slm kizlar nasilsiniz. sevgide doguruyomus Allah yardimcisi olsun insallah. bende hala tik yok 39+0 olduk ama kasilmadan baska bisey yok sanci agri sıfir. sabaha karsi 1 kere belimden kasiklarima agri girdi bitti :/ son gunu beklicez sanirim kizin keyfi yerinde tabi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim rabbim yardimcin olsun ins oglusunu al gel
peki nst nasıl çıkıyor canım bende 100lerde çıkan sanciyi bile kasilma olarak hissettim ya.... Ne olacak bizim bu halimizbhiç ağrı yokken suni veriliyor mu kiiii
benimkide yanasmiyo mikmike oglusa ayip olur diyo
Üzülme kardes benimkide gelmiyo bak.2 gun once dehset sanci cektin.sonra uyumusum.sabah kalktim agri sanci namina bisi kalmamis.39+2 benimde.son gune kadar ümidim var.gaz sancisi gibi arada sanci yokluyo gidiuo devami yok.siddeti artmiyo.dua eder oldum boyle dayanamicam sancilar gelsin diye.dogsun diye nerdeyse her aksam mik mik yapiyorum hergun dus aliyorum..ama zamanini biliyo demekki yaptiklarimin bi anlami yok.:26:
yok anam yok bu oglanin gelesi 2cm aciklikla evdeyimbu gidişle agustos anasi olcaz sevginin agrisi mi olmus gitmis
sevgi detay yaazmamış canm sadece doğuma giriyom demiş...bu arada bu çiçeği ben de duydum da bulabileceğimiz yer yok sanırım...Arabistandan getirttim ben buralarda bulmak zor.
fırsat bulunca yaz canım merak ederiz... Dularimiz senle bizde seni seviyoruzcanim rabbim yardimcin olsun ins oglusunu al gel
Insallah canim herkesin yardimcisi olsun dualarinizi gemeyin hepiniz benim gizli dostlarim oldunuz 9 ay boyunca. Hepinizi seviyorum
ayy benimde ayni işte kasılma var sadece yalancı sancılar.... ahh bu herifleer duz duvara tirmancak biliyorum ama yanasmiyo anacim
Ya kizlar oglum butun gece uyumadi...karni tok alti temiz agrisi sancisi gazi yok...eee derdi ne ki acaba offf ??? Uykusuda var esneyip duruyor boyle giderse yarin doktora goturcem fikri olan varmi
Canım normal pamuğu kullanmadgin kapaklı bir plastige tek kullanımlık kopar koy.icine kaynamis ilimis su koy poposunu hep bununla sil sonra kagit havlu ile kurula ince tabaka pisik kremi sur. Sudocream var eczanelerde onu dene çok iyi gelir.gecmezse bezinizi değiştir.ilk kizimda prima huggies pisik yapmıştı molfix kullandık gecti aklinda olsun.hic üzülme annesi ileride kendin buyuttugun icin gurur duyacaksın.moralini yüksek tut bebis her şeyi hisseder.
İnşallah atlatacaksin annesi aglamak istemen çok normal rahatlarsin. Sekine duasi var internettenonu dinle bol bol.bwn de kayinvalidemle konusmuyorum ilk dogumumda logusaligimi zehir etti .ne oglunun parasini yemem kaldi ne oglunun yuvasını bozup onu aldatacakmisim o kaldimdaha kirkim cikmamis.simdi konusamiyor.kafam rahat.
