardan sonra bir çocuk daha asla düşünemiyorum umarım sizin doğumlarınız daha kolay geçmiştir ama sonunda prensesimi kucağıma aldım uykusuz geceler başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…