Yenidoğanda akıntı olabilir. Anneden geçen hormonlardan kaynaklanıyor
Kızlar selam yarin bu saatlerde oglum keremime kavusmak icin ameliyat masasinda olacagim korku heyecan sevinc birbirine girdi bende. Ruyada gibiyim durdugum yerde duramiyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sakinlesmem icin napmaliyim bilmiyorum. Hicbiseye odaklanamiyorum
canlarım selam tekrardan,doğumu olan annişler evlatlarını bağışlasım Allahım...biz bekliyozbu zilli maytap geçiyo bi an sızılar başlıyo sonra tık yok...yarın kontrol var,Bu arada aritmetikorta adlı cadı kızımız doğum yaptı,sevgi ye de msj attım doğum sonrası ancak işte,haber alırsam yazcam,sizler nasılsınız bakalım,gaz,süt muhabbetine başladını de miiiii?HİCRAAANNN kız doğurdun mu yoksa,eğer öyleyse bir kişi kaldı o da sanırımmmm
ayy merakla bekliyorum sevgiyi onun oglan pek garantici tam 40ta doguyor
bebemmm ben de özledimmm,bilge,sen,sevg,seda,diler way maşallahayşem ozledım senı kuşum. senın kız pek nazlı cıktı :) soyle ona cıksında sağlıcakla sinem teyzesi totosunu ısıracak :))
oyy sedamında gozu aydın. sağlıkla buyutsun mınnosunu :)
kuzum yaaa birde böyle dengesiz insalar daha doğrusu insanciklar çıkıyor acma telini kv nin esini arasin o muhattap olsun... Lohusa lohusa tek basina yawrusuna yetmeye calisan bir anneyi kimsecikler uzemez izin verme buna.... Allahim öyle insanlari nasıl biliyorsa öyle yapsin başka birşey demek istemiyorum su mübarek gun.... Bebisin icinde üzülme kuzum yasayarak ogrencez tecrübe olacak bunlar bize ins yakin zamanda herşey daha güzel olacak
kuzum yaaa birde böyle dengesiz insalar daha doğrusu insanciklar çıkıyor acma telini kv nin esini arasin o muhattap olsun... Lohusa lohusa tek basina yawrusuna yetmeye calisan bir anneyi kimsecikler uzemez izin verme buna.... Allahim öyle insanlari nasıl biliyorsa öyle yapsin başka birşey demek istemiyorum su mübarek gun.... Bebisin icinde üzülme kuzum yasayarak ogrencez tecrübe olacak bunlar bize ins yakin zamanda herşey daha güzel olacak
canım benımmmm.. ya oyle saçma seyler soyluyor kı artık telefona çıkmıyorum çıkmıyorum sonra ısrarla benı ıstıyor. tel e çıkmasam netten yazıyor.
bu lohusa donemı cok zormuş canım ya.. ya da ben agır yasıyorum. hamılelıkte bu kadar hassas değildim. ama gun gelır devran döner mısalı zamanı geldıgınde benımde söyleyecek cok lafım olacak. suanda gucum yetmıyor hıcbırseye. kızım ıyı olsun dıye gozunun ıcıne bakıyorum.
İnşallah canım cumlemız için..
foto eklemiş,görüşemedik ama,kurtulmuşlar maşallah,darısı bekleyenlere...ayy merakla bekliyorum sevgiyi onun oglan pek garantici tam 40ta doguyor
dilercim bizde de oldu ama her zaman aynı sebepten olmuyor. 2 gundur sıkıntıları var kuzumun ondan yapıyor. ama ondan öncede inatlaşıp uyumadığı olmuştu. cok uzun uyuduktan sonra bakınmak koklaşmak ıstıyorlar sanırım. bizide bir gece mum yapmıştı fıstık :)
ama ıcın rahat etmezse gıt canım doktora ben cok kucuk olduklarından sağlamcı olmak gerek dıye düşünüyorum.
dun mendılı değiştirdim bugünde pudrayı kestık. kremde surmedım sadece z.yagı surdum. sankı bıraz daha ıyı. belli ki mendıl dokundu.
ilk gun dalin yenı doğan kullanmıştık o bıttı 2 günde ozaman bısey yoktu. sonra baby-me kullandık o yaramadı sanırım.
basından berı prima kullanıyoruz. onun etkısı yok sanırım. ama o mendıl ve pudra yaktı sanırım.
dünden berı bebedorun yenıdogan mendılını kullanıyorum. iyi geldi ama onu da bırakıcam. pamuğa donucem. yenıdoganda gerçekten mendıl olmuyormuş onu anladım.
canım cok sağol.. evet zor günler ama kımsenın hakkı yok uzerımızde ne kızımın ne benım. ozellikle ilk günler ne yasadım Allah bılır. ağrıyla sancıyla gözümden yaşlar gele gele baktım kızıma. Ama Rabbıme bınlerce şükür oylede olsa bakabıldım ya.. Rabbim bizleri kimseye muhtaç etmesin..
cok dua okuyorum zaten devamlı tek dayanağım sıganagım Rabbım. içim ferahlıyor okudukça. dedıgın duayıda bulucam canım cok sağol Allah razı olsun.
suan duadan başka tutanağım yok.
hastanede bıle oyle yalnız kaldık ki eşimle herkes soruyor yalnızmısınız dıye. herkes uzgun bakıyordu. ılk günler ıkımızde aptallaştık. bebişimize tuhaf tuhaf bakıyoruz bır yandan aşkımızdan oluyoruz bır yandan nasıl yapıcaz dıye saskınız.. gazını bıle almayı hemsırelerden ogrendık.
daha bismillah eve geldik kadın arıyor demezmı doğru durust resım yollamamışsınız. oyle alalade cekıp yollamışsınız, bırkac gun gecsınde skype acında goreyım (tok tok bır sesle)
o an patladım artık dedim, biz ıkı gundur ne yasıyoruz Allah bılır resım düşünecek halımız mı var. resimi düşünene kadar elli tane sıkıntımız var...
sustu kaldı.. terbiyesiz.. ya basını ağrıttım ben bunları ınsan sıfatına bıle sokmuyorum...
senınkı de az terbıyesız değilmiş nasıl laf oyle aldatma falan donuşu olmayan laflar.. Allaha havale edıyorum bunları...
evet canım az once bende baktım netten rastlanan bır durummuş. aynı anda bır kac sıkıntı olunca panık havasına gırıyor ınsan. yarın hayırlısıyla Dr.a gıdelım de bır oh dıyım.
canım Allah yardımcın olsun.. Bebişinle sağlıkla kavuşun ınsallah..
korkuyu bır kenara at korkacak hıc bırsey yok. sen tatlı tatlı heyecanını yaşa :) ben doğumdan 1 gun once kızıma mektup yazmıştım. sende dene ıstersen :) bugun tek vücut son gununuz yarında kavuşacağınız gun. ozel bır zaman.
ayşem ozledım senı kuşum. senın kız pek nazlı cıktı :) soyle ona cıksında sağlıcakla sinem teyzesi totosunu ısıracak :))
bebemmm ben de özledimmm,bilge,sen,sevg,seda,diler way maşallah
bebemmm ben de özledimmm,bilge,sen,sevg,seda,diler way maşallah
Gercekten bu donem hamilelikten daha zor sinem. Hersey batiyor insana. Cunku sorumlulugunu daha iyi anliyosun. Kucaginda sadece aglamayi becerebilen minik bisey var ve sen ona omur boyu yetmek, herseyin en iyisini vermek istedigini dusunuyosun. Ve daha bi suru ayrinti. E bi yandan canimiz da yaniyo. Bi iki ay gecsin hersey cok daha guzel olcak hepimiz icin eminim.
Sinemcim inat yapio sanki benim oglsnda esim bu gun ise basladi..annemde persembe gidio yanliz kalcaz bizde. Uni baby kullansaydin keske evde bende muslugun altina sokuyorum popusunu ilik ilik rahat oluyor...
Kaynanalar kazana...benimki cuma gitti ama esim artik anne ya sus otur yada git dedi yani ota b..ka karisti ve elini hic biseye surmedi anneme hizmetcisi gibi davrandi benimde tepem atti saydim bi yon laff..aramiyo gittigindn beri trip atio sanirim cok ta tinnn bendn uzak misira sultan olsun..seninkide ayri bi cesit. Yolunasi var bunlarin kotu gelin oluruz sonra biz...
dilercim bizde de oldu ama her zaman aynı sebepten olmuyor. 2 gundur sıkıntıları var kuzumun ondan yapıyor. ama ondan öncede inatlaşıp uyumadığı olmuştu. cok uzun uyuduktan sonra bakınmak koklaşmak ıstıyorlar sanırım. bizide bir gece mum yapmıştı fıstık :)
ama ıcın rahat etmezse gıt canım doktora ben cok kucuk olduklarından sağlamcı olmak gerek dıye düşünüyorum.
dun mendılı değiştirdim bugünde pudrayı kestık. kremde surmedım sadece z.yagı surdum. sankı bıraz daha ıyı. belli ki mendıl dokundu.
ilk gun dalin yenı doğan kullanmıştık o bıttı 2 günde ozaman bısey yoktu. sonra baby-me kullandık o yaramadı sanırım.
basından berı prima kullanıyoruz. onun etkısı yok sanırım. ama o mendıl ve pudra yaktı sanırım.
dünden berı bebedorun yenıdogan mendılını kullanıyorum. iyi geldi ama onu da bırakıcam. pamuğa donucem. yenıdoganda gerçekten mendıl olmuyormuş onu anladım.
canım cok sağol.. evet zor günler ama kımsenın hakkı yok uzerımızde ne kızımın ne benım. ozellikle ilk günler ne yasadım Allah bılır. ağrıyla sancıyla gözümden yaşlar gele gele baktım kızıma. Ama Rabbıme bınlerce şükür oylede olsa bakabıldım ya.. Rabbim bizleri kimseye muhtaç etmesin..
cok dua okuyorum zaten devamlı tek dayanağım sıganagım Rabbım. içim ferahlıyor okudukça. dedıgın duayıda bulucam canım cok sağol Allah razı olsun.
suan duadan başka tutanağım yok.
hastanede bıle oyle yalnız kaldık ki eşimle herkes soruyor yalnızmısınız dıye. herkes uzgun bakıyordu. ılk günler ıkımızde aptallaştık. bebişimize tuhaf tuhaf bakıyoruz bır yandan aşkımızdan oluyoruz bır yandan nasıl yapıcaz dıye saskınız.. gazını bıle almayı hemsırelerden ogrendık.
daha bismillah eve geldik kadın arıyor demezmı doğru durust resım yollamamışsınız. oyle alalade cekıp yollamışsınız, bırkac gun gecsınde skype acında goreyım (tok tok bır sesle)
o an patladım artık dedim, biz ıkı gundur ne yasıyoruz Allah bılır resım düşünecek halımız mı var. resimi düşünene kadar elli tane sıkıntımız var...
sustu kaldı.. terbiyesiz.. ya basını ağrıttım ben bunları ınsan sıfatına bıle sokmuyorum...
senınkı de az terbıyesız değilmiş nasıl laf oyle aldatma falan donuşu olmayan laflar.. Allaha havale edıyorum bunları...
evet canım az once bende baktım netten rastlanan bır durummuş. aynı anda bır kac sıkıntı olunca panık havasına gırıyor ınsan. yarın hayırlısıyla Dr.a gıdelım de bır oh dıyım.
canım Allah yardımcın olsun.. Bebişinle sağlıkla kavuşun ınsallah..
korkuyu bır kenara at korkacak hıc bırsey yok. sen tatlı tatlı heyecanını yaşa :) ben doğumdan 1 gun once kızıma mektup yazmıştım. sende dene ıstersen :) bugun tek vücut son gununuz yarında kavuşacağınız gun. ozel bır zaman.
ayşem ozledım senı kuşum. senın kız pek nazlı cıktı :) soyle ona cıksında sağlıcakla sinem teyzesi totosunu ısıracak :))
canım bdt 29 temmuz e ama antepin 45 derece sıcağı,sıkıntı hani bazen gaza geliom şu an ıkınayım diyomTelefondan takvimi goremiyorum aysecim ne kadar kaldi senin? hadi dogurda artik uyudu uyumadi pisik oldu gazi vardi basla gor sende :)
Arabistandan getirttim ben buralarda bulmak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?